akilleas Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Υπάρχει εφαρμογή να κάνει αλλαγή 3G/4G απ ευθείας χωρίς δηλαδή να σε βάζει στο μενού του κινητού ; Ψάξε στο play για εφαρμογή Power Toggles. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Στο youtube δεν μου παίζει όλα τα βίντεο. Μου γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάνω κάτι λάθος εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 εχω διάφορα e-mail όπως σε @outlook.com.gr @hotmail.com @yahoo.gr @gmail.com και office 365 ποια εφαρμογή προτείνεται για να τα έχω όλα σε ένα.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 εχω διάφορα e-mail όπως σε @outlook.com.gr @hotmail.com @yahoo.gr @gmail.com και office 365 ποια εφαρμογή προτείνεται για να τα έχω όλα σε ένα.? aqua mail. Έχει τα πάντα, και φοβερή παραμετροποίηση. Μέχρι αναφορά ανάγνωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 εχω διάφορα e-mail όπως σε @outlook.com.gr @hotmail.com @yahoo.gr @gmail.com και office 365 ποια εφαρμογή προτείνεται για να τα έχω όλα σε ένα.? CloudMagic. Πολύ καλό Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καιρός XL και δεν θα το μετανιώσεις: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.exovoid.weather.appΚαλή φαίνεται αλλά δεν βρίσκω πως μπορώ να διαγράψω τις έτοιμες πόλεις που έχει η εφαρμογή (london, new york). Ξέρεις πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Στο youtube δεν μου παίζει όλα τα βίντεο. Μου γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάνω κάτι λάθος εγώ? Αν δεν κανω λαθος ειναι θεμα δικαιωματων, δεν παιζουν ολα τα βιντεο στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Golden92 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Παιδιά το καλύτερο cleaner πρόγραμμα;θέλω δηλαδή να κλείνει αχρηστα πραγματα που τρέχουν από πίσω κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Παιδιά το καλύτερο cleaner πρόγραμμα;θέλω δηλαδή να κλείνει αχρηστα πραγματα που τρέχουν από πίσω κτλπ. "All-In-One Toolbox...The best;);) Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Παιδιά, επειδή μετά από καιρό έχω πάλι ρουταρισμένη συσκευή και έχω χάσει τις εξελίξεις, τι παίζει αυτή την εποχή με AdBlock, AdFree, AdAway κλπ; Ποιο είναι το καλύτερο/ενημερωμένο/ασφαλέστερο; Α, και από που το κατεβάζω; PlayStore ή εκτός; Και κάτι άλλο, το'χα κάνει πιο παλιά αλλά δεν θυμάμαι μέσω ποιου app, πώς μπορώ να συσχετίσω επαφές με facebook friends για να τραβάει από εκεί φωτογραφίες (σε καλή ανάλυση) για τον dialer, γεννέθλια κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Παιδιά, επειδή μετά από καιρό έχω πάλι ρουταρισμένη συσκευή και έχω χάσει τις εξελίξεις, τι παίζει αυτή την εποχή με AdBlock, AdFree, AdAway κλπ; Ποιο είναι το καλύτερο/ενημερωμένο/ασφαλέστερο; Α, και από που το κατεβάζω; PlayStore ή εκτός; Και κάτι άλλο, το'χα κάνει πιο παλιά αλλά δεν θυμάμαι μέσω ποιου app, πώς μπορώ να συσχετίσω επαφές με facebook friends για να τραβάει από εκεί φωτογραφίες (σε καλή ανάλυση) για τον dialer, γεννέθλια κλπ; Όποιον ad blocker και να βάλεις νομίζω θα κάνεις τρη δουλειά σου. Εδώ μέσα ο καθένας θα σου πει για αυτόν που χρησιμοποιεί. Για παράδειγμα εγώ χρόνια με AdAway είμαι μια χαρά. Όποιο και να βάλεις, θα το βρεις εκτός Play Store γιατί τα έχει αποκλείσει η Google λόγω Poilicy. Εδώ και αρκετό καιρό (νομίζω από αρχές του χρόνου) η Facebook τα έχει 'σπάσει' με την Google και έχει κάνει αλλαγές στο api και δεν μπορείς να τραβήξεις τις φωτογραφίες από το Facebook και να τις συγχρονίσεις με τις επαφές σου. Έχω αγορασμένο από τις πρώτες μέρες το HaxSync και δεν λειτουργεί, όπως και άλλες αντίστοιχες εφαρμογές, επί πληρωμή και μη. Η λύση μέχρι να τα 'ξαναβρούν' οι 2 εταιρίες και να αλλάξει το api της η πρώτη, είναι νομίζω να κατεβάσεις από το Facebook τις φωτογραφίες και να τις περάσεις στις επαφές σου χειροκίνητα (μέσω κινητού ή pc, δεν έχει σημασία, μετά θα γίνει συγχρονισμός). Βέβαια θα πρέπει να κάνεις και τις ανάλογες αλλαγές αν θέλεις να είσαι up to date με τις φωτογραφίες που αλλάζουν οι φίλοι σου. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Ωραία.. Έβαλα AdAway, θα δω πώς θα πάει... Για το άλλο, τελικά πέρασα το Sync.me και έκανα ένα semi-auto συγχρονισμό... EDIT: Τελικά από το AdAway πρώτη εντύπωση αρνητική.. Έψαχνα για panorama photo app, δοκίμασα το Photaf Panorama Free, και με το που βγήκα, να σου μια διαφημισάρα full-screen... EDIT2: Και με το AdBlock Plus 1.3 τα ίδια.. Για το συγκεκριμένο app λέω πάντα.. Μήπως παίζει τίποτα άλλο; Κάνω και reboot μετά την ενεργοποίηση του app.. Edited November 26, 2015 by dante02004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ψάξε στο play για εφαρμογή Power Toggles. Την έχω αλλά σε βάζει στο μενού δε κάνει απ ευθείας την αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Την έχω αλλά σε βάζει στο μενού δε κάνει απ ευθείας την αλλαγή Θέλει να είσαι root για να κάνει άμεσα την αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ωραία.. Έβαλα AdAway, θα δω πώς θα πάει... Για το άλλο, τελικά πέρασα το Sync.me και έκανα ένα semi-auto συγχρονισμό... EDIT: Τελικά από το AdAway πρώτη εντύπωση αρνητική.. Έψαχνα για panorama photo app, δοκίμασα το Photaf Panorama Free, και με το που βγήκα, να σου μια διαφημισάρα full-screen... EDIT2: Και με το AdBlock Plus 1.3 τα ίδια.. Για το συγκεκριμένο app λέω πάντα.. Μήπως παίζει τίποτα άλλο; Κάνω και reboot μετά την ενεργοποίηση του app.. update τα hosts κάνε. κατι παραπάνω δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Το sync.me αν είχε και επιλογή για viber θα τα έσπαγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ωραία.. Έβαλα AdAway, θα δω πώς θα πάει... Για το άλλο, τελικά πέρασα το Sync.me και έκανα ένα semi-auto συγχρονισμό... EDIT: Τελικά από το AdAway πρώτη εντύπωση αρνητική.. Έψαχνα για panorama photo app, δοκίμασα το Photaf Panorama Free, και με το που βγήκα, να σου μια διαφημισάρα full-screen... EDIT2: Και με το AdBlock Plus 1.3 τα ίδια.. Για το συγκεκριμένο app λέω πάντα.. Μήπως παίζει τίποτα άλλο; Κάνω και reboot μετά την ενεργοποίηση του app.. Μήπως τυχαίνει να έχεις marshmallow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Χρησιμοποιω τον exdialer αλλα θα ηθελα μια αλλαγη σε dialer. Εχετε να προτεινετε καποιον αξιολογο που να υποστηριζει ελληνικο μενου στον τηλεφωνικο καταλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Χρησιμοποιω τον exdialer αλλα θα ηθελα μια αλλαγη σε dialer. Εχετε να προτεινετε καποιον αξιολογο που να υποστηριζει ελληνικο μενου στον τηλεφωνικο καταλογο? True Phone....Κάνει τα πάντα..βέβαια υστερεί λίγο σε εμφάνιση.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Δοκίμασε και το Rocket dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να το ρωτησω εδω αλλα θα κανω μια προσπαθεια. Υπαρχει τροπος μεσω καποιας εφαρμογης να ενωσω το κινητο με τον υπολογιστη ασυρματα και να παιζω mp3 τραγουδια ή youtube ή καποιο βιντεο κι ο ηχος να βγαινει απο τον υπολογιστη ή η εικονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να το ρωτησω εδω αλλα θα κανω μια προσπαθεια. Υπαρχει τροπος μεσω καποιας εφαρμογης να ενωσω το κινητο με τον υπολογιστη ασυρματα και να παιζω mp3 τραγουδια ή youtube ή καποιο βιντεο κι ο ηχος να βγαινει απο τον υπολογιστη ή η εικονα. Δοκίμασε το mobizen να δεις αν σου κάνει. Το κατεβάζεις στο κινητό και μετά πας από τον υπολογιστή στο mobizen.com αν θυμάμαι καλά και τα συνδεεις μεταξύ τους. Edited November 26, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Είχα βάλει κάποια στιγμή παλιά κάποιο dialer/contacts app που σου είχε αναλυτικά στατιστικά για τις κλήσεις σου, με ποιους μιλάς πιο συχνά, πόσα λεπτά έχεις μιλήσει με τον καθένα και άλλα. Είχα την εντύπωση πως ήταν το ExDialer, αλλά το έβαλα πριν λίγο και δεν είδα να έχει κάτι τέτοιο... Ούτε το Contacts+ που θυμόμουν ότι είχα περάσει. Μήπως λέει τίποτα σε κανέναν; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως τυχαίνει να έχεις marshmallow? Όχι, πέρασα πριν 2 μέρες στο Note3 μου την Phronesis V2, δηλαδή έχω την 5.1.1 ROM του Note5. Επειδή από ό,τι κατάλαβα εκτός από ρουταρισμένη είναι και πετσοκομμένη χωρίς κάποια services, παίζει να φταίει αυτό; Μπορεί κάποιος άλλος με AdAway/AdBlockPlus να περάσει για δοκιμή το Photaf Panorama Free https://play.google.com/store/apps/details?id=obg1.Photaf , να μου πει αν του βγάζει μια διαφήμιση στο αρχικό μενού και μια full screen με το που πατήσεις να βγεις από την εφαρμογή; Από περιέργεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μόλις το έκανα φίλε και μου έβγαλε τα ίδια με εσένα, ενώ γενικότερα το adaway τα μπλοκάρει όλα σε αυτή την εφαρμογή φαίνεται μια μπούρδα που σου λέει να αναβάθμισεις σε προ και Μόλις βγεις σου βγάζει μια φουλ. Ίσως να είναι ενσωματωμένες οι διαφημίσεις στην φρι έκδοση. Δοκίμασε (γιατί την απεγκατεστησα) να ανοίξεις την εφαρμογή χωρίς να είσαι στο ίντερνετ. Σου βγάζει διαφήμιση ή όχι; Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Υπαρχει εφαρμογή που να παιζει τον ηχο του youtube μεσω dlna σε av ενισχυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts