tsagod123 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Το ίδιο κι εγώ φίλε. Πλέον με την ευκολία που κινούνται τα Smartphones, είναι πανεύκολο να κάνεις browsing στην κανονική σελίδα. Ούτε καν σε mobile μορφή. Εκτός εξαιρέσεων. QUOTE=al_exis;6643670]Ενώ είσαι στο youtube, πάτα επάνω στο βελάκι (που είναι στον κίτρινο κύκλο), και στη συνέχεια πάτα στο Αντιγραφή συνδέσμου. Μετά, πας στο browser σου και ανοίγεις μια καρτέλα με αυτή τη σελίδα. Εκεί, κάνεις επικόλληση το σύνδεσμο που αντέγραψες, και στη συνέχεια επιλέγεις "Μετατροπή βίντεο". Αμέσως θα σου ανοίξει η σελίδα με το βίντεο που θέλεις σε προεπισκόπηση. Αφού όλα είναι οκ, πατάς "Λήψη" και το βίντεο το έχεις πλέον σε mp3. http://s14.postimg.org/5iq1b8pm9/Screenshot_2016_04_03_10_17_55.png Από εχθές δεν μου μετατρέπει το mp3. Το έχετε και εσείς το πρόβλημα? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 15, 2016 by tsagod123 Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Από εχθές δεν μου μετατρέπει το mp3. Το έχετε και εσείς το πρόβλημα? Όντως, λέει ανεπιτυχής λήψη. Μπορεί να έχει θέμα η σελίδα σελίδα αλλά θα στρώσει. Κατά καιρούς συμβαίνει. Δοκίμασε και από εδώ να κάνεις τη δουλειά σου. Ίδιας φιλοσοφίας είναι. Edited April 15, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 :!: :!: Θα παρακαλέσω η συζήτηση που αφορά τους browsers να συνεχιστεί στο κατάλληλο θέμα Ευχαριστώ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Όντως, λέει ανεπιτυχής λήψη. Μπορεί να έχει θέμα η σελίδα σελίδα αλλά θα στρώσει. Κατά καιρούς συμβαίνει. Δοκίμασε και από εδώ να κάνεις τη δουλειά σου. Ίδιας φιλοσοφίας είναι. Σε ευχαριστώ πολύ. θα το δοκιμάσω. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ψάχνω εφαρμογή να μου δείχνει τα δορυφορικά κανάλια πρόγραμμα.Όχι ote,nova τα ξένα απο hotbird,astra κτλ.πχ deportes sky Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ψάχνω εφαρμογή να μου δείχνει τα δορυφορικά κανάλια πρόγραμμα.Όχι ote,nova τα ξένα απο hotbird,astra κτλ.πχ deportes sky Αν θέλεις αθλητικά http://liveonsat.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Μωρέ αυτο το ξέρω απο αυτο ενημερωνομαι έλεγα μην τυχόν υπάρχει κάτι της προκοπής.είχα βρει παλιά μια καλουτσικη αλλά δεν την θυμάμαι νομίζω αραβοφωνη ήταν Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ξέρουμε ότι δουλευέι και μπορεί να επαναφέρει φωτογραφίες απο την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και όχι απο κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Παιδιά πια εφαρμογή προτείνετε για ringtone? Προς το παρόν δουλεύω το ZEDGE... Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Παιδιά πια εφαρμογή προτείνετε για ringtone? Προς το παρόν δουλεύω το ZEDGE... Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες audiko Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Ψάχνω εφαρμογή να μου δείχνει τα δορυφορικά κανάλια πρόγραμμα.Όχι ote,nova τα ξένα απο hotbird,astra κτλ.πχ deportes sky Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν θέλεις αθλητικά http://liveonsat.com Αν σ' ενδιαφέρουν μόνο τα αθλητικά, τότε δες την Sport Live Sat. https://play.google.com/store/apps/details?id=difed.soccersat Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Παιδιά πια εφαρμογή προτείνετε για ringtone? Προς το παρόν δουλεύω το ZEDGE... Εγώ δε χρησιμοποιώ καμία εφαρμογή στο κινητό. Όποιο τραγούδι θέλω, το κατεβάζω, του κάνω edit στο laptop σε όποια σημεία θέλω, (προσωπικά χρησιμοποιώ το wavelab), και τέλος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Ακριβώς όπως τα είπες: Pc + wavelab και είμαι άρχοντας :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Αν σ' ενδιαφέρουν μόνο τα αθλητικά, τότε δες την Sport Live Sat. https://play.google.com/store/apps/details?id=difed.soccersat Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Αθλητικά ναι.Ευχαριστώ Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Να ρωτήσω δύο πράγματα για το Google fit. Η ανίχνευση δραστηριότητας και η λειτουργία υψηλής ακρίβειας πρέπει να είναι Ενεργοποιημένα;; Ειδικά το δεύτερο το λέει ότι τρώει μπαταρία. Και κάτι σχετικά με το doze σαν εφαρμογή, κάνει αυτά που λέει;;; Μπορείς να το έχεις μαζί με το Greenify;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Στην εφαρμογή Google Messenger δεν μπορώ να πατήσω enter γιατί στην θέση του έχει τα emoticons. Χρησιμοποιώ το στοκ Keyboard της Samsung. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω; Το πρόβλημα είναι ότι σε sms δεν μπορώ να πατήσω enter για να αλλάξω σειρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Υπαρχει αξιοπιστη εφαρμογη που να καταγραφει την κληση οταν αυτη γινεται μεσω bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Υπαρχει αξιοπιστη εφαρμογη που να καταγραφει την κληση οταν αυτη γινεται μεσω bluetooth?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smsrobot.callrecorder&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcallx+call+recorder&pcampaignid=APPU_1_ZmoTV7aMBMPzsAH6kYYI Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 http://www.google.gr/url?q=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.appstar.callrecorder%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dcall%2Brecorder%26pcampaignid%3DAPPU_1_qIUTV9-qCaWQ6QSSx5yADg&sa=U&ved=0ahUKEwjfnsSR2pXMAhUlSJoKHZIjB-AQ8oQBCB0wAA&usg=AFQjCNFZANfppq-g05r246YNVFrpwxFrfwΥπαρχει αξιοπιστη εφαρμογη που να καταγραφει την κληση οταν αυτη γινεται μεσω bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Να ρωτήσω δύο πράγματα για το Google fit. Η ανίχνευση δραστηριότητας και η λειτουργία υψηλής ακρίβειας πρέπει να είναι Ενεργοποιημένα;; Ειδικά το δεύτερο το λέει ότι τρώει μπαταρία. Και κάτι σχετικά με το doze σαν εφαρμογή, κάνει αυτά που λέει;;; Μπορείς να το έχεις μαζί με το Greenify;;; Η τοποθεσία λειτουργεί στην επιλογή εξοικονόμηση ενέργειας. Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 SKYPE Μπορει καποιος να με βοηθησει σχετικα με το skype? Θελω οταν κανω sign out, να ειναι πραγματικο...sign out. Τι εννοω; Ενω κανω sign out, οταν παω να το ξαναμπω στο app, πατω εκει με το username μου και με βαζει! Εγω θελω να μου ζητα κωδικο! Ωστε αν παρει καποιος το κινητο μου εστω για λιγο, να μην μπορει να μπει στο skype και να δει, τις επαφες μου, τις συνομιλιες κλπ Γινεται να ζητα κωδικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Στις ρυθμίσεις απορρήτου αποθήκευση του κωδικού η όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 υπαρχει τροπος το es explorer να ανοιγει αρχεια με κειμενο στα ελληνικα μεσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 υπαρχει τροπος το es explorer να ανοιγει αρχεια με κειμενο στα ελληνικα μεσα; Η κωδικοποίηση παίζει ρόλο Στάλθηκε από το Tesla powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 ναι, προφανως, αλλαζει αυτο ομως απο καπου/καπως; ή εννοεις οτι πρεπει το αρχειο να εχει διαφορετικη; txt ειναι παντως, δοκιμασα με html viewer του κινητου και το ανοιξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts