Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εφαρμογή είναι στην μνήμη τηλεφώνου το τηλέφωνο είναι 1,5 ώρα ανοιχτό αλλά ακόμα δεν λειτουργεί το widget

Δοκίμασες να το διαγράψεις και να το βάλεις ξανά στη θέση του;

Η εφαρμογή είναι στην μνήμη τηλεφώνου το τηλέφωνο είναι 1,5 ώρα ανοιχτό αλλά ακόμα δεν λειτουργεί το widget

Δοκίμασε αυτό.

Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Αγόρασα το titanium backup pro και το ψάχνω ακόμα.... Μπορώ να σώσω μια εφαρμογή και μέσω cloud να κάνω restore σε άλλη συσκευή; Και αν ναι πως γίνεται;
Φιλικά, Κατερίνα

Weather 2 Umbrella μακράν το καλύτερο κατά την γνώμη μου από όσα έχω δοκιμάσει
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Weather 2 Umbrella μακράν το καλύτερο κατά την γνώμη μου από όσα έχω δοκιμάσει

Ότι καλύτερο για προβλέψεις, ωριαία κτλπ, σε εμφάνιση υπάρχουν καλύτερα αλλά Εγώ την δουλειά μου Θέλω να κάνω

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Πως κατεβάζουμε απο το Amazon ? έχω λογαριασμό..!

κατέβασε το amazon apps από το play ,κάνε σύνδεση στον λογαριασμό που έχεις κ αναζήτησε αυτό που θέλεις ,εγώ κατέβασα κανονικά το office.[απλά νομίζω για Ελλάδα δεν μας δείχνει όλες τις εφαρμογές]

Δουλεύει κανείς το Amazon appstore; Έχει προσφορά κάτι εφαρμογές χωρίς αντίτιμο, αλλά ζητάει κάτι περιέργα permissions. Να στέλνει sms, "prevent phone for going to sleep" και άλλα.. Τι 'ν' τούτο ωρε σεις;;;;
Shit Happens!!!

Δουλεύει κανείς το Amazon appstore; Έχει προσφορά κάτι εφαρμογές χωρίς αντίτιμο, αλλά ζητάει κάτι περιέργα permissions. Να στέλνει sms, "prevent phone for going to sleep" και άλλα.. Τι 'ν' τούτο ωρε σεις;;;;

εχω βάλει εγώ και κάποιες από αυτές αλλά και πιο παλιά, μέχρι τώρα δεν με έχουν ενοχλήσει :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εχω βάλει εγώ και κάποιες από αυτές αλλά και πιο παλιά, μέχρι τώρα δεν με έχουν ενοχλήσει :)

Δεν με προβληματίζουν οι εφαρμογές μέσα στο Άμαζον (ακόμα) γιατί η ίδια η εφαρμογή του Άμαζον τα ζητάει αυτά και με προβλημάτισε :confused:

Shit Happens!!!

Και από play store να δοκιμάσεις τις ίδιες εφαρμογές, ίδια δικαιώματα η και παραπάνω θα χρειαστούν :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Έχω βάλει το accuweather και όταν ενεργοποιειται το τηλέφωνο το widget είναι κενό μέχρι να πατήσω να ανοίξει η εφαρμογή μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει, ευχαριστώ

Θα το πατήσεις σαν να θες να του αλλάξεις μέγεθος (πχ με nova launcher) και όταν εμφανίσει το περίγραμμα αλλαγής μεγέθους, θα το πιάσεις και θα το κλείσεις λίγο και θα το φέρεις πάλι στο αρχικό του μέγεθος.Έτσι κάνει και σαν refresh και βλέπεις αμέσως το περιεχόμενο του widget. Χαζό αλλά έτσι πρέπει να γίνει για να μην ανοίγεις την εφαρμογή αφού δεν έχει κουμπί ανανέωσης το widget.

Τόσος κόσμος το έχει βάλει σε όλο τον κόσμο και δεν έχει αναφερθεί κάτι περίεργο.

Ούτε wakelocks έχει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μια βοήθεια παιδιά, Θέλω εφαρμογή που να έχει τα παιχνίδια του nba, όλα τα αποτελέσματα και πρόγραμμα με widget φυσικά έτσι
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Υπάρχει εφαρμογή που αντικαθιστά το τηλέφωνο, δηλαδή να κάνει κλήσεις μέσω του παρόχου;

Καλημέρα φίλοι μου!

Χρησιμοποιώ το AdAway και εδώ και καμιά δεκαριά μέρες που το ενημέρωσα δεν επιτρέπει σε μια άλλη εφαρμογή (το camscanner) να συγχρονιστεί και γενικά να συνδεθεί στο internet.

Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει ώστε να μη χρειάζεται να απενεργοποιώ τη μια για να δουλεύει η άλλη;

Ευχαριστώ πολύ!

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Έκανα λάθος δουλεύει με την αλλαγή μεγέθους, αλλά δεν νομίζω πως θα το κρατήσω πολύ κάνοντας αυτή την διαδικασία

Καλημέρα φίλοι μου!

Χρησιμοποιώ το AdAway και εδώ και καμιά δεκαριά μέρες που το ενημέρωσα δεν επιτρέπει σε μια άλλη εφαρμογή (το camscanner) να συγχρονιστεί και γενικά να συνδεθεί στο internet.

Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει ώστε να μη χρειάζεται να απενεργοποιώ τη μια για να δουλεύει η άλλη;

Ευχαριστώ πολύ!

Με αυτήν την εφαρμογή σβήσε από μέσα ότι γράφει για το camscanner και θα δουλεύουν μετά και οι δύο εφαρμογές σου.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nilhcem.hostseditor

Έχω και εγώ πρόβλημα με την εφαρμογή 'Σούπερ Προσφορές'.

Μόλις βάζω πρόγραμμα να κόβει διαφημίσεις δεν μου ανοίγει τα φυλλάδια.

Πώς μπορώ να βρω τι να αφαιρέσω από το hosts;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Με αυτήν την εφαρμογή σβήσε από μέσα ότι γράφει για το camscanner και θα δουλεύουν μετά και οι δύο εφαρμογές σου.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nilhcem.hostseditor

Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά δεν μπορώ να βρω ποιο πρέπει να σβήσω...! Αφενός είναι ΑΠΕΙΡΑ, αφετέρου στην αναζήτηση δεν μου βγάζει κανένα που να έχει camscanner μέσα! :confused:

Έχω και εγώ πρόβλημα με την εφαρμογή 'Σούπερ Προσφορές'.

Μόλις βάζω πρόγραμμα να κόβει διαφημίσεις δεν μου ανοίγει τα φυλλάδια.

Πώς μπορώ να βρω τι να αφαιρέσω από το hosts;

[ATTACH]50406[/ATTACH]

Για δοκίμασε να σβήσεις αυτό ... Δεν την έχω για να τσεκάρω αν είναι το σωστό.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά δεν μπορώ να βρω ποιο πρέπει να σβήσω...! Αφενός είναι ΑΠΕΙΡΑ, αφετέρου στην αναζήτηση δεν μου βγάζει κανένα που να έχει camscanner μέσα! :confused:

Πραγματικά δεν το βρήκα ούτε εγώ δεν ξέρω πως το γράφει.

Δοκίμασε να σβήσεις το AdAway και βάλε το adfree μπας και κάνεις δουλειά.

Εχω τον go launcher. Υποστηριζει 'one touch dial' σε συγκεκριμενες επαφες που θελω να επιλεξω να καλω με ενα κλικ?

Ψάχνω εφαρμογή που να μου λέει ποια τηλεφωνήματα είναι από εκτροπή, κάπου είχα δει μία αλλά δεν μπορώ να την βρω
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Πραγματικά δεν το βρήκα ούτε εγώ δεν ξέρω πως το γράφει.

Δοκίμασε να σβήσεις το AdAway και βάλε το adfree μπας και κάνεις δουλειά.

Έβαλα το adfree και κάνει το ίδιο πράγμα! Προφανώς τα ίδια hosts κατεβάζουν και άντε να βρεις στα τυφλά ποιο κάνει τη ζημιά! :wacko:

Σ' ευχαριστώ πάντως!

Υπαρχει καμια εφαρμογη για να ελεγξω αν ειμαι root, και να ελεγχω τα δικαιωματα χρησης σε διαφορες εφαρμογες;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II