Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην εφαρμογή της Εθνικής τράπεζας όποτε πατάω το pin βγαίνει pop-up απο τον permission manager του κινητού που λέει ότι θέλει να βγάλει video η να τραβήξει φωτογραφία!!

Ναι ξέρω....είναι για το καλό μου!

Δεν έχω κάποιο τέτοιο θέμα.

Μια χαρά τρέχει η εφαρμογή, την χρησιμοποιώ χρόνια, και σε διαφορετικές συσκευές που είχα.

θα το πω απλα..δωσε λίγο βάση δεν είπα οτι δεν δουλευει καλα η εφαρμογη.

Και εγω το δουλεύω χρόνια σε πολλά απλά η πανάκριβα κινητά

απλα δεν έτυχε να εχεις κινητό που να σου λεει τι σκατα θέλει η καθε εφαρμογη

Όταν το πάρεις τότε θα καταλάβεις live τι συμβαίνει γιατί και εσυ και εγώ απλά πατάμε install και ξεχνάμε τι έχει ζητήσει η κάθε εφαρμογή.

Edited by drdedus

Σε ρουταρισμενο κινητο, γιατι το link2sd μου βγαζει μηνυμα

App2SD is not supported by your device. Because your device has a primary external storage which is emulated from the internal storage.

You can link the app in order to move its files to your SD card.

και δεν μπορω να μεταφερω εφαρμογες στην καρτα micro-sd?

θα το πω απλα..δωσε λίγο βάση δεν είπα οτι δεν δουλευει καλα η εφαρμογη.

Και εγω το δουλεύω χρόνια σε πολλά απλά η πανάκριβα κινητά

απλα δεν έτυχε να εχεις κινητό που να σου λεει τι σκατα θέλει η καθε εφαρμογη

Όταν το πάρεις τότε θα καταλάβεις live τι συμβαίνει γιατί και εσυ και εγώ απλά πατάμε install και ξεχνάμε τι έχει ζητήσει η κάθε εφαρμογή.

Όλα τα αντροιντ σου βγάζουν πριν την εγκατάσταση τα περμισιονς της κάθε εφαρμογής.

Σε ρουταρισμενο κινητο, γιατι το link2sd μου βγαζει μηνυμα

App2SD is not supported by your device. Because your device has a primary external storage which is emulated from the internal storage.

You can link the app in order to move its files to your SD card.

και δεν μπορω να μεταφερω εφαρμογες στην καρτα micro-sd?

Κανε την κάρτα σε FAT32..;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Κανε την κάρτα σε FAT32..;)

Fat32 ειναι. Η ιδια καρτα, σε αλλο ρουταρισμενο κινητο, κανονικα μπορουσα να μεταφερω σε αυτην τα παντα.

Αρα, κατι αλλο φταιει εντος android. Γιατι root, εγινε κανονικοτατα.

Fat32 ειναι. Η ιδια καρτα, σε αλλο ρουταρισμενο κινητο, κανονικα μπορουσα να μεταφερω σε αυτην τα παντα.

Αρα, κατι αλλο φταιει εντος android. Γιατι root, εγινε κανονικοτατα.

1. Δεν αναφέρεις τι κινητό έχεις.

2. Δεν αναφέρεις ποια έκδοση android έχεις.

3. Δεν έψαξες καν το μήνυμα που σου βγάζει στο google για να δεις αν το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλο και τη λύση βρήκε.

Και μετά απ' όλα αυτά περιμένεις να γίνουμε μάγοι εμείς και να σου πούμε τι φταίει?

Ξεκίνα με τα παραπάνω και το σημαντικότερο ρώτα στο θέμα της συσκευής σου μιας και μιλάμε για θέμα συσκευής κι όχι θέμα εφαρμογής.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Για να δουλέψει το App2SD, η κάρτα πρέπει να έχει και ένα ext2 partition εκτός απο το partition fat32.

Δοκίμασε να το ξαναφτιάξεις

Έχω το lg g3 και η εφαρμογή remote controle έχει δουλέψει με επιτυχία σε διάφορες συσκευές στο σπίτι.Σ αφήνει όμως να επιλέξεις μέσα από συσκευές που έχει ήδη αποθηκευμένες.Θα ήθελα να μου πείτε όμως αν υπάρχει κάποια εφαρμογή στην οποία ας πούμε θα γράψω των κώδικα (π.χRC5) με τον οποίο είναι συμβατή η συσκευή που θέλω να ελέγχω.

Έχω το lg g3 και η εφαρμογή remote controle έχει δουλέψει με επιτυχία σε διάφορες συσκευές στο σπίτι.Σ αφήνει όμως να επιλέξεις μέσα από συσκευές που έχει ήδη αποθηκευμένες.Θα ήθελα να μου πείτε όμως αν υπάρχει κάποια εφαρμογή στην οποία ας πούμε θα γράψω των κώδικα (π.χRC5) με τον οποίο είναι συμβατή η συσκευή που θέλω να ελέγχω.

Galaxy universal remote της Moletag.

Προτεινετέ μου μια καλη εφαρμογη για αντικατασταση του 'gallery' ή 'albums', να μπορω να βλεπω τις φωτο/βιντεο που εχω, σε thumbnails, αλλα να κανει και auto rotation, και slideshow κλπ. Θελω κατι πραγματικα καλο, γιατι αυτο που εχει η stock rom ειναι χαλια.

Καποιο προγραμμα σαν firewall, που να μπορω εγω να οριζω και να ελεγχω, ποια εφαρμογη θα εχει προσβαση στο internet, και να δινω δικαιωματα οποτε θελω;

@karib

Αν είσαι root DroidWall

Αν δεν είσαι root Mobiwol NoRoot Firewall

Thanks.

Ειμαι root. Ξερει αν οντως κανει δουλεια, κοβει προσβαση, δινει οποτε θελω, αν ειναι χρηστικό και αξιοπιστο;

(δεν εχω mobile εμπειρια σε firewall, αλλα στο pc κατα καιρους εχω δει διαφορες κουλές παρενέργειες απο firewalls, γι αυτο ρωταω, μην κανω ζημιες αντι για καλο, χωρις να φταιω, λογω κακογραμμενων προγραμματων).

==========

Μεταφορα εφαρμογων στην micro sd, στην 4.4 android, δεν επιτρεπεται;

Ποιες εφαρμογες προτεινετε για να ξεπεραστει, αν ισχυει, αυτος ο περιορισμος;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Thanks.

Ειμαι root. Ξερει αν οντως κανει δουλεια, κοβει προσβαση, δινει οποτε θελω, αν ειναι χρηστικό και αξιοπιστο;

(δεν εχω mobile εμπειρια σε firewall, αλλα στο pc κατα καιρους εχω δει διαφορες κουλές παρενέργειες απο firewalls, γι αυτο ρωταω, μην κανω ζημιες αντι για καλο, χωρις να φταιω, λογω κακογραμμενων προγραμματων).

Τι ζημιά να κάνεις.

Απλά μπλοκάρει την πρόσβαση σε όσες εφαρμογές θες. Αν ξέρεις τι κάνεις, δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να τραβάς slow motion video όπως τραβά το καινούριο iPhone;

Έχω για παράδειγμα μια συσκευή ήχου που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα την έχει προεγκατεστημένη.Ξέρω όμως ότι λειτουργεί με πρωτόκολλο RC5.Θα μπορέσω να την ελέγχω.

Αναζητω προγραμμα που οταν εχω 2 συσκευες να βαζω την μια με την καμερα της να δειχνει εικονα απο ενα χωρο κσι με την αλλη συσκευη να ωλεπω αυτη πιυ τραβαρι ζωντανα η αλλη. Εχω νοτε3 και νοτε10 ευχαριστω

παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να τραβάς slow motion video όπως τραβά το καινούριο iPhone;

Σ έπιασα αδιάβαστο Βλάση.... και η μοτορόλα έχει αυτό το χαρακτηριστικό στα κινητά της.

Σ έπιασα αδιάβαστο Βλάση.... και η μοτορόλα έχει αυτό το χαρακτηριστικό στα κινητά της.

ουπς...Όσο ζεις μαθαίνεις τελικά:p .

Και το Mi2 εχει :P

Αλλα μηπως πρεπει να το υποστηρίζει η συσκευή;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Και το Mi2 εχει :P

Αλλα μηπως πρεπει να το υποστηρίζει η συσκευή;

Δεν ξερω να σου πω ακριβως αλλα το μοτο G που ειχα, δε το λες και θηριο στα χαρακτηριστικα. Θεωρω κι γω οτι ειναι θεμα εφαρμογης.

Παρ ολα αυτα, θελω να καταληξω....οταν κατι διαφημιζεται εντονα (για την apple το λεω) γινεται και μοδα.

Ελαχιστες φορες το χρησιμοποιησα/ω.

Παρ ολα αυτα, θελω να καταληξω....οταν κατι διαφημιζεται εντονα (για την apple το λεω) γινεται και μοδα.

Ελαχιστες φορες το χρησιμοποιησα/ω.

Έτσι είναι. Και το HTC one M7 το έχει και το χρησιμοποίησα μία φορά για να το τεστάρω όταν πήρα το κινητό :p

Καλησπέρα σε όλο το team. Έχω ψηθεί για αγορά του Samsung tab pro 8.4 αλλά έχω κάποιες απορίες όσον αφορά εφαρμογές.

1ον Μπορώ με τον ίδιο λογαριασμό του play store που έχω στο κινητό μου να εγκαταστήσω εφαρμογές στη ταμπλέτα ?

2ον Το viber θα δουλεύει στο tablet δεδομένου ότι είναι WiFi only η έκδοση που θα πάρω ? Δεν θα έχει sim για να λάβει κωδικό χρήσης. Το έχω ήδη εγκαταστήσει σε κινητό και pc.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II