katergaris1979 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Εγώ θα σου πρότεινα και το Pushbullet. Στέλνει link, σημειώσεις ή μικρά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη ή ακόμα και σε φίλο σου. Υπάρχει και Extension στον Chrome, με ένα click στέλνεις τα πάντα άμεσα. Παιδια εχει δοκιμάσει κανείς της κλείσεις του whatsapp ? Μέσω Wifi είναι πολύ καλή ποιότητα και παίζει πολύ καλά. Μια φορά που έτυχε να καλέσω από 3G δεν χτύπησε ποτέ στον άλλον η κλήση. Σα να μην έγινε ποτέ. Βέβαια αυτό έγινε όταν ακόμα ήταν σε πειραματικό στάδιο. Πρόσφατα δεν έχω δοκιμάσει με 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Πολυ καλο και εύχρηστο αποτι ειδα!! Μάλλον θα το χρειαστώ κ εγώ!!!Δουλεύει και χωρίς το gmail αν δεν θες συγχρονισμο!! Μια ερώτηση όμως.... είχα το evernote (Πολύ καλό κ αυτο) Αλλά είχε όριο ανεβάσματος κάθε μήνα. Αν θυμάμαι καλά μέχρι 16gb μπορούσες να αποθηκεύσεις το μήνα. Αυτό έχει οριο? Έψαξα αλλά δεν είδα να λέει κατι Το μόνο όριο φίλε μου είναι ο χώρος στο gmail σου! ;) Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το μόνο όριο φίλε μου είναι ο χώρος στο gmail σου! ;) Δεν θα κάνω login Στο gmail Μου. Λειτουργεί κ χωρίς αυτό είδα! Οπότε εντάξει.... είναι απεριόριστο!!! Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Παιδιά ποιος browser καταναλώνει την λιγότερη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) Καλησπέρα Έχω το 3g watchdog για να μετράω τα δεδομένα Παρόμοιά εφαρμογή για να μετράω τα λεπτά, δηλαδή τις εξερχόμενες κλήσεις για να μη ξεφεύγω;;; Edited April 6, 2015 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Παιδιά ποιος browser καταναλώνει την λιγότερη μπαταρία; Βάλε dolphin. Είναι ελαφρύς, υποστηρίζει flash, κάνει sync τα Google bookmark, στέλνει - λαμβάνει με ένα κλικ από pc σε κινητό τα πάντα. Τι άλλο θέλεις; δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπέρα Έχω το 3g watchdog για να μετράω τα δεδομένα Παρόμοιά εφαρμογή για να μετράω τα λεπτά, δηλαδή τις εξερχόμενες κλήσεις για να μη ξεφεύγω;;; Phonalyzr (δεν ξέρω αν υπάρχει ακομα στο playstore) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Βάλε dolphin. Είναι ελαφρύς, υποστηρίζει flash, κάνει sync τα Google bookmark, στέλνει - λαμβάνει με ένα κλικ από pc σε κινητό τα πάντα. Τι άλλο θέλεις; δοκίμασε το. Πως κάνει sync; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Υπάρχει browser που να κάνει sync με τον firefox? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Υπάρχει browser που να κάνει sync με τον firefox? Ναι ο dolphin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καμία καλή εφαρμογή για ετοιμα ringtones υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Phonalyzr (δεν ξέρω αν υπάρχει ακομα στο playstore) σ ευχαριστω πολυ υπαρχει στο playstore και ειναι και σουπερ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καμία καλή εφαρμογή για ετοιμα ringtones υπάρχει; Εγώ έχω το Zedge (απ' το Play) https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zedge.android Aν και τα ringtones εγώ τα φτιάχνω μόνος μου! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπέρα παιδιά πως μπορώ να μεταφέρω ταινίες από τον υπολογιστή στο κινητό και να τις δω είτε με ενσωματωμένους υπότιτλους είτε με ξεχωριστά αρχεία? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Βάλε dolphin. Είναι ελαφρύς, υποστηρίζει flash, κάνει sync τα Google bookmark, στέλνει - λαμβάνει με ένα κλικ από pc σε κινητό τα πάντα. Τι άλλο θέλεις; δοκίμασε το. Από πότε ο Dolphin είναι ελαφρύς;; Αν αυτός θεωρείται ελαφρύς, τι να πούμε για τον Lightning, Javelin και Boat browser; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Από πότε ο Dolphin είναι ελαφρύς;; Αν αυτός θεωρείται ελαφρύς, τι να πούμε για τον Lightning, Javelin και Boat browser; Ο Flash player που υποστηρίζει είναι νομίζω βασικός. Για μένα είναι πολύ ελαφρύ app. Και που κάνει κιόλας sync με τα bookmark από όλους τους βασικούς browser του pc είναι και αυτό πλεονέκτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπέρα παιδιά πως μπορώ να μεταφέρω ταινίες από τον υπολογιστή στο κινητό και να τις δω είτε με ενσωματωμένους υπότιτλους είτε με ξεχωριστά αρχεία? Σας ευχαριστώ Το ΜΌΝΟ που χρειάζεται είναι ο es Explorer !! τα κάνει ΟΛΑ ...copy ..paste ...streaming ...έχεις πρόσβαση σε όλους τους σκληρούς δίσκους σου !! εάν δεν μπορέσεις ... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nityaalabs.airstream (προσοχή μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσεις το firewall του pc σου ) ...άλλος τρόπος (εύκολος )..στο pc σου κάνεις εγκατάσταση το plex media server .. και μετά ορίζεις την διαδρομή με τις ταινίες,σειρές.. στην android συσκευή σου κάνε εγκατάσταση το serenity for android ..https://github.com/NineWorlds/serenity-android/wiki/Downloads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Έχει κανείς το rainbowdrive ?είναι ασφαλές κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ευχαριστώ πολύ alex222800 θα τα δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ευχαριστώ πολύ alex222800 θα τα δοκιμάσω... Το es Explorer είναι η καλύτερη λύση .. γιατί δεν κάνεις εγκατάσταση extra πρόγραμματα (εάν δεν βγάλεις άκρη στείλε pm για οδηγίες..) μετά με plex (πλεονέκτημα ....το plex κατεβάζει εξώφυλλα,περίληψη...κλπ..Έτσι εμφανίζονται οργανωμένα στην συσκευή σου ) γενικα υπάρχουν πολύ τρόποι..για streaming από PC σε android..Μπορείς και με kodi,xbmc στο pc ....και yatse στο android.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Απο το Google play ποιο ακριβώς πρόγραμμα κατεβάζω γιατί έχει πολλά es. Επίσης η οποία ταινία παίζει μετά στο κινητό χωρίς να έχεις πρόσβαση στο δίκτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Απο το Google play ποιο ακριβώς πρόγραμμα κατεβάζω γιατί έχει πολλά es. Επίσης η οποία ταινία παίζει μετά στο κινητό χωρίς να έχεις πρόσβαση στο δίκτυο? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Επίσης η οποία ταινία παίζει μετά στο κινητό χωρίς να έχεις πρόσβαση στο δίκτυο? Όλα αυτά που σου είπαν παραπάνω είναι για streaming... Δηλαδή έχεις τις ταινίες στο pc και μέσω δικτύου τις βλέπεις στο κινητό... Αν θες να τις έχεις και εκτός δικτύου τις φορτώνεις στο κινητό και μετά με το mxplayer τις αναπαράγεις κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καμία καλή εφαρμογή για ετοιμα ringtones υπάρχει; Τσέκαρε το audico. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Το viber Μου έχει πρόβλημα με τις 2 τελευταίες ενημερώσεις. Με δείχνει συνέχεια σε αποσύνδεση ενω Έχω ίντερνετ. Για να το κρατάω σε συνδεση πλέον πρέπει να το ανοίξω κ να το αφήνω ανοιχτό στο παρασκήνιο. Παλιότερα με το που άνοιγα το ίντερνετ στο κινητό συνδεόταν αυτόματα κ το viber! Έχει κ άλλος το ίδιο προβλημα? Πλέον με δείχνει συνέχεια off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts