geokostas Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Παιδια κανένα καλό ξυπνητήρι; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Παιδια κανένα καλό ξυπνητήρι; AlarmDroid δοκιμασμένο εδώ και χρόνια, κατάφερε να με μάθει να ξυπναω χωρίς κανόνια. :lol: Ακούγονται καλά λόγια για το Timely επίσης.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Χάχα σε εσένα δουλεύει καλά φίλε μου σε εσένα γιατί σε εμένα δεν ούτε το Yahoo συγχρονίζει σωστά και για κάποιο λόγο τράβαγε μπαταρία Δλδ γιατί δεν μπορείτε να το καταλάβετε; ;; Εσύ πως ξέρεις Δλδ πως είναι η εφαρμογή στο note 3? Λέω εγώ τώρα σε εσένα για να τα ακούσουν και οι άλλοι .... Πάντα φιλικά εννοείτε. .... Ναί , αλλά δεν λες ότι στο note 3 το Gmail ρουφάει την μπαταρία? Λες απλά ότι το Gmail ρουφάει την μπαταρία και πάω να το σβήσω κ.λ.π Και μετά λες για ρομ , κέρνελ κ.λ.π κινέζικα για τους περισσότερους εδώ μέσα. Πολύ σωστά τα λέει ο junglist και σε μένα δεν τρώει τίποτα την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μήπως φοράς νέα έκδοση android (4.4.x) και η εξωτερική κάρτα είναι μόνο για ανάγνωση; 4.4 ειναι, αλλα εχω μετακινησει εφαρμογες στην εξωτερικη και δουλευουν. Επισης δοκιμασα να ορισω φακελο στην εσωτερικη μνημη και παλι το ιδιο κανει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Υπαρχει καμια εφαρμογη 'φωτομετρο', να μετρα τον φωτισμό ενός χώρου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Note 3 και γω και το Gmail λειτουργεί απροβλημάτιστα :cool: Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 4.4 ειναι, αλλα εχω μετακινησει εφαρμογες στην εξωτερικη και δουλευουν. Επισης δοκιμασα να ορισω φακελο στην εσωτερικη μνημη και παλι το ιδιο κανει.. Το busybox είναι ok? Το root είναι ok? Σου βγάζει κάποιο περίεργο μήνυμα κατά την εκκίνηση της εφαρμογής Καθάρισμα data, απεγκατάσταση + εγκατάσταση της εφαρμογής έχεις κάνει υποθέτω... Καθάρισμα cache + dalvik cache (έσχατη λύση για κάθε ενδεχόμενο) έκανες; Τι να πω... sh*t happens! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Στην εκκινηση ολα κανονικα "all application info has been loaded from the OS" Busybox δεν εχω Καθαρισμα data εκανα, απεγκατασταση/ εγκατασταση οχι, τωρα θα κανω Clear cache θα το δω μετα... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Απεγκατασταση/εγκατασταση, wipe cache απετυχαν επισης... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Παιδιά μιλάτε για το gmail παραπάνω οχι για το inbox έτσι;; Επίσης κάτι άλλο με το inbox: στα καλά καθούμενα σταμάτησαν τα notifications και εξαφανίστηκε ο δεύτερος λογαριασμός (hotmail) που του είχα βάλει... Τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Οκ παιδιά για να το λέτε θα συμφωνήσω μαζί σας το Gmail στο κινητό μου δουλεύει απροβληματιστα συγνώμη κιόλας που έγραψα το πρόβλημα μου εδώ δεν θα ξαναγίνει. Ρομ-κερνελ αν υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που δεν ξέρει τι είναι ας μας το πει γιατί δυσκολεύομαι να το πιστέψω . . . Φίλε tsiv Παιδιά μιλάτε για το gmail παραπάνω οχι για το inbox έτσι;; Επίσης κάτι άλλο με το inbox: στα καλά καθούμενα σταμάτησαν τα notifications και εξαφανίστηκε ο δεύτερος λογαριασμός (hotmail) που του είχα βάλει... Τι συμβαίνει; Ναι για το Gmail λέμε. Βέβαια από τα λεγόμενα κάποιων εδώ μέσα δεν έχεις κανένα πρόβλημα η ιδέα σου είναι. Εύχομαι να το καταλάβεις και να βάλεις καμιά άλλη εφαρμογή της προκοπής για τα mail σου. Edited November 26, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Παιδιά μιλάτε για το gmail παραπάνω οχι για το inbox έτσι;; Επίσης κάτι άλλο με το inbox: στα καλά καθούμενα σταμάτησαν τα notifications και εξαφανίστηκε ο δεύτερος λογαριασμός (hotmail) που του είχα βάλει... Τι συμβαίνει; Μάλλον μπερδευτηκες γιατί στο inbox μόνο τα Gmail έρχονται. Οπότε αναφέρεσαι στην Gmail εφαρμογή που δέχεται Hotmail. Σε μένα κανένα πρόβλημα πάντως. Και το Gmail τρώει μια χαρά αλλά και το Inbox. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Araditsas παρτο αλλιώς ;) Αναφέρουμε ότι στις δικές μας συσκευές λειτουργεί σωστά ώστε να σε βοηθήσουμε να βρεις λύση στο πρόβλημα σου. Όχι να σε πείσουμε πως δεν έχεις πρόβλημα με το Gmail στην συσκευή σου ενώ προφανώς έχεις. Μήπως κάτι άλλο το προκαλεί το πρόβλημα στο Gmail? Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπέρα,έχω βάλει nova launcher άλλα στον κάνω επανεκκίνηση της συσκευής του wallpaper που έχω βάλει στην αρχική οθόνη το εμφάνιζει ζουμαρισμενο με αποτέλεσμα να πηγαίνω να το ξαναβάλω από.την αρχή.Υπάρχει κάποια ρύθμιση μήπως που πρέπει να βάλω για μην αλλάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Παιδιά μιλάτε για το gmail παραπάνω οχι για το inbox έτσι;; Επίσης κάτι άλλο με το inbox: στα καλά καθούμενα σταμάτησαν τα notifications και εξαφανίστηκε ο δεύτερος λογαριασμός (hotmail) που του είχα βάλει... Τι συμβαίνει; μαλλον κανεις ενα λαθος, το Inbox δεν δεχεται αλλους λογ/μους εκτος απο Gmail... αρα μιλας για την νεα εφαρμογη Gmail που μπορεις να βαλεις και "τριτους" λογ/μους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Στην εκκινηση ολα κανονικα "all application info has been loaded from the OS" Busybox δεν εχω Καθαρισμα data εκανα, απεγκατασταση/ εγκατασταση οχι, τωρα θα κανω Clear cache θα το δω μετα... Στην 1η οθόνη του titanium κάνε κλίκ στο "Root Access: OK tap for more info" Σου βγάζει αυτό; https://www.dropbox.com/s/x5zo1882u302ovl/2014-11-26%2014.28.30.png?dl=0 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ναι, αυτό ακριβώς Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ναι, αυτό ακριβώς Ε τότε, κάνε clear cache and dalvik cache μέσα απο το recovery αν δεν πιάσει και αυτό, κάλεσε εξορκιστή... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Θα απευθυνθω κατευθείαν στον άγιο Λουκά,που ειναι και διπλα γιατι εκανα πριν wipe cache.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Titanium backup insufficient storage space error Εχουμε και λεμε τις εξης λυσεις: 1) restart... No use 2)clear cache/ clear data εφαρμογής... No use 3)απεγκατασταση/ εγκατασταση εφαρμογής.. No use 4)clear cache<- recovery.. No use 5)ορισμος διαφορετικου φακελου.. No use 6)με root browser, στο /system/etc/permissions --> αρχειο platform.xml βρίσκουμε το WRITE_EXTERNAL_STORAGE permission προσθετουμε το <group gid="media_rw" /> ... No use 7)στα prefernces επιλέγουμε ολη τη συσκευη και οριζουμε ως φακελο το /storage/emulated/legacy.. No use 8)root/busybox check.. No use 9)SDFix για Kitkat writable disk... No use, η εγγραφή στην καρτα γινεται κανονικα Edited November 26, 2014 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) ..... φιλε δοκιμασε να κανεις το εξης. 1- Use any file explorer like Root Explorer or ES File Explorer, etc. 2- go to /data/app, 3- find and delete "com.kermidas.TitaniumBackup-1.odex". 4- Now you can install Titanium Backup again! το βρηκα στο xda. (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44831666) Edited November 26, 2014 by vriz27 λινκ Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 φιλε δοκιμασε να κανεις το εξης. 1- Use any file explorer like Root Explorer or ES File Explorer, etc. 2- go to /data/app, 3- find and delete "com.kermidas.TitaniumBackup-1.odex". 4- Now you can install Titanium Backup again! το βρηκα στο xda. (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44831666) Αυτό διορθώνει το πρόβλημα του software re-installation όταν το έχεις "αγορασμένο" με lucky patcher Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ναι, έκτος οτι δε μπορω καν να βρω αυτό το odex file, το εχω αγορασμενο και ουτε το άλλο με το /legacy λεινει το προβλημα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ρε παιδιά έχω root το κινητό και σβήνω 5 Παιχνίδια που έχει εγκατεστημένα,αν κάνω επανεκκίνηση του κινητού σήμερα από 2-3 μέρες μου βγάζει το android αναβαθμίζεται και τα εμφανίζει ξανά.Πώς μπορώ να το σταματήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Υπαρχει καμια εφαρμογη 'φωτομετρο', να μετρα τον φωτισμό ενός χώρου; Δοκίμασε την androsensor, μετράει οτιδήποτε έχει την δυνατότητα η κάθε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts