vastegial_74 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Κατέβασα από apk mirror το Google pay. Διάβασα πως αναβαθμίζεται από το play store γιατί λέει στο mirror πως κατεβάζει από servers της Google. Πως θα αναβαθμίζεται όμως αφού ούτε καν φαίνεται στη βιβλιοθήκη μου στο play store; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Οι κάρτες των Ελληνικών Τραπεζών έχουν προνόμια, βλέπε yellow, επιστροφή, go4more κλπ. Από τα προνόμια αυτά έχεις όφελος χρημάτων. Όταν κάνεις χρήση της Curve, N26, revolut κλπ μέσω της εφαρμογής Gpay όλα αυτά τα χάνεις. Άρα για εμένα είναι τελείως άχρηστη σαν εφαρμογή τουλάχιστον έως να λειτουργήσει σωστά όπως και στο εξωτερικό. Μέχρι τότε αρκούμε στο να χρησιμοποιώ τις ελληνικές κάρτες χωρίς το app Gpay υπαρχουν καρτες πχ. crypto οπου εχεις διάφορα cashback. οπως επισης και άλλες καρτες περα τiς πρoωθουμενες απο youtubers n26, revolut. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Τίποτα δεν είναι άσχετο. Όλα σχετικά είναι. Η εφαρμογή στην Ελλάδα δεν δουλεύει όπως στις άλλες χώρες είτε λόγω της εφαρμογής είτε λόγω πολιτικής των εδώ τραπεζών. Άπαξ και δεν υπάρχει στο play store και ενεργοποιείται με ''κόλπο'' δεν είναι χρήσιμη στο 100%. Μακάρι σύντομα να λειτουργεί στη χώρα μας όπως και σε άλλες χώρες. Απ εκεί και πέρα...''περί ορέξεως κολοκυθόπιτα''Μάλλον έχεις χάσει επεισόδια.... ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΜΕ ΚΟΛΠΟ εδώ και περίπου 2 μήνες. Υπάρχει ΚΑΝΟΝΙΚΑ μέσα στις ρυθμίσεις του google λογαριασμού σου Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Περνάνε κανονικά τα προγράμματα επιβράβευσης μέσω της Curve. Δεν περνάνε κανονικά. Επιστροφές από μεγάλους συνεργάτες δεν παίρνεις, θέλει ελληνική κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Μάλλον έχεις χάσει επεισόδια.... ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΜΕ ΚΟΛΠΟ εδώ και περίπου 2 μήνες. Υπάρχει ΚΑΝΟΝΙΚΑ μέσα στις ρυθμίσεις του google λογαριασμού σου Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα δεν μου εμφανίζει την επιλογή. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Δεν περνάνε κανονικά. Επιστροφές από μεγάλους συνεργάτες δεν παίρνεις, θέλει ελληνική κάρτα. Μόλις η συναλλαγή εμφανιστεί στη τράπεζά σου, παίρνεις και τους πόντους που αντιστοιχούν στη κάρτα την οποία χρέωσες μέσω της Curve. Δεν μπορείς μέσω της Curve να κανεις εξαργύρωση, ούτε εκτυπώνεται το απόκομμα με τους πόντους σου από τα POS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Τίποτα δεν είναι άσχετο. Όλα σχετικά είναι. Η εφαρμογή στην Ελλάδα δεν δουλεύει όπως στις άλλες χώρες είτε λόγω της εφαρμογής είτε λόγω πολιτικής των εδώ τραπεζών. Άπαξ και δεν υπάρχει στο play store και ενεργοποιείται με ''κόλπο'' δεν είναι χρήσιμη στο 100%. Μακάρι σύντομα να λειτουργεί στη χώρα μας όπως και σε άλλες χώρες. Απ εκεί και πέρα...''περί ορέξεως κολοκυθόπιτα'' Μάλλον μιλάμε άλλη γλώσσα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Εδώ γράφουμε πόσα άτομα ότι δουλεύει στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη και εσύ μας βγάζεις άσχετους, τρελούς ή δεν ξέρω τι άλλο λέγοντας τα δικά σου. Οπότε μάλλον δεν ξέρεις καν πώς δουλεύει η εφαρμογή. Και επειδή δεν υπάρχει στο play store δεν σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν δουλεύει. Όπως δεκάδες άλλες εφαρμογές παίζουν μια χαρά χωρίς να υπάρχουν στο play store. Οπότε μάλλον ούτε πώς δουλεύει το Android ξέρεις. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Εμένα δεν μου εμφανίζει την επιλογή. :mad:Πρώτα μέσα από υπολογιστή στον λογαριασμό σου στη google θα προσθέσεις την / τις κάρτες και μετά θα στο εμφανίσει Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Ποιά εφαρμογή για προβολή και διαχείριση φωτογραφιών και βίντεο προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Πρώτα μέσα από υπολογιστή στον λογαριασμό σου στη google θα προσθέσεις την / τις κάρτες και μετά θα στο εμφανίσει Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έβαλα το apk και μου ζήτησε ακριβώς αυτό,πριν λίγο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Μόλις η συναλλαγή εμφανιστεί στη τράπεζά σου, παίρνεις και τους πόντους που αντιστοιχούν στη κάρτα την οποία χρέωσες μέσω της Curve. Δεν μπορείς μέσω της Curve να κανεις εξαργύρωση, ούτε εκτυπώνεται το απόκομμα με τους πόντους σου από τα POS. Την επιστροφή σε yellows της τράπεζας Πειραιώς σε μεγάλους συνεργάτες που δίνει διπλάσια δεν την παίρνω. Την επιστροφή 3% σε πρατήρια βενζίνης πάλι σε κάρτες της Πειραιώς δεν την δίνει. Δοκιμασμένο, όπως και στα προγράμματα bonus της Alpha Bank σε μεγάλους συνεργάτες πάλι δεν τους δίνει. Οπότε μην λέμε ότι θέλουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 (edited) Μάλλον έχεις χάσει επεισόδια.... ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΜΕ ΚΟΛΠΟ εδώ και περίπου 2 μήνες. Υπάρχει ΚΑΝΟΝΙΚΑ μέσα στις ρυθμίσεις του google λογαριασμού σου Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν σε ενοχλεί η λέξη ''κόλπο'' τότε βάλε με ''διαφορετικό τρόπο'' άπαξ και δεν υπάρχει στο play store. Στο δικό μου πάντως S10+ ΔΕΝ υπάρχει ούτε στη παραπάνω εικόνα που έχεις παραθέσει Edited February 8, 2021 by petros46 .. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Καμία ιδέα γιατί το τελευταίο διάστημα δεν έρχονται ειδοποιήσεις στο Gmail για νέα email; Εμφανίζονται όλα μαζί όταν ανοίξω την εφαρμογή !!!! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Αν σε ενοχλεί η λέξη ''κόλπο'' τότε βάλε με ''διαφορετικό τρόπο'' άπαξ και δεν υπάρχει στο play store. Στο δικό μου πάντως S10+ ΔΕΝ υπάρχει ούτε στη παραπάνω εικόνα που έχεις παραθέσει Το πετάς τότε και αγοράζεις xiaomi Μερικοί πραγματικά θέλετε να σας πείσουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες..... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 (edited) xaxaxa:lol: Edited February 9, 2021 by petros46 add Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Καμία ιδέα γιατί το τελευταίο διάστημα δεν έρχονται ειδοποιήσεις στο Gmail για νέα email; Εμφανίζονται όλα μαζί όταν ανοίξω την εφαρμογή !!!! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΜια χαρά δουλεύει, οπότε είναι θέμα του κινητού σου. Μήπως το.battery optimisation φταίει; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Μια χαρά δουλεύει, οπότε είναι θέμα του κινητού σου. Μήπως το.battery optimisation φταίει; Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΌχι και σε μένα τις τελευταίες μέρες δε μου έρχονται ειδοποιήσεις από το Gmail. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Μια χαρά δουλεύει, οπότε είναι θέμα του κινητού σου. Μήπως το.battery optimisation φταίει; Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΔε νομίζω να φταίει. Δεν το έχω πειράξει, και το πρόβλημα έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Δε νομίζω να φταίει. Δεν το έχω πειράξει, και το πρόβλημα έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΔες το εξής. Θα πας στις ρυθμίσεις του Gmail. Εκεί θα επιλέξεις το λογαριασμό σου, θα πας στις ειδοποιήσεις -> ειδοποιήσεις εισερχομένων. Δες αν είναι επιλεγμένες οι ειδοποιήσεις ετικέτας. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Δες το εξής. Θα πας στις ρυθμίσεις του Gmail. Εκεί θα επιλέξεις το λογαριασμό σου, θα πας στις ειδοποιήσεις -> ειδοποιήσεις εισερχομένων. Δες αν είναι επιλεγμένες οι ειδοποιήσεις ετικέτας.Ναι, όλα μια χαρά είναι. Δεν πείραξα τίποτα όπως έγραψα και σε προηγούμενο post μου, ξαφνικά σταμάτησαν να έρχονται ειδοποιήσεις.Όχι και σε μένα τις τελευταίες μέρες δε μου έρχονται ειδοποιήσεις από το Gmail. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣήμερα το πρωί που ξύπνησα είδα ότι είχα ειδοποιήσεις από το Gmail. Έστειλα από έναν Hotmail λογαριασμό που έχω, από το tablet μου για να είναι σε sleep mode το κινητό, και ήρθε και αυτό. Οπότε και πάλι δείχνει να λειτουργεί. Έχει το υπόψη κι εσύ, μήπως δεν ήταν πρόβλημα από τις συσκευές μας, και πλέον έρχονται και σ' εσένα ειδοποιήσεις. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Όχι και σε μένα τις τελευταίες μέρες δε μου έρχονται ειδοποιήσεις από το Gmail. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε μένα πάλι (και υποθέτω και χιλιάδες άλλοι αφού δεν παραπονούνται πολλοί) παίζει ακόμα τέλεια. Ούτε καθυστέρηση καμία στο Oneplus 6 μου. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Ναι, όλα μια χαρά είναι. Δεν πείραξα τίποτα όπως έγραψα και σε προηγούμενο post μου, ξαφνικά σταμάτησαν να έρχονται ειδοποιήσεις.Σήμερα το πρωί που ξύπνησα είδα ότι είχα ειδοποιήσεις από το Gmail. Έστειλα από έναν Hotmail λογαριασμό που έχω, από το tablet μου για να είναι σε sleep mode το κινητό, και ήρθε και αυτό. Οπότε και πάλι δείχνει να λειτουργεί. Έχει το υπόψη κι εσύ, μήπως δεν ήταν πρόβλημα από τις συσκευές μας, και πλέον έρχονται και σ' εσένα ειδοποιήσεις. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΤο χρησιμοποιείς και από browser σε pc; Αν ναι, μήπως έβαλες αυτές τις κατηγορίες που έχει και χωρίζει τα mails σε κοινωνικά, προσφορές κτλ; Εγώ αυτό είχα κάνει και μετά τις κατάργησα. Εκεί κάπου αποεπιλέχθηκε και η επιλογή που προανέφερα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Ποιά εφαρμογή για προβολή και διαχείριση φωτογραφιών και βίντεο προτείνετε; Την QP gallery από XDA, oχι του play, δεν έχει καμία σχέση. Αν θέλεις από το play, η Memoria pro είναι εξίσου καλή, αλλά λίγο πιο βαριά. QP gallery xda : https://forum.xda-developers.com/t/mod-app-gallery-quickpic-2021.3790425/ Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Την QP gallery από XDA, oχι του play, δεν έχει καμία σχέση. Αν θέλεις από το play, η Memoria pro είναι εξίσου καλή, αλλά λίγο πιο βαριά. QP gallery xda : https://forum.xda-developers.com/t/mod-app-gallery-quickpic-2021.3790425/Πω πω, όντως καμία σχέση η QuickPic του Xda με αυτή του store. Μόλις τη δοκίμασα. Για μελλοντικά update μπαίνουμε και πάλι στο link αυτό και βλέπουμε έτσι; Ευχαριστούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Πω πω, όντως καμία σχέση η QuickPic του Xda με αυτή του store. Μόλις τη δοκίμασα. Για μελλοντικά update μπαίνουμε και πάλι στο link αυτό και βλέπουμε έτσι; Ευχαριστούμε! Σωστά, αν θέλεις update, το βρίσκεις εκεί. Εγώ έχω την 6.5 και δεν την έχω αναβαθμίσει ποτέ, ούτε καν το σκέφτηκα ! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts