pektis7 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ο καλύτερος video player ποιος είναι παιδιά; MX player για μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 καλησπέρα, υπάρχει call blocker που να δείχνει τη συσκευή απενεργοποιημένη και όχι κατειλλημένη? Όχι γιατί η απάντηση έρχεται από τον πάροχο. Που σημαίνει πως πριν έρθει η κλήση θα πρέπει ο πάροχος να βρει τον αριθμό σου εκτός σύνδεσης, κάτι που Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εφικτό. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Ερώτηση για χρήστες του Go SMS pro: Όταν πατάω να σταλεί ένα SMS, εμφανίζεται η ειδοποίηση στη φωτό. Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζεται και να φεύγει το μνμα κατευθείαν; Ευχαριστώ! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Χρησιμοποιώ το chomp sms, στη δωρεάν έκδοση, μαζί με το adaway για να κόβει διαφημίσεις. Ξαφνικά σήμερα έβγαλε διαφημίσεις. Ενημέρωσα το adaway, έκανα reboot αλλά εμφανίζονται ακόμα. Έχετε καμία ιδέα? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 MX player για μένα Ο mxPlayer τα παίζει όλα. Αν κάποιος όμως θέλει μια suita για να οργανώσει τις ταίνίες του, και να τις βλέπει, προτείνω τον Archos Video. Βρίσκει γρήγορα τις σωστές πληροφορίες των ταινιών, τις αρχειοθετεί ανά είδος, κατεβάζει τους σωστούς υπότιτλους (χωρίς να τους ψάξεις...), και μάλιστα χωρίς να έχεις κατεβάσει κάτι από αυτά στη συσκευή σου ώστε να σου πιάνει χώρο. Εγώ τα κατεβάζω σε ένα εξωτερικό σκληρό (ο οποίος έχει wifi) και βλέπω μέσω smb streaming (του αρχείου) τις ταινίες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Πλέον δουλεύω vlc, έχω αφήσει στην άκρη τον μχ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Μόνο MX player με τους κατάληλους codec's και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Ο mxPlayer τα παίζει όλα. Αν κάποιος όμως θέλει μια suita για να οργανώσει τις ταίνίες του, και να τις βλέπει, προτείνω τον Archos Video. Βρίσκει γρήγορα τις σωστές πληροφορίες των ταινιών, τις αρχειοθετεί ανά είδος, κατεβάζει τους σωστούς υπότιτλους (χωρίς να τους ψάξεις...), και μάλιστα χωρίς να έχεις κατεβάσει κάτι από αυτά στη συσκευή σου ώστε να σου πιάνει χώρο. Εγώ τα κατεβάζω σε ένα εξωτερικό σκληρό (ο οποίος έχει wifi) και βλέπω μέσω smb streaming (του αρχείου) τις ταινίες μου. Για σουίτα ...plex για pc και για την android συσκευή σου ..serenity for android (για να έχεις όλες τις ταινίες από το pc στο android με εξώφυλλα,κλπ,serenity και όχι plex.. γιατι μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό player ..πχ mx..)Επίσης μπορείς ...kodi στο pc και yatse για android (με ολα τα codec ) ..και έτσι έχεις ξανά όλες τις ταινίες σου (με εξώφυλλο ..κλπ) και απλά για να έχεις πρόσβαση τις ταινίες,οτιδήποτε χρειάζεται Μόνο το es εξερεύνηση το Archos καλό μεν αλλά φαντάσου να έχεις χιλιάδες ταινίες (έχω πάνω από 1000,πάνω 100 σειρές ) με αυτά που θα κατέβαζε (εξώφυλλα,περίληψη,κλπ) θα σου γέμιζε την συσκευή με βλακειες .. ΤΟ καλύτερο πρόγραμμα απλά είναι το mx .... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πλέον δουλεύω vlc, έχω αφήσει στην άκρη τον μχ δοκίμασε το ace player(googlare δεν υπάρχει στο playstore) ..είναι μια παραλλαγή του vlc..σου προσφέρει την δυνατότητα να κάνεις πλέον και streaming απο πηγές acestream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Χρησιμοποιώ το chomp sms, στη δωρεάν έκδοση, μαζί με το adaway για να κόβει διαφημίσεις. Ξαφνικά σήμερα έβγαλε διαφημίσεις. Ενημέρωσα το adaway, έκανα reboot αλλά εμφανίζονται ακόμα. Έχετε καμία ιδέα? Καινούριο host. Υπομονή, σύντομα (λογικά) θα ενημερωθεί και το adaway. :) Εκτός βέβαια αν τις έχουν κάνει bult in τις διαφημίσεις... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 καλησπέρα, υπάρχει call blocker που να δείχνει τη συσκευή απενεργοποιημένη και όχι κατειλλημένη? Ναι υπάρχει το root call blocker η το root call manager Εγω χρησιμοποιώ το 1ο διότι στην free έκδοση δεν έχει περιορισμό σαν το δεύτερο που σε αφήνει στην free έκδοση μόνο για 2 νούμερα! Και κάνουν ότι μα ότι θες! Όχι γιατί η απάντηση έρχεται από τον πάροχο. Που σημαίνει πως πριν έρθει η κλήση θα πρέπει ο πάροχος να βρει τον αριθμό σου εκτός σύνδεσης, κάτι που Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εφικτό. Την ιδια άποψη με εσένα είχα πριν 1 εβδομάδα, αλλά τελικά όπως έμαθα κι εγώ απο κάποιον εδω μέσα δεν ισχύει! Τα 2 αυτά προγράμματα κάνουν τα πάντα...! Υ.Γ: Για να δουλέψουν χρειάζονται root πρόσβαση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Για σουίτα ...plex για pc και για την android συσκευή σου ..serenity for android (για να έχεις όλες τις ταινίες από το pc στο android με εξώφυλλα,κλπ,serenity και όχι plex.. γιατι μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό player ..πχ mx..)Επίσης μπορείς ...kodi στο pc και yatse για android (με ολα τα codec ) ..και έτσι έχεις ξανά όλες τις ταινίες σου (με εξώφυλλο ..κλπ) και απλά για να έχεις πρόσβαση τις ταινίες,οτιδήποτε χρειάζεται Μόνο το es εξερεύνηση το Archos καλό μεν αλλά φαντάσου να έχεις χιλιάδες ταινίες (έχω πάνω από 1000,πάνω 100 σειρές ) με αυτά που θα κατέβαζε (εξώφυλλα,περίληψη,κλπ) θα σου γέμιζε την συσκευή με βλακειες .. ΤΟ καλύτερο πρόγραμμα απλά είναι το mx .... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δοκίμασε το ace player(googlare δεν υπάρχει στο playstore) ..είναι μια παραλλαγή του vlc..σου προσφέρει την δυνατότητα να κάνεις πλέον και streaming απο πηγές acestream Σε στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς, δάσκαλε :p Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Σας ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια, περισσότερο ρωτάω γιατί στο παλιό κινητό είχα να ασχοληθώ 2-3 χρόνια με εφαρμογές και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι και αν έχουν βγει καλύτερες, όντως MX Player εγγύηση ακόμα, θα δοκιμάσω και Archos και VLC Υπάρχει και εφαρμογή για την κάμερα που να σε βοηθάει να τραβάς καλύτερες φωτογραφίες με περισσότερες επιλογές από την απλή εφαρμογή του κινητού; Αν ναι, για πείτε κάποια πρόταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Σας ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια, περισσότερο ρωτάω γιατί στο παλιό κινητό είχα να ασχοληθώ 2-3 χρόνια με εφαρμογές και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι και αν έχουν βγει καλύτερες, όντως MX Player εγγύηση ακόμα, θα δοκιμάσω και Archos και VLC Υπάρχει και εφαρμογή για την κάμερα που να σε βοηθάει να τραβάς καλύτερες φωτογραφίες με περισσότερες επιλογές από την απλή εφαρμογή του κινητού; Αν ναι, για πείτε κάποια πρόταση. Snap camera, η ακόμα καλύτερη εφαρμογή A better camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Υπαρχει κατι που να δουλευει τελικα;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Snap camera, η ακόμα καλύτερη εφαρμογή A better camera έχουν και trial βλέπω εκδόσεις, θα τις δοκιμάσω, αν αξίζει κάποια θα αγοράσω την κανονική έκδοση, η τιμή βλέπω δεν είναι και μεγάλη, σε μια αναζήτηση βρήκα και αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.vipek.camera αλλά δεν έχει πολλές κριτικές για να δω αν αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ναι υπάρχει το root call blocker η το root call manager Εγω χρησιμοποιώ το 1ο διότι στην free έκδοση δεν έχει περιορισμό σαν το δεύτερο που σε αφήνει στην free έκδοση μόνο για 2 νούμερα! Και κάνουν ότι μα ότι θες! Την ιδια άποψη με εσένα είχα πριν 1 εβδομάδα, αλλά τελικά όπως έμαθα κι εγώ απο κάποιον εδω μέσα δεν ισχύει! Τα 2 αυτά προγράμματα κάνουν τα πάντα...! Υ.Γ: Για να δουλέψουν χρειάζονται root πρόσβαση! Φίλε τι ρύθμιση έβαλες και φαίνεται το κινητό ότι είναι κλειστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Φίλε τι ρύθμιση έβαλες και φαίνεται το κινητό ότι είναι κλειστό; Εξόντωση...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Υπαρχει κατι που να δουλευει τελικα;:worry: Μόλις δοκίμασα το iDisplay σε Note4 και δούλεψε οκ με W8 (με υπαρκτό lag βέβαια). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Μόλις δοκίμασα το iDisplay σε Note4 και δούλεψε οκ με W8 (με υπαρκτό lag βέβαια). Ναι και εγω το αγορασα τζαμπα τα 4€ που εδωσα :cry: Ξερουμε κατι καλυτερο; Το θεμα με καιει και απορω πως γινεται τοσα χρονια να μην εχει βγει κατι αξιολογο. Δηλαδη 10ιντσο +,-, ταμπλετακι ως δευτερη οθονη δεν το ψηνει κανεις τοσο καιρο να φτιαξουν κατι τις προκοπης; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ναι και εγω το αγορασα τζαμπα τα 4€ που εδωσα :cry: Ξερουμε κατι καλυτερο; Το θεμα με καιει και απορω πως γινεται τοσα χρονια να μην εχει βγει κατι αξιολογο. Δηλαδη 10ιντσο +,-, ταμπλετακι ως δευτερη οθονη δεν το ψηνει κανεις τοσο καιρο να φτιαξουν κατι τις προκοπης; :mad: Αν δεν σου κάνει πρώτον είχες ένα τέταρτο αν όχι και παραπάνω χρόνο ώστε να επιστρέψεις την εφαρμογή και να πάρεις πίσω τα λεφτά σου. Αν πέρασε ο χρόνος μπορείς να απευθυνθείς επίσης με mail στους υπεύθυνους. :-) Επίσης αν επιτρέπεται σε τι δεν σε βόλεψε? Γιατί σε προσωπική χρήση το βρήκα αρκετά καλό! Λογικά θα υπάρχουν κι άλλες ανάλογες εφαρμογές αλλά μην περιμένεις περισσότερα.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Αν δεν σου κάνει πρώτον είχες ένα τέταρτο αν όχι και παραπάνω χρόνο ώστε να επιστρέψεις την εφαρμογή και να πάρεις πίσω τα λεφτά σου. Αν πέρασε ο χρόνος μπορείς να απευθυνθείς επίσης με mail στους υπεύθυνους. .. Για όποιον δεν το γνωρίζει. Έχω πάρει πολλές επιστροφές έτσι ακόμα και μια μέρα μετά την αγορά. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Για σουίτα ...plex για pc και για την android συσκευή σου ..serenity for android (για να έχεις όλες τις ταινίες από το pc στο android με εξώφυλλα,κλπ,serenity και όχι plex.. γιατι μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό player ..πχ mx..) Έχω ήδη το plex στο κινητό και στέλνω τα videos μέσω chromecast όταν είμαι σε φιλικό σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή χρησιμοποιεί τον δικό του player, σε κάποια αρχεία βγάζει σφάλμα coding. Δοκίμασα, λοιπόν, το Serenity για να τα ανοίγω με MX Player (που θεωρητικά τα παίζει όλα) αλλά μου λέει ότι δεν είναι για τηλέφωνα παρά μόνο για tablets. Ισχύει ή έχω κάνει κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Έχω ήδη το plex στο κινητό και στέλνω τα videos μέσω chromecast όταν είμαι σε φιλικό σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή χρησιμοποιεί τον δικό του player, σε κάποια αρχεία βγάζει σφάλμα coding. Δοκίμασα, λοιπόν, το Serenity για να τα ανοίγω με MX Player (που θεωρητικά τα παίζει όλα) αλλά μου λέει ότι δεν είναι για τηλέφωνα παρά μόνο για tablets. Ισχύει ή έχω κάνει κάτι λάθος; Το εχω στο ταβλετ ..Μόλις το δοκίμασα στο κινητό..ναι απότι βλέπω δεν δουλεύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ειναι ευκολη μια προταση εφαρμογής για καταμηνιο κυκλο; Πανω απ'ολα να ειναι μια υπεραπλουστευμενη εφαρμογη και αν γινεται για πολλαπλα προφιλ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ειναι ευκολη μια προταση εφαρμογής για καταμηνιο κυκλο; Πανω απ'ολα να ειναι μια υπεραπλουστευμενη εφαρμογη και αν γινεται για πολλαπλα προφιλ Με μια αναζήτηση, βρήκα αυτό! Προφανώς και δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι άλλο επ'αυτού, μιας και προσωπικά δε χρειάζομαι τέτοιες εφαρμογές :lol: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts