kostast1 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 πραγματικά τι dark mode μια ******* και μιση είναι, ειδικά σε no amoled οθόνη.. μγτ έχετε σκαλώσει όλοι σε όλες τις εφαρμογές δεν κατάλαβα.. έχετε πάθει όλοι Applιαση και ότι μαλάκια βγάλουν την θέλετε χτες.. Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Θα πρότεινα να διαβάσεις λίγο τους όρους χρήσης του φορά πριν γράψεις σε αυτήν τη γλώσσα... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Εφαρμογαρα!! Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά, αφού τη γνωρίζεις, να σε ρωτήσω αν μπορεί να μετατρέψει ένα pdf σε επεξεργάσιμο, δηλαδή να μπορώ να αναζητήσω λέξεις μέσα στο κείμενο. Έχω δοκιμάσει τις άλλες προτάσεις αλλά δεν το κάνουν. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Και σε μένα που δεν έχω amoled, μια χαρά δείχνει το dark mode. Στην τελική, πρόκειται για μια ακόμη επιλογή. Όποιος θέλει τη βάζει, όποιος θέλει όχι. Φυσικα και δειχνει μια χαρα, γιατι να μη δειχνει; Ο βασικος λογος που εγω επιλεγω dark mode στο amoled κινητο μου οπου γινεται, ειναι για (σημαντικη) εξοικονομηση ενεργειας. Κατι που δεν ισχυει στις ips ή στις lcd οθονες. Για αναγνωση κειμενου παντως δεν συνιστω το συνδυασμο "μαυρο φοντο - ασπρα γραμματα". Μετα το 5λεπτο ακομα και στην κορυφαια οθονη του νοτε9, κουραστηκα πολυ και το αλλαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Για πιο ξεκούραστη ανάγνωση υπάρχει η νυχτερινή λειτουργία που μειώνει το μπλε φως. Αυτό κάνει τη ζημιά. Με νυχτερινή λειτουργία και φωτεινό θέμα, διαβάζεις ξεκούραστα ακόμα και στο σκοτάδι, με μειωμένη φωτεινότητα εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Το δοκιμασα κι αυτο, εχει οντως διαφορα προς το καλυτερο, αλλα εξακολουθουσε να με κουραζει πιο πολυ απο τον κλασικο συνδυασμο "ασπρο φοντο - μαυρα γραμματα". Ισως αν του εδινα λιγο χρονο παραπανω να το συνηθιζα, αλλα τωρα δεν εχω διαθεση/χρονο για πειραματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά, αφού τη γνωρίζεις, να σε ρωτήσω αν μπορεί να μετατρέψει ένα pdf σε επεξεργάσιμο, δηλαδή να μπορώ να αναζητήσω λέξεις μέσα στο κείμενο. Έχω δοκιμάσει τις άλλες προτάσεις αλλά δεν το κάνουν.Το κάνει ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Επανέρχομαι στο θέμα dark mode με ένα λινκ που δείχνει το γιατί το θέλουμε σε AMOLED οθόνες. https://techmaniacs.gr/dark-mode-vs-light-mode-i-diafora-poy-echei-to-dark-mode-sti-mpataria-ton-smartphones-video/ Τα σχόλια είναι πλέον περιττά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 (edited) Επανέρχομαι στο θέμα dark mode με ένα λινκ που δείχνει το γιατί το θέλουμε σε AMOLED οθόνες. https://techmaniacs.gr/dark-mode-vs-light-mode-i-diafora-poy-echei-to-dark-mode-sti-mpataria-ton-smartphones-video/ Τα σχόλια είναι πλέον περιττά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ασχετο, αλλα, dark mode στο google maps, που το βρηκε? Μονο για ios υπαρχει προς το παρον? Επισης, οσο για την καταναλωση, αυτο που βλεπουμε ειναι η καταναλωση σε ios και οχι android. Δεν ειναι και πολυ σωστη συγκριση για εμας τους android. Edited October 21, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Το κάνει ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Πως εννοείς ότι το κάνει? Το μόνο που κατάφερα στη δοκιμή που έκανα, με το συγκεκριμένο, ήταν να μετατρέψω το pdf σε doc, και να κάνω σ' αυτό την αναζήτηση. Αλλά αυτή η διαδικασία είναι πολύπλοκη και το κόστος για τη χρήση του Extra αρκετά υψηλό. Υπάρχει κάτι παρόμοιο για υπολογιστή? Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 ξέρεις εάν στο Gmail είναι dark και το widget? αυτό με καίει πιο πολύ Sent from my Mi A3 using TapatalkΝαι, το widget είναι με dark background. Sent from my Nexus 7 with Android 10 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Ναι, στα προβληματα! Το whatsapp, ειναι μακραν καλυτερο και εχει πολυ καλυτερες επιλογες στις ρυθμισεις και ειδικα στο θεμα απορρητου. Oκ, δεν ασχολούμε, αλλα πραγματικά με έκανες κ γέλασα. Απόρρητο με εφαρμογή του fb και του instagram........... Το whatsup, απόρρητο...... :lol::lol::lol::lol: Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Oκ, δεν ασχολούμε, αλλα πραγματικά με έκανες κ γέλασα. Απόρρητο με εφαρμογή του fb και του instagram........... Το whatsup, απόρρητο...... :lol::lol::lol::lol: Ξαναδιαβασε τι εγραψα πριν κραξεις, γιατι εγω μιλαω για αυτο το απορρητο ρυθμισεων...εσυ, καταλαβες μαλλον κατι αλλο - λαθος. https://ibb.co/T4KH9Tf Οι παραπανω επιλογες - ρυθμισεις, δεν υπαρχουν στο viber (εκτος για την φωτογραφια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Ξαναδιαβασε τι εγραψα πριν κραξεις, γιατι εγω μιλαω για αυτο το απορρητο ρυθμισεων...εσυ, καταλαβες μαλλον κατι αλλο - λαθος. https://ibb.co/T4KH9Tf Οι παραπανω επιλογες - ρυθμισεις, δεν υπαρχουν στο viber (εκτος για την φωτογραφια). Δεν ξέρω αν κατάλαβα το παραπάνω αλλά η επιλογή να μη σε βλέπουν πότε συνδέθηκες υπάρχει στο viber Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Ασχετο, αλλα, dark mode στο google maps, που το βρηκε? Μονο για ios υπαρχει προς το παρον? Επισης, οσο για την καταναλωση, αυτο που βλεπουμε ειναι η καταναλωση σε ios και οχι android. Δεν ειναι και πολυ σωστη συγκριση για εμας τους android.Δεν κατάλαβα γιατί δεν σου άρεσε η σύγκριση, τι διαφορετικό περιμένεις σε άλλη πλατφόρμα; Όπως και να χει, δες το παρακάτω λινκ ... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Πως εννοείς ότι το κάνει? Το μόνο που κατάφερα στη δοκιμή που έκανα, με το συγκεκριμένο, ήταν να μετατρέψω το pdf σε doc, και να κάνω σ' αυτό την αναζήτηση. Ανοιγεις το pdf κ πατας τον μεγεθυντικό φακο ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Δε είπε κανείς ότι δεν είναι χρήσιμο . την ιστορία που πιάνει αρκετούς έγραψα.. ποτέ θα βγάλει dark mode, πότε το τάδε update ποτέ το ένα ποτέ το αλλο..και δεν μιλάμε βέβαια για πολλές ομάδες, τοπικ που δίνονται δεκάδες φορές απαντήσεις και συνεχίζουν να ρωτάνε γτ βαριούνται ή μάλλον δεν έμαθαν ποτέ να ψαχνουν στην ζωή τους αρκετοί Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Δε είπε κανείς ότι δεν είναι χρήσιμο . την ιστορία που πιάνει αρκετούς έγραψα.. ποτέ θα βγάλει dark mode, πότε το τάδε update ποτέ το ένα ποτέ το αλλο..και δεν μιλάμε βέβαια για πολλές ομάδες, τοπικ που δίνονται δεκάδες φορές απαντήσεις και συνεχίζουν να ρωτάνε γτ βαριούνται ή μάλλον δεν έμαθαν ποτέ να ψαχνουν στην ζωή τους αρκετοί Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Προσωπικά έχω τρέλα με την "μαυρίλα" από εποχές Nokia/symbian ακόμα. Μου αρέσει πολύ και θέλω επίσης όλες τις εφαρμογές να "μαυροκρατουνται"...... Απλά τελευταία που το ανακάλυψε και η Aplle έγινε της μοδός...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Δεν ξέρω αν κατάλαβα το παραπάνω αλλά η επιλογή να μη σε βλέπουν πότε συνδέθηκες υπάρχει στο viber Υπάρχει, αλλά, ειναι για ολους. Στο whatsapp μπορεις να επιλεξεις να βλεπουν καποια πραγματα, μονο οσοι ειναι στις επαφες σου. Ενω στο βαιπερ, οι επιλογες που εχει μονο για τις επαφες σου, ειναι για την φωτογραφια προφιλ αν εχεις. Ολα τ' αλλα και να μην τους εχεις στις επαφες σου, μπορουν να τα δουν. Πχ ποτε συνδεθηκες κλπ. ΟΚ, δεν ειναι τοσο σημαντικα, αλλα, δεν παυει να σου δινει την επιογη εσενα. Δεν κατάλαβα γιατί δεν σου άρεσε η σύγκριση, τι διαφορετικό περιμένεις σε άλλη πλατφόρμα; Όπως και να χει, δες το παρακάτω λινκ ... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειπα δεν μου αρεσε, απλα, σιγουρα μια συγκριση σε android os θα ηταν και πιο ευστοχη στο θεμα που μιλαμε. πχ στο ios βγηκε μια διαφορα πανω-κατω 25% μπαταρια κερδος. Θα ηθελα να δω και σε android. Οσο για το dark, σαφως και ειναι καλυτερο σε amoled, p-oled, Oled κλπ οθονες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Στο λινκ που σου έδωσα μπορείς να πάρεις μια γεύση για Android Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Γιατί στις IPS οθόνες δεν κάνει οικονομία το dark mode; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Οι amoled οθόνες όταν βλέπουν μαύρο το σβήνουν τελείως το pixel. Χοντρικά στο λέω, λόγω και του οφτοπικ αυτού που ρωτάς;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Οι amoled οθόνες όταν βλέπουν μαύρο το σβήνουν τελείως το pixel. Ισχυει το ιδιο και σε oled οθονες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Ισχυει το ιδιο και σε oled οθονες ?Το ίδιο είναι νομίζω. Απλα η σαμσουνγκ τις λεει αμολεντ. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Προσωπικά έχω τρέλα με την "μαυρίλα" από εποχές Nokia/symbian ακόμα. Μου αρέσει πολύ και θέλω επίσης όλες τις εφαρμογές να "μαυροκρατουνται"...... Απλά τελευταία που το ανακάλυψε και η Aplle έγινε της μοδός......N8? ωραία χρόνια ρε.... Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Πέρα από την εξοικονόμηση μπαταρίας, το μαύρο και σε IPS είναι πιο φιλικό για τα μάτια. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts