patrickdrd Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) ευχαριστω! το δοκιμαζω, τι εννοει στις ρυθμισεις show max notifications (1-15); κρατησα το σκαϊ να μου στελνει ειδοποιησεις απο inoreader γιατι στελνει με διαφορα τα λιγοτερα απ ολους, ποσταρω ενα στατιστικο για μια τυχαια ημερα (προχθες νομιζω): google news 109 skai 42 huff 85 in 77 efsyn 76 news247 72 enikos 125 cnn 132 tvxs 99 real 146 newsit 175 tovima 110 tanea 75 protagon 69 τα νουμερα ειναι ημερησια ποστ, για πρωτοθεμα, newsbeast κλπ δεν το συζηταμε, αυτα πανε στον θεο... θελω να πω χρειαζεται κι ενα "quality control" γιατι το 99% ποσταρουν οτι ναναι.. edit: μου απαντησαν και απο το support για το newtification, αφορα τις μαξ ταυτοχρονες ειδοποιησεις που μπορεις να δεχτεις, αλλα δεν μου φαινεται να εχει ουτε αυτος quality control, τα παντα εστελνε.. Edited August 31, 2017 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Γνωρίζω ότι είναι άσχετη η ερώτηση με το θέμα, αλλά επείγει σχετικά. Σήμερα 31/08 η εφαρμογή του messenger κολλάει? Δεν έχω πρόσβαση σε επαφές και μηνύματα. Είναι δηλ. γενικό το θέμα ή το αντιμετωπίζω μόνο εγώ?? Ευχαριστώ πολύ για το off topic Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Γνωρίζω ότι είναι άσχετη η ερώτηση με το θέμα, αλλά επείγει σχετικά. Σήμερα 31/08 η εφαρμογή του messenger κολλάει? Δεν έχω πρόσβαση σε επαφές και μηνύματα. Είναι δηλ. γενικό το θέμα ή το αντιμετωπίζω μόνο εγώ?? Ευχαριστώ πολύ για το off topic μου το ανέφερε και η γυναίκα μου το πρωί ίσως έχει σχέση όντως Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Παρατηρώ και εγώ κάτι κολλήματα ή να μην ανοίγει την λίστα των συνδεδεμένων.Φαίνεται να είναι γενικό πρόβλημα του Facebook και όχι των συσκευών μας. Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Οκ, μένω ήσυχος! Περιμένουμε επομένως σε αυτόματη διόρθωση από την εταιρία. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Κάποια εφαρμογή, ίσως και file manager, που να ανοίγει ζιπαρισμένα αρχεία (κλειδωμένα με κωδικό, ή χωρίς) έχετε να προτείνετε; sent from nexus 6 Solid explorer. Δεν σπάει κωδικούς αλλά αν είναι κλειδωμένο σου ζητάει τον κωδικό για να ανοίξει. Μπορείς και να ζηπαρεις εσύ αρχείο και αν θες να βάλεις και κωδικό. Υ. Γ. Το ζιπ το ανοίγει και χωρίς να το ξεζιπαρεις αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Solid explorer. Δεν σπάει κωδικούς αλλά αν είναι κλειδωμένο σου ζητάει τον κωδικό για να ανοίξει. Μπορείς και να ζηπαρεις εσύ αρχείο και αν θες να βάλεις και κωδικό. Υ. Γ. Το ζιπ το ανοίγει και χωρίς να το ξεζιπαρεις αν θες.Ευχαριστώ πολύ, θα τον δοκιμάσω. Δεν θέλω να σπάει κωδικούς, απλά να πληκτρολογώ τον κωδικό και να έχω πρόσβαση στο αρχείο. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Κάποια εφαρμογή, ίσως και file manager, που να ανοίγει ζιπαρισμένα αρχεία (κλειδωμένα με κωδικό, ή χωρίς) έχετε να προτείνετε; sent from nexus 6Όλοι οι γνωστοί το κάνουν Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Όλοι οι γνωστοί το κάνουνΑν θες δώσε μου και κάποια άλλη εναλλακτική. Δεν έχω πρόβλημα αν είναι επί πληρωμή. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εγώ είμαι φανατικός του x-plore Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό αυτόν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphainventor.filemanager Μου αρέσει πολύ. Sent from my ONEPLUS A3000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εγώ είμαι φανατικός του x-ploreΧρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό αυτόν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphainventor.filemanager Μου αρέσει πολύ. Sent from my ONEPLUS A3000Θα δοκιμαστούν και οι δύο, μαζί με τον solid που προτάθηκε παραπάνω. Ευχαριστώ. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Για ATM finder στην Ελλάδα ξέρουμε καμιά εφαρμογή? Το google maps δεν είναι ενημερωμένο - αξιόπιστο. Μπορείς να κατεβάσεις τέσσερις εφαρμογές μια για κάθε τράπεζα και εκεί σου γράφουν που έχει ΑΤΜ που κατάστημα. Δε χρειάζεται να έχεις λογαριασμό σε τράπεζα ούτε να κάνεις login. Για την Eurobank κατεβάζεις την εφαρμογή τη δική της τη βασική που έχει την eurobank έτσι σκέτο όπως την ονομάζει και στην αριστερή στήλη σου γράφει ATM και καταστήματα. Για την Alpha επίσης κατεβάζεις τη βασική της εφαρμογή την Alpha Bank όπως όνομαζεται και μπροστά θα δεις που γράφει σημεία εξυπηρέτησης και πατώντας μπορείς να δεις τα σκέτα ΑΤΜ ή και τα καταστήματα της τράπεζας. Για την Εθνική κατεβάζεις την εφαρμογή i Bank pass και πρώτο πρώτο στην αριστερή λίστα είναι τα καταστήματα. Πάνω δεξιά μπορείς να διαλέξεις αν θες να σου δείξει μόνο τα ΑΤΜ . Τέλος για την Πειραιώς κατεβάζεις την εφαρμογή winbank ΛσΛ και οπως οι προηγούμενες και εδώ θα σου δείξει όλα τα ΑΤΜ και καταστήματα. Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Πώς γίνεται να έχω περάσει τον exchange λογαριασμό της δουλειάς στο gmail μου, να λειτουργεί κανονικά για μήνες, να στέλνω mail και από τη συσκευή και πριν λίγο να μου πετάει ότι δε γίνεται συγχρονισμός και να μου ζητάει να κάνω sign in ξανά; Android 6.0, Redmi Note 3, Non-rooted. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Πώς γίνεται να έχω περάσει τον exchange λογαριασμό της δουλειάς στο gmail μου, να λειτουργεί κανονικά για μήνες, να στέλνω mail και από τη συσκευή και πριν λίγο να μου πετάει ότι δε γίνεται συγχρονισμός και να μου ζητάει να κάνω sign in ξανά; Android 6.0, Redmi Note 3, Non-rooted.Μπορεί να έχει πρόβλημα ο σέρβερ του email της δουλειάς. Είχα το ίδιο πρόβλημα παλαιότερα και έφταιγε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εφαρμογή για ποδόσφαιρο; Να βλέπω και να ακολουθώ την ομάδα μου με πρόγραμμα κτλ Έχω την escore απλά λέω μπας και έχουμε καμία καλύτερη γιατί είναι και πολλές για να τις δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Sofascore έχω, ικανοποιημένος πλήρως. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Sofascore και από μένα. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 365scores από μένα.. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ευχαριστώ δοκιμαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Forza απο εμενα ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Το πρόβλημα με τα εισερχόμενα μηνύματα στο Gmail που δεν έσβηναν διορθώθηκε τώρα στην έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Το πρόβλημα με τα εισερχόμενα μηνύματα στο Gmail που δεν έσβηναν διορθώθηκε τώρα στην έκδοση Πολύ ωραίο νέο, επιτέλους Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Το πρόβλημα με τα εισερχόμενα μηνύματα στο Gmail που δεν έσβηναν διορθώθηκε τώρα στην έκδοση Σε αυτή την έκδοση - όπως και στην προηγούμενη της 18ης Αυγούστου - σε S8+ δε μου έρχονται notifications για τα mails σε 2 Gmail λογαριασμούς. Πρέπει να μπω μέσα στην εφαρμογή, να πατήσω all inboxes, και μετά να κάνω swipe down να γίνει η ανανέωση και τότε θα εμφανιστούν τα νέα mails. Ουστιαστικά είναι σα να μην κάνει καθόλου synchronization εξού και δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις. Γύρισα σε αυτή την έκδοση και όλα λειτουργούν ρολόι. http://i64.tinypic.com/v8ft39.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Σε αυτή την έκδοση - όπως και στην προηγούμενη της 18ης Αυγούστου - σε S8+ δε μου έρχονται notifications για τα mails σε 2 Gmail λογαριασμούς. Πρέπει να μπω μέσα στην εφαρμογή, να πατήσω all inboxes, και μετά να κάνω swipe down να γίνει η ανανέωση και τότε θα εμφανιστούν τα νέα mails. Ουστιαστικά είναι σα να μην κάνει καθόλου synchronization εξού και δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις. Γύρισα σε αυτή την έκδοση και όλα λειτουργούν ρολόι. http://i64.tinypic.com/v8ft39.jpg Καθολου δεν ερχονται ή μονο για push αναφερεσαι; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts