alex61 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Παιδιά πως σβήνουμε στο play store τις παλαιότερες συσκευές τηλεφώνου που δεν χρησιμοποιούμε πλέον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Με το itube μπορούμε να κατεβάσουμε ringtone? Αν όχι με ποια εφαρμογή μπορούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Παιδιά πως σβήνουμε στο play store τις παλαιότερες συσκευές τηλεφώνου που δεν χρησιμοποιούμε πλέον? Πας στο play store από το PC πατάς το γραναζάκι πάνω δεξιά->Ρυθμίσεις και ξετικάρεις όσες δεν χρησιμοποιείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 To μόνο θέμα με αυτές τις εφαρμογές είναι το πως διασφαλίζουμε ότι δεν θα τις απεγκαταστήσει ο κλέφτης. Ετσι και κάνει ένα factory reset στη συσκευή τι γίνεται? Δεν χάνονται? Ακόμα πιο εύκολα βέβαια μπορεί να τις ξετσεκάρει από το device administrators και μετά να κάνει απεγκατάσταση εύκολα και απλά με οποιονδήποτε app manager. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που μέχρι τώρα δεν έχω πειστεί να πληρώσω για anti-theft εφαρμογή. Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα? Αλλιώς μου φαίνονται ψιλο-useless αυτές οι εφαρμογές. Αν εισαι root το κανεις εφαρμογη συστηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Με factory reset, το Cerberus που είχα για λίγο καιρό δεν φεύγει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν ο κλέφτης ξέρει δυο πράγματα παραπάνω, όλα γίνονται... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 (edited) Ψάχνω την εφαρμογή lg life square που ήταν προεγκατεστημενη στο κινητό μου Όταν είχα κιτκατ! Λογικά Αυτή η εφαρμογή ήταν μόνο για LG κινητά. Τώρα στην λολιποπ Αυτή η εφαρμογή δεν υπάρχει. Ξέρει κανείς που και αν μπορώ να την βρω? Έχω φάει τον τόπο αλλά δεν την βρίσκω. Η αν υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια έστω. [ATTACH]62868[/ATTACH] Ήταν κάτι σαν αρχείο καταγραφής. Κρατούσε αναπάντητες, κλησεις, μηνύματα εισερχόμενα κ εξερχομενα, φώτο που τράβαγα, ποστ που ανεβαζα στα κοινωνικα... Και πολλά άλλα. Ακόμα κ όταν διεγραφα από το κινητό μου τα μυνήματα η τις κλήσεις Αυτή η εφαρμογή τα κραταγε ολα!!! Τι ώρα με πήραν, πόσο κράτησε η κλήση, τι ώρα έστειλα μνμ, τι ώρα τραβηξα μια φωτο κ.α. Κ όταν μου στελνανε η εστελνα κάπου ένα sms κρατούσε και το κείμενο ολοκληρο!! Edited July 10, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που να μετατρέπεις pdf σε epub;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Διαφωνείς ότι το androidlost είναι η καλύτερη εφαρμογή (έστω από τις δωρεαν)? Το χρησιμοποιώ χρόνια, έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα όσα κάνει και δουλεύουν. Factory reset δεν δοκίμασα να κάνω γιατί δεν θέλω να στηνω το κινητό από την αρχή. Και ευτυχώς δεν μου έχουν κλέψει το κινητό για να χρειαστεί να δοκιμάσω όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής. Στο γκουγκλ που έψαξα βρήκα δεκάδες να ρωτάνε το ίδιο πράγμα περί απεγκατάστασης και από απαντήσεις τίποτα. Όσο για το cerberus επειδή το πετυχαίνω που και που να το αναφέρουν εδώ κι εκεί, έψαξα και τελικά αποθαρρύνθηκα από αυτά που διάβασα καθώς τα περισσότερα σχόλια ήταν αρνητικά και το κυριότερο ότι γίνεται εύκολα απεγκατάσταση. Για αυτό σε ρώτησα να πεις που υπερέχει το cerberus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Διαφωνείς ότι το androidlost είναι η καλύτερη εφαρμογή (έστω από τις δωρεαν)? Το χρησιμοποιώ χρόνια, έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα όσα κάνει και δουλεύουν. Factory reset δεν δοκίμασα να κάνω γιατί δεν θέλω να στηνω το κινητό από την αρχή. Και ευτυχώς δεν μου έχουν κλέψει το κινητό για να χρειαστεί να δοκιμάσω όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής. Στο γκουγκλ που έψαξα βρήκα δεκάδες να ρωτάνε το ίδιο πράγμα περί απεγκατάστασης και από απαντήσεις τίποτα. Όσο για το cerberus επειδή το πετυχαίνω που και που να το αναφέρουν εδώ κι εκεί, έψαξα και τελικά αποθαρρύνθηκα από αυτά που διάβασα καθώς τα περισσότερα σχόλια ήταν αρνητικά και το κυριότερο ότι γίνεται εύκολα απεγκατάσταση. Για αυτό σε ρώτησα να πεις που υπερέχει το cerberus. Αν ο κλεφτής έχει βασικές γνώσεις, και ξέρει πως λειτουργεί το Cerberus, σίγουρα το παρακάμπτει. Σε κανονικές συνθήκες, σε κινητό που είναι root, και έχει εγκατασταθεί η stealth έκδοση από recovery, φεύγει ΜΟΝΟ φλασαροντας καινούρια ROM. Οπότε, root, Cerberus από recovery, απενεργοποίηση του USB debugging, και κλείδωμα με καλό κωδικό. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος προστασίας, εκτός και αν με κάποιο τρόπο γίνει με hardware, κατι που στα σημερινά κινητά, δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Με το itube μπορούμε να κατεβάσουμε ringtone? Αν όχι με ποια εφαρμογή μπορούμε; Ναι μπορεις. Από τη στιγμη που θα αποθηκευτεί ένα τραγουδι στο cache, σου βγαζει μια επιλογή "get this ringtone". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Μια εφαρμογή που θα φορεθεί πολύ.......... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chris.banks Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Λόγω μη επίσημης (δεν ανακοινώθηκε) αλλαγής API προ λίγων ημερών του Facebook εφαρμογές τύπου Haxsync (συγχρονισμός φωτογραφιών για επαφές και events ημερολογίου μέσα από το Facebook) πλέον δεν δουλεύουν. Υπάρχει κάποια εναλλακτική; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Λίγα ΑΤΜ μη δυνατότητα προσθήκης ΑΤΜ. Κακό αυτό μιας νόμιζα ότι έχει όλα τα ΑΤΜ. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 @pisons Δείχνει αν είναι γεμάτο η άδειο??? να μην τρέχουνε από δω και από εκεί άσκοπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Ενημερώνεται από χρήστες λογικά αυτά που λέει ότι έχουν 20 ή 50 € έχουν Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 ειμαστε εκτος θεματος αλλα ισως ειναι λιγο τραγικο!σε λιγο θα βγει καμια εφαρμογη για τα μερη που θα δινουν συσσιτιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Παιδιά θέλω βοήθεια.. Ψάχνω κάποια εφαρμογή κάμερας να τραβάει video σε slow motion. (Lg g3) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καλημέρα.θα ήθελα μια εφαρμογή που να σβήνει φακέλους που δημιουργούνται όταν εγκαθιστάς μια εφαρμογή και παραμένουν παρόλο που την έχεις σβήσει.Έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές για δοκιμή και τις έχω σβήσει.έχουν αφήσει όμως κατάλοιπα και φακέλους που βλέπω τα ονόματά τους και θέλω να φύγουν για να καθαρίσει. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καλημέρα.θα ήθελα μια εφαρμογή που να σβήνει φακέλους που δημιουργούνται όταν εγκαθιστάς μια εφαρμογή και παραμένουν παρόλο που την έχεις σβήσει.Έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές για δοκιμή και τις έχω σβήσει.έχουν αφήσει όμως κατάλοιπα και φακέλους που βλέπω τα ονόματά τους και θέλω να φύγουν για να καθαρίσει. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Το ES file explorer έχει τέτοια λειτουργία. Μετά την απεγκατάσταση καποιας εφαρμογης, πετάγεται μήνυμα που σε ρωτάει αν θέλεις να διαγράψεις και τον φάκελο με τα δεδομένα της εφαρμογής που τυχόν άφησέ πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καλημέρα.θα ήθελα μια εφαρμογή που να σβήνει φακέλους που δημιουργούνται όταν εγκαθιστάς μια εφαρμογή και παραμένουν παρόλο που την έχεις σβήσει.Έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές για δοκιμή και τις έχω σβήσει.έχουν αφήσει όμως κατάλοιπα και φακέλους που βλέπω τα ονόματά τους και θέλω να φύγουν για να καθαρίσει. Υπάρχει κάτι τέτοιο; SD Maid PRO. the best. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Γνωριζει κανεις τι διαφορες εχουν το MEGA v1 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flyingottersoftware.mega απο το MEGA v2 https://play.google.com/store/apps/details?id=nz.mega.android ?:confused: Eχω το ν1 και με παροτρυνει να κανω update αλλα δεν ξερω τι διαφορες εχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Ψάχνω εφαρμογή για φωτογραφίες με ζουμ που να μπαίνει Ημερομηνία Τι προτείνετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Τώρα που χάσαμε το PayPal υπάρχει κάποια εφαρμογή για κλήσεις σε ΗΠΑ σταθερά τηλέφωνα η κάποιος άλλος τρόπος πληρωμής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καλημέρα.θα ήθελα μια εφαρμογή που να σβήνει φακέλους που δημιουργούνται όταν εγκαθιστάς μια εφαρμογή και παραμένουν παρόλο που την έχεις σβήσει.Έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές για δοκιμή και τις έχω σβήσει.έχουν αφήσει όμως κατάλοιπα και φακέλους που βλέπω τα ονόματά τους και θέλω να φύγουν για να καθαρίσει. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Sd maid!!!!!! To καλύτερο! Και μετά πας σε clean master. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Παιδιά θέλω βοήθεια.. Ψάχνω κάποια εφαρμογή κάμερας να τραβάει video σε slow motion. (Lg g3) εχετε καποια υποψην? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts