Darkpurple Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Νομίζω με αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.staircase3.opensignal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Νομίζω με αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.staircase3.opensignalΝαι αυτή είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Νομίζω ότι η εφαρμογή Safe in Cloud είναι αρκετά ασφαλής. Εγώ χρησιμοποιώ αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.awallet.free Θα δοκιμάσω και τις δύο, αν και δεν ξέρω πόσο ασφαλές είναι αν αποθηκεύγει κανείς τη database του σε υπηρεσίες cloud χρησιμοποιώντας δημόσια δίκτυα. Φαντάζομαι βέβαια η εφαρμογή θα έχει τη δυνατότητα να μην αναβάζεις τη βάση δεδομένων σου σε cloud. Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Σήμερα κάτι έπαθε το Google drive μου και δεν μπορώ να κάνω download τίποτα από τον λογαριασμό μου στο κινητό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Σήμερα κάτι έπαθε το Google drive μου και δεν μπορώ να κάνω download τίποτα από τον λογαριασμό μου στο κινητό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει; Mόλις το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Mόλις το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά :)Δεν ξέρω τι το έπιασε το δικό μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Ξερω οτι αυτη η ερωτηση εχει γινει απειρες φορες και ισως αλλες 2 την εχω κανει κι εγω αλλα παντα οτι app μου ειχανε προτεινει ειχε απειρες διαφημισεις και μερικες φορες δεν κατεβασε το κομματ σαν mp3. Ψαχνω ενα free app που να μπορεις να κατεβασεις απο οποιοδηποτε youtube videos τον ηχο σαν mp3 ωστε να το βαλεις σαν ringtone στο κινητο. Ειναι για μεγαλο ανθρωπο θα ηθελα αν γινεται φυσικα να ειναι και σχετικα ευκολο στη χρηση του. Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και ζητω συγνωμη που επαναφερω μια ερωτηση που εχει γινει ηδη πολλες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 πέρασα στο gdrive 150 γιγα φωτο από το πισι εάν ΑΠΌ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ πάω να δω απλά μια φώτο καταναλώνει πολλά δεδομένα η μόνο την βλέπω σε χαμηλή ανάλυση; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Ξερω οτι αυτη η ερωτηση εχει γινει απειρες φορες και ισως αλλες 2 την εχω κανει κι εγω αλλα παντα οτι app μου ειχανε προτεινει ειχε απειρες διαφημισεις και μερικες φορες δεν κατεβασε το κομματ σαν mp3. Ψαχνω ενα free app που να μπορεις να κατεβασεις απο οποιοδηποτε youtube videos τον ηχο σαν mp3 ωστε να το βαλεις σαν ringtone στο κινητο. Ειναι για μεγαλο ανθρωπο θα ηθελα αν γινεται φυσικα να ειναι και σχετικα ευκολο στη χρηση του. Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και ζητω συγνωμη που επαναφερω μια ερωτηση που εχει γινει ηδη πολλες φορες.Δες για το YouTube Downloader (δεν είναι στο play store) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Ξερω οτι αυτη η ερωτηση εχει γινει απειρες φορες και ισως αλλες 2 την εχω κανει κι εγω αλλα παντα οτι app μου ειχανε προτεινει ειχε απειρες διαφημισεις και μερικες φορες δεν κατεβασε το κομματ σαν mp3. Ψαχνω ενα free app που να μπορεις να κατεβασεις απο οποιοδηποτε youtube videos τον ηχο σαν mp3 ωστε να το βαλεις σαν ringtone στο κινητο. Ειναι για μεγαλο ανθρωπο θα ηθελα αν γινεται φυσικα να ειναι και σχετικα ευκολο στη χρηση του. Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και ζητω συγνωμη που επαναφερω μια ερωτηση που εχει γινει ηδη πολλες φορες. Το κορυφαίο ήταν το ogYouTube το οποίο κατέβαζε βίντεο ή mp3 ενώ έχει τη δυνατότητα να ακούς στο παρασκήνιο (ενώ κάνεις μια άλλη εργασία ή απλά έχεις κλειστή την οθόνη). Λέω ήταν γιατί εδώ και λίγες μέρες δεν κατεβάζει (θεωρώ ότι θα διορθωθεί). Μέχρι τότε TubeMate και snaptube κάνουν μια χαρά αυτό που θες. Ολα εκτός store βέβαια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 (edited) Καλημέρα μπορείτε να μου προτείνεται μια εφαρμογή για να πατάω διπλό tap στην οθόνη και να κλειδώνει το κινητό σαν αυτό που κάνει το nova launcher αλλα να μπορεί να ξεκλειδώνει μετά και με δακτυλικό αποτύπωμα?? Eυχαριστώ!!! Edited February 13, 2018 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Καλημέρα μπορείτε να μου προτείνεται μια εφαρμογή για να πατάω διπλό tap στην οθόνη και να κλειδώνει το κινητό σαν αυτό που κάνει το nova launcher αλλα να μπορεί να ξεκλειδώνει μετά και με δακτυλικό αποτύπωμα?? Eυχαριστώ!!! να ρωτησω κατι παρομοιο? με τον nova launcher μπορω να εχω double tap και για να αναψει η οθονη ή μονο για να σβηνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 να ρωτησω κατι παρομοιο? με τον nova launcher μπορω να εχω double tap και για να αναψει η οθονη ή μονο για να σβηνει? Μόνο για να σβήνει. Το DT2W είναι θέμα kernel και όχι launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Καλημέρα μπορείτε να μου προτείνεται μια εφαρμογή για να πατάω διπλό tap στην οθόνη και να κλειδώνει το κινητό σαν αυτό που κάνει το nova launcher αλλα να μπορεί να ξεκλειδώνει μετά και με δακτυλικό αποτύπωμα?? Eυχαριστώ!!! Ανδρέα δεν σε κατάλαβα. Ξεκλειδώνει με το δαχτυλικο κανονικά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Υπάρχουν κινητά που δεν έχουν την δυνατότητα dt2w και dt2s; Το θυμάμαι σε κινητά που παίζανε πριν 3-4 χρόνια. Πλέον πιστεύω σε όλα υπάρχει από default. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ανδρέα δεν σε κατάλαβα. Ξεκλειδώνει με το δαχτυλικο κανονικά. Καλησπέρα μάλλον δεν το εξήγησα καλά θέλω μια εφαρμογή που να μπορείς να κλειδώνεις το κινητό με διπλό πάτημα στην οθόνη παρόμοιο με αυτό που κάνει ο nova. Tώρα έχω τον nova αλλα θέλω να τον βγάλω να δοκιμάσω και λίγο το samsung experience γιατί από τότε που πήρα το s8+ έβαλα κατευθείαν τον nova, επειδή έψαξα για εφαρμογή είδα ότι μερικές μετά από το κλείδωμα δεν ξεκλειδώνει με δακτυλικό πρέπει να έχουν για επιλογή νομίζω την καθυστέρηση 5 δευτερολέπτων κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 (edited) Υπάρχουν κινητά που δεν έχουν την δυνατότητα dt2w και dt2s; Το θυμάμαι σε κινητά που παίζανε πριν 3-4 χρόνια. Πλέον πιστεύω σε όλα υπάρχει από default. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΔεν υπάρχει σε όλα. Είναι θέμα της εκάστοτε εταιρίας αν θα το βάλει στο λογισμικό. Πχ η LG το έχει σε όλα τα κινητά της, η Xiaomi όχι. Edited February 13, 2018 by WPerty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 πέρασα στο gdrive 150 γιγα φωτο από το πισι εάν ΑΠΌ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ πάω να δω απλά μια φώτο καταναλώνει πολλά δεδομένα η μόνο την βλέπω σε χαμηλή ανάλυση; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkεδω κανεις?δεν ξερω εαν γινομαι κατανοητος,εννοω εαν μια φωτο ειναι στο google drive 2mb και την ανοιξω στο κινητο(να την δω οχι να την κατεβασω) θα καταναλωθουν 2mb η λιγοτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Καλησπέρα μάλλον δεν το εξήγησα καλά θέλω μια εφαρμογή που να μπορείς να κλειδώνεις το κινητό με διπλό πάτημα στην οθόνη παρόμοιο με αυτό που κάνει ο nova. Tώρα έχω τον nova αλλα θέλω να τον βγάλω να δοκιμάσω και λίγο το samsung experience γιατί από τότε που πήρα το s8+ έβαλα κατευθείαν τον nova, επειδή έψαξα για εφαρμογή είδα ότι μερικές μετά από το κλείδωμα δεν ξεκλειδώνει με δακτυλικό πρέπει να έχουν για επιλογή νομίζω την καθυστέρηση 5 δευτερολέπτων κάτι τέτοιο Τώρα κατάλαβα. Βασικά θα σου έλεγα να μην αλλάξεις τον nova ή αν σε τρώει το χέρι για αλλαγή, να πας στον arrow που είναι πολύ καλός (ίσως και καλύτερος) και έχει το χαρακτηριστικό του double tap to sleep. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 εδω κανεις?δεν ξερω εαν γινομαι κατανοητος,εννοω εαν μια φωτο ειναι στο google drive 2mb και την ανοιξω στο κινητο(να την δω οχι να την κατεβασω) θα καταναλωθουν 2mb η λιγοτερα?Είναι πιθανό να τρώει λιγότερο, αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις ο ίδιος να δεις τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 (edited) Δες για το YouTube Downloader (δεν είναι στο play store) Το κορυφαίο ήταν το ogYouTube το οποίο κατέβαζε βίντεο ή mp3 ενώ έχει τη δυνατότητα να ακούς στο παρασκήνιο (ενώ κάνεις μια άλλη εργασία ή απλά έχεις κλειστή την οθόνη). Λέω ήταν γιατί εδώ και λίγες μέρες δεν κατεβάζει (θεωρώ ότι θα διορθωθεί). Μέχρι τότε TubeMate και snaptube κάνουν μια χαρά αυτό που θες. Ολα εκτός store βέβαια. Να αναφερω οτι το κινητο δεν ειναι ρουτ και ουτε προκειτε να γινει ή να απεγκατασταθει το youtube γιατι απ' οτι διαβασα καποιοι λενε οτι πρεπει να απεγματαστησουμε το youtube ή να ειναι το κινητο ρουτ για να δουλεψει σωστα το ogyoutube. Ποιες εκδοσεις τους προτεινετε και αυτα ειναι χωρις διαφημίσεις και δυσκολο στην ολη διαδικασια? Edited February 13, 2018 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Να αναφερω οτι το κινητο δεν ειναι ρουτ και ουτε προκειτε να γινει ή να απεγκατασταθει το youtube γιατι απ' οτι διαβασα καποιοι λενε οτι πρεπει να απεγματαστησουμε το youtube ή να ειναι το κινητο ρουτ για να δουλεψει σωστα το ogyoutube. Ποιες εκδοσεις τους προτεινετε και αυτα ειναι χωρις διαφημίσεις και δυσκολο στην ολη διαδικασια?Αυτή που προτείνω δεν έχει διαφημίσεις και δεν έχει σχέση με root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Είναι πιθανό να τρώει λιγότερο, αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις ο ίδιος να δεις τι παίζει;τωρα δοκιμασα τρωει,τρωει δυστυχως και κοιταζοντας τις φωτο απλως δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Να αναφερω οτι το κινητο δεν ειναι ρουτ και ουτε προκειτε να γινει ή να απεγκατασταθει το youtube γιατι απ' οτι διαβασα καποιοι λενε οτι πρεπει να απεγματαστησουμε το youtube ή να ειναι το κινητο ρουτ για να δουλεψει σωστα το ogyoutube. Ποιες εκδοσεις τους προτεινετε και αυτα ειναι χωρις διαφημίσεις και δυσκολο στην ολη διαδικασια? Έχω όσα σου ανέφερα, εννοείται πως δεν είμαι root (ή εγγύηση πάνω απ όλα) και δεν έχω απεγκαταστησει το YouTube. Πριν γράψεις το παραπάνω, έκανες τον κόπο να δεις και ο ίδιος αν λειτουργούν ή αν χρειάζεται root? Στην τελική, αν χρειαζόταν root θα το ανέφερα από την αρχή μιας και οι μεγάλη πλειοψηφία δεν θέλουμε να χάσουμε την εγγύηση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Έχω όσα σου ανέφερα, εννοείται πως δεν είμαι root (ή εγγύηση πάνω απ όλα) και δεν έχω απεγκαταστησει το YouTube. Πριν γράψεις το παραπάνω, έκανες τον κόπο να δεις και ο ίδιος αν λειτουργούν ή αν χρειάζεται root? Στην τελική, αν χρειαζόταν root θα το ανέφερα από την αρχή μιας και οι μεγάλη πλειοψηφία δεν θέλουμε να χάσουμε την εγγύηση.Μην γράφουμε πράγματα που δεν ισχύουν. Εδώ και χρόνια επιτρέπεται το ροοτ από πολλές εταιρείες και καμία εγγύηση δεν χάνεται. Λες και το ροοτ είναι κάτι απαγορευμένο.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts