Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας βρω εγώ τη συσκευή ή τον κάτοχο και μετά με την απόδειξη/ΙΜΕΙ μέσω αστυνομίας μπορώ να το ζητήσω.

Τέλοσπαντων δεν το συνεχίζω και εγώ, τη καλησπέρα μου σε όλους!

Μαζί σου απλά δεν το θεωρώ τόσο απλό να το πάρεις τελικά στα χέρια σου (με το νόμιμο τρόπο).

Αυτό που κάνουν στην ουσία αυτές οι εφαρμογές είναι να τροποποιούν ένα αρχείο συστήματος με όνομα hosts. Εκεί μέσα προσθέτουν όλες τις διευθύνσεις σχετικά με διαφημίσεις, τζόγο, σεξουαλικού περιεχομένου κτλ κτλ ή απλά μπορείς να προσθέσεις και να αφαιρέσεις εσύ όποια sites και διαφημίσεις θες να φαίνονται ή το αντίθετο.

Μιας και πρόκειται για αρχείο συστήματος όμως χρειάζεσαι δικαιώματα διαχειριστή για να τα επεξεργαστείς οπότε.. root!

Παιδιά ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για αποκλεισμό διαφημίσεων και που την βρίσκω?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Δεν χρειάζεται να πας να χτυπήσεις 100 κουδούνια, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να σου στείλει τον αριθμό (κωδικό) της κάρτας sim. Αυτό μόνο σε φτάνει πλέον να βρεις ποιος είναι.

Διότι όλοι πλέον θέλουν ταυτότητα για να ενεργοποιήσουν έναν αριθμό.

Και? Πως θα βρεις όνομα από τον αριθμό?

Ή μήπως νομίζεις πως αν πας στην αστυνομία και πεις ότι βρήκες τον αριθμό του κλέφτη "από μια εφαρμογή" θα σε πάρουν στα σοβαρα, θα μπλέξουν εισαγγελέα και θα άρουν το απόρρητο και όλα αυτά για ένα κινητό?

Αυτές οι εφαρμογές είναι μόνο και μόνο για αν σου πέσει κάπου σε βουνό και έτσι καταφέρεις να βρεις την θέση σου ή για όταν στο κλέψουν να μην χτυπάς το κεφάλι σου που δεν είχες αγοράσει την εφαρμογή ελπίζοντας πως ίσως γινόταν κάτι (που δεν θα γινόταν).

(καλά όταν κάνεις καταλάθος 2 διαδοχικά posts δεν εννοποιούνται αυτόματα? Εκσυγχρονίστε το επιτέλους το forum που έχει ακόμα αυτή την αρχαία πλατφόρμα που δεν του αρμόζει)

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Και? Πως θα βρεις όνομα από τον αριθμό?

Ή μήπως νομίζεις πως αν πας στην αστυνομία και πεις ότι βρήκες τον αριθμό του κλέφτη "από μια εφαρμογή" θα σε πάρουν στα σοβαρα, θα μπλέξουν εισαγγελέα και θα άρουν το απόρρητο και όλα αυτά για ένα κινητό?

Αυτές οι εφαρμογές είναι μόνο και μόνο για αν σου πέσει κάπου σε βουνό και έτσι καταφέρεις να βρεις την θέση σου ή για όταν στο κλέψουν να μην χτυπάς το κεφάλι σου που δεν είχες αγοράσει την εφαρμογή ελπίζοντας πως ίσως γινόταν κάτι (που δεν θα γινόταν).

(καλά όταν κάνεις καταλάθος 2 διαδοχικά posts δεν εννοποιούνται αυτόματα? Εκσυγχρονίστε το επιτέλους το forum που έχει ακόμα αυτή την αρχαία πλατφόρμα που δεν του αρμόζει)

Πώς;;;

όταν πηγές στην Cosmote, wind,voda, κ πήρες μία κάρτα sim, είτε σύνδεση είτε κάτι άλλο, σίγουρα σου ζήτησαν ταυτότητα, εάν δεν το κατάλαβες πλέον ο κωδικός της καρτουλας από πίσω, εννοώ στα αρχεία της εταιρίας υπάρχει κ το ονοματακι σου....

sent from my Nexus 4

Έχετε κάνει update το Tapatalk Pro; Μόλις διαβάσω ένα thread, αυτό παραμένει αδιάβαστο.

Είναι bug ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα;

Edit: Είχε επιλογή στις ρυθμίσεις για grayed out title, η οποία ήταν απενεργοποιημένη. Είτε άλλαξε μετά το update (απενεργοποιήθηκε), ή δεν υπήρχε στις προηγούμενες εκδόσεις!!

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Παιδιά ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για αποκλεισμό διαφημίσεων και που την βρίσκω?

Adaway και αν την ψάξεις στο internet θα την βρεις..

Τα antitheft είναι πολύ χρήσιμα γιατί μπορείς να διαγράψεις όλα τα προσωπικά σου δεδομένα μέσα από το κινητό, που δεν είναι και λίγα. Από εκεί και πέρα μπορείς να κλειδώσεις το κινητό και στην ουσία να είναι άχρηστο για τον κλέφτη. Ακόμα και αν καταφέρει να κάνει hard reset, η εφαρμογή παραμένει μέσα κανονικά και δέχεται εντολές.

Τα antitheft είναι πολύ χρήσιμα γιατί μπορείς να διαγράψεις όλα τα προσωπικά σου δεδομένα μέσα από το κινητό, που δεν είναι και λίγα. Από εκεί και πέρα μπορείς να κλειδώσεις το κινητό και στην ουσία να είναι άχρηστο για τον κλέφτη. Ακόμα και αν καταφέρει να κάνει hard reset, η εφαρμογή παραμένει μέσα κανονικά και δέχεται εντολές.

Το antitheft της avast εννοείς??

ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Καλά ας σε δειξει οτι το κινητό είναι στην Τσιμισκή 123 και πάνε κτυπά 80 διαμερίσματα να το βρεις.

Σου έχω ακόμα καλύτερο.

Αρπαξε μικρό ρομά το τηλέφωνο φίλου μου στην πλατεία της πόλης και πήγε τρέχοντας στον καταυλισμό.

Πήγε ο φίλος μου στην αστυνομία που είναι κολλητά με τον καταυλισμό και τους έδειχνε το σήμα από το τηλεφωνό του που ήταν εκεί.

Θέλουμε μονάδα κρούσης για να μπούμε μέσα του απάντησε η αστυνομία. χα

Ας βρω εγώ τη συσκευή ή τον κάτοχο και μετά με την απόδειξη/ΙΜΕΙ μέσω αστυνομίας μπορώ να το ζητήσω.

Εγώ σκέφτομαι την περίπτωση του να υποστηρίζει ο άλλος ότι εσύ του το πούλησες κι ότι κάνεις θέμα για να κρατήσεις και τα λεφτά και το κινητό. Είναι ο λόγος σου ενάντια στον δικό του.

Πιστεύω πως η μόνη ελπίδα να πάρεις το κινητό πίσω είναι αν το εντοπίσεις σε μαγαζί με μεταχειρισμένα και το ξαναπληρώσεις για να το πάρεις.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν εντοπίζαμε το κλεμμένο κινητό μας, εκτός κι αν το έκλεψε κάποιος "φίλος", μάλλον δύσκολα θα το παίρναμε πίσω.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το antitheft της avast εννοείς??

Ναι αυτό χρησιμοποιώ εγώ, αλλά και τα άλλα αυτού του είδους κάνουν το ίδιο.

Καλα και μονο που θα μπορεσει κανεις να σβησει τα παντα απο μεσα remotely αξιζει η εφαρμογη εστω κι αν οντως δυσκολα θα το παρεις πισω. Παντως το σουπερ καλο θα ηταν να υπηρχε τροπος η εφαρμογη αυτη να εκανε και soft brick τη συσκευη. Να ενα feature που θα πληρωνα αρκετα για να το αποκτησω :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ωραια κουβεντα εχετε πιασει για τις antitheft εφαρμογες στα τελευταια posts.

Ενας φιλος αναφερθηκε στο οτι μπορει να βρει τον ιδιοκτητη μιας καρτας sim με τον κωδικο που εχει η καρτα sim απο την πισω μερια της. Παιδια ειναι λιγο πιο περιπλοκα τα θεματα αυτα. Ειχα βρει πριν καιρο ενα κινητο(ενα sony xperia mini pro αν θυμαμαι καλα)και σε τηλεφωνο που ειχα κανει στην εταιρια της καρτας sim,δεν μου ελεγαν το ονομα του ιδιοκτητη γιατι θεωρουνταν σαν πρωσοπικο δεδομενο. Μου αντιπροτειναν να ενημερωσουν αυτοι τον ιδιοκτητη του χαμενου κινητου κ να του πουν οτι το εχω εγω για να το παρει,οπως και εγινε,μετα απο καμια βδομαδα περιπου.

Ειναι λιγο μπερδεμα και πολυπλοκα αυτα τα θεματα. Αποψη μου ειναι,οτι και μονο για το οτι μπορεις να διαγραψεις τα παντα απο μεσα,καλο ειναι να υπαρχουν τετοιες εφαρμογες. Ενα συν θα ηταν και αυτο που ειπε ενας φιλος για soft brick της συσκευης.

Αλλάζω λίγο θέμα, την πρωτοείδα σαν εφαρμογή στο apple store και μου άρεσε, πάντα είχα την περιέργεια από που είναι το κάθε όχημα!

https://play.google.com/store/search?q=greek%20plates&hl=el :):O

Και να πω επίσης για το θέμα antitheft πως μόνο και μόνο που θα έχει άμεση πρόσβαση ο κλέφτης στον google λογαριασμό μου , φτάνει. + 1 οπότε στα antitheft!

Edited by giagkos

Πως μπορείτε να έχετε 1TB (ναι, TerraByte) χώρο στο cloud!

Εδιτ ντάμν, μόλις είδα ότι με πρόλαβε ο Sofos_5 :D

1) Κάντε εγγραφή εδώ. Σας δίνει αρχικά 100GB χώρου.

Αν χρειαστεί χρησιμοποιήστε την αυτόματη μετάφραση της Google.

2) Κατεβάστε την αντίστοιχη εφαρμογή και κάντε log in.

3) Όταν κάνετε login από το pc σας μετά από λίγη ώρα (εμένα πήρε κανένα δίωρο) θα σας εμφανιστεί ένα γραφικό για 1TB χώρο.

4) Πατήστε Get

5) ...

6) Profit!

http://i.imgur.com/grEGXhF.png

Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο αππ που να συνδεει απο αποσταση 2 συσκευες android?εκτος απο το remodroid που δεν μου δουλεψε πουθενα.

Υπαρχει!. Adblock plus Λέγεται και την έχω Χωρίς root.

Sorry η απάντηση ειναι για το παρακάτω.

Edited by Falcon36

:cry::cry:

δυστυχώς αυτό φοβάμαι, 3 ημέρες έχω διαβάσει όλο το forum αλλά όλα είναι για root[/quote

Ισχυει, μονο αν εισαι ρουτ μπορεις να τις αφαιρεσεις!!

Οχι. Eχω το adblock plus. Κάνει δουλειά Χωρίς root. Εφαγα μέρες μεχρι να το βρω.

Πως μπορείτε να έχετε 1TB (ναι, TerraByte) χώρο στο cloud!

Εδιτ ντάμν, μόλις είδα ότι με πρόλαβε ο Sofos_5 :D

1) Κάντε εγγραφή εδώ. Σας δίνει αρχικά 100GB χώρου.

Αν χρειαστεί χρησιμοποιήστε την αυτόματη μετάφραση της Google.

2) Κατεβάστε την αντίστοιχη εφαρμογή και κάντε log in.

3) Όταν κάνετε login από το pc σας μετά από λίγη ώρα (εμένα πήρε κανένα δίωρο) θα σας εμφανιστεί ένα γραφικό για 1TB χώρο.

4) Πατήστε Get

5) ...

6) Profit!

http://i.imgur.com/grEGXhF.png

με ενα απλο δεξι κλικ copy public link μπορεις να στειλεις αρχεια και σε ατομα που δεν εχουν την εφαρμογη οπως με το dropbox,drive?

με ενα απλο δεξι κλικ copy public link μπορεις να στειλεις αρχεια και σε ατομα που δεν εχουν την εφαρμογη οπως με το dropbox,drive?

Λογικά ναι, έχει επιλογή για share. Κάνε μια δοκιμή εδώ.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Ήταν από τις πρώτες εφαρμογές που αγόρασα.

Δουλεύει απροβλημάτιστα (ακόμα και σε λάθος ξεκλείδωμα του τηλεφώνου..), αλλά δεν παύει να είναι και επικίνδυνο με τα όσα προσφέρει.

Επίσης έχει βγει μια προσφορά για ένα μήνα στο mail.ru (beta). Υποστηρίζουν πως σου δίνουν cloud χώρο 1024Gb αν κάνεις συγκεκριμένα βήματα. Φυσικά μην περιμένετε εμπειρία χρήσης dropbox, αλλά δεν παύουν να είναι 1024Gb εφόρου ζωής, σε περίπτωση που όντως ισχύει.

Για του λόγου το αληθές : [ATTACH]39366[/ATTACH]

Σε λίγο θα κάνω επεξεργασία το post αυτό και θα γράψω το πως για όποιον ενδιαφέρεται.

Edit :

1. Εγγραφή στο

http://e.mail.ru/signup?lang=en_US

2. Εγκατάσταση της εφαρμογής (πιο κάτω) και Είσοδος με τα στοιχεία που κάνατε εγγραφή πρίν.

3. Πηγαίνουμε στο cloud.mail.ru από το pc αυτή φορά και επιλέγουμε "GET" κάτω κάτω (καφέ κουμπί στο κέντρο). Δηλώνουμε σε ποιό λογαριασμό τα θέλουμε.

3. Ανοίγουμε την εφαρμογή και λογικά πρέπει να έχει αναγνωριστεί η προσφορά.

Η εφαρμογή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.mail.cloud

στην εγγραφη στο πισι ζηταει κι email τυπου .ru

εκει τι βαζουμε?EDIT ΑΚΥΡΟ!

edit2 ΣΤΟ πισι που ειναι ο φακελος που συγχρονιζεται?με πηγε στο cloud.ru που δεν καταλαβαινω χριστο!ενταξει τα πηρα τα 1024 γιγα.

Edited by fuorigioco1981

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II