Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που δειχνει στο link που εβαλες, το κανει η θηκη και όχι καποια εφαρμογή. Είναι οι θηκες S view που συνδέονται με το κινητο και εμφανιζουν αυτές τις πληροφορίες.

Εφαρμογες που να κανουν κατι τετοιο, φανταζομαι δεν υπαρχουν, μιας και μια απλη θηκη , δεν συνδέετε με το κινητο για να μπορει να παρεχει τέτοιες πληροφοριες.

Τωρα αν υπαρχουν εφαρμογες που μπορει να κανουν κατι παραπλήσιο δεν ξερω.

Δηλαδή πως το κάνουν οι θήκες μόνες τους;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με το default λογισμικο του κινητου φανταζομαι , και μονο στο συγκεκριμενο εμβαδον που ειχε προβλεφθει

Κι εμενα μου αρεσει η νεα εκδοση tapatalk (4.11.0).

Δοκιμάστε την είναι από τις καλύτερες αναβαθμίσεις. Είναι πολύ όμορφη και λειτουργεί εκπληκτικά και με νέες δυνατότητες.

Δοκιμάστε την είναι από τις καλύτερες αναβαθμίσεις. Είναι πολύ όμορφη και λειτουργεί εκπληκτικά και με νέες δυνατότητες.

πως να την δοκιμασουμε? δεν μας ερχετε η αναβαθμιση

Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία στο παράθυρο της θηκης του τηλ να εμφανίζονται στοιχεία της οθόνης

Ψάξε στο play για την s view lite .

Ψάξε στο play για την s view lite .

Thanks!

Σχετικά Τώρα με το tapatalk, όντως μεγάλη βελτίωση Επιτέλους:)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι θηκες αυτές εχουν ενσωματωμένη πλατη η οποια εχει καποιες ακιδες για συνδεση με το κινητο. Βγαζεις την πλατη του κινητου σου και τοποθετης τη θηκη. Την αρχικη πλατη του κινητου σου, δεν την χρησιμοποιης πλεον.

Ετσι το κινητο συνδεετε με τη θηκη την οποια αναγνωριζει σαν ένα ειδος εφαρμογης.

Ετσι πλεον στην οθονη του κινητου σου εμφανίζονται αυτά που θες, αλλα προσαρμοσμένα στο μέγεθος του παραθυρου της θηκης, ωστε να μπορεις να τα βλέπεις από εκει, χωρις να ανοίγεις τη θηκη. Στην ουσια βλέπεις μεσα από το παραθυρο της θηκης την οθονη του κινητου σου.

Ετσι μπορεις να απαντας σε κλησεις χωρις να ανοίγεις τη θηκη ,να ανοίγεις την καμερα, να βλέπεις αν εχεις μηνυματα, και να προσθεσης ωρα και καιρο αν θες να φαινονται. Επισης φαινεται και η επανω μπαρα που δειχνει την μπαταρια, το σημα , το δυκτιο κτλ.

Εδώ μπορεις να παρεις μια ιδεα πως είναι η θηκη και πως λειτουργει. Η συγκεκριμενη είναι για το note, αλλα ολες καπως ετσι δουλευουν.

http://www.hardwarezone.com.sg/review-samsung-galaxy-note-3-s-pen-refocused

Από εκει και περα θα πρεπει να ψαξεις να βρεις αν κυκλοφορει τετοιου είδους θηκη για το κινητο που εχεις εσυ.

Παιδιά το pushbullet μου άρχισε τα drains πρόσφατα και δεν καταλαβαίνω γιατί.. Είναι κάτι γνωστό; το έχει κάποιος άλλος; :-)

Χθες άφησα το κινητό το βράδυ με 12% μπαταρία και το πρωί ήταν κλειστό και μόλις τσέκαρα στο wakelock detector ήταν νούμερο ένα :-P

Αναγκάστηκα να το σβήσω για πρώτη φορά..

Ξέρετε κάτι για αυτό;

Παιδιά το pushbullet μου άρχισε τα drains πρόσφατα και δεν καταλαβαίνω γιατί.. Είναι κάτι γνωστό; το έχει κάποιος άλλος; :-)

Χθες άφησα το κινητό το βράδυ με 12% μπαταρία και το πρωί ήταν κλειστό και μόλις τσέκαρα στο wakelock detector ήταν νούμερο ένα :-P

Αναγκάστηκα να το σβήσω για πρώτη φορά..

Ξέρετε κάτι για αυτό;

Αν δεν είναι κάτι που γίνεται συχνά, απλά έτυχε. Δεν χρειαζόταν να το σβήσεις, ένα reboot και θα ήσουν ok.

Κι εγώ μία φορά έφυγα από το σπίτι με 44% μπαταρία, και μετά από ένα τέταρτο είδα να αναβοσβήνει το led κόκκινο χρώμα που σήμαινε ότι δεν έχω μπαταρία. Στα wakelocks έδειχνε ότι την ζημιά την έκανε το Hangouts.

Φυσικά και έφαγε κάποιο σκάλωμα, και μετά από reboot δεν το είδα ποτέ ξανά στη σχετική λίστα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Thanks!

Σχετικά Τώρα με το tapatalk, όντως μεγάλη βελτίωση Επιτέλους:)

Το κατέβασα από το apkmirror μιας και καθυστερεί και σε μένα να έρθει το update από το playstore. Παρά πολύ καλό.

Λέτε για το SD Maid, και ότι είναι καλύτερο απ'το Clean Master. Εγώ το Clean Master το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για απελευθέρωση RAM, ιδίως μέσω του widget που έχει. Το SD Maid κάνει καθαρισμό RAM; Αν όχι, υπάρχει αξιόπιστη εφαρμογή γι' αυτό το σκοπό; Θέλω αν μπορώ να ξεφορτωθώ το Clean Master.

Τι κινητο εχεις φιλε και χρησιμοποιεις καθαρισμο της ραμ?

Τι κινητο εχεις φιλε και χρησιμοποιεις καθαρισμο της ραμ?

Έχω το Sony Xperia Z1 Compact. Δε μπορώ να πω ότι μένω από RAM, πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα. Το Clean Master εν τέλει το ξήλωσα, πλέον χρησιμοποιώ το SD Maid Pro για καθαρισμό περιττών αρχείων κλπ. Μάλιστα το έχω βάλει να καθαρίζει αυτόματα ανά δύο μέρες, σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, κι έτσι είμαι ξέγνοιαστος.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έχω το Sony Xperia Z1 Compact. Δε μπορώ να πω ότι μένω από RAM, πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα. Το Clean Master εν τέλει το ξήλωσα, πλέον χρησιμοποιώ το SD Maid Pro για καθαρισμό περιττών αρχείων κλπ. Μάλιστα το έχω βάλει να καθαρίζει αυτόματα ανά δύο μέρες, σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, κι έτσι είμαι ξέγνοιαστος.

Δοκίμασε και το CCleaner φίλε μου, είναι εξαιρετικό (και free)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Παιδιά στο viber Πως μπορώ να δω ακριβώς πριν πόση ώρα ήταν συνδεδεμένη μια επαφη?? Πάω στην επαφή που θέλω αλλά γράφει πάνω "Τελευταία σύνδεση σήμερα........." αλλά δεν λέει πριν πόση ώρα. Κ είναι κ άλλες επαφές που γράφει "τελευταία σύνδεση σ.......) Υπάρχει τρόπος να δω πριν πόση ώρα συνδέθηκε καποιος?

Παιδιά στο viber Πως μπορώ να δω ακριβώς πριν πόση ώρα ήταν συνδεδεμένη μια επαφη?? Πάω στην επαφή που θέλω αλλά γράφει πάνω "Τελευταία σύνδεση σήμερα........." αλλά δεν λέει πριν πόση ώρα. Κ είναι κ άλλες επαφές που γράφει "τελευταία σύνδεση σ.......) Υπάρχει τρόπος να δω πριν πόση ώρα συνδέθηκε καποιος?

Έχει στις ρυθμίσεις επιλογή να το κρύψεις.

Οπότε αν το έχει κρύψει ο άλλος δε μπορείς.

Γύρνα το landscape....

Γύρνα το landscape....

Εσύ διάβασες καλύτερα τι είπε.

Τώρα το κατάλαβα.... :p

Εσύ διάβασες καλύτερα τι είπε.

Τώρα το κατάλαβα.... :p

Lol

Πάντως εγώ το θεωρώ βλακεία που σε όρθια θέση δεν χωράει η πληροφορία του πότε συνδέθηκε κάποιος! Και τους το έχω γράψει μήνες τώρα αλλά φευ...

Γύρνα το landscape....

Αυτό ήταν!!! Δεν το είχα σκεφτεί να το δοκιμάσω!!!! Μεγάλη χαζομαρα Που δεν χωράει σε όρθια θέση!!!

Θα βόλευε πολύ καλύτερα αν το έδειχνε σε όρθια θέση κ δεν χρειαζόταν να γυρνάμε την οθόνη κάθε φορά που θέλουμε να δούμε ποτέ ήταν συνδεδεμένη μια επαφη!

Edited by lek88

Υπάρχει κάποιο app Που να μπορώ να αλλάξω χρώμα στα εικονίδια του notification bar? Π.χ. κόκκινο το εικονίδιο της μπαταρίας, πράσινο το wifi, μπλε το σημα Κτλ? Δεν είναι root Η συσκευη.

Υπάρχει κάποιο app Που να μπορώ να αλλάξω χρώμα στα εικονίδια του notification bar? Π.χ. κόκκινο το εικονίδιο της μπαταρίας, πράσινο το wifi, μπλε το σημα Κτλ? Δεν είναι root Η συσκευη.

Δεν ξέρω σίγουρα....... αλλά χωρίς root λίγο δύσκολο το βλέπω!

Ρε παιδια...καλησπερα...εχω ενα umi zero.ειναι εγκατεστημενη η εφαρμογη superusersu και στο root cheker μου λεει οτι ειναι root...ομως δεν μπορω να σβησω τις προεγκατεστημενες εφαρμογες ουτε να κατεβασω root app...βοηθεια κανεις???

Δοκίμασε και το CCleaner φίλε μου, είναι εξαιρετικό (και free)

Σ' ευχαριστώ φίλε μου.Το εγκατέστησα ήδη και το δοκιμάζω. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν ξέρω σίγουρα....... αλλά χωρίς root λίγο δύσκολο το βλέπω!

Αυτή την εντύπωση έχω κ εγώ... αλλά έχω μια μικρή ελπίδα!

<a href="http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5939499" class="internal">Αρχικό μήνυμα από lambros69</a><br />

Γιατι χαλασανε την επισημη εφαρμογη outlook, προσθεσανε τοσα πραματα αχρηστα. εγω την ειχα μονο για να μπορω να γραψω ενα εμαιλ με επαφη που δεν ηταν αποθηκευμενη στο κινητο, δεν εβρισκα τροπο να συγχρονιζονται οι επαφες.δηλαδη οσες ειχα στο gmail να ειναι οι και στο hotmail.<br />

<br />

που μπορω να βρω παλαιοτερη εκδοση του ουτλοοκ?

<br />

<br />

Δες αμα σε βολεψη αυτο: OWM for Outlook Web Email OWA :D<br/>

θελω να μου συγχρονιζει ολους τους φακελους που εχω αν ηρθε εμαιλ, (εχω φτιαξει rules)

το κ9 το κανει, στο naildroid δεν το βρισκω, ουτε στο gmail me add account

οοιο αλλο να δοκιμάσω

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II