Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με uc browser,πως εισάγω τους σελιδοδείκτες?

Μόλις τον εβαλα και μου φαίνεται καλός.

Επίσης υπάρχει και widget?

Επίσης την ίδια ερώτηση για τον μαμά browser των samsung.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν χρειάζεται να βάλω ποτέ τον κωδικό σε καμία σελίδα που τον χρειάζεται, εκτός φυσικά απο τράπεζες και το motogp.com, που εκεί, ακόμη και στην εφαρμογή τους, χρειάζεται να το βάλεις πάντα.

Ακόμη και μετά απο αλλαγή rom, την πρώτη φορά που μπαίνω πχ στο myphone, που βγάζει το πεδίο για την συμπλήρωση του user name και password, αλλά και πάλι, συμπληρώνονται αυτόματα.

Τώρα για τις διαφημίσεις, δεν είμαι root σκόπιμα, λόγω των εφαρμογών της Πειραιώς και του Nova, αλλά διαφημίσεις στον browser, δεν θυμάμαι να βλέπω. Στο myphone και πάλι, βλέπω το banner στο πάνω μέρος και μόνο αυτό.

Στο crash.net όμως, είναι γεμάτο banners. Πες ένα παράδειγμα να δω τι θέλεις να πεις.

Δεν τον αλλάζω τον chrome με τίποτα. Έχω ησυχάσει απο το θέμα browser. :Έχω αγορασμένο και τον boat, αλλά έχω ξεχάσει απο πότε έχω να τον χρησιμοποιήσω.

edit: Στο myphone δεν βλέπω ούτε το banner στο πάνω μέρος. Μόνο αν ενεργοποιήσω την εξοικονόμηση δεδομένων. FAcebook δεν έχω, οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτό.

Φίλε μου καλημέρα. Έχει σχέση το root με την εφαρμογή της Πειραιώς;

Φίλε μου καλημέρα. Έχει σχέση το root με την εφαρμογή της Πειραιώς;

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν δουλεύει το wallet. Οι ανέπαφες πληρωμές με το τηλέφωνο δηλαδή.

Με uc browser,πως εισάγω τους σελιδοδείκτες?

Μόλις τον εβαλα και μου φαίνεται καλός.

Επίσης υπάρχει και widget?

Επίσης την ίδια ερώτηση για τον μαμά browser των samsung.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πηγαίνεις στο site που θέλεις, επιλέγεις τις 3 παύλες, επιλέγεις το γρανάζι και μετά την επιλογή Add bookmark. Εκεί διαλέγεις αν θέλεις απλό bookmark (στην αντίστοιχη λίστα), στη speed dial (στην αρχική σελίδα του uc) ή να τον στείλεις σε φάκελο στη home screen του κινητού σου.

Για τον samsung browser δεν ξέρω να σου απαντήσω. Έχω χρόνια να πιάσω samsung smartphones.

Edit: Χμ.. Το τελευταίο update του uc, δημιουργούσε υπερθέρμανση στην συσκευή μου, ακόμα κι αν δεν τον χρησιμοποιούσα. Και σε standby η συσκευή ήταν θερμή. Με απεγκατάστασή του, η θερμοκρασία της συσκευής επανήλθε στα φυσιολογικά της επίπεδα.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Παιδιά υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τους browser, όποτε καλύτερα να μεταφερθεί η συζήτηση εκεί.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Διάβασα πως μπορείς με τον messenger του Facebook να στέλνεις και sms. Πώς γίνεται αυτό; δε βάζω άκρη.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αυτη η ΄αηδια΄, το Google now, γιατι μπλεκεται στα ποδια μου χωρις να το θελω;

Αφαιρεσα ηδη μια εφαρμογη που λεγονταν 'google', καθως πεταγονταν απο το πουθενα και με μπερδευε.

Αυτο ηταν;

Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να το ποσταρω εδω ή στο νημα των galaxy s6 edge αλλα εχω το εξης κουλο.

Και στην εφαρμογη blue mail αλλα και στην type & mail οταν εχω καποιο mail και κατεβαζω τη μπαρα ειδοποιησεων μου τρωει γραμματα.Κατι που δεν ειχα στο LG G2 ας πουμε.

Μου τα εμφανιζει ετσι ενω επρεπε να εχει και την επιλογη "διαγραφη" στις επιλογες.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160704/921f5485dc89fcd285ad804748cc9843.jpg

Αυτο συμβαινει σε s6 edge και σε s6 edge plus.Και τα 2 με android 6.0.1.

Το εχει και κανεις αλλο αυτο το θεματακι;

Με βολευε πολυ απο την ειδοποιηση να σβηνω καποιο mail χωρις να μπαινω να το διαβαζω..

Δεν ξέρω αν γίνει κατανοητό αυτό που θα ρωτήσω, αλλά θα το κάνω.

