Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το greenify το έχω, θέλει το paid version για να κάνει hybernate εφαρμογές συστήματος. Θέλω να κάνει freeze εφαρμογές συστήματος όπως το titanium backup pro.

[root] Servicely

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

με ποια εφαρμογη βρισκουμε σε ποια εταιρια κινητης ειναι ενας αριθμος τηλεφωνου? ειχα το vodafone phone finder στο προηγουμενο τηλεφωνο μου, αλλα δεν ειναι στο play store για να το ξανακατεβασω και δεν το βρισκω.

Στον opera browser ενώ έχω κάνει login και έχω και bookmarks και speed dials, εάν για κάποιο λόγο τον απεγκαταστησω και ξανά εγκαταστήσω την εφαρμογή και κάνω πάλι login ΔΕΝ θυμάται τίποτα! Ούτε speed dials ούτε bookmarks.

Θέλω να καλέσω ένα πενταψηφιο νούμερο που εάν το καλέσω χρεώνει ακόμα και εάν έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας.πείτε μου ένα τρόπο/ εφαρμογή που μέσω αυτής θα μπορούμε να καλούμε τέτοια νούμερα οικονομικά.

Δοκίμασε το App Quarantine

Thanks, θα τις δοκιμασω.

Edit: το app quarantine την έκανε την δουλειά που ήθελα.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Θέλω να καλέσω ένα πενταψηφιο νούμερο που εάν το καλέσω χρεώνει ακόμα και εάν έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας.πείτε μου ένα τρόπο/ εφαρμογή που μέσω αυτής θα μπορούμε να καλούμε τέτοια νούμερα οικονομικά.

Με δανεικό τηλέφωνο!!:p

Δεν γίνεται να καλέσεις οικονομικά τέτοια νούμερα!

Με δανεικό τηλέφωνο!!:p

Δεν γίνεται να καλέσεις οικονομικά τέτοια νούμερα!

εννοούσα κάτι σε voip κλπ.εγκατάσταση μιας π.χ. Εφαρμογής "αγορά" μονάδων και άμεση κλήση π.χ. μέσω wifi.

με ποια εφαρμογη βρισκουμε σε ποια εταιρια κινητης ειναι ενας αριθμος τηλεφωνου? ειχα το vodafone phone finder στο προηγουμενο τηλεφωνο μου, αλλα δεν ειναι στο play store για να το ξανακατεβασω και δεν το βρισκω.

Αν έχεις Vodafone δεν χρειάζεσαι επιπλέον εφαρμογή. Στέλνεις στο 1292 τον αριθμό και μαθαίνεις σε ποιο δίκτυο είναι. Αν θες οπωσδήποτε εφαρμογή δες το phone carrier detector.

εννοούσα κάτι σε voip κλπ.εγκατάσταση μιας π.χ. Εφαρμογής "αγορά" μονάδων και άμεση κλήση π.χ. μέσω wifi.

Νομίζω ότι μέσω voip δεν μπορείς να καλέσεις τέτοιους αριθμούς.

Έχετε να μου προτείνετε μια ΚΑΛΗ εφαρμογή ραδιοφώνου χωρίς διαφημίσεις εκτός από το Tune In;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Έχετε να μου προτείνετε μια ΚΑΛΗ εφαρμογή ραδιοφώνου χωρίς διαφημίσεις εκτός από το Tune In;

[ATTACH]61940[/ATTACH] φοβερη!!!!!!!!!! Μπορείς να ορίσεις και σταθμο για ξυπνητήρι ή να κάνεις εγγραφή ένα τραγούδι η μία εκπομπη.

Καλή είναι και η Ε-radio!

Καμία από τις 2 δεν έχει διαφημίσεις .

Edited by lek88

[ATTACH]61940[/ATTACH] φοβερη!!!!!!!!!! Μπορείς να ορίσεις και σταθμο για ξυπνητήρι ή να κάνεις εγγραφή ένα τραγούδι η μία εκπομπη.

Καλή είναι και η Ε-radio!

Καμία από τις 2 δεν έχει διαφημίσεις .

Ευχαριστώ φίλε μου! Ήδη είχα δοκιμάσει το E-Radio και μου άρεσε πολύ!

Θα δω και την άλλη.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ευχαριστώ φίλε μου! Ήδη είχα δοκιμάσει το E-Radio και μου άρεσε πολύ!

Θα δω και την άλλη.

Στην αρχή είχα το e-radio αλλά αυτό που με δυσαρεστησε λίγο ήταν ότι σε μερικούς σταθμούς (2-3) αργούσε να ξεκινήσει ο ηχος. Επέλεγα τον σταθμό και ξεκινούσε να παίζει μετά από μισό λεπτό. Στο mad 106.2 παράδειγμα. Κατά τα άλλα πολύ καλή εφαρμογή!!! Ενώ στο Greek radios με το που επιλέγεις τους σταθμούς ακούς κατευθειαν!

Edit:

Επίσης δεν έχουν την παραμικρή κατανάλωση στην μπαταρία καμιά από τις 2 εφαρμογες!! Κ αυτό είναι μεγάλο συν !

Edited by lek88

Για δοκίμασε αυτή την ελληνική εφαρμογή.

Κάποιες φορές που το χρειάστηκα με βοήθησε, κάποιες όχι

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Στον opera browser ενώ έχω κάνει login και έχω και bookmarks και speed dials, εάν για κάποιο λόγο τον απεγκαταστησω και ξανά εγκαταστήσω την εφαρμογή και κάνω πάλι login ΔΕΝ θυμάται τίποτα! Ούτε speed dials ούτε bookmarks.

Κάτι δεν έχεις κάνει καλά τότε.

Μια χαρά φέρνει τα bookmarks αν τα έχεις συγχρονίσει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κάτι δεν έχεις κάνει καλά τότε.

Μια χαρά φέρνει τα bookmarks αν τα έχεις συγχρονίσει.

εχω τον οπερα browser στο κινητο με bookmarks,speed dials και ειμαι logged in.τον σβηνω τον ξαναεγκαθιστω κανω log in αλλα δεν μου φερνει τιποτα!εχω δοκιμασει και με beta και με κανονικο

FIREWALL

Υπαρχει καποιο καλο firewall, που να με ρωτα οταν παει να γινει εξερχομενη ή εισερχομενη κινηση σχετικα με το internet?

Εχω το droidwall, αλλα δεν βλεπω να υπαρχει ρυθμιση να το κανει αυτο.

Εγω θελω να δημιουργουνται rules 'on demand', οπως προκυπτει στην πορεια.

Με το droidwall, ειναι ολα ή τιποτα.

Πρεπει εγω να καθισω για μια μια τις εκατονταδες εφαρμογες, να ορισω τι να εχει in και out.

Δεν με ρωτα, δεν με ρωτησε ποτε, για μια εφαρμογη.

Την πατησα γιατι το ειχα disabled, και ειπα να το κανω enabled, αναμενοντας οτι θα ρωτα τον χρηστη ποτε να κοβει την κινηση ή οχι.

Ειχα ξεχασει λοιπον οτι το ειχα κανει enabled, και μεχρι να βρω τι φταιει που δεν επαιρναν οι εφαρμογες νετ, εχασα αρκετη ωρα!

Λες και βαζεις το κινητο σε airplane mode!

Δεν ειναι λογικο να πρεπει εγω εκ των προτερων να δινω rules, για εκατονταδες εφαρμογες, που στο κατω κατω μπορει και να μην ζητησουν ποτε νετ.

Υπαρχει κατι που διαδραστικα, 'on demand', να με ρωτα και να δημιουργει rules αναλογα με τις προτιμησεις μου;

FIREWALL

Υπαρχει καποιο καλο firewall, που να με ρωτα οταν παει να γινει εξερχομενη ή εισερχομενη κινηση σχετικα με το internet?

Εχω το droidwall, αλλα δεν βλεπω να υπαρχει ρυθμιση να το κανει αυτο.

Εγω θελω να δημιουργουνται rules 'on demand', οπως προκυπτει στην πορεια.

Με το droidwall, ειναι ολα ή τιποτα.

Πρεπει εγω να καθισω για μια μια τις εκατονταδες εφαρμογες, να ορισω τι να εχει in και out.

Δεν με ρωτα, δεν με ρωτησε ποτε, για μια εφαρμογη.

Την πατησα γιατι το ειχα disabled, και ειπα να το κανω enabled, αναμενοντας οτι θα ρωτα τον χρηστη ποτε να κοβει την κινηση ή οχι.

Ειχα ξεχασει λοιπον οτι το ειχα κανει enabled, και μεχρι να βρω τι φταιει που δεν επαιρναν οι εφαρμογες νετ, εχασα αρκετη ωρα!

Λες και βαζεις το κινητο σε airplane mode!

Δεν ειναι λογικο να πρεπει εγω εκ των προτερων να δινω rules, για εκατονταδες εφαρμογες, που στο κατω κατω μπορει και να μην ζητησουν ποτε νετ.

Υπαρχει κατι που διαδραστικα, 'on demand', να με ρωτα και να δημιουργει rules αναλογα με τις προτιμησεις μου;

Comodo Mobile Security

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

εχω τον οπερα browser στο κινητο με bookmarks,speed dials και ειμαι logged in.τον σβηνω τον ξαναεγκαθιστω κανω log in αλλα δεν μου φερνει τιποτα!εχω δοκιμασει και με beta και με κανονικο

Υπάρχει αποκλειστικό θέμα για τους browsers στο οποίο μπορείς να υποβάλεις το ερώτημα σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6173926#post6173926

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II