Jump to content

Golden92

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Golden92

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Golden92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα.Θα ήθελα τη βοήθειας σας για την επιλογή κινέζικης συσκευής και νομίζω θα προτιμούσα κάτι σε Xiaomi(κάθε άλλη άποψη-επιλογή μάρκας δεκτή).Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε σχετικά με το τις προσφορές που άκουσα ότι γίνονται σε κινέζικα sites στις 11 Νοεμβρίου.Τα χρήματα που θα μπορούσα να διαθέσω είναι Max 200 Ευρώ.Παρακαλώ χρειάζομαι σύντομη βοήθεια λόγο της προ αναφερθέντος ημερομηνίας.Ευχαριστώ.
  2. Παιδιά το καλύτερο cleaner πρόγραμμα;θέλω δηλαδή να κλείνει αχρηστα πραγματα που τρέχουν από πίσω κτλπ.
  3. Βλεπω εχω 163 Views και κανενας δεν μου απαντησε...απαντηστε μου σας παρακαλω γιατι εχω μεινει χωρις κινητο...ειναι αναγκη...!!!Ευχαριστω...
  4. Καλησπερα...Ειμαι αναμεσα σε 2 κινητα...το ΤHL 4000 και το CUBOT S200...Οι αποψεις γνωστων μου ειναι 50-50...τα λεφτα που διαθετο ειναι μεχρι 100 ευρω γι αυτο ειμαι αναμεσα σε αυτα...οποιος μπορει να με βοηθησει θα παρακαλουσα να αιτιολογήσει την απαντηση του...και ΑΝ πιστευει κανεις οτι υπαρχει κατι καλυτερο πολυ ευχαριστως να τον ακουσω...ευχαριστω εκ των προτέρων... :wacko:
  5. Καλησπέρα...Ψάχνω εδώ και καιρό κινέζικο κινητό μέχρι 100 ευρώ με τα εξής χαρακτηριτικά: α)όσο το δυνατόν μεγάλη μπαταρία, β) δύο κάρτες SIM και γ) καλή φωτογραφική μηχανή.Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)
  6. Οι δυνατότητες που έχουν σε πολύ χαμηλές τιμές.
  7. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.Αλλά στα κινέζικα αυτά γίνονται αναβαθμίσεις???
  8. Καλησπέρα.Είμαι καινούργιο μέλος στο forum και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Θέλω εδώ και 7 μήνες να πάρω κινητό αλλά όλο το καθυστερώ.Δε ξέρω τι να διαλέξω.Τα λεφτά που διαθέτω είναι μέχρι 150 Ευρώ.Εκεί που κλείνω λίγο περισσότερο από όλες τις μάρκες είναι τα Samsung.Έχω ακούσει για κινέζικα και είναι και φθηνά και καλά χαρακτηριστικά αλλά βλέπω στο Chinaevasion.com ότι δεν αναβαθμίζονται και αυτό με χαλάει λίγο.Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει είμαι όλος αυτιά.Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...