al_exis Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εκτός από αυτό που πρότεινε ο junglist, αυτόματες ειδοποιήσεις έχουν και τα υπόλοιπα; Το πιο απλό πιο είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Το πέρασα και μια τα 5.1 android και ακόμα εξακολουθεί να το κανει.δεν είναι κινέζια το tablet ενα λενοβο είναι και μάλιστα καινούργιο μοντελο. Μου έχει σπάσει τα νεύρα ! Καινούριο,επισκευή στην εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 To smart lock καλο αλλά θέλει το location για να μην κλειδώνει σε ένα μέρος. Υπάρχει κάποια εφαρμογή να μην κλειδώνει με το pin με βάση την κυψέλη ή αν ειμαι συνδεδεμένος σε συγκεκριμένο wifi (αν συνδέομαι στο wifi του σπιτιού να μην κλειδώνει με το pin η συσκευή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) To smart lock καλο αλλά θέλει το location για να μην κλειδώνει σε ένα μέρος. Υπάρχει κάποια εφαρμογή να μην κλειδώνει με το pin με βάση την κυψέλη ή αν ειμαι συνδεδεμένος σε συγκεκριμένο wifi (αν συνδέομαι στο wifi του σπιτιού να μην κλειδώνει με το pin η συσκευή). Και εμένα θα με ενδιέφερε αυτό πάντως.έχω βάλει πιν και είναι σπαστικό όταν είσαι πχ σπίτι να το βάζεις άπειρες φορές την ημέρα! Δοκίμασα τώρα που είπες το smart lock από το μενού του κινητού να μην το κλειδώνει βάσει της τοποθεσίας του σπιτιού μου και δουλεύει μια χαρά! Με κυψέλη νομίζω λειτουργεί. Αλλά δυστυχώς μόνο εάν σβήσω την οθόνη από το κουμπί on/ off και την ανοίξω δεν είναι κλειδωμένη.εάν την σβήσω με gesture του Νόβα launcher που κάνει screen lock δεν ανοίγει μετά ξεκλειδωτη γμτ Edited March 8, 2016 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εμφανίζει το smart lock "Turn on GPS to access trusted places" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μακριά....Διαβάστε πρώτα τα σχολια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 πως παίρνουμε μια εφαρμογή απο το τηλ. σε apk .....??? κάπου παλιότερα είχε λεχθεί...!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 πως παίρνουμε μια εφαρμογή απο το τηλ. σε apk .....??? κάπου παλιότερα είχε λεχθεί...!:O Με Backup..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 πως παίρνουμε μια εφαρμογή απο το τηλ. σε apk .....??? κάπου παλιότερα είχε λεχθεί...!:O Es explorer-> backup Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 πως παίρνουμε μια εφαρμογή απο το τηλ. σε apk .....??? κάπου παλιότερα είχε λεχθεί...!:O Android Assistant Pro, μπορείς και μέχρι τα αρχεία του συστήματος να τα πάρεις ως .apk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μακριά....Διαβάστε πρώτα τα σχολια Εγώ μιλάω για την εφαρμογή που έχει στο μενού ήδη η AOSP σχεδόν μαμά ρομ του κινητού 5.1! Άλλη λες εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Υπάρχει κανένα voice commander app να μπορώ στα ελληνικά από το Bluetooth μου να καλώ τις επαφές μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Εγώ μιλάω για την εφαρμογή που έχει στο μενού ήδη η AOSP σχεδόν μαμά ρομ του κινητού 5.1! Άλλη λες εσύ; Υπάρχουν παρά πολλές εφαρμογές που το κάνουν αυτό. Share apps, titanium backup, es file explorer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Εγώ μιλάω για την εφαρμογή που έχει στο μενού ήδη η AOSP σχεδόν μαμά ρομ του κινητού 5.1! Άλλη λες εσύ; Αναφέρθηκα σε αυτήν του λινκ που είχε παρατεθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Από ποια εφαρμογή μακρυά; Δεν κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 πως παίρνουμε μια εφαρμογή απο το τηλ. σε apk .....??? κάπου παλιότερα είχε λεχθεί...!:O Μάλλον το apk extractor λες, το είχα αναφέρει παλαιότερα. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Υπάρχει κανένα voice commander app να μπορώ στα ελληνικά από το Bluetooth μου να καλώ τις επαφές μου? Cyberon Voice Commander. Το έχω 5 χρόνια. Δουλεύει τέλεια αν έχει περάσει τις επαφές σου στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Cyberon Voice Commander. Το έχω 5 χρόνια. Δουλεύει τέλεια αν έχει περάσει τις επαφές σου στα ελληνικά. Μπορεις να στειλεις το λινκ?, γιατί βγάζει πολλά αποτελέσματα. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Cyberon Voice Commander. Το έχω 5 χρόνια. Δουλεύει τέλεια αν έχει περάσει τις επαφές σου στα ελληνικά. Σε ευχαριστώ πολύ. Το είχα δει αλλά διάβασα πολλά αρνητικά σχόλια και είχα φοβηθεί να δώσω έτσι τα 5€ αλλά μετά το μήνυμα σου θα το πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το textra υποστηρίζει 160 χαρακτήρες? Αν ναι πως και δεν το βρίσκω :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχει καμία εφαρμογή που να μου βγαζει πλήκτρα στην οθόνη έτσι ώστε όταν συνδέω το κινητό στην smart TV ασύρματα να μπορώ με το ποντίκι να έχω Home και Back button ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχει καμία εφαρμογή που να μου βγαζει πλήκτρα στην οθόνη έτσι ώστε όταν συνδέω το κινητό στην smart TV ασύρματα να μπορώ με το ποντίκι να έχω Home και Back button ;; Τί θες να κάνεις δηλαδή? Screen Mirroring ή να χειρίζεσαι την τηλεόραση (κανάλια, ήχος, smart λειτουργίες) μέσω του κινητού σου? Αν θες το δεύτερο η εταιρεία σου σου έχει φτιάξει πρόγραμμα. Ψάξε το στο Playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 σε συναδελφο ξεκιναει συνεχεια το google play music, ξερει κανεις γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το textra υποστηρίζει 160 χαρακτήρες? Αν ναι πως και δεν το βρίσκω :blink: Ρυθμίσεις, sms, χωρίς τόνους και διακριτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Τί θες να κάνεις δηλαδή? Screen Mirroring ή να χειρίζεσαι την τηλεόραση (κανάλια, ήχος, smart λειτουργίες) μέσω του κινητού σου? Αν θες το δεύτερο η εταιρεία σου σου έχει φτιάξει πρόγραμμα. Ψάξε το στο Playstore. Το πρώτο που λες. Συνδέω το κινητό με screen mirroring στην samsung και στο κινητό συνδέω ποντίκι. Έλα όμως που για να κάνω multitasking ή να παω πίσω στην αρχική οθόνη πρέπει να πιάσω το κινητό στα χέρια μου. Και όλα αυτά γιατί δεν έχω screen buttons όπως για παράδειγμα το g4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts