junglist Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παιδιά κάποια εφαρμογή για να τσεκαρω ποια εφαρμογή μου καταναλώνει την μπαταρία υπάρχει;; Betterbatterystats Δωρεάν από xda Και wakelock detector Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Χρειάζομαι κάποια εφαρμογή όπως το easify ή situation. Βασικά θέλω με βάση το ωράριο μου να ανοίγει μια εφαρμογή και να απενεργοποιει την μία από τις 2 Σίμος. Γνωρίζεται κάποια που να το κάνει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Τσεκάρω στο mydata manager τα ΜΒ και μου έχει βγάλει κατανάλωση (ΜΒ) στα ύψη ενώ το built in της google που σέταρα μου δείχνει λιγότερο. Είδα και στην vodafone και μου έβγαλε όσο λέει η google. Έχει κανείς άλλος θέμα με το mydata manager;;; Για να γίνω και πιο ακριβής, αυτο έγινε με την αναβάθμιση σε 5.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Betterbatterystats Δωρεάν από xda Και wakelock detector Κατι που να δουλεύει και χωρις root? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Κατι που να δουλεύει και χωρις root? Τις χρησιμοποιώ και τις 2 σε rooted συσκευές. Το BetterBatteryStats τρέχει και σε μη rooted συσκευές αλλά δεν παίζουν όλες οι λειτουργίες, οπότε ίσως να μη βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Για το Wakelock Detector δεν θυμάμαι αν τρέχει σε μη rooted συσκευές. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ποια εφαρμογή pdf to excel μου προτείνετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Υπάρχει καμία εφαρμογή για κατέβασμα σαν το jdownloader του υπολογιστή? Να μπορείς να προσθέσεις και premium λογαριασμό easybitez? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ποια εφαρμογή για απλές σημειώσεις,εκτος ημερολογίων προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ποια εφαρμογή για απλές σημειώσεις,εκτος ημερολογίων προτείνεται? Inkpad. Τις κάνεις και συγχρονισμό στο μειλ που δηλώνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ποια εφαρμογή για απλές σημειώσεις,εκτος ημερολογίων προτείνεται? Κυρίως το Keep της Google το οποίο είναι ούτως ή άλλως εγκατεστημένο, σε όλες τις συσκευές πιστεύω. Εναλλακτικά το EverNote που έχει και δυνατότητα encrypt. Και με τις δύο μπορείς να βλέπεις, να σβήνεις και γενικά να επεξεργάζεσαι τις σημειώσεις σου και από το αντίστοιχο site τους στο pc, όπου και γίνονται sync. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Υπάρχει καμία εφαρμογή για κατέβασμα σαν το jdownloader του υπολογιστή? Να μπορείς να προσθέσεις και premium λογαριασμό easybitez? Ponydroid Κορυφή Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ρε παιδιά Κάποια εφαρμογή με σωστές προγνώσεις καιρού υπάρχει? Εχω δοκιμασει τα παντα...οι πιο σωστες (καιρος-προβλεψη) που κρατησα ειναι...Weather underground (WU) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wunderground.android.weather και Weather Pro https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mg.android Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Weather pro πέφτει πολλές φορές μέσα στις προβλέψεις. Για widget χρησιμοποιώ το meteogram. Το δεύτερο για πρόβλεψη της επόμενης ημέρας τα πάει αρκετά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Α ναι ..καi σαν widget στην αρχικη εχω το "HD Widget" ωραια "γραφικα" και προγνωση παιρνει απ το Weather Underground...οποτε κομπλε...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ponydroid Κορυφή Πως προσθέτουμε τα λινκ? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πως προσθέτουμε τα λινκ? add links :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 add links :ninja: Οκ από Chrome δεν δούλευε. Με τον dolphin είναι εντάξει! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Α ναι ..καi σαν widget στην αρχικη εχω το "HD Widget" ωραια "γραφικα" και προγνωση παιρνει απ το Weather Underground...οποτε κομπλε...:) Για το weather underground έχω διαβάσει ξανά καλά λόγια. Μήπως ξέρεις άλλες εφαρμογές που το χρησιμοποιούν σαν provider; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Weather 2 umbrella από τον Σάκη Αρναούτογλου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Για το weather underground έχω διαβάσει ξανά καλά λόγια. Μήπως ξέρεις άλλες εφαρμογές που το χρησιμοποιούν σαν provider; Το beautiful widgets σίγουρα ναι γιατί το χρησιμοποιώ και είναι και ωραίο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 δεν ξερω φια το gosms αλλα δοκιμασε το textra .... settings--->κατω κατω sms και τικαρε το δευτερο 1000 ευχαριστω αδερφε!!! Επιτελους, να μη σπαω τα νευρα μου με greeklish!! Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 βρε παιδιά πες τε μου πως απενεργοποιώ το menu που βλέπετε στην οθόνη και που μου βγαίνει από τη στιγμή που έστησα το gravitybox του xposed. Μου έχει σπασει τα νεύρα. Οσο και να εψαξα δεν βρίσκω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Για τσεκαρε τα pie controls... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 widget που να συνδειάζει καιρο, ημερομηνία,τοποθεσία και εορτολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Στο lucky patcher απο το μενου του (εργαλειοθηκη) πατησα την επιλογη (εκκαθαριση της dalvik-cache και επανεκκινηση). Ειναι το ιδιο με το wipe dalvik cache απο recovery? Εχει τα ιδια αποτελεσματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts