montoya_42 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 (edited) Το ogyoutube είναι και για να κατεβάζεις και αυτό απαγορεύεται όπως και να κάνεις background playback που και αυτό απαγορεύεται. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Α, μάλιστα. Ευχαριστώ Υπάρχει και δυνατότητα επανάληψης κομματιού? Edited April 28, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Α, μάλιστα. Ευχαριστώ Υπάρχει και δυνατότητα επανάληψης κομματιού? Μιλάς για shuffle? Δεν το γνωρίζω αλλά μπορείς να κάνεις Playlist και να παίζεις τραγούδια μόνο από εκεί οπότε λειτουργεί σαν shuffle. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Θα περάσεις YouTube background playback. Κόβει και διαφημίσεις και έχεις και background playback αν το χρειάζεσαι. Θα το βρεις στο xda παρακάτω https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3560900 Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Δεν μπόρεσα να κάνω δουλειά με αυτό, δεν έβρισκα ποιο είναι το σωστό για την συσκευή μου και όσα κατέβασα δεν ολοκληρωνονταν η εγκατάσταση. Τελικά κατέβασα το ogyoutube και σταμάτησαν οι διαφημίσεις. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Δεν μπόρεσα να κάνω δουλειά με αυτό, δεν έβρισκα ποιο είναι το σωστό για την συσκευή μου και όσα κατέβασα δεν ολοκληρωνονταν η εγκατάσταση. Τελικά κατέβασα το ogyoutube και σταμάτησαν οι διαφημίσεις. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό που λέω θέλει ρουτ. Πες μου τι συσκευή έχεις να σε πω πιο είναι το σωστό. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 με ποιο τροπο μπορω να κοψω διαφημισεις απο ιστοσελιδες και παιχνιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 με ποιο τροπο μπορω να κοψω διαφημισεις απο ιστοσελιδες και παιχνιδια? Αν είσαι root βάζεις το AdAway και ξενοιαζεις! Αν δεν είσαι, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7044350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Πλέον το Facebook messenger lite είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας. Οπότε δεν χρειάζεται sideload. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Πλέον το Facebook messenger lite είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας. Οπότε δεν χρειάζεται sideload. Μπράβο φίλε! Θα είναι ότι πρέπει για το δεύτερο και τρίτο μου κινητό! Χοχοχοχο Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Εφαρμογη για μετατροπη μοναδων μετρησεων τι προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 S converter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Πλέον το Facebook messenger lite είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας. Οπότε δεν χρειάζεται sideload. Thanks! Καιρός να φεύγει η εφαρμογή του facebook... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 S converter Ευχαριστώ φίλε Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 γίνεται σε τάμπλετ να βάλω Viber χωρίς την χρησιμοποίηση νούμερου κινητού για την ενεργοποίηση; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Ναι το εχω κανει. Σου βαζει να σκαναρεις qrcode για επιβεβαίωση ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Αυτό που λέω θέλει ρουτ. Πες μου τι συσκευή έχεις να σε πω πιο είναι το σωστό. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Καλησπέρα, έχω το cs968. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Καλησπέρα, έχω το cs968. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Arm 32bit είναι η Cpu. Θα βάλεις το NO dpi arm version. Βγάζεις την παλιά πρώτα. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Καλησπέρα, έχω το cs968. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω το ίδιο tv box. Είναι αρκετά παλιό. Δηλαδή μου λες ότι ύστερα από τόσα χρόνια θυμήθηκες ότι δεν θες διαφημίσεις; Sent from my i15-TCL using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Ναι το εχω κανει. Σου βαζει να σκαναρεις qrcode για επιβεβαίωση ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. ρε συ το έκανα αλλά στην αρχή πριν το σκαναρισμα ζητάει τηλ που είπαμε ΔΕΝ θέλω να συγχρονιστει με το κινητό μου πχ! θέλω το τάμπλετ να έχει ΑΥΤΌΝΟΜΟ Viber! Αφού έβαλα το τηλ μου μετά την εγκατάσταση το Viber συγχρονιστηκε με το Viber του κινητό μου πράγμα που ΔΕΝ θέλω! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 ρε συ το έκανα αλλά στην αρχή πριν το σκαναρισμα ζητάει τηλ που είπαμε ΔΕΝ θέλω να συγχρονιστει με το κινητό μου πχ! θέλω το τάμπλετ να έχει ΑΥΤΌΝΟΜΟ Viber! Αφού έβαλα το τηλ μου μετά την εγκατάσταση το Viber συγχρονιστηκε με το Viber του κινητό μου πράγμα που ΔΕΝ θέλω! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χωρίς νούμερο πως να γίνει; Αφού με αυτό θα σε καταχωρήσει. Βάλε κάποια σιμ που δεν χρησιμοποιείς στο κινητό, κάνε τις ενέργειες και άσε την σιμ στην άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει σε ποια μπάντα είναι συνδεδεμένο το τηλέφωνο στο δίκτυο; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει σε ποια μπάντα είναι συνδεδεμένο το τηλέφωνο στο δίκτυο; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Network guru signal. lg g3 d855 Zoe Xceed Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Network guru signal. lg g3 d855 Zoe Xceed Να συμπληρώσω ότι θέλει ρουτ και αφορά snapdragon επεξεργαστές Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 (edited) Αν είσαι root βάζεις το AdAway και ξενοιαζεις! Αν δεν είσαι, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7044350 Δεν κοβει.... το εχω δοκιμασει. Βαρεθηκα να βλεπω διαφημηση της turkish airline.... Edited April 30, 2017 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Έχω το ίδιο tv box. Είναι αρκετά παλιό. Δηλαδή μου λες ότι ύστερα από τόσα χρόνια θυμήθηκες ότι δεν θες διαφημίσεις; Sent from my i15-TCL using Tapatalk Καλημέρα, πριν από 3 χρόνια που η μεγάλη μου κόρη έβλεπε ζουζούνια, δεν το είχαν ξεφτιλίσει όπως τώρα με τις διαφημίσεις. Τότε είχε μια διαφήμιση στην αρχή του βίντεο και που και που καμιά ακόμα. Τώρα που ξεκινήσαμε να βλέπουμε και με την δεύτερη ζουζούνια, πιο πολλές είναι οι διαφημίσεις πάρα τα τραγουδάκια. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Δεν κοβει.... το εχω δοκιμασει. Βαρεθηκα να βλεπω διαφημηση της turkish airline.... Τι εννοείς δεν κόβει; μιλάς για τις εφαρμογές χωρίς ρουτ; Γιατί εγώ ένα χρόνο τις δουλεύω λειτουργούν τέλεια 4-5 που έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts