Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά πως σβήνουμε στο play store τις παλαιότερες συσκευές τηλεφώνου που δεν χρησιμοποιούμε πλέον?

Παιδιά πως σβήνουμε στο play store τις παλαιότερες συσκευές τηλεφώνου που δεν χρησιμοποιούμε πλέον?

Πας στο play store από το PC πατάς το γραναζάκι πάνω δεξιά->Ρυθμίσεις και ξετικάρεις όσες δεν χρησιμοποιείς...

To μόνο θέμα με αυτές τις εφαρμογές είναι το πως διασφαλίζουμε ότι δεν θα τις απεγκαταστήσει ο κλέφτης. Ετσι και κάνει ένα factory reset στη συσκευή τι γίνεται? Δεν χάνονται? Ακόμα πιο εύκολα βέβαια μπορεί να τις ξετσεκάρει από το device administrators και μετά να κάνει απεγκατάσταση εύκολα και απλά με οποιονδήποτε app manager. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που μέχρι τώρα δεν έχω πειστεί να πληρώσω για anti-theft εφαρμογή. Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα? Αλλιώς μου φαίνονται ψιλο-useless αυτές οι εφαρμογές.

Αν εισαι root το κανεις εφαρμογη συστηματος.

Με factory reset, το Cerberus που είχα για λίγο καιρό δεν φεύγει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν ο κλέφτης ξέρει δυο πράγματα παραπάνω, όλα γίνονται...
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ψάχνω την εφαρμογή lg life square που ήταν προεγκατεστημενη στο κινητό μου Όταν είχα κιτκατ! Λογικά Αυτή η εφαρμογή ήταν μόνο για LG κινητά. Τώρα στην λολιποπ Αυτή η εφαρμογή δεν υπάρχει. Ξέρει κανείς που και αν μπορώ να την βρω? Έχω φάει τον τόπο αλλά δεν την βρίσκω. Η αν υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια έστω.

[ATTACH]62868[/ATTACH]

Ήταν κάτι σαν αρχείο καταγραφής. Κρατούσε αναπάντητες, κλησεις, μηνύματα εισερχόμενα κ εξερχομενα, φώτο που τράβαγα, ποστ που ανεβαζα στα κοινωνικα... Και πολλά άλλα. Ακόμα κ όταν διεγραφα από το κινητό μου τα μυνήματα η τις κλήσεις Αυτή η εφαρμογή τα κραταγε ολα!!!

Τι ώρα με πήραν, πόσο κράτησε η κλήση, τι ώρα έστειλα μνμ, τι ώρα τραβηξα μια φωτο κ.α.

Κ όταν μου στελνανε η εστελνα κάπου ένα sms κρατούσε και το κείμενο ολοκληρο!!

Edited by lek88

Διαφωνείς ότι το androidlost είναι η καλύτερη εφαρμογή (έστω από τις δωρεαν)? Το χρησιμοποιώ χρόνια, έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα όσα κάνει και δουλεύουν. Factory reset δεν δοκίμασα να κάνω γιατί δεν θέλω να στηνω το κινητό από την αρχή. Και ευτυχώς δεν μου έχουν κλέψει το κινητό για να χρειαστεί να δοκιμάσω όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής. Στο γκουγκλ που έψαξα βρήκα δεκάδες να ρωτάνε το ίδιο πράγμα περί απεγκατάστασης και από απαντήσεις τίποτα. Όσο για το cerberus επειδή το πετυχαίνω που και που να το αναφέρουν εδώ κι εκεί, έψαξα και τελικά αποθαρρύνθηκα από αυτά που διάβασα καθώς τα περισσότερα σχόλια ήταν αρνητικά και το κυριότερο ότι γίνεται εύκολα απεγκατάσταση. Για αυτό σε ρώτησα να πεις που υπερέχει το cerberus.

Διαφωνείς ότι το androidlost είναι η καλύτερη εφαρμογή (έστω από τις δωρεαν)? Το χρησιμοποιώ χρόνια, έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα όσα κάνει και δουλεύουν. Factory reset δεν δοκίμασα να κάνω γιατί δεν θέλω να στηνω το κινητό από την αρχή. Και ευτυχώς δεν μου έχουν κλέψει το κινητό για να χρειαστεί να δοκιμάσω όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής. Στο γκουγκλ που έψαξα βρήκα δεκάδες να ρωτάνε το ίδιο πράγμα περί απεγκατάστασης και από απαντήσεις τίποτα. Όσο για το cerberus επειδή το πετυχαίνω που και που να το αναφέρουν εδώ κι εκεί, έψαξα και τελικά αποθαρρύνθηκα από αυτά που διάβασα καθώς τα περισσότερα σχόλια ήταν αρνητικά και το κυριότερο ότι γίνεται εύκολα απεγκατάσταση. Για αυτό σε ρώτησα να πεις που υπερέχει το cerberus.

Αν ο κλεφτής έχει βασικές γνώσεις, και ξέρει πως λειτουργεί το Cerberus, σίγουρα το παρακάμπτει.

Σε κανονικές συνθήκες, σε κινητό που είναι root, και έχει εγκατασταθεί η stealth έκδοση από recovery, φεύγει ΜΟΝΟ φλασαροντας καινούρια ROM.

Οπότε, root, Cerberus από recovery, απενεργοποίηση του USB debugging, και κλείδωμα με καλό κωδικό.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος προστασίας, εκτός και αν με κάποιο τρόπο γίνει με hardware, κατι που στα σημερινά κινητά, δεν γίνεται.

Με το itube μπορούμε να κατεβάσουμε ringtone? Αν όχι με ποια εφαρμογή μπορούμε;

Ναι μπορεις. Από τη στιγμη που θα αποθηκευτεί ένα τραγουδι στο cache, σου βγαζει μια επιλογή "get this ringtone".

Μια εφαρμογή που θα φορεθεί πολύ..........

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chris.banks

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Λόγω μη επίσημης (δεν ανακοινώθηκε) αλλαγής API προ λίγων ημερών του Facebook εφαρμογές τύπου Haxsync (συγχρονισμός φωτογραφιών για επαφές και events ημερολογίου μέσα από το Facebook) πλέον δεν δουλεύουν.

Υπάρχει κάποια εναλλακτική;

Λίγα ΑΤΜ μη δυνατότητα προσθήκης ΑΤΜ. Κακό αυτό μιας νόμιζα ότι έχει όλα τα ΑΤΜ.
Αλέξανδρος...:cool:

@pisons

Δείχνει αν είναι γεμάτο η άδειο??? να μην τρέχουνε από δω και από εκεί άσκοπα.

Ενημερώνεται από χρήστες λογικά αυτά που λέει ότι έχουν 20 ή 50 € έχουν
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

ειμαστε εκτος θεματος αλλα ισως ειναι λιγο τραγικο!σε λιγο θα βγει καμια εφαρμογη για τα μερη που θα δινουν συσσιτιο....

Παιδιά θέλω βοήθεια.. Ψάχνω κάποια εφαρμογή κάμερας να τραβάει video σε slow motion. (Lg g3)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα.θα ήθελα μια εφαρμογή που να σβήνει φακέλους που δημιουργούνται όταν εγκαθιστάς μια εφαρμογή και παραμένουν παρόλο που την έχεις σβήσει.Έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές για δοκιμή και τις έχω σβήσει.έχουν αφήσει όμως κατάλοιπα και φακέλους που βλέπω τα ονόματά τους και θέλω να φύγουν για να καθαρίσει.

Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Καλημέρα.θα ήθελα μια εφαρμογή που να σβήνει φακέλους που δημιουργούνται όταν εγκαθιστάς μια εφαρμογή και παραμένουν παρόλο που την έχεις σβήσει.Έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές για δοκιμή και τις έχω σβήσει.έχουν αφήσει όμως κατάλοιπα και φακέλους που βλέπω τα ονόματά τους και θέλω να φύγουν για να καθαρίσει.

Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Το ES file explorer έχει τέτοια λειτουργία.

Μετά την απεγκατάσταση καποιας εφαρμογης, πετάγεται μήνυμα που σε ρωτάει αν θέλεις να διαγράψεις και τον φάκελο με τα δεδομένα της εφαρμογής που τυχόν άφησέ πίσω.

Υπάρχει κάτι τέτοιο;

SD Maid PRO. the best.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Γνωριζει κανεις τι διαφορες εχουν το MEGA v1 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flyingottersoftware.mega απο το MEGA v2 https://play.google.com/store/apps/details?id=nz.mega.android ?:confused:

Eχω το ν1 και με παροτρυνει να κανω update αλλα δεν ξερω τι διαφορες εχουν!

Τώρα που χάσαμε το PayPal υπάρχει κάποια εφαρμογή για κλήσεις σε ΗΠΑ σταθερά τηλέφωνα η κάποιος άλλος τρόπος πληρωμής;

Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Sd maid!!!!!! To καλύτερο!

Και μετά πας σε clean master.

Παιδιά θέλω βοήθεια.. Ψάχνω κάποια εφαρμογή κάμερας να τραβάει video σε slow motion. (Lg g3) εχετε καποια υποψην?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II