Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

about bluemail/typemail:

1) μηπως ξερει κανεις αν γινεται να προσθεσω ενα acc χωρις να μου στελνει καμια ειδοποιηση γι αυτον; ληψη δλδ μονο manual, προσθεσα εναν κ εβαλα στο off τις ειδοποιησεις, αλλα συνεχιζε να μου στελνει κ τον εσβησα, τους ρωτησα κ στο τουιτερ βεβαια

2) μηπως εχει διαβασει κανεις αυτο; http://www.sklar.com/2014/10/14/blue-mail

γνωμες;

Για το πρώτο, έχω 5 λογαριασμούς στο manual με κλειστές ειδοποιήσεις και ρύθμιση ως προεπιλογή να εμφανίζεται μόνο ο λογαριασμός που με ενδιαφέρει στο άνοιγμα της εφαρμογής. Δουλεύει μια χαρά, αν δεν μπω στους υπόλοιπους λογαριασμούς δεν θα συγχρονίσει, αν μπω ναι αυτόματα θα συγχρονίσει.

Για το δεύτερο τώρα τι να σου πω, όλα λίγο πολύ εγκυμονούν κινδύνους αλλά όντως έτσι όπως το θέτει σε βάζει σε παραπάνω σκέψεις. Να το θέσω αλλιώς, αν οι λογαριασμοί σου έχουν να κάνουν με τραπεζικές συναλλαγές, κρατικά μυστικά κλπ ναι, θα σου συνιστούσα να αλλάξεις εφαρμογή!

Με το titanium δεν γίνεται;

Γίνεται αλλά πάλι χρειάζεται root, πρόκειται για αρχείο συστήματος οπότε αν και τρόποι υπάρχουν πολλοί, προϋποθέτουν root.

Edited by Sofos_5

Σημερινή ενημέρωση του android weather.

Προστέθηκε πάροχος που δουλεύει. :cool:

Για το πρώτο, έχω 5 λογαριασμούς στο manual με κλειστές ειδοποιήσεις και ρύθμιση ως προεπιλογή να εμφανίζεται μόνο ο λογαριασμός που με ενδιαφέρει στο άνοιγμα της εφαρμογής. Δουλεύει μια χαρά, αν δεν μπω στους υπόλοιπους λογαριασμούς δεν θα συγχρονίσει, αν μπω ναι αυτόματα θα συγχρονίσει.

Για το δεύτερο τώρα τι να σου πω, όλα λίγο πολύ εγκυμονούν κινδύνους αλλά όντως έτσι όπως το θέτει σε βάζει σε παραπάνω σκέψεις. Να το θέσω αλλιώς, αν οι λογαριασμοί σου έχουν να κάνουν με τραπεζικές συναλλαγές, κρατικά μυστικά κλπ ναι, θα σου συνιστούσα να αλλάξεις εφαρμογή!

για το 2ο εχεις δικιο, αλλα ενταξει, σιγα, yahoo χρησιμοποιω πιο πολυ εξαλλου που το εχω στην δικια του εφαρμογη που την θεωρω πιο αξιοπιστη, οπως κ καθε εφαρμογη του εκαστοτε provider πιστευω, αλλα ακομα κ εκει τι τραπεζικες συναλλαγες, αντε να ρθει κανα ενημερωτικο για συναλλαγη, αλλα δεν το θεωρω επικινδυνο

για το 1ο τους εστειλα mail, δεν υποστηριζεται "full" offline/no-sync για την ωρα μου ειπαν, επιφυλασσονται για το μελλον, γιατι οπως εγραψα κ αρχικα, ακομα κ αν ξεμαρκαρεις τις ειδοποιησεις, σε μενα τουλ, τα mail ηρθαν :worry:

τεσπα, θα δουμε

μολις μου απαντησαν επισης οτι σε μια απ τις επομενες releases τους θα εχουν κ aliases που καπου/καποιοι παραπονεθηκαν οτι δεν εχει

Σημερινή ενημέρωση του android weather.

Προστέθηκε πάροχος που δουλεύει. :cool:

προσωπικα δεν με ενδιαφερει πλεον, αν ειναι να μας κανει τετοιες νιλες να μου λειπει, κρινεται ως αναξιοπιστη εφαρμογη για μενα, μια χαρα ειμαι με accu

Καλησπέρα παιδιά. Στην εφαρμογή gmail πως γίνεται να κάνω τις ειδοποιήσεις να είναι push; έχει τύχει αρκετές φορές ν αργήσει να ρθει ειδοποίηση για μειλ

ψαχνω 2 εφαρμογες,μια να μετραει την διαρκεια κλησεων και αλλη να ειδοποιει οταν υπαρχουν κλησεις μηνυματα κτλ.το κινητο λεντακι δεν εχει!υπαρχει τροπος?ισως στην οθονη?προκαταβολικα ευχαριστω Edited by tolisfar

ψαχνω 2 εφαρμογες,μια να μετραει την διαρκεια κλησεων και αλλη μια να αναβει το λεντακι οταν υπαρχουν κλησεις μηνυματα κτλ!προκαταβολικα ευχαριστω

Αυτή είναι για το led https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite

Αφού δεν έχει led το κινητό του... του δίνεις εφαρμογή για το led? :lol:

Αν η συσκευή σου είναι αυτή στο Άβαταρ δεν έχει λεντ. Έχεις άλλο κινητο? Δεν νομίζω να παίρνει εφαρμογές από το play Αυτή η συσηευη Edited by lek88

προσωπικα δεν με ενδιαφερει πλεον, αν ειναι να μας κανει τετοιες νιλες να μου λειπει, κρινεται ως αναξιοπιστη εφαρμογη για μενα, μια χαρα ειμαι με accu

o οpenweather δειχνει χιονια και 9/4 2/1 3/-4 4/-6, βαζω world και 14/4 10/3 12/2 13/2.

θα προτιμησω τις ζεστες μερες :lol:

Αν η συσκευή σου είναι αυτή στο Άβαταρ δεν έχει λεντ. Έχεις άλλο κινητο? Δεν νομίζω να παίρνει εφαρμογές από το play Αυτή η συσηευη

Για cubot s200 ενός φίλου είναι.Δεν έχει λεντακι

Για cubot s200 ενός φίλου είναι.Δεν έχει λεντακι

Τότε μπορείς να βάλεις εφαρμογή που να του δείχνει στην οθόνη ότι έχει μνμ Η αναπάντητη αλλά αυτό θα του τρώει τρελή μπαταρια!! Γιατί στην ουσία κατά μια έννοια θα μένη η οθόνη αναμμένη κ σε αναμονή.

Το NoLed κάνει αυτό που θελει. Αφήνει μόνιμα λαμπάκι αναμμένο στην οθόνη όταν έχει μνμ η αναπαντητη Αλλά τραβάει μπαταρία να ξερεις γιατί φαινεται σβηστη Αλλά μένει η οθόνη σε αναμονη.

Edited by lek88

Αφού δεν έχει led το κινητό του... του δίνεις εφαρμογή για το led? :lol:

Με συγχωρείς δεν το πρόσεξα που το έγραφε!και πάλι συγνώμη!

YAFFS είναι η sd σου.

Γιατί να είναι YAFFS;

Αποκλείεται να είναι FAT32 ή NTFS;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

ευχαριστω noled λοιπον!κατι για τις κλησεις?

Το noled σε ειδοποιεί και για τις αναπαντητες.

Edit: Τώρα κατάλαβα ότι εννωεις ότι θες κάτι και για μέτρηση χρόνου κλήσεων. Αυτό δεν το ξέρω δυστυχώς. ...

Edited by lek88

Καλησπερα παιδια,για να μου προτεινει η google αρθρα οταν μπαινω στην εφαρμογη της ,θα πρεπει οποσδηποτε να εχω και τον google chrome? ρωταω επειδη με βολευει ο firefox και τον βρισκω πιο αξιοπιστο.Μια αλλη ερωτηση,γιατι μου βγαζει μονο ξενες πηγες και μονο οταν εχω στο κινητο μου την αγγλικη γλωσσα σαν εργοστασιακη? οταν το γυριζω στα ελληνικα χανονται ολα. Σε φιλους μου υπαρχουν και ελληνικες πηγες αναλογος με το τι αναζητουν. Λετε να φταιει η cm12? Αν και δεν το νομιζω. Edited by anastasiszn

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Υπάρχει android emulator που να δουλεύει με Mac Os X?

Έχω βρει ένα Bluestacks, που το όνομα αρχείου λέει beta, και δεν μπορώ να πω ότι δουλεύει! Ανοίγει μεν, αλλά δεν βρίσκω άκρη στις λειτουργίες του. Η αναζήτηση τερματίζεται, ο συγχρονισμός δεν ολοκληρώνεται...

Ξέρετε τίποτα πάνω σε αυτό?

Ευχαριστώ!

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Υπάρχει android emulator που να δουλεύει με Mac Os X?

Έχω βρει ένα Bluestacks, που το όνομα αρχείου λέει beta, και δεν μπορώ να πω ότι δουλεύει! Ανοίγει μεν, αλλά δεν βρίσκω άκρη στις λειτουργίες του. Η αναζήτηση τερματίζεται, ο συγχρονισμός δεν ολοκληρώνεται...

Ξέρετε τίποτα πάνω σε αυτό?

Για Mac Os X δύσκολο..εάν είχες window ναι υπάρχει καλύτερο από Bluestacks ..

Παιδια με συγχωρειτε που ρωταω παλι, αλλα επειδη ειναι αδυνατον να δοκιμασω καμια δεκαρια και να τεσταρω κλπ κλπ, θελω εναν καλο call blocker, τον οποιο ομως να τον εχετε δουλεψει εσεις προσωπικα για καιρο (πάνω απο εξάμηνο).

Επειδη τυχον κακη λειτουργια (πχ αλλοτε να δουλευει - αλλοτε οχι, ή να μπλοκαρει λαθεμενα) μπορει να εχει πολυ κακη επιδραση στις επαγγελματικες-κοινωνικες μου σχεσεις, πειτε μου κατι το οποιο επιτυχημενα δουλευετε για καιρο, ωστε να κανω μια καλη και οσο το δυνατον 'εγγυημενη' επιλογη.

Θελω κατι απλο και (ζηταω πολλα; ) απροβληματιστο.

Εάν είχες window ναι υπάρχει καλύτερο από Bluestacks ..

Και ποιο ειναι αυτο? Γιατι χρησιμοποιω εδω κ χρόνια το bluestacks και ποιες ειναι οι διαφορές τους?

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Θελω κατι απλο και (ζηταω πολλα; ) απροβληματιστο.

Ναι κατά τη γνώμη μου ζητάς πολλά...

Τίποτα από αυτά δεν δουλεύει εγγυημένα... αυτό είναι το μόνο σίγουρο...

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II