Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το OGYou Tube για βιντεακια στο background αλλα τρωει κωλυματα, γνωριζετε καποιο αλλο αναλογο app να κανει αναπαραγωγη στο παρασκηνιο?

Αν είσαι root έχει ένα πολύ καλό στο xposed χωρίς κολλήματα
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Εχω το OGYou Tube για βιντεακια στο background αλλα τρωει κωλυματα, γνωριζετε καποιο αλλο αναλογο app να κανει αναπαραγωγη στο παρασκηνιο?

Αν εχεις την εκδοση 0.9 δοκιμασε να βαλεις την προηγουμενη 0.8. Για καποιο λογο ειναι πολυ πιο σταθερη.

Έχεις τρόπο προσωπικά να ελέγξεις αν είναι όντως και με ποια ciphers, keys κλπ, ή το θεωρείς κρυπτογραφημένο επειδή στο λέει ο developer στο Google Play; ) αν τολμάς σε καμιά 10ριά χακεράδικα φόρουμς και έλα να μου πεις σε μια βδομάδα τι παίζει με τους κωδικούς σου.

Σίγουρα χωρίς παρεξήγηση.

Δεν είμαι νέος ούτε στο χώρο, ούτε στα χρόνια. Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω αν το implementation του συγκεκριμενου developer είναι σωστό, αλλά το AES είναι σχετικά εύκολο να το υλοποιήσεις, χωρίς να ξανα-εφευρεις τον τροχό.

Οσο για τα τζιμάνια στα "χακεράδικα forums", αν έχουν σπάσει το AES 256bit, να το πουν και στην NSA, που ακόμα ψάχνεται.

Σίγουρα ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει, αλλά αν ξεκλειδώσει μετά που θα έχω πεθάνει, the point is moot.

Από την άλλη μεριά, εμπιστεύεσαι τις συναλλαγές μέσω internet; Συχνά βασίζονται σε πολύ χειρότερα πρωτόκολλα, και μια χαρά δίνεις την κάρτα σου.

Πιο πολύ φοβάμαι τον πωλητή, ή όποιον δίνω την κάρτα μου για κάποια συναλλαγή, παρά την κρυπτογράφηση.

Τέλος πάντων, ο καθένας με τη γνώμη του.

Ξέρει κάποιος πότε θα λειτουργήσει ξανά το Play Store για αγορές;

Το play store Μια χαρά λειτουργεί.

Οι Ελληνικές κάρτες δεν δουλεύουν.

Αυτά δεν έχει σχέση με την Google αυτό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ξέρει κάποιος πότε θα λειτουργήσει ξανά το Play Store για αγορές;

Παιρνεις μια προπληρωμενη καρτα απο τα σουπερ μαρκετς ή απο το puplic ή απο το media markt ή οπου αλλου την βρεις και κανεις τις αγορες σου

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Παιρνεις μια προπληρωμενη καρτα απο τα σουπερ μαρκετς ή απο το puplic ή απο το media markt ή οπου αλλου την βρεις και κανεις τις αγορες σου

με ενδιαφέρει και εμένα.....

που την περνάς όμως , στις μεθόδους πληρωμής ως νέα ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική, χρεωστική ή/και προπληρωμένη μου κάρτα για να κάνω αγορές στο internet;

ΝΑΙ, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα.

Αντίθετα, δεν επιτρέπεται η χρήση καρτών εάν τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού.

http://www.hba.gr/Index.asp?Menu=6&smap=604

με ενδιαφέρει και εμένα.....

που την περνάς όμως , στις μεθόδους πληρωμής ως νέα ?

Εαν κλικαρεις το link που σου εδωσα πιο πανω, πας εκει που λεει Εξαργύρωση κάρτας - Εξαργυρώστε τη δική σας εδώ και σου ανοιγει παραθυρο "Εξαργύρωση κωδικού" για να βαλεις τον κωδικο που εχει επανω η καρτα. Μπαινουν 15 € (αν παρεις καρτα των 15€) στον λογαριασμο σου και αφαιρουνται χρηματα αναλογα με το κοστος των εφαρμογων που αγοραζεις..

Κατι σαν τα καρτοκινητα, που ξυνεις την καρτα απο το περιπτερο και μπαινουν τα χρηματα στο λογαριασμο σου

Εαν κλικαρεις το link που σου εδωσα πιο πανω, πας εκει που λεει Εξαργύρωση κάρτας - Εξαργυρώστε τη δική σας εδώ και σου ανοιγει παραθυρο "Εξαργύρωση κωδικού" για να βαλεις τον κωδικο που εχει επανω η καρτα. Μπαινουν 15 € (αν παρεις καρτα των 15€) στον λογαριασμο σου και αφαιρουνται χρηματα αναλογα με το κοστος των εφαρμογων που αγοραζεις..

Κατι σαν τα καρτοκινητα, που ξυνεις την καρτα απο το περιπτερο και μπαινουν τα χρηματα στο λογαριασμο σου

μάλιστα...κατανοητό.....έχεις δοκιμάσει να κάνεις αγορά αυτές τις μέρες ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδιά το viber μου κρατάει ιστορικό μηνυμάτων Στις συνομιλίες μόνο της τελευταίας ημέρας! Πως γίνεται να μου κρατάει ιστορικό και των 2-3 προηγούμενων ημερών μεσα ;;; Edited by lek88

μάλιστα...κατανοητό.....έχεις δοκιμάσει να κάνεις αγορά αυτές τις μέρες ?

Πάντως από την Πειραιώς μου διαβεβαιωσαν ότι και προπληρωμένη κάρτα να βγάλω, αυτή τις Πειραιώς ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ .

Υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν τη set CPU https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mhuang.overclocking όπου αλλάζουν αυτόματα τα cpu settings ανάλογα με κάποια προφίλ οταν συμβαίνουν ορισμένες προϋποθέσεις? Για παράδειγμα, να αλλάζει ο governor με screen off κλπ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η εφαρμογή να υποστηρίζει προφίλ όταν αυξάνεται η θερμοκρασία της cpu πάνω από ένα συγκεκριμένο όριο. Δηλαδή θέλω να υποστηρίζει προφίλ όπου αλλάζουν οι max συχνότητες της CPU οταν αυξάνει η θερμοκρασία. Η free version set CPU έχει κάτι αναλογο αλλά για τη θερμοκρασία της μπαταρίας.
The day is my enemy, the night my friend

Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει καμιά εφαρμογή όπως είναι η Greek WPA Finder αλλά για Γερμανία?

Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει καμιά εφαρμογή όπως είναι η Greek WPA Finder αλλά για Γερμανία?

Router ****** και speedkey

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Router ****** και speedkey

Ευχαριστώ πολύ..βρήκα και το Wi-Fi unlocker..θα τα δοκιμάσω όταν γυρίσω..

Τις τελευταίες ημέρες δεν μου κάνει συγχρονισμό το FolderSync.

Έχεις κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Τις τελευταίες ημέρες δεν μου κάνει συγχρονισμό το FolderSync.

Έχεις κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Σε εμένα δουλεύει κανονικά.

Πάντως από την Πειραιώς μου διαβεβαιωσαν ότι και προπληρωμένη κάρτα να βγάλω, αυτή τις Πειραιώς ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ .

Εννοείται γιατι ειναι ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. Αυτη της google, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προπληρωμενη πιστωτική. Ειναι καρτα με την οποια η google εχει παρει ΉΔΗ τα λεφτα (προπληρωμενη) και περιμένει να βαλεις τον κωδικο στην εφαρμογη, για να επαληθευσει οτι όντως εδωσες τα χρηματα στον μαγαζατορα για να την αγορασεις (χρηματα που ειχε δώσει ο μαγαζατορας στον προμηθευτη - Google, για να τις αγορασει)

Εννοείται γιατι ειναι ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. Αυτη της google, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προπληρωμενη πιστωτική. Ειναι καρτα με την οποια η google εχει παρει ΉΔΗ τα λεφτα (προπληρωμενη) και περιμένει να βαλεις τον κωδικο στην εφαρμογη, για να επαληθευσει οτι όντως εδωσες τα χρηματα στον μαγαζατορα για να την αγορασεις (χρηματα που ειχε δώσει ο μαγαζατορας στον προμηθευτη - Google, για να τις αγορασει)

Εχω δει τέτοιες κάρτες και σε LIDL

Εχω δει τέτοιες κάρτες και σε LIDL

Τι καρτες ειναι αυτες ρε παιδια, για πειτε, γιατι ειμαστε αποκλεισμενοι απο τον εξω κοσμο.

Τι καρτες ειναι αυτες ρε παιδια, για πειτε, γιατι ειμαστε αποκλεισμενοι απο τον εξω κοσμο.

Υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες google play! Τις αγοράζεις και τις χρησιμοποιείς ! Είναι σαν την κάρτα που βάζεις στο κινητό. Παίρνεις μια 10€ ας πούμε και περνάς τον κωδικό της κάρτας στο google play και αγοράζεις περιεχόμενο στο play. Αντίστοιχη υπάρχει και για το i-tunes

[ATTACH]63110[/ATTACH]

(Νομίζω κάνανε την συσκευασία λευκή απεξω τώρα? Δε θυμάμαι. Αυτή είναι τέλος πάντων ομως)

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II