Γίνεται ένα app να είναι ανάλυσης 720p και ένα άλλο, που επιτελεί την ίδια λειτουργία, να είναι χαμηλότερης ανάλυσης;

Huawei Nova 5T

Δεν ξέρω αν γίνει κατανοητό αυτό που θα ρωτήσω, αλλά θα το κάνω.

Γίνεται ένα app να είναι ανάλυσης 720p και ένα άλλο, που επιτελεί την ίδια λειτουργία, να είναι χαμηλότερης ανάλυσης;

Με root + xposed +app settings (λογικα θα υπάρχουν και άλλα προγράμματα )

...αλλάζεις τo dpi

Με root + xposed +app settings (λογικα θα υπάρχουν και άλλα προγράμματα )

...αλλάζεις τo dpi

Thanks, για άλλη μια φορά (μου έχεις απαντήσει αρκετές φορές). Χρήσιμο το βίντεο, αλλά δε θέλω προς το παρόν να κάνω root τη συσκευή μου. :)

Huawei Nova 5T

Thanks, για άλλη μια φορά (μου έχεις απαντήσει αρκετές φορές). Χρήσιμο το βίντεο, αλλά δε θέλω προς το παρόν να κάνω root τη συσκευή μου. :)

Χωρίς root (για να έχεις το permission) δεν γίνονται τέτοιες παραμετροποιήσεις

Χωρίς root (για να έχεις το permission) δεν γίνονται τέτοιες παραμετροποιήσεις

Δεν είπα ότι θέλω να κάνω τέτοια παραμετροποίηση. Αν είναι δυνατόν, να υπάρχουν 2 apps (2 browsers π.χ.), που να έχουν 2 διαφορετικές αναλύσεις ο καθένας.

Που, έμμεσα, μου απάντησες.

Huawei Nova 5T

Αυτη η ΄αηδια΄, το Google now, γιατι μπλεκεται στα ποδια μου χωρις να το θελω;

Αφαιρεσα ηδη μια εφαρμογη που λεγονταν 'google', καθως πεταγονταν απο το πουθενα και με μπερδευε.

Αυτο ηταν;

Αηδία δεν είναι καθόλου. Επειδή δεν είναι χρήσιμο για σένα, δεν είναι άχρηστο για όλους.

Δοκίμασες να απεγκαταστησεις το Google search;

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια έπεσα ξαφνικά πανω σε μια εφαρμογή για αποκλεισμο διαφημίσεων που έχει μέσα στο needrom λέγεται Ad-Block Hero, την έχει χρησιμοποιησει κανείς??κάνει δουλειά??η μονόδρομος είναι το Adaway??

Γεια χαρα ψαχνω εφαρμογή ευκολη για να ανεβαζω φωτο και να τις αποθήκευω εκει στυλ onedrive? Ποια προτείνεται?

Google fotos ή Google drive τα δοκίμασες;

Γεια χαρα ψαχνω εφαρμογή ευκολη για να ανεβαζω φωτο και να τις αποθήκευω εκει στυλ onedrive? Ποια προτείνεται?

Flickr, έχεις απεριόριστο χώρο. Δες και Google photos.

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Flickr, έχεις απεριόριστο χώρο. Δες και Google photos.

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

Google fotos ή Google drive τα δοκίμασες;

Google drive δεν με βολεψε! To google photos ειναι καλυτερο γιατι μπορω να τα κανω ανεβασμα ολα μαζι! Θα δω και τo flickr

Google drive δεν με βολεψε! To google photos ειναι καλυτερο γιατι μπορω να τα κανω ανεβασμα ολα μαζι! Θα δω και τo flickr

Υπάρχει και το Dropbox, Amazon photos, box

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια έπεσα ξαφνικά πανω σε μια εφαρμογή για αποκλεισμο διαφημίσεων που έχει μέσα στο needrom λέγεται Ad-Block Hero, την έχει χρησιμοποιησει κανείς??κάνει δουλειά??η μονόδρομος είναι το Adaway??

Από google ψάξε το adguard κάμει πολύ σωστή δουλειά και δεν θέλει καν ρουτ

Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή που να κόβει πραγματικά τα ακατάλληλα βίντεο από το youtube.Το θέλω για τα παιδιά μου να το εγκαταστήσω στα τάμπλετ τους.
Xiaomi Redmi Note 7

Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή που να κόβει πραγματικά τα ακατάλληλα βίντεο από το youtube.Το θέλω για τα παιδιά μου να το εγκαταστήσω στα τάμπλετ τους.

Στις ρυθμίσεις του YouTube ενεργοποίησε τη λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης

Για ποιο ασφάλεια σβήσε το κανονικό youtube και κάνε εγκατάσταση το youtube kids

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube-kids/

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II