cb600f Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 (edited) Απ' ότι είδα έχει nova και otetv. Εχθές το δοκίμασα σε nova και δουλεύει... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε μένα πάλι όχι. Δύο επιλογές έχει για Nova και δεν δουλεύει καμία. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited January 24, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Καλησπέρα! Δεν έχω τώρα πρόβλημα, αλλά επειδή παρατήρησα ότι έχω σβήσει το sms που μου έστειλαν όταν εγκατέστησα το viber, σε περίπτωση που κάποτε αλλάξω κινητό πως θα το ενεργοποιήσω; Φτάνει μόνο ο αριθμός κινητού, ή να στείλω τότε κάποιο email να μου στείλουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Καλησπέρα! Δεν έχω τώρα πρόβλημα, αλλά επειδή παρατήρησα ότι έχω σβήσει το sms που μου έστειλαν όταν εγκατέστησα το viber, σε περίπτωση που κάποτε αλλάξω κινητό πως θα το ενεργοποιήσω; Φτάνει μόνο ο αριθμός κινητού, ή να στείλω τότε κάποιο email να μου στείλουν; Το SMS που έσβησες σου ήταν ούτως ή άλλος άχρηστο. Όταν αλλάξεις συσκευή ή αν κάνεις μια επαναφορά το υπάρχον, θα σου στείλουν άλλο SMS ενεργοποίησης. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Καλησπέρα θα ήθελα μία εφαρμογή που να συγχρονίζει τις φωτογραφίες μ να τις ανεβάζει στο ΦΒ ΙΝΣΕΓΡΑΜ και μετά να τις σβήνει αυτόματα από το κινητό μ έχουμε κάτι τέτοιο? Chrome on Htcuultra Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Ξεκίνα με κάποια εφαρμογή για τους κανόνες της Ελληνικής γραμματικής, πιο χρήσιμη θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 μου εξηγεί κάποιος γιατί όταν πάει να κάνει κάποιος video call στο Skype του πισι ανάβει η οθόνη και εκκινειται το Skype στο κινητό; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Καλησπέρα θα ήθελα μία εφαρμογή που να συγχρονίζει τις φωτογραφίες μ να τις ανεβάζει στο ΦΒ ΙΝΣΕΓΡΑΜ και μετά να τις σβήνει αυτόματα από το κινητό μ έχουμε κάτι τέτοιο? Chrome on Htcuultra bttps://playstore/downloadfbinstagrammetaanorthografoautomatosvisimo Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Καλησπέρα θα ήθελα μία εφαρμογή που να συγχρονίζει τις φωτογραφίες μ να τις ανεβάζει στο ΦΒ ΙΝΣΕΓΡΑΜ και μετά να τις σβήνει αυτόματα από το κινητό μ έχουμε κάτι τέτοιο? Chrome on Htcuultra *Μου* Να γράφεις ολόκληρες τις λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Έχει γίνει κουραστικός ο τυπάς σε όλα τα ποστ τα ίδια και τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 πραγματικά. έχει καταστρέψει πολλά θέματα. Το έξυπνο τρολινκ βγάζει γέλιο. αυτό το πράγμα όμως έχεις γίνει κουραστικό. admins δεν διαβάζουν τα θέματα; τόσα χρόνια βρίσκουμε και προσφέρουμε βοήθεια ο ένας στον άλλο. πρέπει να το χαλάσουμε πλέον το myphone; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Καλησπέρα θα ήθελα μία εφαρμογή που να συγχρονίζει τις φωτογραφίες μ να τις ανεβάζει στο ΦΒ ΙΝΣΕΓΡΑΜ και μετά να τις σβήνει αυτόματα από το κινητό μ έχουμε κάτι τέτοιο? Chrome on HtcuultraΑρχικά να σου πω ότι τέτοια εφαρμογή δεν υπάρχει! Ας ξεκινήσουμε από κει! Και κατα δεύτερον... Επειδή το ίδιο ακριβώς ποστ το έχεις γράψει σε πολλά θέματα εδώ στο φόρουμ, καλύτερα θα ήταν να περίμενες απάντηση πρώτα πριν το δημοσιεύσεις και αλλού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Καλησπερα παιδια, Ξερει καποιος να μου πει που βρισκονται αυτα τα 500mb data στην εσωτερικη μνημη που καταλαμβανει η εφαρμογη facebook ? (οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα φακελο/ους που να δικαιολογει τα 500 mb συνολο) Delete cache δε μειώνει κάτι, τα data δε τα διέγραψα γιατί δε ξέρω τι θα σβήσει μη χάσω τπτ. Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Καλησπερα παιδια, Ξερει καποιος να μου πει που βρισκονται αυτα τα 500mb data στην εσωτερικη μνημη που καταλαμβανει η εφαρμογη facebook ? (οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα φακελο/ους που να δικαιολογει τα 500 mb συνολο) Delete cache δε μειώνει κάτι, τα data δε τα διέγραψα γιατί δε ξέρω τι θα σβήσει μη χάσω τπτ. Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔηλαδή τι θα μπορούσες να χάσεις από το FB;; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Καλησπερα παιδια, Ξερει καποιος να μου πει που βρισκονται αυτα τα 500mb data στην εσωτερικη μνημη που καταλαμβανει η εφαρμογη facebook ? (οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα φακελο/ους που να δικαιολογει τα 500 mb συνολο) Delete cache δε μειώνει κάτι, τα data δε τα διέγραψα γιατί δε ξέρω τι θα σβήσει μη χάσω τπτ. Πόσα Mb είναι αυτά τα data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Υπάρχει τρόπος μεταφοράς κωδικών wifi από root σε μη-root συσκευή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Υπάρχει τρόπος μεταφοράς κωδικών wifi από root σε μη-root συσκευή ?Όχι. Μόνο σαν λίστα και να τα διαβάζεις και να κάνεις copy paste. Αλλιώς με τον ίδιο λογαριασμό restore από την άλλη συσκευή και τα κρατάει. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Όχι. Μόνο σαν λίστα και να τα διαβάζεις και να κάνεις copy paste. Αλλιώς με τον ίδιο λογαριασμό restore από την άλλη συσκευή και τα κρατάει. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk τι εννοείς με το restore από τον ίδιο λογαριασμό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Ποιό πρόγραμμα κόβει τον ήχο της φωτογραφικής μηχανής όταν δεν μπορούμε να τον απενεργοποιήσουμε από τις ρυθμίσεις? Στάλθηκε από το SM-N935S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ όταν έχω το κινητό στην δόνηση η στο αθόρυβο, δεν έχει ήχο όταν τραβάω φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 τι εννοείς με το restore από τον ίδιο λογαριασμό ?Όταν βάζεις το λογαριασμό σε ένα νέο τηλέφωνο σε ρωτάει αν θέλεις να κάνεις restore από το cloud. Λες ναι και σου βάζει όποιες εφαρμογές είχες στην άλλη συσκευή ή όποια θες και όλα τα wifi. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Όταν βάζεις το λογαριασμό σε ένα νέο τηλέφωνο σε ρωτάει αν θέλεις να κάνεις restore από το cloud. Λες ναι και σου βάζει όποιες εφαρμογές είχες στην άλλη συσκευή ή όποια θες και όλα τα wifi. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk μάλιστα....έλα ντε όμως που ο χρήστης δεν το έκανε αυτό,τώρα για να γίνει υπάρχει λύση ή μόνο μετά από factory reset ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Ποιό πρόγραμμα κόβει τον ήχο της φωτογραφικής μηχανής όταν δεν μπορούμε να τον απενεργοποιήσουμε από τις ρυθμίσεις? Στάλθηκε από το SM-N935S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χωρίς root, λίγο δύσκολο να γίνεται στη μαμά εφαρμογή κάμερας!! Εκτός αν δοκιμάσεις κάποια άλλη εφαρμογή κάμερας που πιθανόν έχει επιλογή αθόρυβου κλείστρου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 (edited) Ακυρο λαθος θεμα! Edited January 27, 2018 by apollodelphi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Παιδιά κάποιο call recorder δοκιμασμένο και προτεινόμενο ..? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Παιδιά κάποιο call recorder δοκιμασμένο και προτεινόμενο ..? Απ' τα πιο........ προτεινόμενα! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Απ' τα πιο........ προτεινόμενα! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr Ευχαριστώ ,το free είναι οκ ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts