ταξιδιωτης22 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Με uc browser,πως εισάγω τους σελιδοδείκτες? Μόλις τον εβαλα και μου φαίνεται καλός. Επίσης υπάρχει και widget? Επίσης την ίδια ερώτηση για τον μαμά browser των samsung. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 3, 2016 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν χρειάζεται να βάλω ποτέ τον κωδικό σε καμία σελίδα που τον χρειάζεται, εκτός φυσικά απο τράπεζες και το motogp.com, που εκεί, ακόμη και στην εφαρμογή τους, χρειάζεται να το βάλεις πάντα. Ακόμη και μετά απο αλλαγή rom, την πρώτη φορά που μπαίνω πχ στο myphone, που βγάζει το πεδίο για την συμπλήρωση του user name και password, αλλά και πάλι, συμπληρώνονται αυτόματα. Τώρα για τις διαφημίσεις, δεν είμαι root σκόπιμα, λόγω των εφαρμογών της Πειραιώς και του Nova, αλλά διαφημίσεις στον browser, δεν θυμάμαι να βλέπω. Στο myphone και πάλι, βλέπω το banner στο πάνω μέρος και μόνο αυτό. Στο crash.net όμως, είναι γεμάτο banners. Πες ένα παράδειγμα να δω τι θέλεις να πεις. Δεν τον αλλάζω τον chrome με τίποτα. Έχω ησυχάσει απο το θέμα browser. :Έχω αγορασμένο και τον boat, αλλά έχω ξεχάσει απο πότε έχω να τον χρησιμοποιήσω. edit: Στο myphone δεν βλέπω ούτε το banner στο πάνω μέρος. Μόνο αν ενεργοποιήσω την εξοικονόμηση δεδομένων. FAcebook δεν έχω, οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτό. Φίλε μου καλημέρα. Έχει σχέση το root με την εφαρμογή της Πειραιώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Φίλε μου καλημέρα. Έχει σχέση το root με την εφαρμογή της Πειραιώς; Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν δουλεύει το wallet. Οι ανέπαφες πληρωμές με το τηλέφωνο δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Με uc browser,πως εισάγω τους σελιδοδείκτες? Μόλις τον εβαλα και μου φαίνεται καλός. Επίσης υπάρχει και widget? Επίσης την ίδια ερώτηση για τον μαμά browser των samsung. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πηγαίνεις στο site που θέλεις, επιλέγεις τις 3 παύλες, επιλέγεις το γρανάζι και μετά την επιλογή Add bookmark. Εκεί διαλέγεις αν θέλεις απλό bookmark (στην αντίστοιχη λίστα), στη speed dial (στην αρχική σελίδα του uc) ή να τον στείλεις σε φάκελο στη home screen του κινητού σου. Για τον samsung browser δεν ξέρω να σου απαντήσω. Έχω χρόνια να πιάσω samsung smartphones. Edit: Χμ.. Το τελευταίο update του uc, δημιουργούσε υπερθέρμανση στην συσκευή μου, ακόμα κι αν δεν τον χρησιμοποιούσα. Και σε standby η συσκευή ήταν θερμή. Με απεγκατάστασή του, η θερμοκρασία της συσκευής επανήλθε στα φυσιολογικά της επίπεδα. Edited July 3, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Παιδιά υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τους browser, όποτε καλύτερα να μεταφερθεί η συζήτηση εκεί. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Διάβασα πως μπορείς με τον messenger του Facebook να στέλνεις και sms. Πώς γίνεται αυτό; δε βάζω άκρη. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Όταν πας στης ρυθμίσεις της εφαρμογής για sms Εκεί έχει επιλογή για Ποια εφαρμογή προεπιλογή για sms βάζεις το messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Αυτη η ΄αηδια΄, το Google now, γιατι μπλεκεται στα ποδια μου χωρις να το θελω; Αφαιρεσα ηδη μια εφαρμογη που λεγονταν 'google', καθως πεταγονταν απο το πουθενα και με μπερδευε. Αυτο ηταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να το ποσταρω εδω ή στο νημα των galaxy s6 edge αλλα εχω το εξης κουλο. Και στην εφαρμογη blue mail αλλα και στην type & mail οταν εχω καποιο mail και κατεβαζω τη μπαρα ειδοποιησεων μου τρωει γραμματα.Κατι που δεν ειχα στο LG G2 ας πουμε. Μου τα εμφανιζει ετσι ενω επρεπε να εχει και την επιλογη "διαγραφη" στις επιλογες. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160704/921f5485dc89fcd285ad804748cc9843.jpg Αυτο συμβαινει σε s6 edge και σε s6 edge plus.Και τα 2 με android 6.0.1. Το εχει και κανεις αλλο αυτο το θεματακι; Με βολευε πολυ απο την ειδοποιηση να σβηνω καποιο mail χωρις να μπαινω να το διαβαζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δεν ξέρω αν γίνει κατανοητό αυτό που θα ρωτήσω, αλλά θα το κάνω. Γίνεται ένα app να είναι ανάλυσης 720p και ένα άλλο, που επιτελεί την ίδια λειτουργία, να είναι χαμηλότερης ανάλυσης; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δεν ξέρω αν γίνει κατανοητό αυτό που θα ρωτήσω, αλλά θα το κάνω. Γίνεται ένα app να είναι ανάλυσης 720p και ένα άλλο, που επιτελεί την ίδια λειτουργία, να είναι χαμηλότερης ανάλυσης; Με root + xposed +app settings (λογικα θα υπάρχουν και άλλα προγράμματα ) ...αλλάζεις τo dpi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Με root + xposed +app settings (λογικα θα υπάρχουν και άλλα προγράμματα ) ...αλλάζεις τo dpi Thanks, για άλλη μια φορά (μου έχεις απαντήσει αρκετές φορές). Χρήσιμο το βίντεο, αλλά δε θέλω προς το παρόν να κάνω root τη συσκευή μου. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Thanks, για άλλη μια φορά (μου έχεις απαντήσει αρκετές φορές). Χρήσιμο το βίντεο, αλλά δε θέλω προς το παρόν να κάνω root τη συσκευή μου. :) Χωρίς root (για να έχεις το permission) δεν γίνονται τέτοιες παραμετροποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 White noise στα 10 λεπτά. Αγαπημένη εφαρμογή https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.tmsoft.whitenoise.full%26hl%3Den%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dwhite%2Bnoise%26pcampaignid%3DAPPU_1__5h6V_S4I4vnUrTKt2A&ved=0ahUKEwi0tMeIp9rNAhWLsxQKHTTlDQwQ8oQBCBwwAQ&usg=AFQjCNElc3ZHSb4hakBK36sEjs48S2pViw&sig2=YXCF3STxKKs2gDL-prO6sw Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Χωρίς root (για να έχεις το permission) δεν γίνονται τέτοιες παραμετροποιήσεις Δεν είπα ότι θέλω να κάνω τέτοια παραμετροποίηση. Αν είναι δυνατόν, να υπάρχουν 2 apps (2 browsers π.χ.), που να έχουν 2 διαφορετικές αναλύσεις ο καθένας. Που, έμμεσα, μου απάντησες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Αυτη η ΄αηδια΄, το Google now, γιατι μπλεκεται στα ποδια μου χωρις να το θελω; Αφαιρεσα ηδη μια εφαρμογη που λεγονταν 'google', καθως πεταγονταν απο το πουθενα και με μπερδευε. Αυτο ηταν; Αηδία δεν είναι καθόλου. Επειδή δεν είναι χρήσιμο για σένα, δεν είναι άχρηστο για όλους. Δοκίμασες να απεγκαταστησεις το Google search; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Παιδια έπεσα ξαφνικά πανω σε μια εφαρμογή για αποκλεισμο διαφημίσεων που έχει μέσα στο needrom λέγεται Ad-Block Hero, την έχει χρησιμοποιησει κανείς??κάνει δουλειά??η μονόδρομος είναι το Adaway?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Γεια χαρα ψαχνω εφαρμογή ευκολη για να ανεβαζω φωτο και να τις αποθήκευω εκει στυλ onedrive? Ποια προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Γεια χαρα ψαχνω εφαρμογή ευκολη για να ανεβαζω φωτο και να τις αποθήκευω εκει στυλ onedrive? Ποια προτείνεται? Google fotos ή Google drive τα δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Γεια χαρα ψαχνω εφαρμογή ευκολη για να ανεβαζω φωτο και να τις αποθήκευω εκει στυλ onedrive? Ποια προτείνεται? Flickr, έχεις απεριόριστο χώρο. Δες και Google photos. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Flickr, έχεις απεριόριστο χώρο. Δες και Google photos. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Google fotos ή Google drive τα δοκίμασες; Google drive δεν με βολεψε! To google photos ειναι καλυτερο γιατι μπορω να τα κανω ανεβασμα ολα μαζι! Θα δω και τo flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Google drive δεν με βολεψε! To google photos ειναι καλυτερο γιατι μπορω να τα κανω ανεβασμα ολα μαζι! Θα δω και τo flickr Υπάρχει και το Dropbox, Amazon photos, box Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Παιδια έπεσα ξαφνικά πανω σε μια εφαρμογή για αποκλεισμο διαφημίσεων που έχει μέσα στο needrom λέγεται Ad-Block Hero, την έχει χρησιμοποιησει κανείς??κάνει δουλειά??η μονόδρομος είναι το Adaway?? Από google ψάξε το adguard κάμει πολύ σωστή δουλειά και δεν θέλει καν ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή που να κόβει πραγματικά τα ακατάλληλα βίντεο από το youtube.Το θέλω για τα παιδιά μου να το εγκαταστήσω στα τάμπλετ τους. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή που να κόβει πραγματικά τα ακατάλληλα βίντεο από το youtube.Το θέλω για τα παιδιά μου να το εγκαταστήσω στα τάμπλετ τους. Στις ρυθμίσεις του YouTube ενεργοποίησε τη λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης Για ποιο ασφάλεια σβήσε το κανονικό youtube και κάνε εγκατάσταση το youtube kids http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube-kids/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts