dantspet Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Το τι μπορεις να κανεις ακριβως με αυτη την εφαρμογη δεν υπαρχει, δεν κανει κατι συγκεκριμενο Σκεψου ενα "σεναριο", κατι που θα ηθελες να κανει η συσκευη σου. Εγω πχ θελω οταν το τηλεφωνο συνδεεται στο wifi του σπιτιου να απενεργοποιειται το dolby atmos για να κουδουνιζει με μικροτερη ενταση.Οταν φευγω απο το σπιτι και αποσυνδεεται απο το wifi του σπιτιου ενεργοποιει το dolby atmos. Το ειχα βαλει να κανει και επανεκκινηση της συσκευης καθε πρωι αλλα μετα απο ενα update δεν βρισκω πια την επιλογη. Εχω και το tasker αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη πολυ περιπλοκο :blink: Οκ, σ ευχαριστώ πολύ. Από ότι κατάλαβα θέλει ψάξιμο. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Κάτι παρομοιο κάνει και αυτό ? Ενα παραδειγμα εδωσα, σκεψου ενα σεναριο ενεργειων και δες αν μπορεις να το κανεις με το MacroDroid, ωστοσο αν αυτο που ποσταρες ειναι απο το μενου της συσκευης σου μαλλον δεν εχεις αναγκη απο αλλη εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Κάτι παρομοιο κάνει και αυτό ? ποια εφαρμογή είναι αυτή πλιζ; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 ποια εφαρμογή είναι αυτή πλιζ; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν ξέρω αν το έχει το LG G6 Η Android 8 !!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Υπάρχει εφαρμογή που να απομονώνει κείμενα από ένα σκαναρισμενο έγγραφο και να το πηγαίνει σε word η excel για να μπορεί να επεξεργαστεί? Πχ σκαναρισμα μιας σελίδας με τηλέφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 μηπως χρησιμοποιει κανεις εφαρμογη radio delay; ειχα μια παλια, αλλα δεν επαιρνα backup τοτε και δεν την βρισκω και πρεπει να εχει αποσυρθει, εντωμεταξυ και στο google που ψαχνω δεν βρισκω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Καλησπέρα, ψάχνω εφαρμογή που να με λέει πότε μια ταινία που θέλω να δω, έχει βγει σε DVD, bluray.ή πότε αρχίζει η προβολή της σε πρεμιέρα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλησπέρα, ψάχνω εφαρμογή που να με λέει πότε μια ταινία που θέλω να δω, έχει βγει σε DVD, bluray.ή πότε αρχίζει η προβολή της σε πρεμιέρα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν απατώμαι φίλε βρομιάρη αυτό το κάνει και η εφαρμογή imdb. Όπως και να'χει εγώ χρησιμοποιώ το Movie Mate και είμαι υπέρ ευχαριστημένος Ψάχνω εφαρμογή που να κατηγοριοποιώ τις επαφές μου έτσι ώστε να μην με καλούν αν δεν θέλω κάποιοι αριθμοί ή κάποια ομάδα από αριθμούς. Σίγαση περιορισμένου χρόνου και μηνυμάτων. Έχετε να προτείνετε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 παιδια, καλημερα. Εβαλα αυτο το αναθεματισμενο truecaller και θα ηθελα να μαθω αν υποστηριζει sms με 160 χαρακτηρες, ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Είχα αρχίσει να νομίζω ότι είμαι ο μόνος που με ενοχλεί. Ελπίζω κι εγώ να το διώξουν σε επόμενο update. Ηρθε ενημέρωση σήμερα και δυστυχώς δεν το άλλαξαν...Μα τι χαζοί πραγματικά τώρα! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 έχει ασχοληθεί κανείς με mx player; ποιους decoders επιλέγω; όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 έχει ασχοληθεί κανείς με mx player; ποιους decoders επιλέγω; όλους; Κανέναν. Μόνο αν σου ζητηθεί Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 σορυ, στις επιλογές έλεγα, ποια επιλέγω ανάμεσα στα hw, hw+ και sw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 έχει ασχοληθεί κανείς με mx player; ποιους decoders επιλέγω; όλους; Kατέβασε και τον codec που έχει στο xda για να παίζει DTS κ.λ.π ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σορυ, στις επιλογές έλεγα, ποια επιλέγω ανάμεσα στα hw, hw+ και sw Άστο όπως είναι, αν δεν παίζει κάτι τότε στην οθόνη αναπαραγωγής μπορείς να το αλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Άστο όπως είναι, αν δεν παίζει κάτι τότε στην οθόνη αναπαραγωγής μπορείς να το αλλάξεις. ναι, το ξερω οτι αλλαζει μετα, ειχα θεμα με καποια video στο ενα μου κινητο που προσπαθουσε να τα παιξει με hw και ενεργοποιησα το hw+ που ειναι πολυ καλυτερο γιατι διαβασα οτι παιζει με τα codecs του mx, ενεργοποιησα μετα και το sw, αλλα το απενεργοποιησα τωρα γιατι παιζει με την cpu του κινητου και παιζει by default με sw οταν το εχεις ενεργοποιημενο, οποτε hw+ και backup το hw, ευχαριστω για τις απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Στην εφαρμογή του νετφλιξ στο κινητό, τι πατάω για να δω σε τι ανάλυση τρέχει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Στην εφαρμογή του νετφλιξ στο κινητό, τι πατάω για να δω σε τι ανάλυση τρέχει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πατάς στο search του Netflix "Test patterns" και ανοίγεις να παίξει το βίντεο.Αστο κανά δυό λεπτά να φορτώσει καλά ωστέ να πιάσεις την ανώτερη ανάλυση που μπορεί η συσκευή σου. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή για να ξέρω αν το τηλ. που καλώ είναι της cosmote ή όχι? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή για να ξέρω αν το τηλ. που καλώ είναι της cosmote ή όχι? Thanks https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cytech.mobileapps.iserm.tc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Λεβέντες ψάχνω εφαρμογή vpn free , τι προτιμάτε; Όχι μόνο για browsers αλλα και για εφαρμογές Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Λεβέντες ψάχνω εφαρμογή vpn free , τι προτιμάτε; Όχι μόνο για browsers αλλα και για εφαρμογές Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkTunnelbear Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Tunnelbear Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Σ ευχαριστώ φίλε,θα το δοκιμάσω Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Παιδιά είχα την εφαρμογή cosy στο κινητό μου (που συγχρονίζει facebook και επαφές) και μου ήρθε μύνημα από playstore ότι η εφαρμογή παραβιάζει πρόσωπα δεδομένα κτλ και πρέπει να την σβήσω.. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Μάλιστα.. Πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο.. Την έβγαλα αλλά είμαστε σίγουροι ότι το playstore έχει δίκιο εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts