Roid_rage Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Και γω πιστευα πως δεν τις χρειαζομουν, αλλα μπλεκουν τα πράγματα... :lol: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 να ρωτησω λιγο, θελω το airdroid να μην συγρονιζει επαφες - μηνυματα, γινετε? διοτι το εκανα εγκατασταση pc - κινητο και χωρις να με ρωτησει συγχρονισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ρυθμίσεις ->Λογαριασμοί & συγχρονισμός και σβήσε όποια εφαρμογή δε θέλεις να συγχρονίζει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ρυθμίσεις ->Λογαριασμοί & συγχρονισμός και σβήσε όποια εφαρμογή δε θέλεις να συγχρονίζει ;) ωραιος φιλε μου, σ ευχαριστω , μεσα απο την εφαρμογη δε γινετε κατι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 είχε αναφερθεί ένα app που έδειχνε τι πάροχο έχουν οι επαφές, δεν θυμάμαι όμως πως το έλεγαν. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 είχε αναφερθεί ένα app που έδειχνε τι πάροχο έχουν οι επαφές, δεν θυμάμαι όμως πως το έλεγαν. Phone carrier detector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Phone carrier detector άρχοντας, ευχαριστώ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Απο call blocker, μου προτεινετε κατι δοκιμασμενο και...απροβληματιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 για δοκιμασε αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6003124#post6003124 ειχα δοκιμασει ενα αλλο που προτειναν εδω κι εγω κ του βαλα ενα νουμερο κ καλεσα το δικο μου κ καλουσε κανονικα, στα παπακια του το blocking :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δεν εχω καταλαβει, αν ο call blocker αντικαθιστα των caller με τον εαυτο του, ή αν τον επηρεάζει με καποιο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δεν εχω καταλαβει, αν ο call blocker αντικαθιστα των caller με τον εαυτο του, ή αν τον επηρεάζει με καποιο τροπο. Εγώ κάποιους που δοκίμασα, απλά ρίχνουν Χ στην κλήση του άλλου. Δεν αντικαθιστούν τον dialer. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 το εορτολογιο ρε παιδια γιατι δεν στελνει ειδοποιησεις; δεν ειχαμε καμια γιορτη τελευταια; επισης, τι ρυθμισεις κανετε στο tv shows favs για να παιρνετε ειδοποιησεις; γιατι αυτα τα 2 δεν στελνουν τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 για δοκιμασε αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6003124#post6003124 ειχα δοκιμασει ενα αλλο που προτειναν εδω κι εγω κ του βαλα ενα νουμερο κ καλεσα το δικο μου κ καλουσε κανονικα, στα παπακια του το blocking :D thanks για την προταση, αλλα πολλα τα περιεργα και τα αρνητικα σχολια που βλεπω στο play.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 το εορτολογιο ρε παιδια γιατι δεν στελνει ειδοποιησεις; δεν ειχαμε καμια γιορτη τελευταια; Ειχα την ιδια απορια. Το ειχα βαλει να με ειδοποιει καθε μερα στις 11:00 και απλα σταματησε. Οταν το πηρα χαμπαρι, το ρυθμισα να με ενημερωνει μολις bootαρει το τηλεφωνο και παιζει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 το εχω βαλει κ αυτο, αλλα δεν εχει στειλει τελευταια, μαλλον περιμενει καμια μεγαλη γιορτη (; ) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Πως μπορώ τις φωτογραφίες από την συλλογή να τις βλέπω ολόκληρες χωρίς το γκρι πάνω και κάτω; και οριζόντια και κάθετα, για παράδειγμα αν τις ζουμαρω μπορώ να τις φέρω σε όλη την οθόνη, εγώ θέλω να προσαρμόζονται από την αρχή σε όλη την οθόνη.. υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή για αυτό(free ή paid) που να τις ανοίγω με αυτό και να τις βλέπω σε full screen κατευθείαν ή έστω ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω; Edited March 10, 2015 by alexakos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Και αν η ανάλυση της φωτογραφίας ειναι διαφορετικη απο της οθονης; Έτσι κιαλλιως σε full mode δεν ειναι; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Πως μπορώ τις φωτογραφίες από την συλλογή να τις βλέπω ολόκληρες χωρίς το γκρι πάνω και κάτω; και οριζόντια και κάθετα, για παράδειγμα αν τις ζουμαρω μπορώ να τις φέρω σε όλη την οθόνη, εγώ θέλω να προσαρμόζονται από την αρχή σε όλη την οθόνη.. υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή για αυτό(free ή paid) που να τις ανοίγω με αυτό και να τις βλέπω σε full screen κατευθείαν ή έστω ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω; Και αν η ανάλυση της φωτογραφίας ειναι διαφορετικη απο της οθονης; Έτσι κιαλλιως σε full mode δεν ειναι; δηλαδή φωτογραφία με πλάτος 4160 και ύψος 3120 δεν μπορώ να την δω σε φουλ οθόνη με μέγεθος 6"; γιατί στην συλλογή δεν με αφήνει, μου φαίνεται περίεργο να μην γίνεται, για αυτό είπα να ρωτήσω αν υπάρχει έστω κάποια εφαρμογή καλύτερη της συλλογής φωτογραφιών του κινητού Edited March 10, 2015 by alexakos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δεν εχω εντρυφησει.. Για δες και μεσα απο τον ES explorer πως τις δειχνει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 thanks για την προταση, αλλα πολλα τα περιεργα και τα αρνητικα σχολια που βλεπω στο play.... Root call blocker και καθάρισες!;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δηλαδή φωτογραφία με πλάτος 4160 και ύψος 3120 δεν μπορώ να την δω σε φουλ οθόνη με μέγεθος 6"; γιατί στην συλλογή δεν με αφήνει, μου φαίνεται περίεργο να μην γίνεται, για αυτό είπα να ρωτήσω αν υπάρχει έστω κάποια εφαρμογή καλύτερη της συλλογής φωτογραφιών του κινητού QuickPic δοκίμασε και νομίζω θα είσαι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Πως μπορώ τις φωτογραφίες από την συλλογή να τις βλέπω ολόκληρες χωρίς το γκρι πάνω και κάτω; και οριζόντια και κάθετα, για παράδειγμα αν τις ζουμαρω μπορώ να τις φέρω σε όλη την οθόνη, εγώ θέλω να προσαρμόζονται από την αρχή σε όλη την οθόνη.. υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή για αυτό(free ή paid) που να τις ανοίγω με αυτό και να τις βλέπω σε full screen κατευθείαν ή έστω ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω; Κατέβασε το Quickpic. Είναι δωρεάν και καλύτερο από το στοκ αλμπουμ. Αν πατήσεις μια φορά πάνω σε οποιαδήποτε φωτογραφία φεύγουν τα πάνω και κάτω και βλέπεις τις φωτο σε φουλ σκριν. Αν κατάλαβα καλά κάτι τέτοιο θες. Edited March 10, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Root call blocker και καθάρισες!;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- QuickPic δοκίμασε και νομίζω θα είσαι οκ! Κατέβασε το Quickpic. Είναι δωρεάν και καλύτερο από το στοκ αλμπουμ. Αν πατήσεις μια φορά πάνω σε οποιαδήποτε φωτογραφία φεύγουν τα πάνω και κάτω και βλέπεις τις φωτο σε φουλ σκριν. Αν κατάλαβα καλά κάτι τέτοιο θες. το δοκίμασα, ναι μεν τις εμφανίζει σε φουλ οθόνη αλλά εφόσον πατήσω εγώ 2 φορές με το δάχτυλο,με ενδιαφέρει να εμφανίζονται με την μια full screen, στις ρυθμίσεις δεν μπόρεσα να το αλλάξω αυτό, δηλαδή όταν ανοίγω μια φωτογραφία να πηγαίνει σε full screen χωρίς να πατάω κάτι παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 το δοκίμασα, ναι μεν τις εμφανίζει σε φουλ οθόνη αλλά εφόσον πατήσω εγώ 2 φορές με το δάχτυλο,με ενδιαφέρει να εμφανίζονται με την μια full screen, στις ρυθμίσεις δεν μπόρεσα να το αλλάξω αυτό, δηλαδή όταν ανοίγω μια φωτογραφία να πηγαίνει σε full screen χωρίς να πατάω κάτι παραπάνω Εξαρταται βέβαια και απο που και πως τραβήχτηκε η φωτογραφία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Εξαρταται βέβαια και απο που και πως τραβήχτηκε η φωτογραφία! έχεις δίκιο, πρέπει να αλλάξω το aspect ratio, αλλά πίστευα υπάρχει κάποια εφαρμογή να τις βάζω σε full mode preview ανεξαιρέτως με τι ratio τις τράβηξες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αν η φώτο που τραβηξες Είναι μηκρη Δεν γίνεται να την δεις φουλ σκριν. Αν είναι τύπου διαστασεις instagram ας πουμε. Για να την δεις φουλ πρέπει να έχει και τις ανάλογες διαστάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts