Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν γνωρίζω εάν είμαι εκτός topic αλλά επιτρέψτε μου να θέσω ένα ερώτημα: Εγκατέστησα (προκειμένου να επιλέξω τον καλύτερο player) το poweramp (trial) & το rocket. Αυτό που διαπιστώνω (πέρα από το πλεονέκτημα του rocket ότι αναπαράγει & βίντεο) είναι ότι στο ίδιο επίπεδο έντασης του κινητού (ΖΤΕ 967s) ο rocket παίζει πολύ πιο δυνατά από τον poweramp (χωρίς να έχω κάνει οποιαδήποτε ρύθμιση και στους δύο στο equalizer). Γνωρίζετε που οφείλεται;

Περι Clean Master ο λόγος...

Τελικά κάνει δουλειά ρε παιδιά ή οχι?Εχω διαβάσει ενα σωρό απόψεις,άλλοι λένε ναι,άλλοι οχι.Το έχω σε νεξους 5 κ G Pad 8.3 και δεν μπορώ να πω οτι καθυστερεί κάποια απο τις 2 συσκευες μου...Αλλά αν δεν προσφέρει τίποτα,ποιός ο λόγος να το έχω εγκατεστημένο...

Σορυ αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες,αλλά είναι πολλές για να το ψάξω...

Το ειχα στο s5 και το εσβησα εδω και καμια βδομαδα

Δεν εχω δει απολυτως καμια διαφορα!

Αυτό στο οποίο εγώ έχω δει κάποια διαφορά είναι στην Game Booster. Όντως ανοίγουν τα παιχνίδια λίγο πιο γρήγορα. Το θέμα βέβαια είναι αν κάνει δουλειά και σε low end κινητά. Γιατί, αν μιλάμε για διαφορές σε ένα κινητό 8πύρηνο, για παιχνίδια και εφαρμογές που θα έτρεχαν έτσι κι αλλιώς (όπως στην δικιά μου περίπτωση) τότε πραγματικά το κέρδος δεν είναι αξιοσημείωτο. Αλλά στην περίπτωση ενός κινητού χαμηλών δυνατοτήτων, αν η διαφορά είναι τρέχει-δεν τρέχει το παιχνίδι, τότε αξίζει να έχεις το Clean Master.

Να ρωτήσω και κάτι. Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει το αντίστροφο από το Teamviewer δηλαδή να ελέγχω και να βλέπω το desktop του android smartphone από άλλο smartphone/tablet/pc;

Τελικά κάνει δουλειά ρε παιδιά ή οχι?Εχω διαβάσει ενα σωρό απόψεις,άλλοι λένε ναι,άλλοι οχι.Το έχω σε νεξους 5 κ G Pad 8.3 και δεν μπορώ να πω οτι καθυστερεί κάποια απο τις 2 συσκευες μου...Αλλά αν δεν προσφέρει τίποτα,ποιός ο λόγος να το έχω εγκατεστημένο...

Σορυ αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες,αλλά είναι πολλές για να το ψάξω...

Και εγώ το έσβησα γιατί το είχα μόνο για καθάρισμα, αλλά πιστεύω ότι κάνω καλύτερα την δουλειά μου με το sd maid , που είναι πιο ελαφρύ και γρήγορο.

Καλημέρα,

έκανα το "λάθος" και αναβάθμισα την εφαρμογή Google Νews στην νεότερη έκδοση της χτες που δεν μου αρέσει καθόλου.

Υπάρχει κάποιο site από όπου μπορώ να κατεβάσω το παλιό apk?

Ευχαριστώ!!!

Edited by Sofos_5
Συνένωση Θεμάτων και Μηνυμάτων.

Πήρε αναβάθμιση το tapatalk και έγινε ένα χαλι. Δεν μετράει αναγνωσμένα η εγώ δεν καταλαβαίνω
Θοδωρής

Αυτό στο οποίο εγώ έχω δει κάποια διαφορά είναι στην Game Booster. Όντως ανοίγουν τα παιχνίδια λίγο πιο γρήγορα. Το θέμα βέβαια είναι αν κάνει δουλειά και σε low end κινητά. Γιατί, αν μιλάμε για διαφορές σε ένα κινητό 8πύρηνο, για παιχνίδια και εφαρμογές που θα έτρεχαν έτσι κι αλλιώς (όπως στην δικιά μου περίπτωση) τότε πραγματικά το κέρδος δεν είναι αξιοσημείωτο. Αλλά στην περίπτωση ενός κινητού χαμηλών δυνατοτήτων, αν η διαφορά είναι τρέχει-δεν τρέχει το παιχνίδι, τότε αξίζει να έχεις το Clean Master.

Να ρωτήσω και κάτι. Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει το αντίστροφο από το Teamviewer δηλαδή να ελέγχω και να βλέπω το desktop του android smartphone από άλλο smartphone/tablet/pc;

Το quicksupport.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Επειδή θεωρείται κορυφή για άδειασμα χώρου αλλά είναι φορτωμένο με πολλά άλλα σκουπίδια, υπάρχει κόσμος που το εγκαθιστά κάθε μήνα, καθαρίζει και το ξηλώνει. Αν είσαι root, μπορείς να το κάνεις και greenify η freeze.

Ψάχνω μια εφαρμογή σε widget που να την βάζεις στη αρχική οθόνη και εκει να προσθέτεις καποιο url απο καποιο site και αυτό το widget να προβάλλει την σελίδα, κατι σαν τον browser αλλά σε widget

Παιδια εχω θεμα με την τελευταια αναβαθμιση της εφαρμογης DUMPSTER! Εχω διεγραμενα εκει μεσα κατι αρχεια και κατι φωτοφραφιες και τα κανω οριστικη διαγραφη και σβηνουν αλλα μετα απο δεκα λεπτα εμφανιζονται παλι μεσα στο Dumpster! Δοκιμασα να κανω διαγραφη cashe μπας και γινει τιποτα αλλα τζιφος.

Το quicksupport.

Δυστυχώς δεν δουλεύει για το κινητό μου. Έχει εξτρά add-on για διάφορες μάρκες, αλλά εγώ έχω κινεζιά.

Βέβαια, ούτε για τα επώνυμα βλέπω να δουλεύει καλά.

Υπάρχει κάτι άλλο;

Να επαναλάβω, λοιπόν, τι ψάχνω: Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει το αντίστροφο από το Teamviewer δηλαδή να ελέγχω και να βλέπω το desktop του android smartphone από άλλο smartphone/tablet/pc;

Edited by koolxs2973
Αντίστοιχο του Teamviewer αλλά αντίστροφα

Ελπίζω να γράφω στο σωστό τοπικ.

Ψάχνω για ένα widget που να μπορώ να αλλάζω από 3g σε auto και αντίστροφα. Έχετε υπόψιν τίποτα?

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Ελπίζω να γράφω στο σωστό τοπικ.

Ψάχνω για ένα widget που να μπορώ να αλλάζω από 3g σε auto και αντίστροφα. Έχετε υπόψιν τίποτα?

Elixir....

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

καμια δοκιμασμενη και ευχρηστη εφαρμογη εσοδων εξοδων τι προτεινετε?

Andromoney. Άψογη με ελληνική γλώσσα και δωρεάν.

Λοιπόν ψάχνω δοκιμασμένη πρόταση εφαρμογής με Profiles σε στυλ Myprofiles ή Llama που να δουλεύει όμως καλά με Lollipop. Πχ το Llama δεν αλλάζει το προφίλ ήχου από αθόρυβο σε κανονικό και δεν κλείνει το 3g όταν γυρνάω σπίτι.

αφού δε ψήνεσαι για tasker, για ρίξε μια ματιά και σε αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ifttt.ifttt

δε ξέρω αν παίζει με lollipop, αλλά γενικά παίζει πολύ δουλειά από τους devs του

αφού δε ψήνεσαι για tasker, για ρίξε μια ματιά και σε αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ifttt.ifttt

δε ξέρω αν παίζει με lollipop, αλλά γενικά παίζει πολύ δουλειά από τους devs του

Έβαλα το Automateit που στην beta έκδοση υποστηρίζει πλήρως και το Lollipop και κάνει παπάδες.

Δυστυχώς δεν δουλεύει για το κινητό μου. Έχει εξτρά add-on για διάφορες μάρκες, αλλά εγώ έχω κινεζιά.

Βέβαια, ούτε για τα επώνυμα βλέπω να δουλεύει καλά.

Υπάρχει κάτι άλλο;

Να επαναλάβω, λοιπόν, τι ψάχνω: Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει το αντίστροφο από το Teamviewer δηλαδή να ελέγχω και να βλέπω το desktop του android smartphone από άλλο smartphone/tablet/pc;

Εγώ έχω δουλέψει droid vnc και real vnc για μεταξύ Android συσκευών.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

καμια δοκιμασμενη και ευχρηστη εφαρμογη εσοδων εξοδων τι προτεινετε?

Money lover. Ισως η καλυτερη εφαρμογή που υπαρχει + του οτι κανει και export σε αρχειο Excell στο Pc

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Money lover. Ισως η καλυτερη εφαρμογή που υπαρχει + του οτι κανει και export σε αρχειο Excell στο Pc

Μάλιστα, ευχαριστώ φίλε, θα την δοκιμάσω και αυτήν

Καλημέρα.μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αποθήκης απλό και εύχρηστο στα ελληνικά αν είναι δυνατόν που να υπολογίζει την αποθήκη μετά από αγορές και πωλήσεις αντίστοιχα;

Γνωρίζει κανείς κάποιο μήπως;

Edited by timkos40

Παίδες κάποια εφαρμογή που να ελέγχουμε το δέμα μας σε κουριερ σε ποια κατάσταση είναι η παραγγελία κτλ;;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II