vasileios13 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Εφαρμογή τύπου "Yahoo Sports",δωρεάν ποια προτείνετε? Όλες όσες δοκίμασα έχουν πολύ ενοχλητικές διαφημίσεις! Ποια έχει τις λιγότερες/μικρότερες σε μέγεθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Ξερεται καμια εφαρμογή για να κόψω το internet σε καποιες εφαρμογές? Καποιες που έχω δοκιμάσει δεν είναι αξιόπιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 (edited) Ξερεται καμια εφαρμογή για να κόψω το internet σε καποιες εφαρμογές? Καποιες που έχω δοκιμάσει δεν είναι αξιόπιστες. Είσαι root? Αν όχι, βάλε τη Netgurad -no root firewall, θα τη βρεις στο playstore. Ίσως η πιο αξιόπιστη και είναι η μοναδική opensource εφαρμογή για non rooted συσκευές. Αν θες να έχεις και adblock χωρίς root, βάζεις την έκδοση του NetGuard που προσφέρει και adblock ακολουθώντας τις οδηγίες από εδώ https://github.com/M66B/NetGuard/blob/master/ADBLOCKING.md Αν είσαι root, πολύ καλή και open source εφαρμογή για να κόβεις το internet είναι η AFwall+. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited March 27, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Είσαι root? Αν όχι, βάλε τη Netgurad -no root firewall, θα τη βρεις στο playstore. Ίσως η πιο αξιόπιστη και είναι η μοναδική opensource εφαρμογή για non rooted συσκευές. Αν θες να έχεις και adblock χωρίς root, βάζεις την έκδοση του NetGuard που προσφέρει και adblock ακολουθώντας τις οδηγίες από εδώ https://github.com/M66B/NetGuard/blob/master/ADBLOCKING.md Αν είσαι root, πολύ καλή και open source εφαρμογή για να κόβεις το internet είναι η AFwall+. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Καλημέρα υπάρχει εφαρμογή που να μας λέει πειές εφαρμογές είναι σε προσφορα η είναι δωρεάν για κάποιο χρονικό διάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Καλημέρα υπάρχει εφαρμογή που να μας λέει πειές εφαρμογές είναι σε προσφορα η είναι δωρεάν για κάποιο χρονικό διάστημα? Appsales φίλε μου. Htc 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Καλησπέρα Προσπαθώ να βάλω το Messenger Lite και μου λεει οτι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή ... Προσπάθησα κ με APK και δεν με αφηνει Το έχει βάλει κανείς ; Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 ναι, εγω, σε 2 συσκευες μαλιστα, και LG g2 & moto e, παραξενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Appsales φίλε μου. Htc 10 Matte Black Power Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Κατέβασα την εφαρμογή kodi για τηλεόραση και ταινίες.... Αλλά δεν ξέρω πως δουλεύει; ξέρει κανείς; (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Διάβασε και ρώτα εδώ καλύτερα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Διάβασε και ρώτα εδώ καλύτερα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Σ ευχαριστώ!! Τελικά το έβαλα στον υπολογιστή για να βλέπω σε μεγάλη οθόνη και παίζει μια χαρά! (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Εφαρμογή τύπου "Yahoo Sports",δωρεάν ποια προτείνετε? Όλες όσες δοκίμασα έχουν πολύ ενοχλητικές διαφημίσεις! Ποια έχει τις λιγότερες/μικρότερες σε μέγεθος? Πείτε βρε. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Μήπως το MSN sports; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Πείτε βρε. :D Χαχαχα. ωραίος! !! ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως το MSN sports; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Από το στόμα μου το πήρες..... :) Καλημέρα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Έγινε παίδες. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 με solid Explorer πως βλέπουμε τα αρχεία του τοπικού δικτύου; όπως κάνω με τον es file explorer Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν κάνω λάθος... Πατάς πάνω αριστερά τις τρεις γραμμούλες μετά πατάς δεξιά τις τρεις κουκίδες μετά διαχείριση αποθ. Μέσων μετά πατάς κάτω δεξιά το + και βάζεις ότι θες. Εγώ έτσι βάζω Dropbox αλλά νομίζω πως έχει και αυτό που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Αν δεν κάνω λάθος... Πατάς πάνω αριστερά τις τρεις γραμμούλες μετά πατάς δεξιά τις τρεις κουκίδες μετά διαχείριση αποθ. Μέσων μετά πατάς κάτω δεξιά το + και βάζεις ότι θες. Εγώ έτσι βάζω Dropbox αλλά νομίζω πως έχει και αυτό που ζητάς. μπράβο αυτό ήταν ευχαριστώ! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 θελω ενα προγραμματακι που να τραβαω φωτογραφια με το κινητο μου και αυτη απο μονη της να αποθηκευεται στο ιντερνετ, για να εχω πρσοβαση μετα απο τον υπολογιστη μου γαι αν την αποθηκευω τοπικα ή να την δημοσιευω σε φορουμ. Υπαρχει ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 θελω ενα προγραμματακι που να τραβαω φωτογραφια με το κινητο μου και αυτη απο μονη της να αποθηκευεται στο ιντερνετ, για να εχω πρσοβαση μετα απο τον υπολογιστη μου γαι αν την αποθηκευω τοπικα ή να την δημοσιευω σε φορουμ. Υπαρχει ; Google photos, one drive, Dropbox Όλα το κάνουν Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να λειτουργεί σωστά για να αλλάζω το δίκτυο από 4g σε 3g απο το να μπαινω στις ρυθμισεις ? Edited March 29, 2017 by tsiou55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Οι της Cosmokarta να καλέσουν το 1330 επιλογή 0. Διακόσια λεπτά προς όλους για το ΣΚ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πλέον με την Lycachat που δίνει με 10 ευρώ 1500 λεπτά προς όλους σταθερά και κινητά και με χρέωση ανά λεπτό δεν έχει και μεγάλη αξία το δωράκι Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πλέον με την Lycachat που δίνει με 10 ευρώ 1500 λεπτά προς όλους σταθερά και κινητά και με χρέωση ανά λεπτό δεν έχει και μεγάλη αξία το δωράκι Μπορείς να δώσεις περισσότερεςπληροφορίες για το θέμα; Έχω ήδη κατεβάσει την εφαρμογή και την κοιτάζω. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Μπορείς να δώσεις περισσότερεςπληροφορίες για το θέμα; Έχω ήδη κατεβάσει την εφαρμογή και την κοιτάζω. Είναι όπως το viber αλλά με χρεώσεις πολύ ελάχιστες. Βάζεις από ένα περίπτερο μια κάρτα 10 ευρώ και μετά αγοράζεις το πακέτο 1500 λεπτά προς όλους. Δεν έχει ημερομηνία λήξης και χρεώνει ανά λεπτό. Έχει όλες τις πληροφορίες στο http://www.lycachat.com Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Είναι όπως το viber αλλά με χρεώσεις πολύ ελάχιστες. Βάζεις από ένα περίπτερο μια κάρτα 10 ευρώ και μετά αγοράζεις το πακέτο 1500 λεπτά προς όλους. Δεν έχει ημερομηνία λήξης και χρεώνει ανά λεπτό. Έχει όλες τις πληροφορίες στο http://www.lycachat.com Οι κλήσεις είναι μέσω νετ η χρησιμοποιει το gsm; (Sorry Για Το όφτοπικ διαχειριστές ) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts