gkarabid Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα. Εχουμε καμια εφαρμογη για να τραβαμε λιγο ποιο καλες φωτογραφιες .Γιατι το zopo820 με την δικια του τραβαει για 2 mp φωτο... Ψάχνω εφαρμογή που σε κάθε πρόγραμμα να μπορώ να μεταφράζω λέξεις από κείμενο που διαβάζω. Πχ από browser h flipboard Εγω φίλε μου προσωπικά το κάνω με αντιγραφή - επικόλληση απο τον μεταφραστή του google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα. Εχουμε καμια εφαρμογη για να τραβαμε λιγο ποιο καλες φωτογραφιες .Γιατι το zopo820 με την δικια του τραβαει για 2 mp φωτο... Εγω φίλε μου προσωπικά το κάνω με αντιγραφή - επικόλληση απο τον μεταφραστή του google Αυτό είναι πολύ σπαστικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ψάχνω εφαρμογή που σε κάθε πρόγραμμα να μπορώ να μεταφράζω λέξεις από κείμενο που διαβάζω. Πχ από browser h flipboard Babylon Translator Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) εβαλα σημερα ninja sms https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ninja.sms&hl=el και ειναι παρα πολυ ωραιο! ομορφο γρηγορο !! δοκιμαστε εχει και free εκδοση Μόλις το έβαλα κι΄ εγώ αλλά δεν βλέπω να έχει ηχητική αναφορά παράδοσης του μηνύματος, μόνο με οπτικό σημάδι. Μήπως κάτι δεν ρύθμισα σωστά; Επίσης να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς κάτι αρχεία word και excel που κατέβασα από το pc , πως μπορώ να τα επεξεργαστώ ; Μόνο άνοιγμα γίνεται, για παράδειγμα δεν μπορώ να τα συμπληρώσω!! Ευχαριστώ. Edited December 31, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Επίσης να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς κάτι αρχεία word και excel που κατέβασα από το pc , πως μπορώ να τα επεξεργαστώ ; Μόνο άνοιγμα γίνεται, για παράδειγμα δεν μπορώ να τα συμπληρώσω!! Ευχαριστώ. Δοκίμασες το Quickoffice της Google που το δίνει εδώ και αρκετό διάστημα δωρεάν; Εγώ έχω το OfficeSuite που είναι επί πληρωμή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Για να δω αν ξερει κανενας... Θελω σουίτα office, για word, excel, powerpoint αρχεια. Αλλα....θελω την πιο 'μικρη' σε μεγεθος, την πιο minimal, οχι αυτη με τις περισσοτερες δυνατοτητες. Εχω προβλημα χωρου-μνημης στο κινητο, και θελω κατι πραγματικα μικρο, αλλα να μπορει να ανοιξει αρχεια, και να κανει και μια βασικη επεξεργασια. Εχω το documents to go, αλλα ειναι γυρω στα 10mb. Ειδα της google το quickoffice αλλα αυτο ειναι ακομη μεγαλυτερο, κανα 15mb! Θελω κατι μικρο. Υπαρχει, γνωριζετε κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Για να δω αν ξερει κανενας... Θελω σουίτα office, για word, excel, powerpoint αρχεια. Αλλα....θελω την πιο 'μικρη' σε μεγεθος, την πιο minimal, οχι αυτη με τις περισσοτερες δυνατοτητες. Εχω προβλημα χωρου-μνημης στο κινητο, και θελω κατι πραγματικα μικρο, αλλα να μπορει να ανοιξει αρχεια, και να κανει και μια βασικη επεξεργασια. Εχω το documents to go, αλλα ειναι γυρω στα 10mb. Ειδα της google το quickoffice αλλα αυτο ειναι ακομη μεγαλυτερο, κανα 15mb! Θελω κατι μικρο. Υπαρχει, γνωριζετε κατι; Νομίζω πως το Documents To Go μαζί με το Office 2012 έχουν τη μικρότερη χωρητικότητα. Σχεδόν όλες αυτού του τύπου οι εφαρμογές είναι κοντά στα 15Mb. Το Documents To Go όμως είναι free, και έχει όπως είναι φυσικό, έχει και περισσότερους χρήστες, οπότε μάλλον μένεις σ' αυτό. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Δοκίμασες το Quickoffice της Google που το δίνει εδώ και αρκετό διάστημα δωρεάν; Εγώ έχω το OfficeSuite που είναι επί πληρωμή. Το office suite το έχει η συσκευή απο την αρχή μέσα, αλλά δεν με αφήνει να συμπληρώσω κάτι στα κείμενα. Μήπως κάτι δεν κάνω σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Το office suite το έχει η συσκευή απο την αρχή μέσα, αλλά δεν με αφήνει να συμπληρώσω κάτι στα κείμενα. Μήπως κάτι δεν κάνω σωστά; Για να κάνεις edit χρειάζεσαι την Pro έκδοση, δηλαδή την paid. Υποθέτω το κινητό σου έχει την free (όπως και του αδερφού μου το Z1), που μπορείς μόνο να κάνεις open και view. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Στο dolphin πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει το apk του flash για να παίξει flash η το έχει από μόνος του πλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Δοκίμασες το Quickoffice της Google που το δίνει εδώ και αρκετό διάστημα δωρεάν; Εγώ έχω το OfficeSuite που είναι επί πληρωμή. Είχες δίκιο. Τελικά κατέβασα στη τύχη το kingsoft office και μπορώ να γράφω, καλό φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Η ειδοποίηση εισερχόμενου μηνύματος στο whatsapp, όταν έχω συνδεδεμένα ακουστικά, δεν ακούγεται από το ηχείο του κινητού, αλλά από τα ακουστικά. Αλλάζει κάπως αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Στο dolphin πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει το apk του flash για να παίξει flash η το έχει από μόνος του πλέον; Πρεπει πρωτα να εχουμε κανει εγκατασταση το apk και μετα ενεργοποιηση απο τις ρυθμίσεις του dolphin Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis123 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Γεια σας και καλη χρονια! Υπαρχει εφαρμογη που να γινεται το κιν αντροιντ με usb stick anroid στην τηλεοραση??? Edited December 31, 2013 by ioannis123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Παιδιά Θέλω μια βοήθεια επειγόντως, έχει κάποιος την εφαρμογή για την wind του μιχα ;δεν μπορώ να την βρω στο store. Έχω μόνο της Q. Tnx Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 @ioannis123 Καλή χρόνια!! Έννοιες κάτι σαν android box που κυκλοφορούν, μέλλον όχι, μόνο με καλώδιο HDMI η μέσω dlna ασύρματα αν το υποστηρίζει η τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Εχουμε καποια λιστα για το ποιες εφαρμογες ειναι αναντικατάστατες για τους root χρήστες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Εχουμε καποια λιστα για το ποιες εφαρμογες ειναι αναντικατάστατες για τους root χρήστες? Για μένα titanium backup, adway, greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Για μένα titanium backup, adway, greenify. Ειναι και ο βασικοτερος λογος για να ρουταρεις μια συσκευη, οντως οι πιο χρησιμες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Εχουμε καποια λιστα για το ποιες εφαρμογες ειναι αναντικατάστατες για τους root χρήστες? Αν εχεις 2GB ram, τοτε μονο το adaway θα λεγα. Edited January 1, 2014 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis123 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 @ioannis123 Καλή χρόνια!! Έννοιες κάτι σαν android box που κυκλοφορούν, μέλλον όχι, μόνο με καλώδιο HDMI η μέσω dlna ασύρματα αν το υποστηρίζει η τηλεόραση. Σ'ευχαριστω μαν! Μου κανει εντυπωση που δεν εχουν βγαλει κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Σ'ευχαριστω μαν! Μου κανει εντυπωση που δεν εχουν βγαλει κατι τετοιο Μα τι να βγάλουν. Αφού σου ανέφερε ότι γίνεται ήδη με dlna και ασύρματη σύνδεση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Παιδιά Θέλω μια βοήθεια επειγόντως, έχει κάποιος την εφαρμογή για την wind του μιχα ;δεν μπορώ να την βρω στο store. Έχω μόνο της Q. Tnx https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vmihas.myf2gstatus Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Την ειχα από το αρχείο των εφαρμογών μου, αν και δεν την υποστηρίζει εδώ και αρκετούς μήνες ο Μίχας. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vmihas.myf2gstatus Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Την ειχα από το αρχείο των εφαρμογών μου, αν και δεν την υποστηρίζει εδώ και αρκετούς μήνες ο Μίχας. Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν το εμφανίζει, το Θέλω το apk να το περάσω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Αν εχεις 2GB ram, τοτε μονο το adaway θα λεγα. Το titanium είναι χρήσιμο ούτως ή άλλως.Και το greenify δεν εξοικονομεί μόνο ram αλλά και μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts