stelios_85_07 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Βρήκα πως η εφαρμογή quicksearchbox μου έχει διαλύσει το κινητό και κολλάει συνεχώς. Σχετίζεται με αυτό το θέμα. Είμαι root. Μπορώ να την απεγκαταστήσω ή θα προκείψει κανα πρόβλημα; Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Βρήκα πως η εφαρμογή quicksearchbox μου έχει διαλύσει το κινητό και κολλάει συνεχώς. Σχετίζεται με αυτό το θέμα. Είμαι root. Μπορώ να την απεγκαταστήσω ή θα προκείψει κανα πρόβλημα; Ίσως ναι ίσως όχι, εξαρτάται από το κινητό. Μέχρι και να μην μπουτάρει το σύστημα... μου έχει τύχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Ίσως ναι ίσως όχι, εξαρτάται από το κινητό. Μέχρι και να μην μπουτάρει το σύστημα... μου έχει τύχει Ωραία και πώς μπορώ να το καταλάβω αυτό; Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Βρήκα πως η εφαρμογή quicksearchbox μου έχει διαλύσει το κινητό και κολλάει συνεχώς. Σχετίζεται με αυτό το θέμα. Είμαι root. Μπορώ να την απεγκαταστήσω ή θα προκείψει κανα πρόβλημα; Αφού είσαι root γιατί δεν την παγώνεις με το Titanium backup, σε πρώτη φάση, για να δεις πως θα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Ωραία και πώς μπορώ να το καταλάβω αυτό; Δεν μπορείς! Απλά σου συμβαίνει και σε σώνει το backup που υποχρεωτικά ΠΡΕΠΕΙ να έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Αφού είσαι root γιατί δεν την παγώνεις με το Titanium backup, σε πρώτη φάση, για να δεις πως θα πάει; Φοβήθηκα κάποιο μη αναστρέψιμο προβλήμα ακόμα και με πάγωμα. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Τελικα εκανα αυτο που προτεινε ο geoav με την συντομευση.θα δω αν με βολευει και περισσοτερο οταν ειναι κλειδωμενη η συσκευη . Φιλε tsiv τοσο και το ειχα ετσι οπως λες αλλα παρατηρησα οτι οταν εκλεισα δεδομενα και bluetooth η μπαταρια μου κραταει περισσοτερο γιατι τα ειχα ολη μερα ανοιχτα. Μια εντολή που να ενεργοποιεί το Bluetooth σε εισερχόμενη κλήση (εγώ το κάνω με macrodroid) πιστεύω θα σε βόλευε..... Υπόψιν.... Το Bluetooth του τηλεφώνου εννοώ. Το ακουστικό θα το ανάβεις εσύ εκείνη την ώρα. Sent from Lenovo P1a42 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Ποιο θεωρείτε καλύτερο, το macrodroid ή το tasker; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ποιο θεωρείτε καλύτερο, το macrodroid ή το tasker; Το tasker έχει άπειρες δυνατότητες, το macrodroid είναι πιο φιλικό στο χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Μια εντολή που να ενεργοποιεί το Bluetooth σε εισερχόμενη κλήση (εγώ το κάνω με macrodroid) πιστεύω θα σε βόλευε..... Υπόψιν.... Το Bluetooth του τηλεφώνου εννοώ. Το ακουστικό θα το ανάβεις εσύ εκείνη την ώρα. Sent from Lenovo P1a42 via TapatalkΑυτή την εντολή προσπαθώ να κάνω στο tasker αλλά δεν την ενεργοποιεί και δεν ξέρω γιατί. Θα προσπαθήσω με macrodroid όμως και θα δω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Αυτή την εντολή προσπαθώ να κάνω στο tasker αλλά δεν την ενεργοποιεί και δεν ξέρω γιατί. Θα προσπαθήσω με macrodroid όμως και θα δω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν έχεις την καλοσύνη να μου γράψεις Τις εντολές θα σου ήμουν ευγνώμων Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Αν έχεις την καλοσύνη να μου γράψεις Τις εντολές θα σου ήμουν ευγνώμων Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://imgur.com/a/P6Cbq Ανέβασα φωτό για να το δεις... Sent from Lenovo P1a42 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 https://imgur.com/a/P6Cbq Ανέβασα φωτό για να το δεις... Sent from Lenovo P1a42 via TapatalkΣ ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Να σαι καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 υπάρχει τρόπος να συγχρονίσει ΈΝΑΣ φάκελος στο πισι με ΔΎΟ Google drive accounts? τώρα στον δικό μου λογαριασμό στο my computers του Google drive έχω δηλώσει να γίνεται sync ο φάκελος pictures του πισι. εγκατέστησα στο πισι και 2ο Google drive account αλλά πήγα μετά να του δώσω να κάνει sync τον ΊΔΙΟ φάκελο pictures αλλά και ήδη συγχρονίζει με άλλο account. υπάρχει τρόπος; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 υπάρχει τρόπος να συγχρονίσει ΈΝΑΣ φάκελος στο πισι με ΔΎΟ Google drive accounts? τώρα στον δικό μου λογαριασμό στο my computers του Google drive έχω δηλώσει να γίνεται sync ο φάκελος pictures του πισι. εγκατέστησα στο πισι και 2ο Google drive account αλλά πήγα μετά να του δώσω να κάνει sync τον ΊΔΙΟ φάκελο pictures αλλά και ήδη συγχρονίζει με άλλο account. υπάρχει τρόπος; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΜπορείς να μοιράσεις το φάκελο ανάμεσα στα δύο accounts. Οπότε ότι ανεβαίνει στο ένα account, θα είναι ορατό και από το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Μπορείς να μοιράσεις το φάκελο ανάμεσα στα δύο accounts. Οπότε ότι ανεβαίνει στο ένα account, θα είναι ορατό και από το άλλο.ναι το βρήκα! μια χαρά ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 σε συνεχεια του παραπανω μηνυματος εαν μια φωτο την δω στην εφαρμογη του google photos η drive και δεν την κατεβασω στο κινητο ,απλα την δω,καταναλωνω ολα τα δεδομενα που ειναι η φωτο η μερικα και θα δω ας πουμε μια προεπισκοπηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Καλησπέρα. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε μία εφαρμογή για να αποθηκεύω κάρτες; Τραπεζικές, αυτές των σούπερ μάρκετ κτλ... Προτεραιότητα σε μία τέτοια εφαρμογή έχει η ασφάλεια, αφού θα έχει στοιχεία τραπεζικών καρτών. Δε με ενδιαφέρει να πληρώνω μέσω nfc, αφού δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι τα προγράμματα των τραπεζών ή αν αποτυγχάνουν συχνά στις συναλλαγές. Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Καλησπέρα. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε μία εφαρμογή για να αποθηκεύω κάρτες; Τραπεζικές, αυτές των σούπερ μάρκετ κτλ... Προτεραιότητα σε μία τέτοια εφαρμογή έχει η ασφάλεια, αφού θα έχει στοιχεία τραπεζικών καρτών. Δε με ενδιαφέρει να πληρώνω μέσω nfc, αφού δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι τα προγράμματα των τραπεζών ή αν αποτυγχάνουν συχνά στις συναλλαγές. Άλλο θέμα η αποθήκευση καρτών τράπεζας (μεγάλη ασφάλεια) και άλλο για τις κάρτες S/M. Για τις δεύτερες χρησιμοποιώ το mobile-pocket. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Άλλο θέμα η αποθήκευση καρτών τράπεζας (μεγάλη ασφάλεια) και άλλο για τις κάρτες S/M. Για τις δεύτερες χρησιμοποιώ το mobile-pocket.Ευχαριστώ για την πρόταση. Υπάρχει κάτι και για τις τραπεζικές κάρτες; Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ευχαριστώ για την πρόταση. Υπάρχει κάτι και για τις τραπεζικές κάρτες; Δεν εμπιστευομαστε και πολυ φιλε εφαρμογες αυτου του ειδους που αναφερεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Δεν εμπιστευομαστε και πολυ φιλε εφαρμογες αυτου του ειδους που αναφερεις.Ok, Ευχαριστώ! Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ευχαριστώ για την πρόταση. Υπάρχει κάτι και για τις τραπεζικές κάρτες; Νομίζω ότι η εφαρμογή Safe in Cloud είναι αρκετά ασφαλής. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ευχαριστώ για την πρόταση. Υπάρχει κάτι και για τις τραπεζικές κάρτες; Εγώ χρησιμοποιώ αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.awallet.free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 (edited) Με ποια εφαρμογή μπορώ να δω ποιας εταιρίας είναι η κεραία κινητής που έχω σχετικά κοντά μου;; Edit : με το OpenSignal Edited February 11, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts