dimtz Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Μάλιστα, νόμιζα ότι ήταν θέμα της εφαρμογής, ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Γνώμη για το pulse sms?? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 (edited) Υπαρχει εφαρμογη που να κοβει τις διαφημισεις απο τις εφαρμογες; edit Ακυρο, κατι βρηκα Edited February 22, 2020 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να ρυθμιζω τα data του κινητου ? πχ οταν φτανω σπιτι να κλείνουν αυτοματα κτλ κτλ κτλ .. (για wifi εχω βρει ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να ρυθμιζω τα data του κινητου ? πχ οταν φτανω σπιτι να κλείνουν αυτοματα κτλ κτλ κτλ .. (για wifi εχω βρει )Όλες με αυτόματα προφίλ που υπάρχουν εδώ και χρόνια. Πχ Macrodroid, Automateit κλπ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να ρυθμιζω τα data του κινητου ? πχ οταν φτανω σπιτι να κλείνουν αυτοματα κτλ κτλ κτλ .. (για wifi εχω βρει )Νομίζω ότι το ίδιο το Android στο πεδίο για data αν του ορίσεις όριο τα κλείνει. Sent from my LG V40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να ρυθμιζω τα data του κινητου ? πχ οταν φτανω σπιτι να κλείνουν αυτοματα κτλ κτλ κτλ .. (για wifi εχω βρει )Αν έχεις ανοιχτά ταυτόχρονα, και wifi και data, μόλις μπεις σπίτι (ή σε όποιο αλλο wifi εχεις αποθηκεύσει στο κινητό), το κινητο για λογους οικονομίας, θα κάνει μόνο του την αλλαγή και θα σε περάσει σε wifi σύνδεση. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Καλησπέρα. Εφαρμογή για τις κάρτες των σούπερ μάρκετ και τους πόντους ποια λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Γεια! Καποια καλή εφαρμογή για κρύψιμο του notch υπαρχει; Στο κινητό μου εχει επιλογή να το κρυβει μόνο στην αρχική οθόνη, θα ηθελα παντού. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Καλησπέρα. Εφαρμογή για τις κάρτες των σούπερ μάρκετ και τους πόντους ποια λέτε; https://play.google.com/store/apps/details?id=at.bluesource.mobilepocket&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Καλησπέρα. Εφαρμογή για τις κάρτες των σούπερ μάρκετ και τους πόντους ποια λέτε; https://play.google.com/store/apps/details?id=de.stocard.stocard&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 ^ αυτη χρησιμιοποιει και η γυναικα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 ^ Αυτή έβαλα για δοκιμή . Ωστόσο σε ένα σούπερ που πήγα σήμερα δεν το διάβαζε το μηχάνημα. Ίσως έκανε αντανάκλαση γι'αυτό. Ο υπάλληλος μου είπε ότι κατά βάση τα χειρός μπορούν να διαβάσουν το barcode και όχι τα ξαπλωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 είναι και θέμα μηχάνηματος αλλα και θέμα κινητού δεν κάνουν ολες οι οθονες Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 είναι και θέμα μηχάνηματος αλλα και θέμα κινητού δεν κάνουν ολες οι οθονες Sent from my Nokia 9 using TapatalkΘέλει φουλ φωτεινότητα οθόνης Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 δεν ξέρω . σε redmi note 3 δεν πέρναγε σε mia2 δεν θυμάμαι.. στο Nokia 9 τώρα μια χαρά περνάει Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Καλησπέρα κάποια εφαρμογή για να ελέγξω την κατάσταση της μπαταρίας μου; για lg κινητό αν παίζει ρόλο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Καλησπέρα κάποια εφαρμογή για να ελέγξω την κατάσταση της μπαταρίας μου; για lg κινητό αν παίζει ρόλο. ΕυχαριστώAccubattery αλλά θέλει κάποιες ωρες ισως και μερα+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Έχετε να προτείνετε καμία εφαρμογή διαχείρισης εξόδων και αποταμίευσης;;; Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Έχετε να προτείνετε καμία εφαρμογή διαχείρισης εξόδων και αποταμίευσης;;; Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧρησιμοποιώ εδω κ χρόνια, το money lover https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bookmark.money ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Έχετε να προτείνετε καμία εφαρμογή διαχείρισης εξόδων και αποταμίευσης;;; Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkBluecoins https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rammigsoftware.bluecoins Χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Καλημέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε να μπορέσω να συγχρονίσω τις φωτογραφίες από τις επαφές του facebook με τις επαφές του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 cosy for facebook https://play.google.com/store/apps/details?id=com.michaelflisar.cosy.facebook.play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 cosy for facebook https://play.google.com/store/apps/details?id=com.michaelflisar.cosy.facebook.play την έχω δοκιμάσει αλλά δεν λειτουργεί σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 τι εννοείς; την έχω καιρό και είμαι ευχαριστημένος, αν βρήκες κάτι, μπορείς να στείλεις μέιλ στον προγραμματιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts