pektis7 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 λεβεντες αν δηλωσω το facebook στο greenify δε θα ερχονται ειδοποιησεις? Βάλε να σου έρχονται ειδοποιήσεις στο email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Βάλε να σου έρχονται ειδοποιήσεις στο email. σωστο και αυτο δε το σκεφτηκα, thanks :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Η εφαρμογή MTKLogger ξερει κάποιος τι κάνει? Εκκινεί καθε φορα που κανω επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Και τι ειναι αυτες οι επιλογες που εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 βάλε ενα screenshot να δω τι εννοείς???γιατί αν δεν είσαι root δεν δουλεύει και το 3 %σημαίνει πόση ώρα το έχεις εγκαταστήσει. Ορίστε το screenshot. Είμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ορίστε το screenshot. Είμαι root Μια χαρά είσαι. Αν δεις διψηφιο να προβληματιστεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Μια χαρά είσαι. Αν δεις διψηφιο να προβληματιστεις Εγώ που βλέπω 33 % έχω μάλλον πρόβλημα.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Υπάρχει τρόπος μέσω του Google Chrome να αποκτήσεις απομακρυσμένο έλεγχο του υπολογιστή σου από το κινητό σου. Υπάρχει όμως πρόγραμμα που να μεταφέρει τον ήχο του υπολογιστή σου στο κινητό μέσω του ίδιου δικτύου Wi-Fi ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 @Hierophant 1)Στο κινητό https://chrome.google.com/webstore/detail/chrome-remote-desktop/gbchcmhmhahfdphkhkmpfmihenigjmpp στον υπολογιστή θα έχει ανοιχτό τον Google Chorme με εγκατεστημένο το πρόσθετο Chrome Remote Desktop 2) Στο κινητό WiFi Audio Wireless Speaker στον υπολογιστή εγκαθιστάς WiFi Audio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 κατεβασα το fleksy απο την προσφορα του amazon αλλα πως επιλεγουμε 2 γλωσσες ταυτοχρονα?μονο μια με αφηνει να τσεκαρω!κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) παιδια ποια η γνωμη σας για το Messenger της google? το εχει δοκιμασει κανεις? αντικαθιστα την στοκ εφαρμογη sms/mms του κινητου. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=el το θεμα ειναι οτι δεν με ρωταει ποια εφαρμογη απο τις δυο (μεσεντζερ η στοκ) θελω να χρησιμοποιω για τα μηνύματα. λειτουργουν και τα 2 ταυτοχρονα ενω παλιοτερα που ειχα βαλει αλλη εφαρμογη για τα μνμτ μου απενεργοποιουσε την στοκ εφαρμογη. η γνωμη σας για το Textra SMS? Edited November 14, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 παιδια ποια η γνωμη σας για το Messenger της google? το εχει δοκιμασει κανεις? αντικαθιστα την στοκ εφαρμογη sms/mms του κινητου. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=el το θεμα ειναι οτι δεν με ρωταει ποια εφαρμογη απο τις δυο (μεσεντζερ η στοκ) θελω να χρησιμοποιω για τα μηνύματα. λειτουργουν και τα 2 ταυτοχρονα ενω παλιοτερα που ειχα βαλει αλλη εφαρμογη για τα μνμτ μου απενεργοποιουσε την στοκ εφαρμογη. πήγαινε στις ρυθμίσεις του messenger και σου λέει να διαλέξεις ποια εφαρμογή θες.. κατα τ'άλλα όμορφη εφαρμογή αλλά δεν υποστηρίζει ακόμα 160 ελληνικούς χαρακτήρες.. εναλλακτική επιλογή με ίδια εμφάνιση και υποστηρίζει και 160 + ότι είναι πολύ ελαφριά είναι το textra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Υποστηρίζει dual SIM ή όχι; Αν υποστηρίζει ψήνομαι να την δοκιμάσω σου μου αρέσει το material design αρκετά. Για την στοκ εφαρμογή μπορείς πάντα να την παγώσεις από titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) πήγαινε στις ρυθμίσεις του messenger και σου λέει να διαλέξεις ποια εφαρμογή θες.. κατα τ'άλλα όμορφη εφαρμογή αλλά δεν υποστηρίζει ακόμα 160 ελληνικούς χαρακτήρες.. εναλλακτική επιλογή με ίδια εμφάνιση και υποστηρίζει και 160 + ότι είναι πολύ ελαφριά είναι το textra ωραια!!! το textra ειναι οτι πρεπει!!! αυτην θα κρατησω.... ειναι ακριβως ιδια με το messenger σαν εμφανιση και υποστηρίζει και 160 χαρακτηρες! πολυ ομορφη! δεν πιστευω να ισχυουν διαφορετικες χρεωσεις στα μνμτ ε? Edited November 14, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Υποστηρίζει dual SIM ή όχι; Αν υποστηρίζει ψήνομαι να την δοκιμάσω σου μου αρέσει το material design αρκετά. Για την στοκ εφαρμογή μπορείς πάντα να την παγώσεις από titanium. Δυστυχώς δεν βλέπω κάποια επιλογή για 2 sim και έτσι δεν ξέρω αν υποστηρίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Το app watcher δεν φαίνεται να δουλεύει με android lollipop. Υπάρχει κάτι ανάλογο μέχρι να γίνει αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ψαχνω μια εφαρμογη που να μπορω να διαγραψω καποια αρχεια απο την καρτα μηνμης.Ειχα κατεβασει κατι τραγουδια απο τορεντ αλλα δεν μορω πλεον να τα σβησω.Δειχνει οτι σβηνονται αλλα δεν σβηνονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ψαχνω μια εφαρμογη που να μπορω να διαγραψω καποια αρχεια απο την καρτα μηνμης.Ειχα κατεβασει κατι τραγουδια απο τορεντ αλλα δεν μορω πλεον να τα σβησω.Δειχνει οτι σβηνονται αλλα δεν σβηνονται... Μήπως τα έχεις ακόμα στο τορεντ και κάνεις seed; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Μήπως τα έχεις ακόμα στο τορεντ και κάνεις seed; Οχι δοκιμασα και απο pc αλλα λεει προστατευμενα αρχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Οχι δοκιμασα και απο pc αλλα λεει προστατευμενα αρχεια κάνε format στην κάρτα από pc (κανονικά από pc έπρεπε να διαγραφουν ,πολύ περίεργο....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Οχι δοκιμασα και απο pc αλλα λεει προστατευμενα αρχεια Μήπως έχεις την κάρτα μνήμης κλειδωμένη, ώστε μόνο να γράφει και να μην ξεγραφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Μήπως έχεις την κάρτα μνήμης κλειδωμένη, ώστε μόνο να γράφει και να μην ξεγραφει; Οποιο αλλο αρχειο θελω το σβηνει μονο αυτα τα τραγουδια δεν μπορει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Οποιο αλλο αρχειο θελω το σβηνει μονο αυτα τα τραγουδια δεν μπορει... Εγώ δεν έχω κάποιο ιδέα δικε μου, ας απαντήσει κάποιος άλλος αν ξέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 υπαρχει εφαρμογη που να δυναμωνει την ενταση της φωτεινοτητας της οθονης? ειναι για το παλιο μ κινητο ( samsung galaxy ace 1) με android 2.3.5 κ ενω την εχω στο φουλ, η φωτεινοτητα ειναι σχεδον μηδαμινη!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εγώ δεν έχω κάποιο ιδέα δικε μου, ας απαντήσει κάποιος άλλος αν ξέρει Τελικα εβγαλα την καρτα και την εβαλα σε reader και τα εσβησα.Δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα εφαγε με αυτα τα τραγουδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Τελικα εβγαλα την καρτα και την εβαλα σε reader και τα εσβησα.Δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα εφαγε με αυτα τα τραγουδια. Νταξει αφού έγινε η δουλειά σου πάλι καλά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts