Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά αυτό είναι κόλλημα δικό σου.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να παρέχει για πάντα δωρεάν κάτι που ξεκίνησε έτσι.

Αυτό ισχύει για υπηρεσίες και εφαρμογές εδώ και χρόνια.

Τίποτα το παράξενο, ούτε είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Το ότι δεν συμβαίνει για πρώτη φορά δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό.

Όταν ένας dev ανεβάζει μια εφαρμογή τοτε (έτσι πρέπει τουλάχιστον) να ζητήσει την ανάλογη αμοιβή (αυτός επιλέγει τρόπο και ποσό). Το να σου την δώσει δωρεάν, να εξαρτηθείς από αυτή και μετά να σου πει "σκασ'τα" θυμίζει τακτική με δόλωμα......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου για τα προηγούμενα που γράψατε,τι μπορεί να κάνει αυτή η εφαρμογή σε σχέση με τις άλλες,δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώσει κάποιος μια εφαρμογή gallery!

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει καμμία εφαρμογή να μπορέσω να δω πως καταναλώθηκαν τα MB του Internet στο κινητό μου!

Έχω ένα 2ο τηλέφωνο (Huawei), το οποίο έχει κάρτα της cosmote με 200 mb Internet!

Χθες έγινε η ανανέωση και σήμερα μου λέει ότι έχω καταναλώσει το 65% των mb , ένω χρησιμοποίησα ελάχιστα τα δεδομένα!

Μπορώ να δω κάπως μήπως τα δεδομένα αυτά τα τράβηξε κάποια εφαρμογή εν άγνοια μου;

Υπόψιν, στο Google play έχω ρυθμίσει εξ αρχής να μην κάνει αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών.

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει καμμία εφαρμογή να μπορέσω να δω πως καταναλώθηκαν τα MB του Internet στο κινητό μου!

Έχω ένα 2ο τηλέφωνο (Huawei), το οποίο έχει κάρτα της cosmote με 200 mb Internet!

Χθες έγινε η ανανέωση και σήμερα μου λέει ότι έχω καταναλώσει το 65% των mb , ένω χρησιμοποίησα ελάχιστα τα δεδομένα!

Μπορώ να δω κάπως μήπως τα δεδομένα αυτά τα τράβηξε κάποια εφαρμογή εν άγνοια μου;

Υπόψιν, στο Google play έχω ρυθμίσει εξ αρχής να μην κάνει αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών.

Καλησπέρα!Μπορείς να μπείς στο μενού των ρυθμίσεων του κινητού σου και να πας εκεί που λέει Ιντερνετ και δεδομένα ή κάπως έτσι αναλόγως την συσκευή σου και την έκδοση android σου.Εκεί μπορείς να δείς αναλυτικά ποιά εφαρμογή έχει καταναλώσει πόσα mb,ακόμα και στο παρασκήνιο όταν εσύ δεν την χρησιμοποιείς.

Πχ τώρα στο tablet μου,που σου γράφω τώρα,είναι στο Ρυθμίσεις-Χρήση δεδομένων.Σε εσένα μπορεί να το ονομάζει διαφορετικά αλλά θα το βρείς.

Edited by Brolas
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Υπάρχει κανένας dialer με ελληνικό Τ9 search, swipe right or left για κλήση ή sms και επιλογή για κατάμαυρο (AMOLED) θέμα;

Είχα αγοράσει κάποτε τον ExDialer που έχει να βγάλει update από πέρυσι και δεν υπάρχει κάποιο μαύρο θέμα, μόνο ένα σωρό γκρι. Όπως επίσης κι ο truecaller που δοκίμασα δεν έχει σκέτο μαύρο θέμα.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Υπάρχει κανένας dialer με ελληνικό Τ9 search, swipe right or left για κλήση ή sms και επιλογή για κατάμαυρο (AMOLED) θέμα;

Είχα αγοράσει κάποτε τον ExDialer που έχει να βγάλει update από πέρυσι και δεν υπάρχει κάποιο μαύρο θέμα, μόνο ένα σωρό γκρι. Όπως επίσης κι ο truecaller που δοκίμασα δεν έχει σκέτο μαύρο θέμα.

Εγώ έχω βάλει το miui dark (στον exdialer) και είναι μια χαρά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπέρα!Μπορείς να μπείς στο μενού των ρυθμίσεων του κινητού σου και να πας εκεί που λέει Ιντερνετ και δεδομένα ή κάπως έτσι αναλόγως την συσκευή σου και την έκδοση android σου.Εκεί μπορείς να δείς αναλυτικά ποιά εφαρμογή έχει καταναλώσει πόσα mb,ακόμα και στο παρασκήνιο όταν εσύ δεν την χρησιμοποιείς.

Πχ τώρα στο tablet μου,που σου γράφω τώρα,είναι στο Ρυθμίσεις-Χρήση δεδομένων.Σε εσένα μπορεί να το ονομάζει διαφορετικά αλλά θα το βρείς.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Όντως εκεί το βρήκα και σε μένα!

"Ανακάλυψα" αυτό!!....

6d9667a24b11c35d92f6bc6a00245470.jpg

Έπαθα πλάκα!

Γιατί να τρώει τόσα mb το Google Play στο παρασκήνιο, ενώ εγώ δεν μπήκα καθόλου; Και χωρίς την αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών!

Πολύ μπαμπέσα η Google!

Ενεργοποίησα τώρα την παρακάτω επιλογή:

8088a9a755dcc63392d73c93bce2a0bb.jpg

Ελπίζω να διορθωθεί το "πρόβλημα".

Όχι τίποτα άλλο.... το τηλέφωνο είναι υπηρεσιακό, και χρειάζομαι τα mb για τη δουλειά μου!

Edited by Titarasaudi

Και πολύ καλά έκανες που του έκοψες τα δεδομένα παρασκηνίου.Παραέφαγε mb από την 1η του μηνός εώς σήμερα το play store σου.Εμένα σκέψου τώρα που το τσέκαρα στο τάμπλετ μου,έχει φάει σε διάστημα ενός μήνα 125mb στο παρασκήνιο.Αλλά ok μπορεί σε εσένα να είχε πιό πολύ δραστηριότητα για κάποιον άλλο λόγο και να έτυχε.Εχε υπόψιν ότι παρόλο που του κόβεις την αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών,δεν μπορείς να του κόψεις την αυτόματη ενημέρωση του ίδιου του play store.Παρά μόνο τώρα που του έκοψες τα δεδομένα παρασκηνίου του.Θα αυτοενημερώνεται μόνο σε wifi πλέον οπότε θα είσαι κομπλέ.
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Μέσω vlc πως μπορώ να κατεβάζω υπότιτλους, έχω επιλέξει γλώσσες αλλά δεν

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Όποιον τον ενδιαφέρει κάτι παρόμοιο σε AMOLED οθόνη, έβαλα true caller pro και swift black theme στο substratum το οποίο κάνει μαύρο και το true caller αν επιλέξετε το pitch Black theme.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Βάλε το tasker. Κάνει ότι ζητάς και πολλά παραπάνω!

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Το tasker είναι με πληρωμή;;;; Είναι αυτό με τα 2,99???

Εγώ θέλω όταν πάω σπίτι να γυρνάει σε 3g και όταν φεύγω σε 4g.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το tasker δεν είναι δωρεάν. Δεν ξέρω εάν μπορεί να σε γυρίσει σε συγκεκριμένες συχνότητες 3G η 4G. Ξέρω ότι μπορείς να επιλέξεις data η WiFi.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Το tasker είναι με πληρωμή;;;; Είναι αυτό με τα 2,99???

Εγώ θέλω όταν πάω σπίτι να γυρνάει σε 3g και όταν φεύγω σε 4g.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Macrodroid που είναι δωρεάν δοκίμασε

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Macrodroid που είναι δωρεάν δοκίμασε

Ας ρίξει μια ματιά, αλλά κι εγώ που ήθελα το ίδιο πράγμα, δεν βρήκα να μπορεί να το κάνει.

Ο exdialer έχει χαλάσει. Τον είχα παλιά. Τώρα έχω το true phone. Έχει τα πάντα, και πλήρη υποστήριξη dual sim

Παιδιά το YouTube Downloader έχει σταματήσει να κατεβάζει ενώ λέει ότι έχω την νεότερη έκδοση. Υπάρχει κάποια λύση ή κάποιο άλλο πρόγραμμα;

(στείλτε pm αν απαγορεύεται εδώ η συζήτηση)

[Στάλθηκε από μόνο του]

Παιδιά το YouTube Downloader έχει σταματήσει να κατεβάζει ενώ λέει ότι έχω την νεότερη έκδοση. Υπάρχει κάποια λύση ή κάποιο άλλο πρόγραμμα;

(στείλτε pm αν απαγορεύεται εδώ η συζήτηση)

[Στάλθηκε από μόνο του]

Έχει προταθεί το Tubemate τόσες φορές

Amazon Fire stick 4k max

Πως μπορω να κανω back up τα δεδομενα και τους κωδικους των wifi επειδη θελω να κανω hard reset στο κινητο μου.

Επισης το safe access της Alpha Bank θα επιρεαστει; Θα ξαναλειτουργησει μετα;

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Έχει προταθεί το Tubemate τόσες φορές

Φαίνεται να τα κατεβάζει αλλά ψάχνω και δεν τα βρίσκω πουθενά.

[Στάλθηκε από μόνο του]

Φαίνεται να τα κατεβάζει αλλά ψάχνω και δεν τα βρίσκω πουθενά.

[Στάλθηκε από μόνο του]

Φάκελος mp3 κοίτα

Amazon Fire stick 4k max

Φάκελος mp3 κοίτα

Τίποτα...

Edit : εντάξει βρέθηκε λύση. Τα κατεβάζω σε μορφή AAC και τα παίζει κανονικά. Σε mp3 δεν κατεβάζει κανένα για κάποιο λόγο. Δεν με πειράζει.

[Στάλθηκε από μόνο του]

Edited by lek88

νόμιζα ότι έφταιγε ο nova launcher αλλά τελικά και με τους 4 launchers, apex, xiaomi, Microsoft και νοβα το viber δεν δείχνει τα αδιάβαστα μηνύματα στο εικονίδιο του. άρα μάλλον φταίει το viber? έχω xiaomi redmi note 4

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II