Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτό το tapatalk που βλέπω στις υπογραφές αξίζει;

Είναι πολύ βολικό όταν μπαίνεις σε διάφορα forum's. Εγώ στην αρχή δεν το καλοέβλεπα αλλά τελικά με βόλεψε πολύ!

αυτό το tapatalk που βλέπω στις υπογραφές αξίζει;

Ότι καλύτερο υπάρχει πραγματικά σε σώζει. Το χρησιμοποιώ χρόνια σε αρκετά forums.

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

Εχω μια εφαρμογη που θα ηθελα να παραμείνει ανοικτή συνέχεια ( δηλαδη και μετα το σβήσιμο της οθονης)

Υπαρχει καποια εφαρμογή που να κρατα άλλες εφαρμογές ανοικτες για να μην χρειάζεται κάθε φορα να τις ξανα ανοίγω;

Προορίζεται για android 5.1

Εχω μια εφαρμογη που θα ηθελα να παραμείνει ανοικτή συνέχεια ( δηλαδη και μετα το σβήσιμο της οθονης)

Υπαρχει καποια εφαρμογή που να κρατα άλλες εφαρμογές ανοικτες για να μην χρειάζεται κάθε φορα να τις ξανα ανοίγω;

Προορίζεται για android 5.1

Δοκίμασε αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atasoglou.autostartandstay

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Το Swype όταν γράφεις με swiping βάζει αυτόματα κενό. Όταν γράφεις με ταπ, όπως όλα, πρέπει να διαλέξεις την λέξη από τις προτεινόμενες για να σου βγάλει κενό. Πώς αλλιώς θα καταλάβει ότι θέλεις να αλλάξεις λέξη;

Θα το καταλάβει γιατί δεν υπάρχει λέξη π.χ άνοιξεdoor

Αυτό που με κρατάει στον Όπερα είναι το πολύ καλό Word wrap που έχει σε σελίδες χωρίς mobile έκδοση.

Ας είναι και μισό κλάσμα του δευτερολέπτου αργότερος.

Ο Όπερα μίνι τον έχω μόνο για οικονομία όταν δεν μου φτάνουν τα δεδομένα κινητής.

Sent from my Amstrad CPC6128

+1000%

ειναι ο λογος που χρησημοποιω μονο αυτον.

Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή να παραμένει ανοιχτή η οθόνη του κινητού συνεχώς, να μην κλεινει ποτέ αν το επιλέξουμε εμείς. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Caffeine !

πως λειτουργούν οι αγορές καθώς δεν έχω ξανααγοράσει android εφαρμογή. Δίνω μια χρεωστική πχ;

Επίσης αν αλλάξω καμιά rom στο τηλέφωνο (και χρειαστεί να το ξαναεγκαταστήσω) ή αλλάξω συσκευή μελλοντικά τι παίζει εκεί; γίνεται εγκατάσταση;

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κ9 όχι, θα το τσεκάρω κι αυτό.

Τις αγορες ναι τις κανεις με καρτα. Δινεις προπληρωμενη πειραιως πχ (αυτο εχω κανει εγω) ή οτι αλλο θες. Αν δε θες να μπλεξεις με καρτες πουλανε σε διαφορα μερι πχ στα Lidl προπληρωμενες καρτες για google play. Δινεις τον κωδικο της καρτας και εισαι ετοιμος για αγορες. Οι αγορες παραμενουν στο λογαριασμο σου, δεν χανονται αν αλλαξαξεις συσκευη. Απλα πας και την ξανακανεις εγκατασταση απο το στορ στη νεα συσκευη.

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλά μην ορκίζεσαι.

Και το NEWTON ήταν δωρεάν και μετά χρεώνει 50€/χρόνο.

Sent from my m1 note using Tapatalk

Συμβωνω αλλα αν το σκεφτεται κανεις ετσι δεν θα ξαναγορασει τιποτα.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Πηρα bluetooth πληκτρολογιο για το tablet μου αλλα παρολο που εχει συνδεθει κανονικα στο tablet και παρολο που εχω εγκατεστημενο το swiftkey με ελληνικα γιατι δεν μπορω να γραψω με ελληνικους χαρακτηρες?

Χρειαζεται να κανω κατι αλλο?

Πηρα bluetooth πληκτρολογιο για το tablet μου αλλα παρολο που εχει συνδεθει κανονικα στο tablet και παρολο που εχω εγκατεστημενο το swiftkey με ελληνικα γιατι δεν μπορω να γραψω με ελληνικους χαρακτηρες?

Χρειαζεται να κανω κατι αλλο?

Καλημέρα να εγκαταστήσεις αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard&hl=el

Xiaomi Redmi Note 7

Καλημέρα να εγκαταστήσεις αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard&hl=el

Ευχαριστω πολυ δουλεψε μια χαρα.

Καλησπέρα, μπορεί να έχει αναφερθεί ήδη αλλά δεν το βρήκα.

Κάποια εφαρμογή που να είναι κατάλληλη για dual sim συσκευή και να διαχειρίζεται επαφές και κλήσεις?

Truephone

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Ήρθε αυτό το μήνυμα στο viber ενός φίλου δύο φορές χωρίς να έχει κάνει πουθενά εγγραφή και χωρίς να έχει δώσει το τηλέφωνο του σε κάτι παρόμοιο. Το ένα ήρθε 6/4 και το άλλο σημερα. Έκανε κατάργηση εγγραφής (πανω δεξιά) αλλά συνεχίζουν να έρχονται. Δεν υπάρχει κάπου να το μπλοκαρουμε...

Δεν εχω ξαναδεί κατι παρομοιο. Άρχισαν οι διαφημίσεις μέσω μηνυμάτων στο viber??? 7908bf80422241c7e15ac6c2b69d928b.jpg

(Ρίνα)

Εγω πατησα καταργηση εγγραφης και δεν ξαναηρθε μεχρι στιγμης.ναι εχει ανεβει και σχετικο θεμα στο φορουμ

Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω πατησα καταργηση εγγραφης και δεν ξαναηρθε μεχρι στιγμης.ναι εχει ανεβει και σχετικο θεμα στο φορουμ

Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρχίσαμε και τις διαφημίσεις κ εκει...; κακό!!..

Ψάχνω τόση ώρα και δεν βρίσκω το σχετικό αρθρο στο forum... Αν το έχει κάποιος μπορεί να δώσει λινκ;

(Ρίνα)

Ευχαριστώ :)

(Ρίνα)

Έχει πάρει κι ένας φίλος μου ένα Leagoo M5 και είναι τίγκα στις διαφημίσεις. Του βγάζει στο Viber, στον Chrome, στο notification shade, μόνο όταν είναι κλειστό δεν του βγάζει. Το έχει 1 εβδομάδα και ενώ είναι πολύ προσεκτικός και ξέρει να χειρίζεται άνετα ό,τι κινητό και να του δώσεις, με αυτό έχει βρει τον μπελά του. Το έχουμε σκανάρει με mbam και βρίσκει Trojans σε ενσωματωμένες εφαρμογές του λειτουργικού και στο YouTube το οποίο είναι και πειραγμένη έκδοση από την εταιρεία, όπως και άλλες εφαρμογές. Από εφαρμογές βάζει μόνο τις πολύ γνωστές. Γενικά πέφτει πολύ πείραγμα στα όχι και πολύ γνωστά κινέζικα.

Έχει πάρει κι ένας φίλος μου ένα Leagoo M5 και είναι τίγκα στις διαφημίσεις. Του βγάζει στο Viber, στον Chrome, στο notification shade, μόνο όταν είναι κλειστό δεν του βγάζει. Το έχει 1 εβδομάδα και ενώ είναι πολύ προσεκτικός και ξέρει να χειρίζεται άνετα ό,τι κινητό και να του δώσεις, με αυτό έχει βρει τον μπελά του. Το έχουμε σκανάρει με mbam και βρίσκει Trojans σε ενσωματωμένες εφαρμογές του λειτουργικού και στο YouTube το οποίο είναι και πειραγμένη έκδοση από την εταιρεία, όπως και άλλες εφαρμογές. Από εφαρμογές βάζει μόνο τις πολύ γνωστές. Γενικά πέφτει πολύ πείραγμα στα όχι και πολύ γνωστά κινέζικα.

Είτε φλασαρει ξανά official rom γιατί μπορεί η ρομ που έχει να είναι πειραγμενη από το μαγαζί, είτε μπλοκάρει από το internet με κάποια εφαρμογή όπως το NetGuard τις εφαρμογές που βρήκε το Malwarebytes ως απειλή και θα ησυχάσει από τις διαφημίσεις.

The day is my enemy, the night my friend

Κύριοι καλησπέρα

Θεωρώ ότι κάπου θα έχει αναφερθεί αλλά ξαναρωτω...

Κάποια εφαρμογή σε στυλ always on (όπως πχ είναι στο lg g5) που να μην είναι ενεργοβόρα (πολλά ζητάω εεε; ) υπάρχει;

Καλό θα ήταν να ήταν παραμετροποιήσημη ώστε πχ να "ανάβει" σε κάποια υπενθύμιση (να κάνει χρέη δηλαδή Notification Led...)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Κύριοι καλησπέρα

Κάποια εφαρμογή σε στυλ always on (όπως πχ είναι στο lg g5) που να μην είναι ενεργοβόρα (πολλά ζητάω εεε; ) υπάρχει;

Καλό θα ήταν να ήταν παραμετροποιήσημη ώστε πχ να "ανάβει" σε κάποια υπενθύμιση (να κάνει χρέη δηλαδή Notification Led...)

Δοκίμασε την NoLed

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify

Τώρα το κατά πόσο δεν είναι ενεργοβόρα... Δεν ξέρω!!

Για μια μέρα το είχα κρατήσει αλλά το εσβησα. Δεν είχα δει μεγάλη κατανάλωση στην συσκευή την δικιά μου

(Ρίνα)

Edited by lek88

Όχι δεν θέλω Led...

Always on θέλω που να κάνει "χρέη" του Led, να βλέπω δηλαδή τι έχω σαν ειδοποίηση για αυτό έφερα το παράδειγμα του G5... Μάλλον καλύτερα το παράδειγμα του V10 που δεν έχει Notification Led αλλά τη 2η οθόνη με πλήρες στοιχεία των ειδοποιήσεων

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Κύριοι καλησπέρα

Νομίζω σου έχω απαντήσει ξανά, εγώ χρησιμοποιώ την Glance plus https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thsoft.glance. κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Είναι δική μου εντύπωση ή το FB messenger έγινε ακόμη πιο βαρύ με την προσθήκη του My Day

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αγορασα προσφατα ενα bluetooth πληκτρολογιο για να το συνδεω με το ταμπλετ μου.

Το θεμα που εχω ειναι οτι πατωντας το enter αντι να στειλει το μηνυμα μου κατεβαζει μια γραμμη κατω τον κερσορα.

Στις ρυθμισεις του viber εχει ρυθμισει να στελνει με το enter αλλα δεν πετυχαινει.

Στο messenger παλι το ιδιο κανει.

Οποτε υπαρχει καποια εφαρμογη που να το ρυθμιζει αυτο ή τσαμπα που το πηρα;*

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II