tasgr86 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Μία εφαρμογή που παίζει μουσική από το youtube background χωρίς να εμφανίζεται πουθενά το βιντεο ή η εφαρμογή, ποια είναι; Την είχα πιο παλιά αλλά δεν την βρίσκω με τίποτα ευχαριστώ Δε την ξέρω αυτή την εφαρμογή που λές αλλά αυτό το κάνει και ο firefox:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Είχα τον stock τόσο καιρό και είπα να δοκιμάσω αυτούς τους 3 (ex, pp, true) που προτείνατε. Τελικά κράτησα τον true. Αρκετά καλός και παραμετροποιήσιμος. Έβαλα χτες την pixel phone και ενώ μου αρέσει πολύ, θυμήθηκα γιατί την είχα καταργήσει, μου πέφτει πολύ βαριά για το τηλέφωνο μου, αργεί δευτερόλεπτα να ανοίξει. Γι'αυτό έχω την true Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Μήπως ξέρει κανείς έστω άλλη εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω και να σχολιάζω από τον λογαριασμό μου disqus; στο Windows phone υπήρχε σαν εφαρμογή εδώ δεν το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Δε την ξέρω αυτή την εφαρμογή που λές αλλά αυτό το κάνει και ο firefox:) Συμφωνώ και γώ. Firefox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Καλησπέρα παιδάκια. Χρησιμοποιεί κανείς σας κάποιον boxing timer και είναι ικανοποιημένος; Έχω αυτόν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.meltingrocks.boxingtimer αλλά ψάχνομαι. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Καλησπέρα παιδάκια. Χρησιμοποιεί κανείς σας κάποιον boxing timer και είναι ικανοποιημένος; Έχω αυτόν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.meltingrocks.boxingtimer αλλά ψάχνομαι. Πιθανότατα και με έναν tabata timer θα κάνεις την δουλεία σου... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Καλησπερα μαγκες,εχουμε εφαρμογη που να αλλαζει τα notifications των εφαρμογων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο και σωστό εορτολόγιο με ωραίο widget η ζητώ πολλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Πιθανότατα και με έναν tabata timer θα κάνεις την δουλεία σου... Sent from my SM-G920F using Tapatalk OK. Θα ρίξω μια ματιά. Κάτι πιο εξειδικευμένο δεν έχουμε ε; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Υπαρχει καμια αξιοπιστη εφαρμογη, για καταμετρηση των data (upload/download-συνολο) στο κινητο, που να κανει ρεαλιστικη καταμετρηση, και να δινει δυνατοτητα για 'σωρευτικη' μετρηση(πχ να αθροιζει μεχρι να το μηδενισω εγω) κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 πως μπορω να κανω μια εφαρμογη να παραμενει παντα ανοιχτη στο background και να μην κλεινει μετα απο λιγο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο και σωστό εορτολόγιο με ωραίο widget η ζητώ πολλά? Εορτολόγιο, αυτό χρησιμοποιώ εγώ εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 πως μπορω να κανω μια εφαρμογη να παραμενει παντα ανοιχτη στο background και να μην κλεινει μετα απο λιγο; Κανείς enable το notification icon αν έχει ώστε να μείνει σαν service, η την κανείς exclude από το doze στην διαχείριση μπαταρίας αν το υποστηρίζει η έκδοση του λειτουργικού σου... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Υπαρχει καμια αξιοπιστη εφαρμογη, για καταμετρηση των data (upload/download-συνολο) στο κινητο, που να κανει ρεαλιστικη καταμετρηση, και να δινει δυνατοτητα για 'σωρευτικη' μετρηση(πχ να αθροιζει μεχρι να το μηδενισω εγω) κλπ? Αυτή εχω και είμαι ευχαριστημένος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Αυτή εχω και είμαι ευχαριστημένος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter&hl=el 3G Watchdog https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdogpro&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 υπαρχει εφαρμογη (widget) που να επιλεγεις 2G η 4G μ ενα πατημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Ποια εφαρμογη προτεινετε για διαχειρηση χρηματων; (εξοδα, εσοδα κτλ) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 κάποια εφαρμογή για να σημειώνω γενέθλια όσων επαφών δεν έχω στο facebook έχουμε? Και να με ειδοποιεί κιόλας με κάποιο notification.. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια εφαρμογη προτεινετε για διαχειρηση χρηματων; (εξοδα, εσοδα κτλ) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ έχω αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bookmark.money&hl=el Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 κάποια εφαρμογή για να σημειώνω γενέθλια όσων επαφών δεν έχω στο facebook έχουμε? Και να με ειδοποιεί κιόλας με κάποιο notification.. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bookmark.money&hl=el Ευχαριστω! Πως βαζεις το ποσο που εχεις ηδη στην καρτα και μετρητα; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Ποια εφαρμογη προτεινετε για διαχειρηση χρηματων; (εξοδα, εσοδα κτλ) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk AndroMoney για μένα η καλύτερη επιλογή. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 AndroMoney για μένα η καλύτερη επιλογή. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Φιλε εχει ελληνικα? και εγω το εσοδα εξοδα χρησιμοποιω και με εχει βολεψει αρκετα αλλα αν υπαρχει κατι καλυτερο ισως δοκιμασω κατι διαφορετικο τον αλλο μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Φιλε εχει ελληνικα? και εγω το εσοδα εξοδα χρησιμοποιω και με εχει βολεψει αρκετα αλλα αν υπαρχει κατι καλυτερο ισως δοκιμασω κατι διαφορετικο τον αλλο μηνα. Απ ότι βλέπω δεν έχει ελληνικά Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 υπαρχει εφαρμογη (widget) που να επιλεγεις 2G η 4G μ ενα πατημα; Με ένα πάτημα δε νομίζω να μπορεί να γίνει.Αντε να σε βγάζει στις ρυθμίσεις για να ανοίγεις χειροκίνητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Για σας έχετε να προτείνεται καμια καλή εφαρμογή για τον καιρό με ωραία widget?Είχα μια εφαρμογή στα windows phone που όταν την άνοιγα είχε animation για τον καιρό δηλαδή έπεφταν στάλες στην οθόνη κεραυνοί υπάρχει και κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Για σας έχετε να προτείνεται καμια καλή εφαρμογή για τον καιρό με ωραία widget?Είχα μια εφαρμογή στα windows phone που όταν την άνοιγα είχε animation για τον καιρό δηλαδή έπεφταν στάλες στην οθόνη κεραυνοί υπάρχει και κάτι τέτοιο? Fancy Widgets και Beautiful Widgets Pro εχουν animation καιρου στην οθονη . Ειναι επι πληρωμη στο store ;) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts