Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια εφαρμογή φωτογραφική μηχανή με ημερομηνία επάνω στην φωτογραφία θα προτείνατε ??

Σου προτείνω την εφαρμογή Apd timestamp με την οποία μπορείς να βάλεις να φαίνεται η ημερομηνία και η ώρα σε όποια φωτογραφία θέλεις.

Καλημέρα

Κανένα σχετικά εύκολο στην ρύθμιση parental control που θέλω να βάλω στο tablet ενός φίλου;

Για μικρά παιδιά, το Kids Home είναι ότι καλύτερο βρήκα μέρχι στιγμής. Θέλει λίγο χρόνο για να το ρυθμίσεις (εύκολο είναι), αλλά μετά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ το χρησιμοποιώ στο ταμπλετ σε συνδιασμό με το AppLock ώστε να μην ενεργοποιεί το παιδί οτιδήποτε έχει ακτινοβολία (wifi/data/gsm - το έχω σε flight mode).

Για απλό control, βάλε το μόνο το δεύτερο και απλά κλείδωσε ότι δεν θέλεις να χρησιμοποιείται.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

thanks, θα την δοκιμασω σιγουρα!

:)

Εγώ χρησιμοποιώ το repeating notifications χωρίς ακουστικά. Μόλις δοκίμασα να δω αν ο ήχος ακούγεται και από το ηχείο αν έχω συνδεδεμένα ακουστικά και ακουγόταν αλλά πιο σιγά από ότι χωρίς ακουστικά. Αυτό βέβαια είναι ένα θεματάκι του android όπου οι ήχοι ακούγονται πιο σιγά όταν τα ακουστικά είναι συνδεδεμένα.

Όταν θέλω να ελέγχω τον υπολογιστή μου από το κινητό έχω αυτό στο κινητό και τον server να τρέχει στο pc. Έτσι έχω το κινητό ως τηλεκοντρόλ όταν παίζω ταινίες από το pc στην τηλεόραση.

Όταν θέλω να ελέγχω ένα android tv box από το κινητό τι κάνω όμως; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο που ο server να τρέχει στο tv box;

Ναι αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videomap.droidmoteserver

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει εφαρμογη ημερολογιου τύπου acalendar που να μπορείς όμως στις σημειώσεις σου να επισυνάπτεις και φωτογραφίες καθώς και να κάνεις highlight κείμενο ή να αλλάζεις το χρώμα στη γραμματοσειρά...

Παιδιά υπάρχει καμία εφαρμογή για να μπορώ να βλέπω την ακριβή τοποθεσία του κινητού;; Ισως μεσω gps ή οτι άλλο.
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Καλημέρα σας ,

Εχω εγκαταστήσει το aqual mail στο G2 μου και δεν μπορώ να σεττάρω τον λογαριασμό μου gmail . Μου βγάζει Account check error . Τι να του κάνω ?

Ευχαριστώ πολύ

Κάποιο αντικλεπτικό όπως το Cerberus, ή μέσω της ρύθμισης location sharing του Google+.

Ευχαριστώ, πολύ καλό φαίνεται το πρώτο. Μήπως γνωρίζουμε τα sms που έρχονται με την τοποθεσία αν χρεώνονται και πόσο;;

Ευχαριστώ, πολύ καλό φαίνεται το πρώτο. Μήπως γνωρίζουμε τα sms που έρχονται με την τοποθεσία αν χρεώνονται και πόσο;;

Για sms δεν γνωρίζω γιατί δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Μόνο τις εντολές έχω στείλει και αυτό για να δω αν δουλεύει σωστά.

Προσπαθώ να περάσω τον windows live λογαριασμό μου στο νέο gmail και ότι και αν έχω προσπαθήσει δεν δουλεύει. Μια βοήθεια από κάποιον που το έχει καταφέρει;

Ρε παιδιά το τελευταίο Gmail σας δουλεύει σωστά; πριν λίγο το έβαλα και δεν συγχρονιζε ούτε για πλάκα.. Blue Mail για μένα κορυφή..

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για sms δεν γνωρίζω γιατί δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Μόνο τις εντολές έχω στείλει και αυτό για να δω αν δουλεύει σωστά.

Προσπαθώ να περάσω τον windows live λογαριασμό μου στο νέο gmail και ότι και αν έχω προσπαθήσει δεν δουλεύει. Μια βοήθεια από κάποιον που το έχει καταφέρει;

Σε εμένα ούτε ο Gmail λογαριασμός δεν δουλεύει σωστά..

Blue Mail φιλε μου να βρεις την υγειά σου.

Κανένα πρόβλημα με το καινούριο Gmail, και του πρόσθεσα κι έναν Yahoo λογαριασμό. Έχεις ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό από τις ρυθμίσεις, και δεν δουλεύει;

Ρε παιδιά το τελευταίο Gmail σας δουλεύει σωστά; πριν λίγο το έβαλα και δεν συγχρονιζε ούτε για πλάκα.. Blue Mail για μένα κορυφή..

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε εμένα ούτε ο Gmail λογαριασμός δεν δουλεύει σωστά..

Blue Mail φιλε μου να βρεις την υγειά σου.

Μόλις το δοκίμασα. Εντάξει, ότι χρειάζεται κάποιος. Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι διάολο έχουν στο μυαλό τους εκεί στην Google.

Κανένα πρόβλημα με το καινούριο Gmail, και του πρόσθεσα κι έναν Yahoo λογαριασμό. Έχεις ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό από τις ρυθμίσεις, και δεν δουλεύει;

Ναι... Στην αρχη δούλευε σωστά μετά σε μια φάση δεν συγχρονιζε.. Γενικά μπάχαλο.

Επίσης δεν μου αρέσει που αν θέλω να βάλω δεύτερο Gmail λογαριασμό πρέπει να τον βάλω και στο κινητό..

Γενικά για μενα υπάρχουν πολύ καλύτερα προγράμματα out there και μάλιστα free.

Sent from my note3

Άκυρη ερώτηση, αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος, π.χ. μέσω xposed module ή βάζοντας συγκεκριμένο system font μέσω του fonter για να μην εμφανίζονται τα κεφαλαία Ελληνικά γράμματα με τονισμό στο 4.4.4/CM11;

edit: τελικά πέρασα αυτό το cm11 theme που εκτός του ότι είναι κα-τα-πλη-κτι-κό η γραμματοσειρά του δεν έχει τόνους στα κεφαλαία! :)

Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Στα google services η υπηρεσία gcm δεν μου τρέχει σχεδόν ποτέ. Είναι φυσιολογικό;Θέλω να κάνω greenify καποιες εφαρμογές και να μου έρχονται ειδοποιήσεις με τη συγκεκριμένη υπηρεσία αλλά αφού δεν τρέχει η υπηρεσία δεν δουλεύει ουτε το ξύπνημα των ειδοποίησεων.

Ούτε εμένα παίζει καλά το Gmail.. Κάνω refresh και γυρνάει το κυκλάκι συνέχεια..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ούτε εμένα παίζει καλά το Gmail.. Κάνω refresh και γυρνάει το κυκλάκι συνέχεια..

Εμένα πάντως, μια χαρά παίζει.

Κανε ένα καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή...!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Καμία εφαρμογή αντίστοιχη του nils notification?

NotifierPro Free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nlucas.notificationtoasterlite

Κατάφερα και πρόσθεσα τον windows live λογαριασμό μου στο gmail 5. Ήθελε αλλαγή του ονόματος του server, της θύρας και των πιστοποιητικών ασφαλείας.

Όταν όμως είχα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή inbox, που ήρθε ειδοποίηση για να μην έχω διπλές ειδοποιήσεις από τις δύο εφαρμογές και επέλεξα να έρχονται στο inbox. Βγάζοντας το inbox, έπρεπε να ενεργοποίησω πάλι τις ειδοποιήσεις του gmail. Για το refresh που κάνει συνέχεια, με μια επιστροφή σε κάποιον φάκελλο, σταματάει να το κάνει.

Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν είναι push οι ειδοποιήσεις του windows live και πρέπει να ορίσω πότε θα κάνει συγχρονισμό, 5 λεπτά, 10 λεπτά κλπ. Τον έχω φτιάξει και για pop3 και για IMAP και είναι το ίδιο, τουλάχιστον για push ειδοποιήσεις.

Edited by cb600f

Εταιρικό mail μπορούμε να προσθέσουμε στο Gmail?? Που βρίσκουμε τις ρυθμίσεις;;; Κάποιο λίνκ;;

Στο νέο Gmail 5.0 υπάρχει η δυνατότητα για Exchange setup (χρειάζεσαι ένα ακόμα apk της Google για να ενεργοποιηθει). Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ακόμα σωστά.

Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν είναι push οι ειδοποιήσεις του windows live και πρέπει να ορίσω πότε θα κάνει συγχρονισμό, 5 λεπτά, 10 λεπτά κλπ. Τον έχω φτιάξει και για pop3 και για IMAP και είναι το ίδιο, τουλάχιστον για push ειδοποιήσεις.

Όρισε τον λογαριασμό του windowslive-Hotmail σαν exchange και θα έχεις και push. Εγώ έτσι το κάνω χρόνια στο mail πρόγραμμα της Sony και λειτουργεί κανονικά. Χρειάζονται χειροκίνητα οι ρυθμίσεις...

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II