fishfemale Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Γειά σας παιδιά, για να μην χρησιμοποιώ το power off/on κουμπί, έβαλα εφαρμογές. Το screen on/ screen off. Δουλεύει πολύ καλά όμως τρώει πάρα πολύ μπαταρία. Σε 12 ώρες έπεσε στο 50 τις εκατό σχεδόν μόνο από το παραπάνω app... Υπάρχει κάποιο καλύτερο; ευχαριστώ πολύ Όλα αυτά τρώνε μπαταρία Παράξενο. Εγώ το χρησιμοποιώ πάνω από ένα χρόνο και δεν παρατήρησα να καταναλώνει μπαταρία, σε Samsung S4 mini με Kit Kat, με μέσο όρο διάρκεια μπαταρίας δύο μέρες και ενεργή οθόνη περίπου πέντε ώρες. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Γειά σας παιδιά, για να μην χρησιμοποιώ το power off/on κουμπί, έβαλα εφαρμογές. Το screen on/ screen off. Δουλεύει πολύ καλά όμως τρώει πάρα πολύ μπαταρία. Σε 12 ώρες έπεσε στο 50 τις εκατό σχεδόν μόνο από το παραπάνω app... Υπάρχει κάποιο καλύτερο; ευχαριστώ πολύ Κάτι δεν πάει καλά, αυτές οι εφαρμογές ΔΕΝ καταναλώνουν μπαταρία Όλα αυτά τρώνε μπαταρία Δεν τρώνε μπαταρία την στιγμή που απλά κλείνουν την οθόνη μόλις υπάρξει εκτέλεση απο τον χρήστη https://play.google.com/store/apps/details?id=cr5f3n.locknow Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Γειά σας παιδιά, για να μην χρησιμοποιώ το power off/on κουμπί, έβαλα εφαρμογές. Το screen on/ screen off. Δουλεύει πολύ καλά όμως τρώει πάρα πολύ μπαταρία. Σε 12 ώρες έπεσε στο 50 τις εκατό σχεδόν μόνο από το παραπάνω app... Υπάρχει κάποιο καλύτερο; ευχαριστώ πολύ Συγνώμη ρε παιδιά μόνο εγώ διαβάζω για οn? Έχετε εσείς εφαρμογή που σας κάνει on την οθόνη χωρίς να πατάτε κουμπί και δεν σας τρώει πιό πολύ μπαταρία? Διαβάστε πρώτα τι ρωτάνε και αν ξέρετε απαντάτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Όλα αυτά τρώνε μπαταρία Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Τρώνε μπαταρία, αλλά όχι τόσο ώστε να πέσει η κατανάλωση στην μέση σε σχέση με πριν. Οπότε ούτε εσένα η απάντηση είναι σωστή 100% στην απορία του παιδιού. Συγνώμη ρε παιδιά μόνο εγώ διαβάζω για οn? Έχετε εσείς εφαρμογή που σας κάνει on την οθόνη χωρίς να πατάτε κουμπί και δεν σας τρώει πιό πολύ μπαταρία? Διαβάστε πρώτα τι ρωτάνε και αν ξέρετε απαντάτε... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Οπότε ούτε εσένα η απάντηση είναι σωστή 100% στην απορία του παιδιού. junglist εγώ όπως παρέθεσες είμαι 100% σωστός διότι απαντάω... Όλα αυτά τρώνε μπαταρία Δεν λέω ότι πέφτει η κατανάλωση στη μέση... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Στον dolphin παλιά είχα βάλει κάποιο adblock αλλά λόγω αλλαγής συσκευής δεν το έχω.έψαξα αλλά δεν έχω βρει κάτι!μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει?χωρίς root! Υπάρχει και μέσα απο τον dolphin να το κάνεις εγκατασταση. Ερώτηση: αν υπαρχει το adaway είναι περιττό το adblock ή είναι μονο για εφαρμογές το adaway? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Υπάρχει και μέσα απο τον dolphin να το κάνεις εγκατασταση. Ερώτηση: αν υπαρχει το adaway είναι περιττό το adblock ή είναι μονο για εφαρμογές το adaway? Το adaway ειναι για τα παντα,δεν χρειαζεσαι μετα τιποτα αλλο να βαλεις στον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Συγνώμη ρε παιδιά μόνο εγώ διαβάζω για οn? Έχετε εσείς εφαρμογή που σας κάνει on την οθόνη χωρίς να πατάτε κουμπί και δεν σας τρώει πιό πολύ μπαταρία? Διαβάστε πρώτα τι ρωτάνε και αν ξέρετε απαντάτε... Σωστή η παρατήρηση. Ζητώ συγγνώμη, νόμιζα πως αναφερόταν στο screen off. Αλλά πράγματι αναφέρεται στο screen on/off, το οποίο όντως τρώει αρκετή μπαταρία (τουλάχιστον αυτό παρατήρησα εγώ) γιατί κρατάει συνεχώς σε ετοιμότητα την συσκευή για να ενεργοποιήσει την οθόνη με όποιον τρόπο η εφαρμογή το κάνει. Π.χ. είχα δοκιμάσει αυτή που έκανε ενεργοποίηση βάσει της μπροστινής κάμερας. Και πραγματικά η κατανάλωση ήταν τραγική και την αφαίρεσα... Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 ψαχνω εφαρμογη για να μπορω να μεταφερω τις εγκατεστημενες εφαρμογες απο την μνημνη τηλ στην καρτα sd γτ απτο τηλ δεν γινετε να τις μεταφερω.υπαρχει εφαρμογη? εχω το xperia m ρουτ στο 4.3 (15.4.A.1.9) Δοκίμασε το link2SD. Γειά σας παιδιά, για να μην χρησιμοποιώ το power off/on κουμπί, έβαλα εφαρμογές. Το screen on/ screen off. Δουλεύει πολύ καλά όμως τρώει πάρα πολύ μπαταρία. Σε 12 ώρες έπεσε στο 50 τις εκατό σχεδόν μόνο από το παραπάνω app... Υπάρχει κάποιο καλύτερο; ευχαριστώ πολύ Όπως είπαν και οι φίλοι πιο πριν, το on καταναλώνει μπαταρία, εκτός σε συσκευές που προορίζονται να το κάνουν, όπως το G2 με το knock on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Σωστή η παρατήρηση. Ζητώ συγγνώμη, νόμιζα πως αναφερόταν στο screen off. Αλλά πράγματι αναφέρεται στο screen on/off, το οποίο όντως τρώει αρκετή μπαταρία (τουλάχιστον αυτό παρατήρησα εγώ) γιατί κρατάει συνεχώς σε ετοιμότητα την συσκευή για να ενεργοποιήσει την οθόνη με όποιον τρόπο η εφαρμογή το κάνει. Π.χ. είχα δοκιμάσει αυτή που έκανε ενεργοποίηση βάσει της μπροστινής κάμερας. Και πραγματικά η κατανάλωση ήταν τραγική και την αφαίρεσα... Για δείτε λίγο και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.danielkao.autoscreenonoff&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dauto+screen+on+off&pcampaignid=APPU_1_9QYUVci3A8L3UpOBhLAO το χρησιμοποιώ συνέχεια και δεν έχω θέμα με την μπαταρία Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Και η πρώτη αξιολόγηση αυτού... ''Υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας'' :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Προφανώς ηταν η πιο κοντινή κατηγορία που βρήκα στο "android" Edited March 26, 2015 by alexakos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 αυτο εδω εβαλα εγω κ ειναι τζετ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jiubang.goscreenlock.plugin.lockscreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 επειδή δεν ήξερα σε ποια κατηγορία να το ρωτήσω, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το ηχητικό που έχει και το MEGA όταν εμφανίζει πάνω δεξιά-αριστερά την επόμενη εκπομπή; Και επειδή βαριόσουν να ψάξεις... είπες... δεν το ποστάρω στις ''Γενικές εφαρμογές''??? Οκ παραδίνομαι... :dizzy::respect::up::heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Και η πρώτη αξιολόγηση αυτού... ''Υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας'' :lol::lol::lol: Πολύ γρήγορη η αξιολόγηση, γιατί δεν του δίνεις λίγο χρόνο? Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Χρησιμοποιώ μια εφαρμογή για προστασία στο wifi, την Wifi Protector, αλλά παρατήρησα ότι αυτές τις μέρες την κατέβασαν απο το store. Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την τελευταία ενημερωμένη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 καμια καλη κ ενημερωμενη εφαρμογη για poi (points of interest) παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Πολύ γρήγορη η αξιολόγηση, γιατί δεν του δίνεις λίγο χρόνο? pisons δεν την έχω δοκιμάσει την εφαρμογή διότι το G2 το υποστηρίzει αυτό εργοστασιακά... Απλά είδα την πρώτη αξιολόγηση στο store... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπέρα έχω το coverGrabber σαν εφαρμογή ώστε να βάζω εξώφυλλα στα άλμπουμ/τραγούδια που κατεβάζω στο κινητο.. σε μερικά όμως δεν βρίσκει κανένα εξώφυλλο. Γνωρίζετε καμιά άλλη εφαρμογή ώστε να μπορώ να περάσω το δικό μου εξώφυλλο στα τραγούδια? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποια samsung έχουν αυτό το πρόβλημα στην εγγραφή με ΒΤ. Στο s5 είχα αυτό το πρόβλημα, στο ΝΟΤΕ 4 έγραφε μόνο την φωνή μου και στο Α5 ήταν ΟΚ. Χωρίς ΒΤ ακουστικό έγραφε κανονικά. Δοκίμασε την πιο κάτω εφαρμογή. Ήταν η μόνη που λειτουργούσε όταν το HTC m8 που είχα, αναβαθμίστηκε σε lolipop. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boldbeast.recorder Στο note 4 έχουν θέμα αυτά με τον exynos . Αυτά με τον snapdragon ( F ) γράφουν κανονικά. ..να μας πει το παιδί με το note ποιο από τα 2 έχει μήπως είναι εκεί το πρόβλημα. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 @xiou Για δες iTag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Χρησιμοποιώ το go sms και αγορασμένο μάλιστα, εδώ και χρόνια. Μετά από ένα reset που έκανα στην συσκευή μου το έκανα install και πλέον βλέπω ότι έχει πολύ λιγότερες επιλογές, με βασική έλλειψη αυτή που δίνει την δυνατότητα για 160 χαρακτήρες. Τι χάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 @xiou Για δες iTag Καλό φαίνεται αλλά τώρα που το κατέβασα δεν μου βγάζει όλα τα τραγούδια που έχω στο player..βασικά μου βγάζει μόνο 2 ringtones, τα υπόλοιπα 5-6 τραγούδια που έχω χωρίς εξώφυλλο δεν μου τα εμφανίζει. . Μήπως πρέπει να την αγοράσω την εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 @xiou Προαιρετικά έχει την αγορά. Τη έκδοση android έχεις?? Αν έχεις KitKat δεν θα διαβάσει την κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Τα είχα αποθηκευμένα στο κινητο δεν προλαβα να τα στείλω στην κάρτα. .τα κατέβασα από το tubemate σαν mp4 αλλά δεν τα βρίσκει στην itag Έχω ακόμα κιτκατ να περιμένω να δω τι θα γίνει όταν βάλω την λολι? ? Εχω το note 4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 To mp4 είναι αρχείο βίντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts