m7ixalis Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλημέρα, ξέρει κάποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογή που να κάνει τη δουλειά του intelli3g, αλλά χωρίς xposed? Θέλω ουσιαστικά να κάνει την εξής ακολουθεία: Wifi on -->2g Wifi off-->4g-3g Αυτο είναι το βασικό, τώρα αν έχει και άλλες επιλογές καλοδεχούμενες! Sent from my SM-N930F using Tapatalk Ψάξε το με το tasker ,κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα πετύχει κατά τύχη ένα τέτοιο οδηγό που γινόταν με το tasker αλλά αυτήν την στιγμή δεν θυμάμαι που ήταν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 δες κι αυτά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2564947 http://forum.xda-developers.com/nexus-4/help/tasker-how-to-switch-2g-3g-screen-off-t2315463 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Παρατήρησα ότι μερικές εφαρμογές και μάλιστα γνωστές, όταν βγάζουν και μία έκδοση με πληρωμή, αφού τις πληρώσεις μετά σταματούν να τις ενημερώνουν ενώ ενημερώνουν συνέχεια τις δωρεάν. Τουλάχιστον με δύο εφαρμογές αυτό έχω πάθει, αλλά δεν το ξαναπαθαίνω.. Συνιστώ να μην τις αγοράζετε και ας έχουν διαφημίσεις οι δωρεάν. Μπορεις να μας πεις ποιες εφαρμογες ειναι αυτες ? Υπαρχουν και εφαρμογες που η πληρωμη ειναι απλα και μονο για να ξεκλειδωσουν τη free εφαρμογη και να την κανουν pro, πχ ExDialer PRO Key Greenify (Donation Package) Titanium Backup PRO Key Στην ουσια ειναι το "κλειδι" μονο για την εφαρμογη και τιποτε αλλο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Adaway! Αν είσαι root :P Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο οι διαφημίσεις, πολλές φορές οι paid έχουν περισσότερες επιλογές σε σχέση με τις free. Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ψάξε το με το tasker ,κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα πετύχει κατά τύχη ένα τέτοιο οδηγό που γινόταν με το tasker αλλά αυτήν την στιγμή δεν θυμάμαι που ήταν . 1.if %mobdata~1 2.Mobile Data 3g---->on 3.Flash--->Text Ενεργοποίηση 3g-4g 4. Variable Set--->Name %mobdata to 0 5.Else 6.Mobile Data---->off 7.Flash----->text Απενεργοποίηση 3g-4g 8.Variable Set---->Name %mobdata to 1 9.End if Επιλέγεις κάτω δεξιά ένα εικονίδιο Βάζεις συντόμευση του Tasker και επιλέγεις αυτό το Task που σου έφιαξα Αν δεν σου βγάζει το κινητό σου Mobile Data on/off πρέπει να γίνει Root Κάθε φορά που πατάς το εικονίδιο θα πηγαίνει από 2g σε 3g ή 4g και το αντίστοφο Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Παρατήρησα ότι μερικές εφαρμογές και μάλιστα γνωστές, όταν βγάζουν και μία έκδοση με πληρωμή, αφού τις πληρώσεις μετά σταματούν να τις ενημερώνουν ενώ ενημερώνουν συνέχεια τις δωρεάν. Τουλάχιστον με δύο εφαρμογές αυτό έχω πάθει, αλλά δεν το ξαναπαθαίνω.. Συνιστώ να μην τις αγοράζετε και ας έχουν διαφημίσεις οι δωρεάν. Χαχαχα. Τι γενίκευση είναι αυτή ρε μεγάλε! Φυσικά και δεν ισχύει αυτό για την πλειοψηφία των εφαρμογών. Εσένα σε ποιες σου έτυχε; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 μια βοήθεια αν γίνεται... ψάχνω την πιο ελαφριά και καθαρή εφαρμογή που να μου προσφέρει ένα εικονίδιο που πατώντας το να κλείνει η οθόνη και το τηλέφωνο (όχι απενεργοποίηση) αντί να πατάω το κουμπάκι του τηλεφώνου. Επειδή όμως έχω διαβάσει παλαιότερα ότι μερικές τέτοιες εφαρμογές κατανάλωναν μπαταρία ή δημιουργούσαν προβλήματα θα ήθελα κάποια δοκιμασμένη, ελαφριά εφαρμογή (για android 6) ακόμη να ρωτήσω κάτι....υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίγει το τηλέφωνο κάνοντας ένα διπλό χτυπηματάκι στην οθόνη όταν αυτό είναι κλειστό (όχι εντελώς κλειστό άλλα απλά κλειστή η οθόνη); Αν υπάρχει είναι πολύ απαιτητικό για την μπαταρία; (για android 6) όπως καταλάβατε θέλω να ανοίγω και να κλείνω το τηλεφωνο χωρίς το μηχανικό κουμπάκι. ευχαριστώ Για να κλειδωσω και να θεσω το τηλ μου σε αδρανεια χρησιμοποιω αυτην την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.onetouchlocknew&hl=el και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Εχω βαλει κουμπακι και στην κατω μπαρα αλλα και ενα κινητο κουμπακι για να μπορω να το κλεισω οταν ειμαι σε οποιαδηποτε εφαρμογη χωρις να χρειαζεται να βγω απο αυτην. Την συστηνω ανεπιφυλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 γιατι τετοιο κολλημα με τα κλειδωματα; απ το κουμπι χαλαει; ετσι κλειδωνω το moto e μου απο τοτε που το πηρα (και ξεκλειδωνω προφανως, δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος γι αυτο) και με εξαιρεση το οτι πρεπει να ξερεις που να πατησεις το κουμπι (γιατι το πατουσα στην μεση στην αρχη ή και λιγο προς τα πανω και μου κολλουσε) δεν ειχα/εχω καποιο θεμα, στο g2 με εχει βολεψει οτι το κανεις double tap στην κορυφη και κλειδωνει χωρις καμια εφαρμογη, ουτε καν στο νοβα δεν το ειχα ενεργοποιημενο, στο κλειδωμα βεβαια παλι double tap στην οθονη, ειναι και πισω ουτως ή αλλως σ αυτο το κουμπι, δεν βολευει για κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ρε παιδιά, ξέρει κανείς κανέναν handler που να δουλεύει σε android 7; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 γιατι τετοιο κολλημα με τα κλειδωματα; απ το κουμπι χαλαει; ετσι κλειδωνω το moto e μου απο τοτε που το πηρα (και ξεκλειδωνω προφανως, δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος γι αυτο) και με εξαιρεση το οτι πρεπει να ξερεις που να πατησεις το κουμπι (γιατι το πατουσα στην μεση στην αρχη ή και λιγο προς τα πανω και μου κολλουσε) δεν ειχα/εχω καποιο θεμα, στο g2 με εχει βολεψει οτι το κανεις double tap στην κορυφη και κλειδωνει χωρις καμια εφαρμογη, ουτε καν στο νοβα δεν το ειχα ενεργοποιημενο, στο κλειδωμα βεβαια παλι double tap στην οθονη, ειναι και πισω ουτως ή αλλως σ αυτο το κουμπι, δεν βολευει για κατι αλλο Aπλά είναι πιο πρακτικό να ξεκλειδώνεις (κυρίως) και να κλειδώνεις με το χτύπημα της οθόνης, από το πάτημα του Power button που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής ή στο πίσω μέρος σε κάποιες άλλες. Γι' αυτό τον λόγο τουλάχιστον το χρησιμοποιώ εγώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 γιατι τετοιο κολλημα με τα κλειδωματα; 1) Το κουμπί χαλάει , όλα χαλάνε σιγά σιγά 2) Ευκολία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 γιατι τετοιο κολλημα με τα κλειδωματα; απ το κουμπι χαλαει; ετσι κλειδωνω το moto e μου απο τοτε που το πηρα (και ξεκλειδωνω προφανως, δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος γι αυτο) και με εξαιρεση το οτι πρεπει να ξερεις που να πατησεις το κουμπι (γιατι το πατουσα στην μεση στην αρχη ή και λιγο προς τα πανω και μου κολλουσε) δεν ειχα/εχω καποιο θεμα, στο g2 με εχει βολεψει οτι το κανεις double tap στην κορυφη και κλειδωνει χωρις καμια εφαρμογη, ουτε καν στο νοβα δεν το ειχα ενεργοποιημενο, στο κλειδωμα βεβαια παλι double tap στην οθονη, ειναι και πισω ουτως ή αλλως σ αυτο το κουμπι, δεν βολευει για κατι αλλο Εδώ και 4 χρόνια, όσα κινητά έχω, όλα κλειδώνουν/ξεκλειδωνουν με double tap. Τα κινητά δεν κλείνουν ποτέ, οπότε το κανονικό κουμπί χρησιμοποιείται μονο για forced shutdown. Πολυ πιο γρήγορος αυτος ο τρόπος με το double tap. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 πως κλειδωνουν με double tap; το υποστηριζει η rom τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) πως κλειδωνουν με double tap; το υποστηριζει η rom τους; Ναι, σχεδόν όλα τα lg και αρκετά Κινέζικα. Edited December 20, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 πως κλειδωνουν με double tap; το υποστηριζει η rom τους; Το κλείδωμα μπορείς να το πετύχεις και με εφαρμογή από το Google Play (Screen Off and Lock) ή launcher (πχ. Nova) άσχετα αν το υποστήριζε αρχικά το κινητό. Το κλείδωμα πρέπει να το υποστηρίζει ο kernel του κινητού. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 ναι, οκ, το κλειδωμα το εβαλα μεσα απ το νοβα, το ξεκλειδωμα ηθελα να πω αν (και πως) μπορω να βαλω στο moto e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Γειά χαρά παιδιά έκανε ροοτ το Ζ2 μου και εγκατάσταθηκε μόνο του το purify! Αξίζει σαν app?το χρησιμοποιείτε ?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161220/77e9acc4fe5843ff73028567c424c0cb.jpg Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) Μπορεις να μας πεις ποιες εφαρμογες ειναι αυτες ? Η μία εδώ και ενάμισι και περισσότερο χρόνο είναι η DU Battery Saver Pro, και η άλλη είναι η AcuWeather που από την Παρασκευή σε δύο κινητά δεν ενημέρωνε τίποτα για τον καιρό, ενώ η δωρεάν έχει συνεχείς ενημερώσεις, και απεγκατέστησα χθες την επί πληρωμή και ανέβασα την δωρεάν όπως παλιά. Edited December 20, 2016 by D_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Γειά χαρά παιδιά έκανε ροοτ το Ζ2 μου και εγκατάσταθηκε μόνο του το purify! Αξίζει σαν app?το χρησιμοποιείτε ?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161220/77e9acc4fe5843ff73028567c424c0cb.jpg Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Oχι δεν αξιζει. Μπορεις να το απεγκαταστησεις απο τις ρυθμισεις > εφαρμογες > Η μία εδώ και ενάμισι και περισσότερο χρόνο είναι η DU Battery Saver Pro, και η άλλη είναι η AcuWeather που από την Παρασκευή σε δύο κινητά δεν ενημέρωνε τίποτα για τον καιρό, ενώ η δωρεάν έχει συνεχείς ενημερώσεις, και απεγκατέστησα χθες την επί πληρωμή και ανέβασα την δωρεάν όπως παλιά. Την εφαρμογη AcuWeather Platinum την εχω και εγω αγορασμενη και την κατεβασα για να δω τι γινεται. Η εφαρμογη εχει τελευταια ενημερωση 23 Νοεμβρίου 2016 και σε εμενα κανει κανονικα ενημερωση στον καιρο. Δοκιμασε να την ξαναβαλεις και δες αν δουλευει στο δικο σου τηλεφωνο. Για την εφαρμογη DU Battery Saver Pro δεν θα κανω κανενα σχολιο :X Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) πως κλειδωνουν με double tap; το υποστηριζει η rom τους; Lucid daydream. Κλείδωμα, ξεκλείδωμα με double tap και glance Screen με πολλές πληροφορίες. Δουλεύει μια χαρά με μια θυσία στο θέμα κατανάλωση.. .... Edited December 20, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 πως κλειδωνουν με double tap; το υποστηριζει η rom τους; Το MEIZU μου πχ το υποστηρίζει από στοκ. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Oχι δεν αξιζει. Μπορεις να το απεγκαταστησεις απο τις ρυθμισεις > εφαρμογες > Την εφαρμογη AcuWeather Platinum την εχω και εγω αγορασμενη και την κατεβασα για να δω τι γινεται. Η εφαρμογη εχει τελευταια ενημερωση 23 Νοεμβρίου 2016 και σε εμενα κανει κανονικα ενημερωση στον καιρο. Δοκιμασε να την ξαναβαλεις και δες αν δουλευει στο δικο σου τηλεφωνο. Για την εφαρμογη DU Battery Saver Pro δεν θα κανω κανενα σχολιο :X Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Έχεις να προτείνεις καμία εφαρμογή πέρα από greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 1.if %mobdata~1 2.Mobile Data 3g---->on 3.Flash--->Text Ενεργοποίηση 3g-4g 4. Variable Set--->Name %mobdata to 0 5.Else 6.Mobile Data---->off 7.Flash----->text Απενεργοποίηση 3g-4g 8.Variable Set---->Name %mobdata to 1 9.End if Επιλέγεις κάτω δεξιά ένα εικονίδιο Βάζεις συντόμευση του Tasker και επιλέγεις αυτό το Task που σου έφιαξα Αν δεν σου βγάζει το κινητό σου Mobile Data on/off πρέπει να γίνει Root Κάθε φορά που πατάς το εικονίδιο θα πηγαίνει από 2g σε 3g ή 4g και το αντίστοφο καλησπερα, δεν καταλαβα αυτο: Κάθε φορά που πατάς το εικονίδιο θα πηγαίνει από 2g σε 3g ή 4g και το αντίστοφο δεν ειναι αυτοματοποιημενη διαδικασια? εννοω, αν ειναι να παταω κουμπι, μπορω να κατεβασω και ενα widget απο το PlayStore. εγω ψαχνω κατι που να αλλαζει αυτοματα μονο του, με το που θα συνδεομαι η θα αποσυνδεομαι σε wifi. πχ ανοιγω wifi μπαινει σε 2g, κλεινω wifi και ανοιγω τα data, μπαινει σε 3g/4g. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ααα τώρα κατάλαβα απλά κάνε το εξής με το Tasker: Εκεί που θες να έχεις wifi επέλεξε να βρίσκει το ανάλογο cell (κεραία κινητής) και να σου ανοίγη το wifi και να σου κλείνει το Mobile data και κάνε το αντίστροφο εκεί που θές Mobile Data (π.χ. όταν είσαι έξω) Έτσι κάθε φορά που θα πλησιάζει στην περιοχή που πιάνει το ανάλογο σήμα από την κεραία (π.χ. στο σπίτι) θα σου ανήγει το wifi και θα σου κλείνει το Mobile Data που πιάνει το 3g-4g και το αντίστροφο και θα γίνεται αυτόματα Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ααα τώρα κατάλαβα απλά κάνε το εξής με το Tasker: Εκεί που θες να έχεις wifi επέλεξε να βρίσκει το ανάλογο cell (κεραία κινητής) και να σου ανοίγη το wifi και να σου κλείνει το Mobile data και κάνε το αντίστροφο εκεί που θές Mobile Data (π.χ. όταν είσαι έξω) Έτσι κάθε φορά που θα πλησιάζει στην περιοχή που πιάνει το ανάλογο σήμα από την κεραία (π.χ. στο σπίτι) θα σου ανήγει το wifi και θα σου κλείνει το Mobile Data που πιάνει το 3g-4g και το αντίστροφο και θα γίνεται αυτόματα Τελεια, θα το δοκιμασω αν και πρεπει να δω κανα tutorial μου φαινεται, γιατι με μια προχειρη ματια που του εριξα δεν καταλαβα πως δουλευει! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts