nikos_kallithea Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ψάχνω ενα κατι σαν memo sticker αλλα να ειναι με λογαριασμό, δηλαδη θελω να γράφουν στο memo την λιστα με τα ψωνια διαφορετικά ατομα απο διαφορετικά τηλέφωνα, ετσι να την εχω πάντα μαζι μου ενημερωμένη, και να σβηνω οτι αγοράζω εγω ή αγοράζεις κάποιος αλλος απο αυτούς που εχουν πρόσβαση στο memo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Ψάχνω ενα κατι σαν memo sticker αλλα να ειναι με λογαριασμό, δηλαδη θελω να γράφουν στο memo την λιστα με τα ψωνια διαφορετικά ατομα απο διαφορετικά τηλέφωνα, ετσι να την εχω πάντα μαζι μου ενημερωμένη, και να σβηνω οτι αγοράζω εγω ή αγοράζεις κάποιος αλλος απο αυτούς που εχουν πρόσβαση στο memo Για δοκίμασε Google Keep, έχει συνεργατική επιλογή Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Στα settings στην περιοχή Google Fit Data έχω διαλέξει το Activity Detection και το High accuracy mode και δουλεύει μόνο του Αν μπορεις, ριξε μια ματια στις δικες μου ρυθμισεις και πες μου τι κανω λαθος http://i1290.photobucket.com/albums/b530/Thanasis_Tzoumas/Mobile%20Uploads/2017-01/Screenshot_2017-01-29-12-30-03_zpsha0zponk.jpeg http://i1290.photobucket.com/albums/b530/Thanasis_Tzoumas/Mobile%20Uploads/2017-01/Screenshot_2017-01-29-12-30-25_zpsbcmbr9tj.jpeg http://i1290.photobucket.com/albums/b530/Thanasis_Tzoumas/Mobile%20Uploads/2017-01/Screenshot_2017-01-29-12-30-35_zpsz22uaqri.jpeg κι εδω ειναι το αποτελεσμα που εμφανιζει. Βήματα 0 http://i1290.photobucket.com/albums/b530/Thanasis_Tzoumas/Mobile%20Uploads/2017-01/Screenshot_2017-01-29-12-31-00_zps4m6kisyq.jpeg Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Αν μπορεις, ριξε μια ματια στις δικες μου ρυθμισεις και πες μου τι κανω λαθος Δε βλέπω κάποιο λάθος δοκίμασες να κάνεις ένα περίπατο έξω? Μέσα στο σπίτι και μικρές κινήσεις νομίζω δεν τις μετράει. Τι συσκευή έχεις? Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Δε βλέπω κάποιο λάθος δοκίμασες να κάνεις ένα περίπατο έξω? Μέσα στο σπίτι και μικρές κινήσεις νομίζω δεν τις μετράει. Τι συσκευή έχεις? Δοκιμασα Χαιουγει honor 3c Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Με ποιά εφαρμογή βλέπετε τις φωτογραφίες σας? ''QuickPic'' και ''Piktures'' είναι οι 2 που μου άρεσαν περισσότερο σαν εφαρμογές, τι προτείνετε εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Το δοκίμασα λίγο και γράφει τα βήματα χωρίς την τοποθεσία ανοιχτη. Αλλά με ποιον τρόπο τα μετράει;; Δηλαδή παρατήρησα ότι έκανα 19 βήματα για παράδειγμα και στο application έγραφε ότι έκανα 10. Βλέπω ότι δεν τα λέει σωστά. Βέβαια είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω εφαρμογή βημάτων και δεν ξέρω καθόλου απο αυτα... Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Βαλε το τηλ στη παλαμη σου, με το προγραμμα ανοιχτο για να το βλεπεις, κ κανε με την παλαμη που το κρατας, σταθερές κ αποτομες κινήσεις (με κραδασμο). Ετσι εχω καταλάβει οτι λειτουργει (απο αυτα που διαπίστωσα στο δικο μου σαμσουνγκ) Σκεψου πως κ στη μηχανή που είμαι, μου μετραει λακουβες :-) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Δοκιμασα Χαιουγει honor 3c Από ότι βλέπω έχει Accelerometer θα έπρεπε να δουλεύει μήπως σταματάει την υπηρεσία κάποια εφαρμογή τύπου greenify? Δοκίμασε και άλλη εφαρμογή ίδιου τύπου που προτείνουν τα παιδιά εδώ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Ποια εφαρμογη για να μετατρεπω φωτος σε PDF πρωτηνετε? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Ποια εφαρμογη για να μετατρεπω φωτος σε PDF πρωτηνετε? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Tiny scanner χρησιμοποιώ και είναι πολύ καλή. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Από ότι βλέπω έχει Accelerometer θα έπρεπε να δουλεύει μήπως σταματάει την υπηρεσία κάποια εφαρμογή τύπου greenify? Δοκίμασε και άλλη εφαρμογή ίδιου τύπου που προτείνουν τα παιδιά εδώ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Εχω το pacer πολυ καιρο, και δουλευει αψογα με τον τροπο που λεω. Εβαλα το google fit για δοκιμη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Με ποιά εφαρμογή βλέπετε τις φωτογραφίες σας? ''QuickPic'' και ''Piktures'' είναι οι 2 που μου άρεσαν περισσότερο σαν εφαρμογές, τι προτείνετε εσείς? Σε όλες τις συσκευές που είχα & έχω το quickpic το θεωρώ κορυφαίο για φωτό και δεν κοιτάω κάτι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Σε όλες τις συσκευές που είχα & έχω το quickpic το θεωρώ κορυφαίο για φωτό και δεν κοιτάω κάτι άλλο... Quickpic κλείδωσε κι απο μενα λοιπόν ;) , έλεγα μήπως υπήρχε πρόταση για κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Άμα θέλετε να χρησιμοποιήσετε το quickpic καλύτερα να βάλετε την έκδοση πριν την αγορά της εταιρείας από την cheetah mobile. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Κάποιο ρολόι? Θέλει φίλος μου γιατί δεν βγάζει τις "ψείρες" της συσκευής του και όσα δοκίμασε κολλάνε....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Τι έγινε ρε παιδιά με το messenger του Facebook; από το πρωί μου λέει ότι δεν υπάρχει δίκτυο και δεν μπορώ να στείλω ούτε να λάβω κάτι... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Αυτό μου το εκανε χθες , που ειχα κανει logout κ ξανα log in στο fb ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Εμένα είναι κομπλέ πάντως;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Κάποιος που δουλεύει το new pipe, όταν πατάω να παίξει ένα βίντεο γράφει could not decrypt url signature.υπάρχει καμία λύση; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Με ποιά εφαρμογή βλέπετε τις φωτογραφίες σας? ''QuickPic'' και ''Piktures'' είναι οι 2 που μου άρεσαν περισσότερο σαν εφαρμογές, τι προτείνετε εσείς? Από την μέρα που αγοράστηκε το QuickPic που είχα από πάντα στις συσκευές μου από την Cheetah Cloud, αγόρασα το Focus του franco. Παρόλο που είναι αρκετά καλή και μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του QuickPic, μου έκανε κλικ περισσότερο το Piktures και χρησιμοποιώ τελικά αυτό. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Κάποιο ρολόι? Θέλει φίλος μου γιατί δεν βγάζει τις "ψείρες" της συσκευής του και όσα δοκίμασε κολλάνε....... προσωπικά έχω transparent weather που έχει ρολόι αρκετά μεγάλο και μαζί και τον καιρό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Από χθες το YouTube Downloader μου κάνει νερα. Όταν πάω να κατεβάσω τραγούδι μου πετάει μήνυμα error και δεν κατεβάζει. Έχω την έκδοση 4.8.6 που είναι στα ελληνικα το μενού. Υπάρχει κάποια άλλη νεότερη έκδοση; Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Από χθες το YouTube Downloader μου κάνει νερα. Όταν πάω να κατεβάσω τραγούδι μου πετάει μήνυμα error και δεν κατεβάζει. Έχω την έκδοση 4.8.6 που είναι στα ελληνικα το μενού. Υπάρχει κάποια άλλη νεότερη έκδοση; Εγώ έχω την 5.1.1 Δεν ξέρω αν υπάρχει και νεώτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Εγώ έχω την 5.1.1 Δεν ξέρω αν υπάρχει και νεώτερη. Έχω μείνει πολύ πίσω στην έκδοση και μάλλον αυτό φταίει που άρχισε να μην κατεβάζει ! Μπορείς να μου στείλεις την 5.1.1;; Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Στείλε πμ το email σου και την έχεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts