periklik Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μα δεν χάλασαν κάτι. Απλά ενεργοποποίησαν από προεπιλογή το bold title και στα read και στα unread. Βλακεία τους μεν αλλά πόσο μυαλό ήθελε να ρίξετε μια ματιά στις ρυθμίσεις; Τέλος πάντων, εγώ που έχω το σκέτο Tapatalk, είχα πάρει update με αυτό το "bug" πριν 2-3 βδομάδες περίπου και το έφτιαξα από τις ρυθμίσεις. Το ερώτημα είναι: ποια η διαφορά αυτού του Tapatalk με το Tapatalk Pro; Από τις 16 Μαΐου το Pro είναι δωρεάν, όπως επίσης και το σκέτο ήταν ανέκαθεν δωρεάν... The transition to a single free app means that we are going to have to find a new way (πότε; του αγίου...) to enable you to use all your Pro features with the same app everyone has access to. To achieve this, we are enabling “Tapatalk VIP” status for all users who have purchased Tapatalk Pro. What does Tapatalk VIP mean? It means while logged into your Tapatalk ID, you can browse without advertising (δε θέλω να έχω tapatalk id) regardless of admin toggles, your image uploads will be watermark free, and of course be image upload storage will be unlimited as well. To be able to differentiate from a free user and a past Pro user, a Tapatalk ID will be required to turn on Tapatalk VIP status. So if you are a Tapatalk Pro user, be sure to log in or create a Tapatalk ID before May 16th for continued access to these features. Advertising will still be governed by admin settings from your individual forum owners for all other users. So ads may or may not appear depending on your community. Αν για εσένα, τα υπογραμμισμένα παραπάνω σου φαίνεται πως δεν χάλασαν τίποτα, πάω πάσο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Πάντως το "bug" με την αλλαγή στην προεπιλεγμένη απεικόνιση διαβασμένων θεμάτων εμένα μου είχε γίνει πριν αρκετό καιρό... περίεργο timing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 υπάρχει το cmd για android? θα ήθελα να κάνει ότι λειτουργίες κάνει και το cmd στα windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 υπάρχει το cmd για android? θα ήθελα να κάνει ότι λειτουργίες κάνει και το cmd στα windows https://play.google.com/store/search?q=terminal Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Βγήκε η ενημέρωση για το tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gal120 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι έχω android και δεν.μπορώ να μπω στο smeet του zoo.gr. μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω να κατεβασω κανένα περιηγητή που να το στηρίζει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Το νέο update για το Google Now Launcer το κάνω ή θα έχω πρόβλημα μετά με το xposed, gravity, xgel...?? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Το νέο update για το Google Now Launcer το κάνω ή θα έχω πρόβλημα μετά με το xposed, gravity, xgel...?? :rolleyes: Ζηλεψα και τα εβαλα και γω (Xposed + GravityBox + Greenify + Xgels) :p χρησιμοποιω το battery doctor - clean master και εχω βαλει autokill apps οταν κλειδωνει η οθονη, ενω μολις ανοιγει η οθονη λεει οτι 150mb closed, πατωντας το home button δειχνει οτι οι εφαρμογες που ειχα ανοιξει παρεμειναν ανοιχτες. Ειναι normal αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Το γνωστό peek απο την ParanoidAndroid τώρα και στο play απο τον Franco https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jedga.peek&referrer=utm_source%3D42matters.com%26utm_medium%3DWidgetWeb Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Το γνωστό peek απο την ParanoidAndroid τώρα και στο play απο τον Franco https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jedga.peek&referrer=utm_source%3D42matters.com%26utm_medium%3DWidgetWeb Πάνω που το δοκίμαζα.. Δεν μου δουλεύει και πολύ σωστά όμως ρε Μιχάλη. Αν δεν τη δω την ειδοποίηση μετά όταν ανοίξω οθόνη βγαίνει κανονικά η οθόνη κλειδώματος. Έτσι πρέπει να δουλεύει? Πάρα είναι peek.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Πάνω που το δοκίμαζα.. Δεν μου δουλεύει και πολύ σωστά όμως ρε Μιχάλη. Αν δεν τη δω την ειδοποίηση μετά όταν ανοίξω οθόνη βγαίνει κανονικά η οθόνη κλειδώματος. Έτσι πρέπει να δουλεύει? Πάρα είναι peek.. Δεν το εχω εγκαταστήσει Λάζαρε ,θεωρώ οτι δεν αξίζει τα 2,99 € ,αλλά λογικά σηκώνοντας το τηλέφωνο ή βγάζοντας το απο την τσέπη θα σου δείξει τα notifiacation . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Έχω ένα θέμα με το viber. Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό νήμα. Όταν μου στέλνουν εικόνες, βλέπω τις μικρογραφίες αλλά όταν πατάω πάνω τους δεν την φορτώνει. Έκανα εκκαθάριση, απεγκατέστησα αλλά τπτ. Έχεις κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Το επαναφέρω γιατί δεν μπορώ να βρω λύση. Μίλησα και με την υποστήριξη του viber αλλά τπτ. Το έχω απεγκαταστήσει, άλλαξα κάρτα sd, δοκίμασα να το εγκαταστήσω σηκώνοντας το αριστερό πόδι και κοιτάζοντας προς Βορρά αλλά τπτ...:lol: Δεν γίνεται με τπτ να δω τις εικόνες που μου στέλνουν. Βλέπω την μικρογραφία αλλά όταν πατάω πάνω στην εικόνα για να την δω σε πλήρη μέγεθος, απλά μου δείχνει ότι φορτώνει και μέχρι εκεί. Οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε, εδώ είμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ποιο πρόγραμμα για αρχεία word,excel κυρίως προτείνετε;ειδικά για το δεύτερο θα ήθελα αν γίνεται να ανοίγει όλα τα αρχεία που έχουν τύπους,κελιά με συντομεύσεις κλπ όπως στο pc με όλες τις δυνατοτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ποιο πρόγραμμα για αρχεία word,excel κυρίως προτείνετε;ειδικά για το δεύτερο θα ήθελα αν γίνεται να ανοίγει όλα τα αρχεία που έχουν τύπους,κελιά με συντομεύσεις κλπ όπως στο pc με όλες τις δυνατοτητες OfficeSuite 7 επι πληρωμή Kingsoft office free Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ποιο πρόγραμμα για αρχεία word,excel κυρίως προτείνετε;ειδικά για το δεύτερο θα ήθελα αν γίνεται να ανοίγει όλα τα αρχεία που έχουν τύπους,κελιά με συντομεύσεις κλπ όπως στο pc με όλες τις δυνατοτητες Την επίσημη εφαρμογή της Google για επεξεργασίες εγγράφων https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quickoffice.android Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 OfficeSuite 7 επι πληρωμή Kingsoft office free Συμφωνώ απόλυτα!Τα δύο καλύτερα προγράμματα συνολικά για το Office απ'όλες τις απόψεις! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ζηλεψα και τα εβαλα και γω (Xposed + GravityBox + Greenify + Xgels) :p χρησιμοποιω το battery doctor - clean master και εχω βαλει autokill apps οταν κλειδωνει η οθονη, ενω μολις ανοιγει η οθονη λεει οτι 150mb closed, πατωντας το home button δειχνει οτι οι εφαρμογες που ειχα ανοιξει παρεμειναν ανοιχτες. Ειναι normal αυτο? Βασικά δεν είναι νορμάλ να έχεις autokill apps ούτε με τις άλλες εφαρμογές συμφωνώ αλλά ταςκ παραπαει. Το xgels τι είναι δεν το βλέπω και δε το ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 καλησπερα. Καποια δωρεαν προταση για πληκτρολογιο ; θελω να γραφω γρηγορα οποτε...θελω διορθωση ορθογραφιας και να θυμαται λεξεις,προτασεις κλπ. Δεν με βολευει αυτο που εχει ηδη το moto G . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 καλησπερα. Καποια δωρεαν προταση για πληκτρολογιο ; θελω να γραφω γρηγορα οποτε...θελω διορθωση ορθογραφιας και να θυμαται λεξεις,προτασεις κλπ. Δεν με βολευει αυτο που εχει ηδη το moto G . Καλύτερα να ρωτήσεις στο ειδικό θέμα που υπάρχει για τα πληκτρολόγια: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 ακυρο Συγνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Βασικά δεν είναι νορμάλ να έχεις autokill apps ούτε με τις άλλες εφαρμογές συμφωνώ αλλά ταςκ παραπαει. Το xgels τι είναι δεν το βλέπω και δε το ξέρω Το xgels είναι ένα xposed module με διάφορες ρυθμίσεις παραμετροποίησης για το Google now Launcher. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ποια εφαρμογή για μηνύματα λειτουργεί άψογα σε dual sim κινητό; Το handcent είναι άψογο (160 χαρακτήρες) αλλά δε φαίνεται ούτε σε ποια κάρτα έρχεται ούτε από ποια φεύγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ποια εφαρμογή για μηνύματα λειτουργεί άψογα σε dual sim κινητό; Το handcent είναι άψογο (160 χαρακτήρες) αλλά δε φαίνεται ούτε σε ποια κάρτα έρχεται ούτε από ποια φεύγει go sms pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Παιδες θελω να ρωτησω κατι εξεζητημενο. Υπαρχει καμια εφαρμογη που να κατεβαζω σε πισι και κινητο και να μου λεει τι υπαρχει στον σκληρο δισκο του υπολογιστη μου? επειδη κατεβαζω αβερτα ταινιες, αλλες τις βλεπω και αλλες τις ξεχναω, θελω να συγχρονιζεται η λιστα με το κινητο μου ωστε να γνωριζω ανα πασα στιγμη ποιες ταινιες υπαρχουν στον σκληρο μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 go sms pro+1000, και επιλογη καρτας (1 η 2) και 160 χαρακτηρες :D Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts