tsiftsism Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Η αλήθεια είναι πως στο tablet μου κι εγώ δεν βλέπω τις αλλαγές. Στο κινητό είμαι με τα group tabs εδώ και καιρό. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Την μια άκρη την βρήκα. Η άλλη είναι δύσκολη. Δεν μπόρεσα να καταλάβω πως επαναφέρεις τις καρτέλες όπως ήταν πριν. Μια πίσω από την άλλη δηλαδή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Τελικά μόνο εμένα με βολεύει η νέα διάταξη; Από τον Edge ήδη την είχα βολευτεί πολύ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Τελικά μόνο εμένα με βολεύει η νέα διάταξη; Από τον Edge ήδη την είχα βολευτεί πολύ. Ούτε εμένα με προβληματίζει που είναι σε πλέγμα. Ίσα ίσα βρίσκω πιο άνετα αυτή που θέλω χωρίς να ψάχνω. Απλά η επαναφορά μου φαίνεται πολύπλοκη. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Την μια άκρη την βρήκα. Η άλλη είναι δύσκολη. Δεν μπόρεσα να καταλάβω πως επαναφέρεις τις καρτέλες όπως ήταν πριν. Μια πίσω από την άλλη δηλαδή. chrome://flags/ Ψάχνεις Tab Grid Layout και Tab Groups και τα βάζεις και τα δύο disabled. Ίσως γίνεται και με το ένα μόνο, δεν δοκίμασα. Στη συνέχεια κανείς ΔΥΟ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ τον chrome και έχεις την προηγούμενη λίστα των tabs. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Μετά από 4 χρόνια σε huawei πήγα από χθες σε s21 κυρίως λόγω της υποστήριξης από google. Αυτό που θα θελα να ρωτήσω είναι αν ξέρει κάποιος μία εφαρμογή για πραγματοποίηση κλήσεων σαν αυτό της huawei που με βόλευε πάρα πολύ γιατί της samsung είναι ελλιπές σε πολλά θέματα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 chrome://flags/ Ψάχνεις Tab Grid Layout και Tab Groups και τα βάζεις και τα δύο disabled. Ίσως γίνεται και με το ένα μόνο, δεν δοκίμασα. Στη συνέχεια κανείς ΔΥΟ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ τον chrome και έχεις την προηγούμενη λίστα των tabs. Όταν λες δύο επανεκκινήσεις του Chrome τι εννοείς; Να μπω στον Chrome, να βγω και να ξαναμπώ, αφού κάνω όλα τα παραπάνω; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Μόλις κάνεις όλα τα παραπάνω κλείνεις το chrome .Μετα πας 3 τελίτσες πάνω δεξιά πρόσφατες καρτέλες και τις κλείνεις όλες. Μετά ανοίγεις το chrome και δοκιμάζεις ανοίγοντας καρτέλες.Λογικα θα είσαι ετοιμος Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 στην εφαρμογή ertnews. gr (παλιά ert. gr) γιατί δεν παίζει η ερτ3; ξέρει κανείς; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Προσωπικά δε με βόλεψαν τα νέα πλακίδια που έχει ο Chrome και τα έχω απενεργοποιησει. Ίσως γιατί συνήθως δουλεύω με 2-3 καρτέλες μόνο. Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Μόνο τα απαραίτητα μέσω chrome τα υπόλοιπα με άλλους browsers. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 στην εφαρμογή ertnews. gr (παλιά ert. gr) γιατί δεν παίζει η ερτ3; ξέρει κανείς; Sent from my SM-A315G using TapatalkΚαι γιατί ασχολείσαι με αυτήν την εφαρμογή; έχει να ανανεωθεί από το 19. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Και γιατί ασχολείσαι με αυτήν την εφαρμογή; έχει να ανανεωθεί από το 19.ναι οκ αλλά ήθελα να βλέπω αθλητικά όταν έχει η ερτ3. υπάρχει άλλη εφαρμογή; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Greek tv, πολυ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Και στο ertflix υπάρχουν με ωραία εικόνα συν τις ταινίες που έχει κτλ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Ertflix εκεί είναι όλα και σε HD Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 (edited) Κατέβασα την νέα έκδοση YouTube vanced, αλλά δεν μπορώ να τη συνδέσω με το Gmail μου! Ούτε την συγχρονίζει! Ξέρει κανείς τι άλλο πρέπει να κάνω; Φυσικά κατέβασα και το αντίστοιχο microg. Αν απεγκαταστήσω τελείως το cancer, που θα το βρω μετά να το εγκαταστήσω ξανά; Δεν θυμάμαι... Μπας και συγχρονιστεί ξανά. Υ.Γ. Ούτε το Google calendar μπορώ να συγχρονίσω με το Gmail μου! Edited February 24, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 μπήκες στο micro g ν συνδέσεις λογαριασμό.? Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 μπήκες στο micro g ν συνδέσεις λογαριασμό.? Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Ναι όλα τα έκανα. Τελικά με μια επανεγκατάσταση microg και vanced διορθώθηκαν όλα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Εμένα από εχθές δεν "παίζει" το YouTube Vanced. Έκανα uninstall vanced manager, YouTube, micro g και τα ξαναέκανα install, έπαιξε χθες βράδυ κανονικά και σήμερα πάλι δεν μπαίνει στο vanced YouTube. Μένει στο κεντρικό μενού και φορτώνει χωρίς να κάνει τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Έχω βάλει το NewPipe και είμαι ήσυχος,πέρασα τα Subscriptions επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Όποιος έχει Samsung, μπορεί να κατεβάσει το vanced από το galaxy store (υποστηρίζει και download). https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.biomes.vanced Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 (edited) Εμένα από εχθές δεν "παίζει" το YouTube Vanced. Έκανα uninstall vanced manager, YouTube, micro g και τα ξαναέκανα install, έπαιξε χθες βράδυ κανονικά και σήμερα πάλι δεν μπαίνει στο vanced YouTube. Μένει στο κεντρικό μενού και φορτώνει χωρίς να κάνει τίποτα.. Σε μένα παίζει κανονικά η έκδοση 16.02.35. Τα έκανα όπως κι εσύ επανεγκατάσταση και λειτουργεί κανονικά. Edited February 28, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Όποιος έχει Samsung, μπορεί να κατεβάσει το vanced από το galaxy store (υποστηρίζει και download). https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.biomes.vancedα πολύ καλό ούτε πατέντες ούτε τίποτα ευχαριστούμε Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Δεν ξέρω εάν έχει ειπωθεί, αλλά ένα ωραίο αππ είναι το radio garden Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Τι vpn προτείνετε;;; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts