papathvas Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 έχει θέμα το viber με την τελευταία αναβάθμιση Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 νόμιζα ότι έφταιγε ο nova launcher αλλά τελικά και με τους 4 launchers, apex, xiaomi, Microsoft και νοβα το viber δεν δείχνει τα αδιάβαστα μηνύματα στο εικονίδιο του. άρα μάλλον φταίει το viber? έχω xiaomi redmi note 4 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα μου τα δείχνει κανονικά στο νόβα. Είχες γενικά θέμα η τωρα τελευταία άρχισε? Γενικά το miui δεν τα πάει καλά με τις ειδοποιήσεις. Τσέκαρε αμα έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Κι εγώ με nova είμαι ΟΚ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 τα έχω δώσει όλα τα δικαιώματα δεν είναι αυτό. δεν είχα θέμα πριν. εδώ και 2 εβδομάδες έχω. με το νούμερο στο εικονίδιο όχι με τις ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 τα έχω δώσει όλα τα δικαιώματα δεν είναι αυτό. δεν είχα θέμα πριν. εδώ και 2 εβδομάδες έχω. με το νούμερο στο εικονίδιο όχι με τις ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνε μια επανεγκατασταση και πες μας Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 τα έχω δώσει όλα τα δικαιώματα δεν είναι αυτό. δεν είχα θέμα πριν. εδώ και 2 εβδομάδες έχω. με το νούμερο στο εικονίδιο όχι με τις ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως το miui κλείνει το teslaunread από το υπόβαθρο? Άνοιξε την εφαρμογή και ας σου στείλουν ένα μνμ κατευθείαν να δεις άμα τα εμφανίζει αλλιώς κατέβασε μια παλαιότερη έκδοση το viber και δοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Κάνε μια επανεγκατασταση και πες μαςέχω κάνει επανεγκατάσταση viber, tesla, nova τίποτα. θα δοκιμάσω παλαιότερη έκδοση viber και θα αναφέρω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 έχω κάνει επανεγκατάσταση viber, tesla, nova τίποτα. θα δοκιμάσω παλαιότερη έκδοση viber και θα αναφέρω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επανεκκίνηση συσκευής? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Επανεκκίνηση συσκευής?εννοείται. κατέβασα Σεπτεμβρίου viber και θα δω.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 και σε μένα XZ1+nova τα ίδια ακριβώς Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 εμενα μου παιζει μια χαρα σε δυο κινητα, το ενα στοκ nougat, το αλλο xiaomi μεν, αλλα με lineage (14.1) γιατι δεν την πηγαινα μια την miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 τελικά με το θέμα του viber και το νούμερο των μηνυμάτων στο εικονίδιο έφταιγε το viber γιατί έβαλα έκδοση Ιουλίου και τωρα το δείχνει. μετά από τον Ιούλιο έχει βγάλει άλλες τόσες εκδόσεις και ακόμα να το φτιάξουν! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 δεν ειναι ετσι ακριβως, γιατι σου ξαναλεω, εγω την τελευταια εχω και παιζει μια χαρα! η τελευταια εκδοση του viber δεν παιζει σωστα με την miui ειναι το σωστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 ναι ακριβώς αυτό, οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Μπορείτε να προτείνετε κάποια εφαρμογή κλήσεων ώστε να έχω αυτόματη απάντηση σε hands-free γιατί στο mi a2 lite που έχει pure Android δεν βρήκα αυτόματη απάντηση. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Μπορείτε να προτείνετε κάποια εφαρμογή κλήσεων ώστε να έχω αυτόματη απάντηση σε hands-free γιατί στο mi a2 lite που έχει pure Android δεν βρήκα αυτόματη απάντηση. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπάντα ήθελα να κάνω την ερώτηση σε αυτό που θες... "εάν σε πάρει κάποιος που δεν θες να απαντήσεις, τι κάνεις;" χάχα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 πάντα ήθελα να κάνω την ερώτηση σε αυτό που θες... "εάν σε πάρει κάποιος που δεν θες να απαντήσεις, τι κάνεις;" χάχα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φσσςςςςιου φσαιου συγν.. Φσιουσαουυυυ.. ωμη δεν σε φσιουυυυδςςςς ακουω κανει φςςςςιυεσς παράσιτα :-) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 πάντα ήθελα να κάνω την ερώτηση σε αυτό που θες... "εάν σε πάρει κάποιος που δεν θες να απαντήσεις, τι κάνεις;" χάχα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάνω στο μηχανακι δεν έχω την πολυτέλεια να δω ποιος με παίρνει. Δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς όμως γιατί χρειάζομαι την αυτόματη απάντηση αρκετές φορές. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Πάνω στο μηχανακι δεν έχω την πολυτέλεια να δω ποιος με παίρνει. Δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς όμως γιατί χρειάζομαι την αυτόματη απάντηση αρκετές φορές. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkSmart watch ή smart band και τέλος Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Δυστυχως με τα γυαλια ηλίου δεν έχω δει κανενα smart band που να μπορώ να δω ποιος με καλεί πάνω σε μηχανή. Ίσως με ένα πολύ καλό smartwatch ή με κανένα κινέζικο της πλάκας όπου με mod θα το έχω τοποθετήσει δίπλα από τα όργανα της μηχανής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Δυστυχως με τα γυαλια ηλίου δεν έχω δει κανενα smart band που να μπορώ να δω ποιος με καλεί πάνω σε μηχανή. Ίσως με ένα πολύ καλό smartwatch ή με κανένα κινέζικο της πλάκας όπου με mod θα το έχω τοποθετήσει δίπλα από τα όργανα της μηχανής.Τώρα που βγαίνουν και έγχρωμα smart band γίνεται εύκολα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Δυστυχως με τα γυαλια ηλίου δεν έχω δει κανενα smart band που να μπορώ να δω ποιος με καλεί πάνω σε μηχανή. Ίσως με ένα πολύ καλό smartwatch ή με κανένα κινέζικο της πλάκας όπου με mod θα το έχω τοποθετήσει δίπλα από τα όργανα της μηχανής. Offtopic: Το Amazfit Bip έχει ανακλαστική οθόνη, που φαίνεται πιο καθαρά στον ήλιο, από ότι στη σκιά. Όχι στα 100€ όμως. Offtopic end. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Κσλησπερα εχω το google news, ρυθμισμενο στα ελληνικα, και ενω του εχω δωσει ξένες πηγές, στην κεντρικη ροη μου βγαζει μονο τις ελληνικες, πρεπει να επιλεξω καθε ξενη πηγή χωριστα για να διαβασω ειδησεις. Υπάρχει αντιστοιχη εφαρμογη που να δειχνει ταυτόχρονα ελληνικες και ξένες πηγες ειδησεων στο κεντρικο feed? Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Καλησπέρα .Υπάρχει εφαρμογή που να επιλέγεις ποια κλήση μπορεί να απαντηθεί αυτόματα από το bluetooth του αυτοκινήτου; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Μπορείτε να προτείνετε κάποια εφαρμογή κλήσεων ώστε να έχω αυτόματη απάντηση σε hands-free γιατί στο mi a2 lite που έχει pure Android δεν βρήκα αυτόματη απάντηση. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜήπως καποιος μπορεί να βοηθήσει? Αν δεν υπάρχει λύση θα το δώσω. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts