Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρησιμοποιώ το app of the day εδώ και πάνω από μήνα ,ξαφνικά σταμάτησε να ανταποκρίνεται και λέει πως δεν βρίσκει σύνδεση η server. με άλλη μου συσκευή μπαίνω κανονικά το απεκατέστησσ και το ξανά εγκατέστησα και πάλι τα ίδια τι παίζει ρε παιδιά;

Και 'γω μόλις τώρα τη ενημέρωσα την εφαρμογή και μου κάνει ακριβώς τα ίδια!

Μάλλον είναι γενικό, πιστεύω θα δώσουν σύντομα update.

EDIT: Την έκανα απεγκατάσταση, βρήκα στο net μιας παλαιότερη έκδοση και δουλεύει κανονικά!

Edited by Titarasaudi

Παιδιά εγώ αυτή έβαλα και δουλεύει, αν θέλετε δοκιμάστε την αφού κάνετε απεγκατάσταση την υπάρχουσα

https://www.dropbox.com/s/w10gsruwm7azype/App%20of%20the%20Day%20100%20Free_v2.14.1.apk?dl=0

Εμένα δεν μου έχει έρθει κάποιο καινουριο update για την εφαρμογή app of the day. Είμαι με την έκδοση 2.14.1 εδώ και μήνες και λειτουργεί κανονικά. Η νομίζω πως λειτουργεί γιατί εδώ και δύο 24ωρα μου δείχνει το ίδιο app της ημερας ενώ μέχρι τώρα κάθε 24ωρο άλλαζε η εφαρμογή που δίνει δωρεαν.

Δεν το έχει ξανακανει Αυτό όσο καιρό το έχω.

Την εφαρμογή fax plus δίνει εδώ και δυο μερες.

Edited by lek88

Παιδιά εγώ αυτή έβαλα και δουλεύει, αν θέλετε δοκιμάστε την αφού κάνετε απεγκατάσταση την υπάρχουσα

https://www.dropbox.com/s/w10gsruwm7azype/App%20of%20the%20Day%20100%20Free_v2.14.1.apk?dl=0

Βγάζει σφάλμα στην εγκατασταση πως η ανάλυση του πακετου είναι προβληματικη

Και σε μένα βγάζει πως ίσως ο σέρβερ να είναι γεμάτος.δοκιμάστε αργότερα.Αυτό έγινε σίγουρα μετά από την τελευταία αναβάθμιση Γιατί προχθές αν θυμάμαι καλά δούλευε κανονικά Και είχε το fax free ως δωρεάν εφαρμογή.Λογικά θα βγάλουν αναβάθμιση σήμερα και θα διορθωθεί το πρόβλημα.

Mιά χαρά δουλεύει του Titara ;)

Και επειδή ήμουν περίεργος έκανα το update που μου έβγαλε αμέσως το playstore και όντως ξαναγ@μ18ικε... :lol:

Άρα φταιεί αυτό σίγουρα... :mad:

Αν κάποιος πάρει χαμπάρι σωστό update ας σφυρίξει να το κάνουμε και εμείς :)

Ποια εφαρμογή είναι το app of the day (link) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appturbo.appoftheday2015 ;

Ευχαριστώ.

Δίνει μία εφαρμογή την ήμέρα που κανονικά την πληρώνεις... δωρεάν

Βγάζει σφάλμα στην εγκατασταση πως η ανάλυση του πακετου είναι προβληματικη

Περίεργο, μήπως δεν είχες κάνει απεγκατάσταση την εφαρμογή που έχεις;

Σε μένα δουλεύει μια χαρά, σήμερα έχει κιόλας μια εφαρμογή ονόματι "Photo Collada" που γράφει ότι κερδίζουμε 22,38 €!!

Σε μένα δουλεύει μια χαρά, σήμερα έχει κιόλας μια εφαρμογή ονόματι "Photo Collada" που γράφει ότι κερδίζουμε 22,38 €!!

Συμφωνώ. Τα ίδια και εδώ!!

Xiaomi Mi4

Έκανα απεγκατάσταση αλλά δεν δουλεύει.

Ας μου πει κάποιος πώς ακριβώς λειτουργεί η App of the Day όσον αφορά τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει;

Είναι όπως η αντίστοιχη του Amazon (πλέον δεν 'παίζει'), όπου αν την κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση, έχει κρατημένες κάπου (στον λογαριασμό σου?) τις εφαρμογές που έχεις αγοράσει, και μπορείς να τις επαναφέρεις ξανά;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Σε μενα δουλεύει κανονικα παιδια..Πριν λιγο αλλαξεη εφαρμογή μαλιστα.

Τι χώρα έχεις;

Και σε μενα δουλευε αψογα μεχρι τωρα. Χθες εκανα αναβαθμιση και σταματησε να δουλευει.

Μου ερχονται οι ειδοποιησης κανονικα απο την εφαρμογη αλλα μολις μπαινω στην εφαρμογη μου λεει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος με το internet η οτι ο server ειναι απασχολημενος.

Πριν λιγο εγκατεστησα και τη lolipop αλλα και παλι δεν δουλευει.

Εγώ δεν έχω επιλέξει γλώσσα/χωρα. Είναι όπως την κατέβασα, δεν Αλλαξα κάτι. Όλα καλά με την έκδοση 2.14.1 όπως είπα και λίγα ποστ πιο πίσω.

Εγώ παίζω με τις χώρες κυρίως όσες έχουν αγγλικά ως γλώσσα. Έχει και διαφορετικές εφαρμογές σε κάποιες χώρες.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα δεν μου έχει έρθει κάποιο καινουριο update για την εφαρμογή app of the day. Είμαι με την έκδοση 2.14.1 εδώ και μήνες και λειτουργεί κανονικά. Η νομίζω πως λειτουργεί γιατί εδώ και δύο 24ωρα μου δείχνει το ίδιο app της ημερας ενώ μέχρι τώρα κάθε 24ωρο άλλαζε η εφαρμογή που δίνει δωρεαν.

Δεν το έχει ξανακανει Αυτό όσο καιρό το έχω.

Την εφαρμογή fax plus δίνει εδώ και δυο μερες.

Η έκδοση 3 έχει πρόβλημα.

Τους έστειλα και mail με το πρόβλημα. Πιστεύω θα το φτιάξουν άμεσα γιατί είναι γενικό το πρόβλημα.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II