Titarasaudi Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Χρησιμοποιώ το app of the day εδώ και πάνω από μήνα ,ξαφνικά σταμάτησε να ανταποκρίνεται και λέει πως δεν βρίσκει σύνδεση η server. με άλλη μου συσκευή μπαίνω κανονικά το απεκατέστησσ και το ξανά εγκατέστησα και πάλι τα ίδια τι παίζει ρε παιδιά; Και 'γω μόλις τώρα τη ενημέρωσα την εφαρμογή και μου κάνει ακριβώς τα ίδια! Μάλλον είναι γενικό, πιστεύω θα δώσουν σύντομα update. EDIT: Την έκανα απεγκατάσταση, βρήκα στο net μιας παλαιότερη έκδοση και δουλεύει κανονικά! Edited October 21, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Μα μου το έκανε και πριν την ενημερωσω. Εν τω μεταξύ ίδια βερσιόν στο ταμπλετ ανοίγει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Και σε μένα τα ίδια...:mad: Ας δώσουν γρήγορα ένα update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Παιδιά εγώ αυτή έβαλα και δουλεύει, αν θέλετε δοκιμάστε την αφού κάνετε απεγκατάσταση την υπάρχουσα https://www.dropbox.com/s/w10gsruwm7azype/App%20of%20the%20Day%20100%20Free_v2.14.1.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Εμένα δεν μου έχει έρθει κάποιο καινουριο update για την εφαρμογή app of the day. Είμαι με την έκδοση 2.14.1 εδώ και μήνες και λειτουργεί κανονικά. Η νομίζω πως λειτουργεί γιατί εδώ και δύο 24ωρα μου δείχνει το ίδιο app της ημερας ενώ μέχρι τώρα κάθε 24ωρο άλλαζε η εφαρμογή που δίνει δωρεαν. Δεν το έχει ξανακανει Αυτό όσο καιρό το έχω. Την εφαρμογή fax plus δίνει εδώ και δυο μερες. Edited October 21, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Παιδιά εγώ αυτή έβαλα και δουλεύει, αν θέλετε δοκιμάστε την αφού κάνετε απεγκατάσταση την υπάρχουσα https://www.dropbox.com/s/w10gsruwm7azype/App%20of%20the%20Day%20100%20Free_v2.14.1.apk?dl=0 Βγάζει σφάλμα στην εγκατασταση πως η ανάλυση του πακετου είναι προβληματικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Και σε μένα βγάζει πως ίσως ο σέρβερ να είναι γεμάτος.δοκιμάστε αργότερα.Αυτό έγινε σίγουρα μετά από την τελευταία αναβάθμιση Γιατί προχθές αν θυμάμαι καλά δούλευε κανονικά Και είχε το fax free ως δωρεάν εφαρμογή.Λογικά θα βγάλουν αναβάθμιση σήμερα και θα διορθωθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Το πρόβλημα το είχε και πριν την αναβάθμισή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Παιδιά εγώ αυτή έβαλα και δουλεύει, αν θέλετε δοκιμάστε την αφού κάνετε απεγκατάσταση την υπάρχουσα https://www.dropbox.com/s/w10gsruwm7azype/App%20of%20the%20Day%20100%20Free_v2.14.1.apk?dl=0 Mιά χαρά δουλεύει του Titara ;) Και επειδή ήμουν περίεργος έκανα το update που μου έβγαλε αμέσως το playstore και όντως ξαναγ@μ18ικε... :lol: Άρα φταιεί αυτό σίγουρα... :mad: Αν κάποιος πάρει χαμπάρι σωστό update ας σφυρίξει να το κάνουμε και εμείς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ποια εφαρμογή είναι το app of the day (link) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appturbo.appoftheday2015 ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ποια εφαρμογή είναι το app of the day (link) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appturbo.appoftheday2015 ; Ευχαριστώ. Δίνει μία εφαρμογή την ήμέρα που κανονικά την πληρώνεις... δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Σε μενα δουλεύει κανονικα παιδια..Πριν λιγο αλλαξεη εφαρμογή μαλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Βγάζει σφάλμα στην εγκατασταση πως η ανάλυση του πακετου είναι προβληματικη Περίεργο, μήπως δεν είχες κάνει απεγκατάσταση την εφαρμογή που έχεις; Σε μένα δουλεύει μια χαρά, σήμερα έχει κιόλας μια εφαρμογή ονόματι "Photo Collada" που γράφει ότι κερδίζουμε 22,38 €!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nidis Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Περίεργο, μήπως δεν είχες κάνει απεγκατάσταση την εφαρμογή που έχεις; Σε μένα δουλεύει μια χαρά, σήμερα έχει κιόλας μια εφαρμογή ονόματι "Photo Collada" που γράφει ότι κερδίζουμε 22,38 €!! Συμφωνώ. Τα ίδια και εδώ!! Παράθεση Xiaomi Mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Κι εδώ τα ίδια παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Περίεργο, μήπως δεν είχες κάνει απεγκατάσταση την εφαρμογή που έχεις; Σε μένα δουλεύει μια χαρά, σήμερα έχει κιόλας μια εφαρμογή ονόματι "Photo Collada" που γράφει ότι κερδίζουμε 22,38 €!! Έκανα απεγκατάσταση αλλά δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μήπως αν διαλέξεις χώρα στις ρυθμίσεις σου δουλέψει; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ας μου πει κάποιος πώς ακριβώς λειτουργεί η App of the Day όσον αφορά τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει; Είναι όπως η αντίστοιχη του Amazon (πλέον δεν 'παίζει'), όπου αν την κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση, έχει κρατημένες κάπου (στον λογαριασμό σου?) τις εφαρμογές που έχεις αγοράσει, και μπορείς να τις επαναφέρεις ξανά; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Σε μενα δουλεύει κανονικα παιδια..Πριν λιγο αλλαξεη εφαρμογή μαλιστα. Τι χώρα έχεις; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Έχει κολλησει,έκανα εκκαθάριση μνήμης της εφαρμογής αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Και σε μενα δουλευε αψογα μεχρι τωρα. Χθες εκανα αναβαθμιση και σταματησε να δουλευει. Μου ερχονται οι ειδοποιησης κανονικα απο την εφαρμογη αλλα μολις μπαινω στην εφαρμογη μου λεει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος με το internet η οτι ο server ειναι απασχολημενος. Πριν λιγο εγκατεστησα και τη lolipop αλλα και παλι δεν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Τι χώρα βάζουμε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Εγώ δεν έχω επιλέξει γλώσσα/χωρα. Είναι όπως την κατέβασα, δεν Αλλαξα κάτι. Όλα καλά με την έκδοση 2.14.1 όπως είπα και λίγα ποστ πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Εγώ παίζω με τις χώρες κυρίως όσες έχουν αγγλικά ως γλώσσα. Έχει και διαφορετικές εφαρμογές σε κάποιες χώρες. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Εμένα δεν μου έχει έρθει κάποιο καινουριο update για την εφαρμογή app of the day. Είμαι με την έκδοση 2.14.1 εδώ και μήνες και λειτουργεί κανονικά. Η νομίζω πως λειτουργεί γιατί εδώ και δύο 24ωρα μου δείχνει το ίδιο app της ημερας ενώ μέχρι τώρα κάθε 24ωρο άλλαζε η εφαρμογή που δίνει δωρεαν. Δεν το έχει ξανακανει Αυτό όσο καιρό το έχω. Την εφαρμογή fax plus δίνει εδώ και δυο μερες. Η έκδοση 3 έχει πρόβλημα. Τους έστειλα και mail με το πρόβλημα. Πιστεύω θα το φτιάξουν άμεσα γιατί είναι γενικό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts