Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οντως εχετε δικιο, ειχα σονυ που δεν το εχει...

Το έχει και η sony, ανάλογα την έκδοση του Android το ονομάζει διαφορετικά

Στην 4.3 και στην 4.2.2 το ονομάζει "κλείσεις στον τηλεφωνητή" και βρίσκεται όταν κάνεις edit την επαφή

Δεν το έχω δοκιμάσει όμως για να δω πως λειτουργεί και αν χρησιμοποιεί τις ρυθμίσεις του δικτύου για αυτό τον σκοπό

Εφαρμογη που να Απλά για τη ανοιχτες Εφαρμογη μου το χερι....?

Google Translate bug?

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Μιλάς με γρίφους γέροντα.... :)

Συγνώμη. Ψάχνω εφαρμογη που σου δίνει την δυνατότητα όταν είσαι σε μια εφαρμογή να μπορείς να μεταπηδήσει σε άλλα ήδη ανοιχτές εφαρμογές. Όχι απλά όταν είσαι στην homescreen κάτι σαν το switchr αλλά αυτό όταν είσαι ήδη σε μια εφαρμογή δε σου αφήνει πρέπει να πας στην homescreen και μετά.

Συγνώμη. Ψάχνω εφαρμογη που σου δίνει την δυνατότητα όταν είσαι σε μια εφαρμογή να μπορείς να μεταπηδήσει σε άλλα ήδη ανοιχτές εφαρμογές. Όχι απλά όταν είσαι στην homescreen κάτι σαν το switchr αλλά αυτό όταν είσαι ήδη σε μια εφαρμογή δε σου αφήνει πρέπει να πας στην homescreen και μετά.

Ποια συσκευή έχεις? Όποια και να έχεις αυτό γίνεται μέσω του "recent apps" πλήκτρου ή με παρατεταμένο πάτημα του home button.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Καλησπερα...εψαξα καμια 20αρια σελιδες αλλα δεν εβγαλα ακρη..οποτε ας ρωτησω :)

Εχω samsung,root, και θελω να μαθω αν υπαρχει κανενα προγραμμα να μπορω να συχνρονιζω φωτο,μουσικη κτλ με το pc μου ωστε αν παθει κατι το κινητο να υπαχρουν τα αρχεια μου :)

Ευχαριστω

Εχω samsung,root, και θελω να μαθω αν υπαρχει κανενα προγραμμα να μπορω να συχνρονιζω φωτο,μουσικη κτλ με το pc μου ωστε αν παθει κατι το κινητο να υπαχρουν τα αρχεια μου :)

Ευχαριστω

Γιατί με το pc και όχι στο cloud, μέσω drive, dropbox κλπ;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το θέμα είναι να μη πατάω το κουμπί... Τελικά γίνεται και με το switchr το βρήκα. Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή ώστε να ορίζεις gestures στην οθόνη και να ανοίγουν συγκεκριμένο εφαρμογές όπως κάνει ο Allen in one gestures launcher άλλα να γίνει με εφαρμογή γιατί χρησιμοποιώ νότα. Το νότο 10.1 2014....

Γιατί με το pc και όχι στο cloud, μέσω drive, dropbox κλπ;

Α! Δεν ειπα οχι σε αλλη περιπτωση αλλα δεν εχω ασχολειθει με κατι παρομοιο και δεν ειχα ιδεα.Οποτε πιο εχεις να προτεινεις? dropbox? και μετα λογικα θα μπαινω και απο το pc μου και θα μπορω να βλεπω τις φωτο κτλ? Ευχαριστω!

Ευχαριστω

Δεν γνωρίζω εάν είσαι στοκ, αλλά όσο εγώ ήμουνα το Kies Wi-Fi ή air (δεν θυμάμαι ακριβώς) έκανε μια χαρά την δουλειά του.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

έχει βρεθεί λύση για το ταπαταλκ και τα αντφρει ?

μου βγάζει το μήνυμα και δεν με αφήνει να δω νέα φόρουμ. ..

Θα σου πρότεινα να βγάλεις τα ad-free κλπ και για μπλοκάρισμα διαφημίσεων βάλε μόνο το Lucky Patcher. Αυτό έχει εργαλείο για μπλοκάρισμα διαφημίσεων, που δεν δημιουργεί πρόβλημα στις εφαρμογές.

Σε ευχαριστώ με λακι βγάζω τις διαφήμιση από εφαρμογή μια μια η έχει κάτι που πρέπει να πατήσω?

Με adaway δουλεύει μια χαρά σε μένα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στην εφαρμογή springpad δεν μπορείς να κάνεις import pdf και να το επεξεργαστεις? Ψάχνω μια τέτοια εφαρμογή που να ανοίγει pdf Word να μπορεί να κρατά σημειώσεις να υπογραμμίζει και να υπογραμμίζει πάνω στη λέξη με το κίτρινο (δε θυμάμαι πως λεγεται) έχω το I annotate αλλά σε pdf δεν επιτρπει

Σε ευχαριστώ με λακι βγάζω τις διαφήμιση από εφαρμογή μια μια η έχει κάτι που πρέπει να πατήσω?

Εχει στην κάτω μπάρα δεξιά άμα το κυλήσεις λίγο προς τα αριστερά.

Μπλοκάρισμα των ads λέγεται. Τελευταία επιλογή στην κάτω μπάρα. Όχι μία μία.

Edited by pavlitakis1

Παίδες τα φώτα σας παρακαλώ

Μόλις τα έφτυσε η external sd μου και μεταξύ άλλων άχρηστων και ασήμαντων αρχείων έχασα κάποια πραγματάκια που ήθελα και δυστυχώς δεν τα είχα σε κάποιο backup. Το πάθημα μάθημα λοιπόν και τώρα στο ζουμί.

Ψάχνω κάποιο τρόπο να συνχρονιζω φάκελο της εξωτερικής sd με κάποια υπηρεσία cloud. Για την ακρίβεια θέλω με το που περνάω κάτι στον συγκεκριμένο φάκελο να πηγαίνει απευθείας και στο σύννεφο.

Κάθε πρόταση δεκτή για δοκιμές

Μόλις τα έφτυσε η external sd μου και μεταξύ άλλων άχρηστων και ασήμαντων αρχείων έχασα κάποια πραγματάκια που ήθελα και δυστυχώς δεν τα είχα σε κάποιο backup. Το πάθημα μάθημα λοιπόν και τώρα στο ζουμί.

Ψάχνω κάποιο τρόπο να συνχρονιζω φάκελο της εξωτερικής sd με κάποια υπηρεσία cloud. Για την ακρίβεια θέλω με το που περνάω κάτι στον συγκεκριμένο φάκελο να πηγαίνει απευθείας και στο σύννεφο.

Dropsync για Dropbox

Α! Δεν ειπα οχι σε αλλη περιπτωση αλλα δεν εχω ασχολειθει με κατι παρομοιο και δεν ειχα ιδεα.Οποτε πιο εχεις να προτεινεις? dropbox? και μετα λογικα θα μπαινω και απο το pc μου και θα μπορω να βλεπω τις φωτο κτλ? Ευχαριστω!

Dropbox αν έχεις χώρο είναι ιδανικό. Έχει επιλογή να κάνει upload στο cloud αυτόματα, χωρίς παρέμβαση σου, όλες τις εικόνες και τα βίντεο. Αν βάλεις και την εφαρμογή στον υπολογιστή θα σου κάνει αυτόματο συγχρονισμό και στο PC.

Foldersync. Υποστηρίζει όλες τις γνωστές cloud υπηρεσίες.

Foldersync. Υποστηρίζει όλες τις γνωστές cloud υπηρεσίες.

Αυτό που με προβληματιζει είναι οτι στην περιγραφή αναφέρει συγχρονισμό φακέλων απο device memory card και δεν αναφέρει πουθενά για external sd..:confused: Αν το χρησιμοποιεί κάποιος αν μας δώσει τα φώτα του.

Οχι τίποτα άλλο, αλλά έχει και 2,49€:p

Παιδιά πια εφαρμογή backup είναι καλή για τα αρχεία της εξωτερικής sd card
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II