Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λες δε γίνεται απεγκατάσταση, τι ακριβώς σου κάνει; Μέσα από τις ρυθμίσεις -εφαρμογές, όταν πατάς απεγκατάσταση δε φεύγει; Σου βγάζει κάποιο μύνημα; (εκτός από αυτό που δείχνεις).

Οχι!! Πατάω να του κάνω απεγκατάσταση και με το που πατάω μου βγαζει σε ολοκληρη την οθόνη αυτό που δείχνω πιο κάτω.... Και δεν του κάνει απεγκατασταση!! Μετά μπορώ να κάνω μόνο πίσω με το πλήκτρο back του κινητού. Μπλέξιμο. Δοκίμασα και επανεκκίνηση του κινητού μπας και φτιάξει τίποτα αλλά......

Έστειλα και mail στον προγραμματιστή μπας και δώσει λύση αλλά δεν βλέπω φως.....

Αυτή είναι η εφαρμογη http://s30.postimg.org/xn7x3aiw1/Quick_Memo_2016_01_05_13_08_04.png

Edit: επιτελους μόλις την εσβησα!!! Από χθες παλεύω.... Απεγκατάσταση τελικά γίνεται ΜΟΝΟ μέσα από το play store πατώντας του κουμπί της κατάργησης !!! Από πουθενά αλλού !!!

Edited by lek88

Πείτε οι έμπειροι, τί προτείνετε για non rooted συσκευή που πατάς σ' ένα link στον browser (είτε είναι αυτός ο Chrome ή ο Dolphin) και σου πετάει τρεις και τέσσερις σελίδες minimum με διαφημιστικά ή ότι κέρδισα το τάδε προϊόν.

Το AdGuard κάνει δουλειά; Είναι έμπιστο; Χρησιμοποιείται για άλλη δουλειά και όχι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ;

Ευχαριστώ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Πείτε οι έμπειροι, τί προτείνετε για non rooted συσκευή που πατάς σ' ένα link στον browser (είτε είναι αυτός ο Chrome ή ο Dolphin) και σου πετάει τρεις και τέσσερις σελίδες minimum με διαφημιστικά ή ότι κέρδισα το τάδε προϊόν.

Το AdGuard κάνει δουλειά; Είναι έμπιστο; Χρησιμοποιείται για άλλη δουλειά και όχι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ;

Ευχαριστώ.

νομιζω εδω εισαι https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adblockplus.browser

παιδες εκανα Upate το edge μου στην τελευταια ρομ (το ρουταρα φυσικα ) και δεν μου δουλευει πλεον η εφαρμογη Wifi key recovery..

βασικα καμια παρομοια εφαρμογη δεν μου δουλευει!

καθε φορα που την ανοιγω για να δω ενα "αποθηκευμένο" κωδικο wifi το αποτελεσμα ειναι αυτο..

αντι για τα passwords εχω ολα αυτα τα "αλαμπουρνέζικα" ...

εχει κανεις παρομοιο προβλημα η οχι ?

Kodi και ξερο ψωμι φιλε μου :-)

Το tvshow time είναι για tracking των σειρών ..(μέρα που παίζει..υπόθεση..νέα...κτλ)

το kodi είναι ένα διαφορετικό πρόγραμμα...

Θα το δοκιμάσω, αν και δε μου αρέσει η ιδέα να έχω και/ή άλλο web browser.

Αλλά ίσως να είναι και η μόνη λύση από τη στιγμή που δεν βλέπω κάποιος άλλος να προτείνει κάτι διαφορετικό.

Σ' ευχαριστώ.

Μια εφαρμογή για να παρακολουθώ τις σειρές κάτι σαν το tvshow time αλλά καλύτερο;

Αν κατάλαβα καλά θέλεις εφαρμογή που να σου δείχνει πότε παίζει το κάθε επεισόδιο από τις σειρές που παρακολουθείς, πληροφορίες για το κάθε επεισόδιο και ίσως και να σημειώνεις ποια επεισόδια έχεις δει.

Σε αυτή την περίπτωση, Series Guide από μένα. Το χρησιμοποιώ χρόνια.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.battlelancer.seriesguide

Έχω ενα θέμα με το aqua mail. Μερικά μηνύματα μου τα δείχνει ως spam ενώ δεν είναι, ενώ άλλα τα δείχνει κανονικά στα εισερχόμενα! Πώς γίνεται αυτά τα μηνύματα που θέλω να μην μου τα δείχνει ως ανεπιθύμητα ?

Μια εφαρμογή για να παρακολουθώ τις σειρές κάτι σαν το tvshow time αλλά καλύτερο;

Series addict κορυφή.

Συνεργάζεται και με το trak.tv για ενημέρωση των σειρών σου αυτόματα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Kodi και ξερο ψωμι φιλε μου :-)

Στο kodi πως θα δούμε σειρές με υπότιτλους; Για βοηθά λίγο.

Ευχαριστώ.

Bάλε Adfree

παιδες εκανα Upate το edge μου στην τελευταια ρομ (το ρουταρα φυσικα ) και δεν μου δουλευει πλεον η εφαρμογη Wifi key recovery..

βασικα καμια παρομοια εφαρμογη δεν μου δουλευει!

καθε φορα που την ανοιγω για να δω ενα "αποθηκευμένο" κωδικο wifi το αποτελεσμα ειναι αυτο..

αντι για τα passwords εχω ολα αυτα τα "αλαμπουρνέζικα" ...

εχει κανεις παρομοιο προβλημα η οχι ?

Δοκίμασε αυτό

TV show favs. Ότι καλύτερο

Υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορω να απενεργοποιω τον ηχο για τις εισερχομενες κλησεις για καποιες συγκεκριμενες ωρες και μετα να επανερχεται μονο του στις κανονικες ρυθμισεις?

Στο kodi πως θα δούμε σειρές με υπότιτλους; Για βοηθά λίγο.

Καλύτερα ρώτα στο σχετικό θέμα,εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Bάλε Adfree

Δοκίμασε αυτό

Το adfree θέλει Ροοτ

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ και συγνώμη που δεν το διευκρίνισα αρκετά, για tracking σειρών εφαρμογή όχι το kodi. Θα κοιτάξω τις προτάσεις σας.

Τελικά μου φαίνεται βολικό το TVShow Time.

Edited by ela002
επιλογή εφαρμογής

Το adfree θέλει Ροοτ

Εννοείται.

Το τηλέφωνο που έχει είναι root 100% - είδα υπογραφή:cool:

Εννοείται.

Το τηλέφωνο που έχει είναι root 100% - είδα υπογραφή:cool:

Στην υπογραφή μου βέβαια έχω και το Nexus 7.

Στο post μου πάντως ανέφερα ότι η ερώτηση αφορούσε non rooted συσκευή. ;)

Στο OnePlus One με Adaway είμαι μια χαρά, δεν έχω προβλήματα.

Σε non rooted συσκευές όμως τι γίνεται; Ο.ο

Πραγματικά δεν ξέρω να σου πω.

Δεν είχα ποτέ non rooted συσκευή.

Πραγματικά δεν ξέρω να σου πω.

Δεν είχα ποτέ non rooted συσκευή.

Κι εγώ το πρώτο πράγμα που κάνω στις συσκευές μου είναι το root, αλλά για χάρη του OTE TV GO έχω και μία non rooted.

Η πλάκα πάντως είναι ότι η εφαρμογή δεν παίζει γιατί τα ξεφτέρια του ΟΤΕ ακόμη να δώσουν αναβάθμιση για Android 6.0.x! :mad:

Ίσως Όταν βγει το Android 7.0.

Υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορω να απενεργοποιω τον ηχο για τις εισερχομενες κλησεις για καποιες συγκεκριμενες ωρες και μετα να επανερχεται μονο του στις κανονικες ρυθμισεις?

Νομιζω πως αυτη η εφαρμογη θα σου κανει.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δες εδω https://play.google.com/store/search?q=shush&c=apps κατι θα βρεις :D

Το AdGuard κάνει δουλειά; Είναι έμπιστο; Χρησιμοποιείται για άλλη δουλειά και όχι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ; Ευχαριστώ.

Για χωρίς ρουτ βάλε Αdguard με την επιλογή filter apps traffic...θα διώξεις κανονικά τις διαφημίσεις. Κάνει δουλειά και είναι τρομερά εύκολο στη χρήση. Κόβει κανονικά από τους browsers, το κακό είναι ότι δεν κόβει από εφαρμογές αν δεν πληρώσεις (Premium). Κατέβασε το από το επίσημο site: http://adguard.com/en/adguard-android/overview.html

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II