Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξερω αν το εχουν ολες οι συσκευές αυτό! Λέγεται αναφορά ανάγνωσης και βρίσκεται στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων κάπου κοντά εκεί που είναι και η αναφορές παράδοσης. Στην συγκεκριμένη συσκευή που έχω τώρα δεν την έχω ούτε εγώ αλλά γενικά υπάρχει.

Αν δεν το έχεις δεν γίνεται. Αν υπάρχει κάποιο app Που να κάνει αυτό που θες ας πει κάποιο άλλο παιδί γιατί εγώ δεν ξερω.

Αυτη η επιλογη που λες φιλε μου ειμναι για MMS μονο, καμια συσκευεη απο οσες ειχα μεχρι σημερα ( και ειχα πανω απο 150-200) δεν την εχει για SMS.

Σε όποιον δεν έχει έρθει η αναβάθμιση του e-banking της Εθνικής τράπεζας και θέλει να περάσει την εφαρμογή χειροκίνητα, στο link έχω το .apk το οποίο έκανα extract από συσκευή που πήρε την αναβάθμιση.

https://www.dropbox.com/s/rfgw6zxrlriqtbm/base.apk?dl=0

είναι τόσο σημαντική η ενημέρωση της εφαρμογής όσο να μη μπορεί κάποιος να περιμένει να την πάρει από το επίσημο κανάλι;

δεν μιλάμε για μια τυχαία εφαρμογή αλλά για εφαρμογή που ελέγχουμε τον τραπεζικό μας λογαριασμό!

Φυσικά δεν υπονοώ κάτι για το αρχείο που ανέβασε το παλικάρι για να βοηθήσει τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας (που αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός της κοινότητας).

Απλά μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολα και ελαφρά τη καρδία, παρόλο τον ντόρο που γίνεται περί ασφάλειας, τα περνάμε στο ντούκου όλα αυτά.

sorry για το offtopic

είναι τόσο σημαντική η ενημέρωση της εφαρμογής όσο να μη μπορεί κάποιος να περιμένει να την πάρει από το επίσημο κανάλι;

δεν μιλάμε για μια τυχαία εφαρμογή αλλά για εφαρμογή που ελέγχουμε τον τραπεζικό μας λογαριασμό!

Φυσικά δεν υπονοώ κάτι για το αρχείο που ανέβασε το παλικάρι για να βοηθήσει τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας (που αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός της κοινότητας).

Απλά μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολα και ελαφρά τη καρδία, παρόλο τον ντόρο που γίνεται περί ασφάλειας, τα περνάμε στο ντούκου όλα αυτά.

sorry για το offtopic

Εχει δυο τρεις σημαντικές διαφορές (πέρα από την εμφάνιση).

όσο για το θέμα ασφάλειας, συμφωνώ μαζί σου, αλλά νομίζω ότι αν φτάσουμε να φοβόμαστε ένα, εδώ και 7 χρόνια, ενεργό μέλος της κοινότητάς μας... τότε καήκαμε.

sorry για το offtopic

Η καινούρια έκδοση έχει features με πληροφορίες για τον λογαριασμό που έλειπαν από την προηγούμενες εκδόσεις.

Τώρα, αν δεν εμπιστεύεσαι το .apk της εφαρμογής το οποία πήρα από κινητό που αναβαθμίστηκε, ok.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

sorry για το offtopic

Συμφωνώ. Σε μια τέτοιου είδους εφαρμογή που εμπιστευόμαστε τα προσωπικά μας στοιχεία/ δεδομένα καλό θα ήταν να περιμένουμε την επίσημη αναβάθμιση και να την περνάμε τότε! Χωρίς να θέλω κ εγώ να υπονοησω κάτι για το αρχειο Που δίνει το παιδι! Μιλάω γενικά για "σοβαρες" εφαρμογες Γιατί υπάρχουν κ άτομα που μπορεί να την googlaroun Για να βρουν ας πούμε μια παλιότερη έκδοση που τους βόλευε καλύτερα, με αποτέλεσμα να μπορεί να πάρει τα στοιχεία τους ο οποιοσδήποτε και να τα χρησιμοποιήσει όπως θέλει η να διαρρεύσουν.

Καλά για λίγες μέρες θα κάνετε υπομονή. Τί να πούμε για την εφαρμογή της Alphabank που έχει να ενημερωθεί 2 χρόνια ενώ της λείπουν αρκετές λειτουργίες σε σχέση με το site.
Smile...

Υπάρχει καμία εφαρμογή call recorder που να γράφει τον συνομιλητή χρησιμοποιώντας Bluetooth ? όσες έχω βάλει δεν γράφουν εκτός αν συνδέσω hands free

Μήπως επειδή είναι 'πεσμένη' η υπηρεσία;

Το παθαίνουμε πολλές φορές όλοι μας ακόμη και όσοι το έχουμε σε pc, και μία από τις κύριες αιτίες είναι τα κουπόνια που δίνει το 'Πρώτο Θέμα' όπου δεν μπορεί να αντέξει η υπηρεσία τον φόρτο.

Σήμερα για παράδειγμα που έχει το παιχνίδι στην Λεωφόρο δε νομίζω να μπορέσει κανείς να δει τον αγώνα μέσω Nova Go (την προηγούμενη φορά τουλάχιστον δεν μπορέσαμε).

Η απάντηση που πήρα είναι ότι αν είναι root η συσκευή ή εφαρμογή δε παίζει. Υπάρχει τρόπος παρακάμψεις?

Η απάντηση που πήρα είναι ότι αν είναι root η συσκευή ή εφαρμογή δε παίζει. Υπάρχει τρόπος παρακάμψεις?

Ναι κάνε εγκατάσταση αυτή την έκδοση https://www.dropbox.com/s/i5py241wkajz71n/NovaGO%201.0.0.3.apk?dl=0 (αλλά όπως ανέφεραν ποιο πάνω σε σημαντικούς αγώνες λόγο του πρώτου θέματος.... το σύστημα (οι server) τους παθαίνει υπερφορτωνη) και πληρώνεις και δεν βλέπεις...

Υπάρχει καμία εφαρμογή call recorder που να γράφει τον συνομιλητή χρησιμοποιώντας Bluetooth ? όσες έχω βάλει δεν γράφουν εκτός αν συνδέσω hands free

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grinzone.incallrecorder

thlw8s

Xiaomi_Redmi_Note_3 Pro

ποια εφαρμογή ήταν εκείνη που μπορούσες να βγάλεις φωτογραφίες και βίντεο χωρίς να σε περνουν είδηση ?

ποια εφαρμογή ήταν εκείνη που μπορούσες να βγάλεις φωτογραφίες και βίντεο χωρίς να σε περνουν είδηση ?

Spy Video Recorder Camera

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zeronoiseapps.spyvideorecordercamerapro

Υπάρχει και free έκδοση να δοκιμάσεις

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zeronoiseapps.spyvideorecordercamera

Call Recorder του skvalex

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&feature=search_result#?t=W10.

Edited by xalaros

Δεν ξερω αν το εχουν ολες οι συσκευές αυτό! Λέγεται αναφορά ανάγνωσης και βρίσκεται στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων κάπου κοντά εκεί που είναι και η αναφορές παράδοσης. Στην συγκεκριμένη συσκευή που έχω τώρα δεν την έχω ούτε εγώ αλλά γενικά υπάρχει.

Αν δεν το έχεις δεν γίνεται. Αν υπάρχει κάποιο app Που να κάνει αυτό που θες ας πει κάποιο άλλο παιδί γιατί εγώ δεν ξερω.

Στο Go sms Pro που χρησιμοποιώ, υπάρχει "Αναφορά παράδοσης μηνύματος" στο Ρυθμίσεις/Γενική

μπορει να ακουγεται κουλο η δεν ξερω τι αλλα υπαρχει εφαρμογη να γραφεις η να μιλας σε μηνυμα η στο facebook πχ εσυ στα ελληνικα και να το κανει ταυτοχρονα μεταφραση σε αλλη γλωσσα πχ αγγλικα?δηάδη ο αλλος να το διαβαζει στην γλωσσα του?ευχαριστω...

Τα φωτα σας παιδιά, έχω αγοράσει ενα android media player το οποιο εχει και θυρα ethenet την οποια και χρησιμοποιώ. Το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο καθε επανεκκίνηση μου ενεργοποιεί αυτόματα το φορητό σημείο πρόσβασης wifi. Πως μπορω να το απενεργοποιησω με καποια εφαρμογη και να μην φορτώνει το συγκεκριμένο service κατα την εκκίνηση. Μεσα απο την εφαρμογή δεν υπάρχει αυτη η επιλογή και δεν θελω να εχω καθολου εκπομπή wifi στο σπίτι μου.

Στο Go sms Pro που χρησιμοποιώ, υπάρχει "Αναφορά παράδοσης μηνύματος" στο Ρυθμίσεις/Γενική

αυτό υπάρχει παντού και σε όλες τις εφαρμογές μηνυμάτων, ο φίλος θέλει "αναφορά ανάγνωσης"

Μεσα απο την εφαρμογή δεν υπάρχει αυτη η επιλογή και δεν θελω να εχω καθολου εκπομπή wifi στο σπίτι μου.

O λόγος? :confused:

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αυτή η τελευταία δεν ξέρω αν κάνει αυτό που ζητήθηκε αλλά γενικότερα είναι γαμάτη.

Την αγόρασα.

Μια άλλη ερώτηση:

Υπάρχει δοκιμασμένη εφαρμογή που να καταγράφει την τοποθεσία μου είτε με gps είναι με το δίκτυο της κινητής και να κρατάει αρχείο ώστε αν θέλω να δω μετά από 2 χρόνια σε ποιες περιοχές ήμουν να το βγάζει σε χάρτη?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Αυτή η τελευταία δεν ξέρω αν κάνει αυτό που ζητήθηκε αλλά γενικότερα είναι γαμάτη.

Την αγόρασα.

Μια άλλη ερώτηση:

Υπάρχει δοκιμασμένη εφαρμογή που να καταγράφει την τοποθεσία μου είτε με gps είναι με το δίκτυο της κινητής και να κρατάει αρχείο ώστε αν θέλω να δω μετά από 2 χρόνια σε ποιες περιοχές ήμουν να το βγάζει σε χάρτη?

Ναι ειναι παρα πολυ καλη !! Κι εγω την εχω αγορασει .Δουλευει και με ανοιχτη συνομιλια με bluetooth .

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

@stelios_85_07

Δες αυτήν GPS Logger

Αυτή ούτε παίρνει στίγμα απ τις κεραίες κινητής για όταν δεν υπάρχει σήμα gps ή όταν δεν το έχω ενεργοποιημένου,

ούτε δείχνει το ιστορικό σε χάρτη.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Καμία εφαρμογή για non root συσκευή που να επιλέγει ποιές εφαρμογές θα ξεκινάνε στο bootαρισμα?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Κατέβασα και δοκίμασα όλα τα call recorder και κανένα δεν μου γράφει τον συνομιλητή με χρήση BLUETOOTH . Μήπως δεν δουλεύει με Bluetooth και θέλει μόνο hands free ? η μήπως παίζει ρόλο το Bluetooth πρέπει να είναι Samsung,γιατί εγώ Nokia & Sony που δοκίμασα μόνο εγώ ακούγομαι :(

@st9

Αυτό που σου πρότεινα είναι δοκιμασμένο με bluetooth. Δεν παίζει ρόλο η μάρκα αυτού (εγώ π.χ έχω ένα ασύρματο της πλάκας Nokia). Αν δεν σου δουλεύει η εγγραφή θα πρέπει στα Settings/Recording του Call Recorder να κάνεις τα παρακάτω:

¦Under "Device" select "Other"

¦Under "Recording method" select "Standard API"

¦Go to "Standard API" preferences and set "Call recording format" to "WAV" and "Audio source" set to "Voice call uplink + downlink"

Αν κι αυτό δεν δουλέψει, δοκίμασε άλλες ρυθμίσεις μέχρι να βρεις την σωστή για το κινητό σου που να ακούγεσαι καθαρά κι εσύ και ο συνομιλητής του ακόμα και μέσω bluetooth.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II