stefanidis Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Έχει κάποια εφαρμογή να σου λέει ακριβώς σε Ποια μπάντα lte Πιάνεις σήμα δικτύου; Δεν Γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Χαιρετώ!! Κάποια εφαρμογή για απομακρυσμενο έλεγχο και διαγραφή του κινητού υπάρχει;; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Χαιρετώ!! Κάποια εφαρμογή για απομακρυσμενο έλεγχο και διαγραφή του κινητού υπάρχει;; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το cerberus εχω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Χαιρετώ!! Κάποια εφαρμογή για απομακρυσμενο έλεγχο και διαγραφή του κινητού υπάρχει;; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και αυτο του android δεν ειναι ασχημο για τα βασικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Κάποιο πρόγραμμα που να μπλοκάρει τις διαφημίσεις υπάρχει για unrooted; Πήρε ένα update η συσκευή μου στο λειτουργικό της σύστημα, και από κει και πέρα δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το adguard που είχα αποθήκευσει ως .apk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 @xristos350 σε ευχαριστώ! Φαίνεται καλό... Το έχεις δοκιμάσει στη διαγραφή ή στην επαναφορά;; Τι ακριβώς διαγραφή ή επαναφέρει έχεις την ευγενική καλοσύνη να μας πεις; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Κάποιο πρόγραμμα που να μπλοκάρει τις διαφημίσεις υπάρχει για unrooted; Πήρε ένα update η συσκευή μου στο λειτουργικό της σύστημα, και από κει και πέρα δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το adguard που είχα αποθήκευσει ως .apk Ρυθμίσεις - ασφάλεια άγνωστες πηγές είναι τσεκαρισμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ρυθμίσεις - ασφάλεια άγνωστες πηγές είναι τσεκαρισμένο? Ναι αυτό το έχω οκ. Το κατέβασα και απ τη σελίδα τους αλλά δεν μπορώ να πατήσω το εγκατάσταση. Το πατάω αλλά τίποτα δηλαδή. Σαν ανενεργό τύπου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 @xristos350 σε ευχαριστώ! Φαίνεται καλό... Το έχεις δοκιμάσει στη διαγραφή ή στην επαναφορά;; Τι ακριβώς διαγραφή ή επαναφέρει έχεις την ευγενική καλοσύνη να μας πεις; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945 Που το συζητάμε εδώ και καιρό. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ναι αυτό το έχω οκ. Το κατέβασα και απ τη σελίδα τους αλλά δεν μπορώ να πατήσω το εγκατάσταση. Το πατάω αλλά τίποτα δηλαδή. Σαν ανενεργό τύπου. Μήπως έχεις ενεργή εφαρμογή τύπου bluelight filter? Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Μήπως έχεις ενεργή εφαρμογή τύπου bluelight filter? Sent from my XT1092 using Tapatalk Όντως, αυτό ήταν. Και να σκεφτείς οτι το είχα ανενεργό το bluelight. Σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Εχουμε καποια free εφαρμογή για πλοήγηση offline ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Εχουμε καποια free εφαρμογή για πλοήγηση offline ? here maps.υπαρχει νημα για εφαρμογές πλοήγησης. Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Όντως, αυτό ήταν. Και να σκεφτείς οτι το είχα ανενεργό το bluelight. Σ' ευχαριστώ πολύ. Το χα πάθει και γω φίλε Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Όντως, αυτό ήταν. Και να σκεφτείς οτι το είχα ανενεργό το bluelight. Σ' ευχαριστώ πολύ. Και με την "Screen filter" συμβαίνει το ίδιο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδες ψάχνω εφαρμογή για μέτρηση βημάτων μέσω του pedometer του κινητού, όχι μέσω gps. Χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμη lg Health και Pacer https://play.google.com/store/apps/details?id=cc.pacer.androidapp Ακόμα ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για καταγραφή δραστηριοτήτων ; Google fit Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Google fit Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα το δοκιμάσω κ εγώ. Στην αρχή όμως ζητάει βλέπω ότι έχει το εικονίδιο του προφίλ google+ μου. Δεν πιστεύω να δημοσιεύει εκεί τις δραστηριότητες μου... (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Θα το δοκιμάσω κ εγώ. Στην αρχή όμως ζητάει βλέπω ότι έχει το εικονίδιο του προφίλ google+ μου. Δεν πιστεύω να δημοσιεύει εκεί τις δραστηριότητες μου... (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Τίποτα δεν δημοσιεύει χωρίς την συγκατάθεσή σου. Για να κάνεις share έχει ειδικό κουμπί (εκτός και αν έχουν αλλάξει τα πράγματα τους τελευταίους μήνες που δεν το χρησιμοποιώ γιατί έχω το Mi Fit). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ψάχνω μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για να βρω και να διαγράψω το αρχείο batterystats.bin Από όσα γνωρίζω βρίσκεται στη διαδρομή data/system αλλά δεν το εμφανίζει ο μαμίσιος ούτε ο ES. Κάποια πρόταση; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ψάχνω μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για να βρω και να διαγράψω το αρχείο batterystats.bin Από όσα γνωρίζω βρίσκεται στη διαδρομή data/system αλλά δεν το εμφανίζει ο μαμίσιος ούτε ο ES. Κάποια πρόταση; πρεπει να εισαι root για να δεις τον φακελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Είναι unrooted και, επομένως, ... έχασα ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ψάχνω μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για να βρω και να διαγράψω το αρχείο batterystats.bin Από όσα γνωρίζω βρίσκεται στη διαδρομή data/system αλλά δεν το εμφανίζει ο μαμίσιος ούτε ο ES. Κάποια πρόταση; http://www.xda-developers.com/google-engineer-debunks-myth-wiping-battery-stats-does-not-improve-battery-life/ Τα δεδομένα του batterystats.bin μηδενίζονται σε κάθε πλήρη φόρτιση. Τζάμπα παιδεύεσαι Tapatalked from my Nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 http://www.xda-developers.com/google-engineer-debunks-myth-wiping-battery-stats-does-not-improve-battery-life/ Τα δεδομένα του batterystats.bin μηδενίζονται σε κάθε πλήρη φόρτιση. Τζάμπα παιδεύεσαι Tapatalked from my Nexus 5 Ευχαριστώ για την παρέμβασή σου αλλά το πρόβλημα είναι ότι, το κινητό αγοράστηκε τον ΙΑΝ 2016 και από τον ΜΑΡ άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα που επιδεινώθηκαν την τελευταία εβδομάδα, και, μετά από κάθε πλήρη φόρτιση, η ένδειξη φόρτισης πέφτει απότομα από το επίπεδο του 95-97% στο 9% περίπου και μετά κλείνει. Παρά το γεγονός ότι η αρχική μπαταρία δεν έχει ενδείξεις χαλασμένης (φούσκωμα κλπ), αγόρασα νέα, την άλλαξα την προηγούμενη βδομάδα, αλλά και πάλι τα ίδια, και κοντεύω να τρελαθώ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Δοκίμασες επαναφορά εργοστασιακών στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) Όχι, αλλά θα σβηστούν όλα τα αρχεία, εφαρμογές, φωτο κλπ; Χρειάζεται backup; Edited July 12, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts