timkos40 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή στην οποία θα μπορώ να έχω το πελατολόγιο μου και οποτε με καλεί κάποιος πελάτης να μου δείχνει ποιος είναι? Γίνεται με τις επαφες αυτό? Απλα θέλω να είναι ξεχωριστά απο τις προσωπικές επαφες μου μην γίνεται ενα χάος όλα μαζί Μπορείς να φτιάξεις μια ομάδα στις επαφές σου "πελατολόγιο"και να βάλεις εκεί μέσα όσους θέλεις.Μπορείς να ορίσεις και διαφορετικό ήχο κλήσης έτσι ώστε να ξέρεις Πότε είναι κάποιος από τη συγκεκριμένη ομάδα.Έτσι τα έχω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μπορείς να φτιάξεις μια ομάδα στις επαφές σου "πελατολόγιο"και να βάλεις εκεί μέσα όσους θέλεις.Μπορείς να ορίσεις και διαφορετικό ήχο κλήσης έτσι ώστε να ξέρεις Πότε είναι κάποιος από τη συγκεκριμένη ομάδα.Έτσι τα έχω και εγώ. Δεν ήξερα οτι υπάρχει τέτοιο feature δεν μου είχε χρειαστεί ποτε και δεν το ήξερα! Ευχαριστώ πολύ είναι ακριβως αυτό που έψαχνα :D Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό (έχω ΟΤΕ tv δορυφορικό-δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή μοντέλο αποκωδικοποιητή...) και κάνει μια χαρά τη δουλειά του ;) Φίλε τελικά δεν βλέπω να δουλεύει. . Πως το έκανες; Ποιο μοντέλο έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 εχω το droidstats για να βλεπω ποσα ΜΒ,SMS,MIN εχουν απομεινει στο προγραμμα μου εδω και κααααααααμποσο καιρο , και βασικα το ψιλοβαρεθηκα. ολο και καποιος θα εχει χρησιμοποιησει καποια αντιστοιχη εφαρμογη , με ομορφο widgetaκι. Λοιπον? καμια προταση?:) ρίξε μια ματιά στο dodol phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Εφαρμογη για ανάκτηση αρχείων που σβήστηκαν κατα λάθος, υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Diskdigger (root φυσικα) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Γνωρίζει κάνεις εφαρμογή ασύρματης μεταφοράς dlna/upnp που να υποστηρίζει και υποτίτλους srt η δεν γίνεται και να μην ψάχνω; Υπάρχει άλλος τρόπος; Θέλω να βλέπω τις ταινίες που έχω στο κινητό από tv αλλά καμιά τέτοια εφαρμογή δεν βλέπει srt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Γνωρίζει κάνεις εφαρμογή ασύρματης μεταφοράς dlna/upnp που να υποστηρίζει και υποτίτλους srt η δεν γίνεται και να μην ψάχνω; Υπάρχει άλλος τρόπος; Θέλω να βλέπω τις ταινίες που έχω στο κινητό από tv αλλά καμιά τέτοια εφαρμογή δεν βλέπει srt Δοκιμασες το Plex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Σε μη root συσκευή δεν υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να μπορεις να κατεβαζεις απο λινκς σαν το jdownloader2 beta για το pc αλλα για android συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να μπορεις να κατεβαζεις απο λινκς σαν το jdownloader2 beta για το pc αλλα για android συσκευες? Ponydroid Κορυφή Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 σενάριο.πάω σε γραφείο και θέλω να τυπωσω ένα έγγραφο που έχω στο ΚΙΝΗΤΌ μου.στο γραφείο έχουν wifi printer.μπορώ να στείλω για τύπωμα το αρχείο μέσω wifi και μάλλον μέσω κάποιας εφαρμογής; και ποιας εάν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Συνηθως υπαρχει στις ρυθμισεις του android (καπου στο τελος) "Εκτυπωση". Αλλα δεν το εχουν ολες οι συσκευες μου. Η εφαρμογη που βρισκει παντα τους εκτυπωτες μου ειναι το ThinkFree Print. Ειναι trial μιας εβδομαδας. Αλλα ενα αρνητικο ειναι οτι προσπαθω να εκτυπωσω με διαταξη τοπίου, οχι ορθια δλδ και κοβει τη σελιδα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Συνηθως υπαρχει στις ρυθμισεις του android (καπου στο τελος) "Εκτυπωση". Αλλα δεν το εχουν ολες οι συσκευες μου. Η εφαρμογη που βρισκει παντα τους εκτυπωτες μου ειναι το ThinkFree Print. Ειναι trial μιας εβδομαδας. Αλλα ενα αρνητικο ειναι οτι προσπαθω να εκτυπωσω με διαταξη τοπίου, οχι ορθια δλδ και κοβει τη σελιδα. βρήκα το μενού εκτύπωση και μετά μου έβγαλε τρεις εφαρμογές Canon, Epson,hp στο play store που αυτές κάνουν αναζήτηση εκτυπωτή, εάν υπάρχει, της ίδιας μάρκας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ναι, αν και εμενα οταν παταω εκτυπωση απο το μενου, κολλαει η διαδικασια και δεν εκτυπωνει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 σενάριο.πάω σε γραφείο και θέλω να τυπωσω ένα έγγραφο που έχω στο ΚΙΝΗΤΌ μου.στο γραφείο έχουν wifi printer.μπορώ να στείλω για τύπωμα το αρχείο μέσω wifi και μάλλον μέσω κάποιας εφαρμογής; και ποιας εάν γίνεται; Ακριβώς αυτό που θες https://play.google.com/store/search?c=apps&q=printershare Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 ποια εφαρμογή ήταν εκείνη μπορούσες να βγάλεις φωτογραφίες και βίντεο χωρίς να σε περνουν είδηση ? την είχα αλλά λόγω αλλαγής τηλέφωνου την έχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 ποια εφαρμογή ήταν εκείνη μπορούσες να βγάλεις φωτογραφίες και βίντεο χωρίς να σε περνουν είδηση ? την είχα αλλά λόγω αλλαγής τηλέφωνου την έχασα. Από τη στιγμή που την είχες, αν μπεις μέσα στο Play Store και πας στο All Apps θα δεις όλες όσες τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει κατά το παρελθόν στις Android συσκευές σου. Εκεί μέσα θα είναι και αυτή που ζητάς. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ακριβώς αυτό που θες https://play.google.com/store/search?c=apps&q=printershare 10€??!! :X Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Από τη στιγμή που την είχες, αν μπεις μέσα στο Play Store και πας στο All Apps θα δεις όλες όσες τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει κατά το παρελθόν στις Android συσκευές σου. Εκεί μέσα θα είναι και αυτή που ζητάς. Οκ σε ευχαριστω. Είδα αλλά τώρα θυμήθηκα ότι μου είχαν δώσει Λίνκ για την εφαρμογή. Δεν ήταν στο play store. Και εμφανιζόταν σαν simple pad η κάπως ετσι Edited February 20, 2015 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 10€??!! :X Έχω ασύρματο εκτυπωτή στο σπίτι συνδεδεμένο στο δίκτυο και κάνω την δουλεία μου με αυτό αξιόπιστα, τώρα για τα 10€ έχει να κάνει με το πως θες να κάνεις τη δουλεία σου αν και με λίγο ψάξιμο......... Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 10€??!! :X Εγώ χρησιμοποιώ το printhand που είναι εξίσου ακριβό. Τα έχω και τα δύο δωρεάν μέσω του Amazon AppStore που τα βάζει σε προσφορά συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ το printhand που είναι εξίσου ακριβό. Τα έχω και τα δύο δωρεάν μέσω του Amazon AppStore που τα βάζει σε προσφορά συχνά. Κι εγώ το ίδιο, και ανάμεσα στις δύο χρησιμοποιώ το printhand. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ το printhand που είναι εξίσου ακριβό. Τα έχω και τα δύο δωρεάν μέσω του Amazon AppStore που τα βάζει σε προσφορά συχνά. Έτσι ακριβώς. Και το PrinterShare και το PrintHand τα δίνει το Amazon αρκετά συχνά. Κι εγώ από εκεί θα έχω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ερωτηση: Αν περασω μια εφαρμογη απο το Amazon δωρεαν, αναβαθμιζεται απο το play κανονικα? ή πρεπει και η αναβαθμιση να ειναι απο το amazone? το amazone πως το περναω? θελει κατι ιδιαιτερο? που το βρισκω? Τελικα επρεπε να γραψω Ερωτησεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts