dimtz Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Ok φίλε, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 (edited) Το videoder προτιμώ και εγώ. Μάλλον προτιμούσα μιας και από ότι φαίνεται δεν συνεργάζεται καλά με android 11 είμαι. Όντως ! Με android 11 έχει προβλήματα και το έβγαλα. Κρίμα επειδή για non rooted ( πρώτη μου φορά μετά από μια δεκαετία...) ήταν η καλύτερη. Αν γνωρίζει κάνεις κάποια εξίσου καλή που να έχει δυνατότητες για κατέβασμα και video και ήχου, ας ειπωθεί. Edited March 21, 2021 by mixalhs^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Εγώ έβγαλα το videoder γιατί είχα παρατηρήσει μεγάλο drain και εκτός αυτού κάτι γινόταν και κόλλαγαν οι μετρήσεις χρόνου λειτουργίας οθόνης και χρόνου από την τελευταία φόρτιση. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Παιδιά εγώ δουλεύω το SnapTube και κατεβάζει εικόνα και ήχο. Δεν ξέρω όμως για Android 11. Μέχρι το 10 δουλεύει άψογα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Παιδιά εγώ δουλεύω το SnapTube και κατεβάζει εικόνα και ήχο. Δεν ξέρω όμως για Android 11. Μέχρι το 10 δουλεύει άψογα. Σκέτο mp3 κατεβάζει και να αποθηκεύεται στη μνήμη της συσκευής; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Σκέτο mp3 κατεβάζει και να αποθηκεύεται στη μνήμη της συσκευής;Tubemate δεν σου κάνει; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Σκέτο mp3 κατεβάζει και να αποθηκεύεται στη μνήμη της συσκευής; Ναι φίλε. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 (edited) Tubemate δεν σου κάνει; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Για το SnapTube ρώτησα. Δεν γνωρίζω αν το κάνει και το TubeMate. Βλέπω στο SnapTube ξεχωρίζει και τις ποιότητες που κατεβαίνει. Σε mp3 και mp4. Υ.Γ. Ποιά είναι η σωστή εφαρμογή; Πολλά Snap Tube και Tube Mate βγάζει. Edited March 22, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Για το SnapTube ρώτησα. Δεν γνωρίζω αν το κάνει και το TubeMate. Βλέπω στο SnapTube ξεχωρίζει και τις ποιότητες που κατεβαίνει. Σε mp3 και mp4. Υ.Γ. Ποιά είναι η σωστή εφαρμογή; Πολλά Snap Tube και Tube Mate βγάζει. Εγώ το βρήκα εδώ https://www.snaptubeapp.com/ Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Για το SnapTube ρώτησα. Δεν γνωρίζω αν το κάνει και το TubeMate. Βλέπω στο SnapTube ξεχωρίζει και τις ποιότητες που κατεβαίνει. Σε mp3 και mp4. Υ.Γ. Ποιά είναι η σωστή εφαρμογή; Πολλά Snap Tube και Tube Mate βγάζει.Από εδώ. http://tubemate.net/ Και ναι δίνει διαφορετικές επιλογές στο κατέβασμα για το φορμάτ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 (edited) Τρέχει κάνεις το Snap Tube ή το Tube Mate σε android 11 να μας πει αν είναι ολα οκ; Μην την πατήσω όπως το videoder που κόλλαγε το σύμπαν. Είναι μόνο για youtube ή έχουν και άλλες επιλογές οπως στο videoder; Edited March 23, 2021 by mixalhs^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Τρέχει κάνεις το Snap Tube ή το Tube Mate σε android 11 να μας πει αν είναι ολα οκ; Μην την πατήσω όπως το videoder που κόλλαγε το σύμπαν. Είναι μόνο για youtube ή έχουν και άλλες επιλογές οπως στο videoder;Το SnapTube το τρέχω σε android 11 και είναι μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Κάποια καλή κ δοκιμασμενη εφαρμογή για pdf scanner έχετε να προτείνετε;; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Κάποια καλή κ δοκιμασμενη εφαρμογή για pdf scanner έχετε να προτείνετε;; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και το adob scan είναι καλό και το Microsoft lens επίσης. Αυτά χρησιμοποιώ. Παλαιότερα το CamScanner που ακομα το θεωρώ κορυφή με πολλές επί πληρωμή λειτουργίες. Με τα δύο πρώτα πάντως κάνω μια χαρά τη δουλειά μου. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Τα κινητά τηλέφωνα πολλών γνωστών μου με adroid από προχθές τα έχουν παίξει και κολλάνε πολλές εφαρμογές και σταματάνε να δουλεύουν ξαφνικά. Απο οτι βλέπω είναι γενικό το πρόβλημα! Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Android System WebView ->*Uninstall Updates/ https://news.google.com/articles/CAIiENZXE_06adF5VsXZygK0LZMqGQgEKhAIACoHCAowqcaJCzDorpsDMKXurgY?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Τα κινητά τηλέφωνα πολλών γνωστών μου με adroid από προχθές τα έχουν παίξει και κολλάνε πολλές εφαρμογές και σταματάνε να δουλεύουν ξαφνικά. Απο οτι βλέπω είναι γενικό το πρόβλημα!Το έλυσε η google με update που δημοσίευσε για το Android web view και το chrome. Μπες στο Play store και κατέβασε τις νέες εκδόσεις. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Το SnapTube το τρέχω σε android 11 και είναι μια χαρά Γεμίζω το thread, άλλα ένα ευχαριστώ θέλω να το πω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Κάποια καλή κ δοκιμασμενη εφαρμογή για pdf scanner έχετε να προτείνετε;; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Microsoft lens το οποίο είναι πολύ καλό και θεωρώ πιο σίγουρο (από θέμα ασφάλειας) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Εγώ που ανοίγω και word κλπ αρχεία, έχω κατεβάσει την εφαρμογή του Office. Έχει word/excel/powerpoint και το lens σε μια εφαρμογή, μαζί με άλλα εργαλεία (δημιουργία QR, μετατροπή word/φωτογραφίας σε pdf κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 υπάρχει εφαρμογη που να ενωνει βιντεακια που εχω τραβηξει και να τα κανει ενα βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 υπάρχει εφαρμογη που να ενωνει βιντεακια που εχω τραβηξει και να τα κανει ενα βιντεο? Αν έχεις Samsung, το κάνει η μαμά εφαρμογή Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 υπάρχει εφαρμογη που να ενωνει βιντεακια που εχω τραβηξει και να τα κανει ενα βιντεο? Για video γενικώς https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camerasideas.instashot&hl=en&gl=US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Για video γενικώς https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camerasideas.instashot&hl=en&gl=US Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Αν έχεις Samsung, το κάνει η μαμά εφαρμογή Οποιοδήποτε Samsung ή η σειρά S μόνο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts